Коментари - Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим

Вътрешнополитически проблеми в страни от ЕС са причината за кампании срещу България. Ако има проблеми с ромското нашествие от България във Великобритания, ще го решим, заяви в Будапеща президентът Росен Плевнелиев. Българите не са миграционна заплаха за Великобритания, обясни пък премиерът Марин Райков на посланика на Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим | Днес.dir.bg

Коментари

Няма що ,тоя реши проблемите с циганите в България и начаса ще ги реши във великобритания,защо не и в Европа.

Като го гледам нашичкият муньо как се е завтекъл да решава проблемите, просто се изпотроши да решава проблеми вече четвърта година, та съвсем без проблеми останхме, ама... само на сън.

Той самия стана проблем.

Европа не иска да разреши некъпани хора да населяват градовете . Проблемът на европейците е страхът от болести и неприятната миризма на некъпани тела . Сравнете автобус 94 с трамвай 10 и ще разберете какво казвам . Европа се старае да убеди българите да се къпят и да ползват дезодоранти ... Нищо лично . Няма расизъм ! Лондон е мулти-етнически град, но повечето хора имат баня и от деца се къпят всеки ден ... Културата им е друга . Традициите им са други . Първите сгради с тоалетна БЕЗ СМРАД са построени преди векове в Лондон !!!!

Като човек, който временно живее в "Европа" (щото и България се намира в Европа принципно) ще ти кажа, че нещата не са съвсем както ги представяш. Ползвам градския транспорт тук и мирише доста по-зле от нашия. Интересното е че черните са доста по-чистоплътните от "местните" си съграждани. Едно бяло семейство се къпе с една вана вода например, защото така мислят. По същата логика пълнят мивката с вода и просто плакнат чиниите в нея. После ги позабърсват малко само и стига толкоз. Българите не сме толкова некултурни колкото си мислиш.

Нали са англетата са големи демократи. Нали ни дават акъл как да социализираме циганите. Сега да не реват като вдовици за х.й ами да си ги държат и да ги издържат. Ако ги приемат всичките даже ще им осигурим транспорт и някой лев за изпът.

Точно така си е. Не са само англетата. Уж големи моралисти и поддръжници на човешките права западняците, ама като те трябва да им плащат помощите забравяме за дискриминация. Двойни стандарти колкото искаш.

Ще решиш ти - нескопосън държавник - чеп за зеле не става от теб. --В тази връзка - кога ще решиш проблемите с ромите ни в Испания, Италия, Австрия, Франция, Гърция, германия. ---ИЗВИНЯВАМ СЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ/ ДЕТО НЕ СТАВАШ И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ/, АКО ВЕЧЕ СИ ГИ РЕШИЛ. --- ДА АМА НЕ НИЩО НЕ СИ РЕШИЛ-!!!

Като с Бизнес Парка ли ще решиш проблема, като ги продадеш...

англичаните да не реват като вдовица за х*и те като ограбват целия свят някои вземали за това мерки с векове са влачили от каде ли не а сега нашето не чуждото може,смотани англези,плевенлиев да не взема никакви мерки ами да се противопставяна тияхните искания,защото това може да бде решение как да се одтрвеме от тая циганска зган дето е заляла страната ни да заминават на острова и да стават англичани

Напълно съгласен.Тепърва ще плащаме за толерантността си..Тежко ни!Със всякакъв вид криза можем да се справим,но с простотията и неграмотнотта НЕ.А, ТЯ бълва,бълва.Сега е момента Европа да отвори врати за БГ капацитета,няма да е проблем,защото той е почти изчерпан.С радост ще напусна България-а толкова инвестирах в нея?!-ТРАГЕДИЯ!

Европа се променя не към добро. А ние сме само един частен случай. Промените си имат име - разпадане на еврозоната, но по-страшното е какво следва след това. Плевнелиев само харчи държавни пари за безсмислени командировки.

От Плевнелиев само оставка, друго не искаме.

Аман от демократи! Да идва някой "Чърчил" и да обещава...

браво, роска

Как ще го решиш ,шушумиго? Като им забраниш да напускат гетото БГ ли?

Турист! :)))

това не са "Каракачанки"! баба Тодорка.

Хора, гледайте внимателно. Това е "Най- успешният" министър на ББ, щом той е на такова ниво - да дрънка само простотии- можете да си представите другите "професионалисти", които отново се гласят да яхнат народа

Какво му е успешното, че съсипа икономиката ли и взе хляба на 300 хиляди души?

А с проблемите Марица Изток 1, неазаконно пусната с подписа на Плевнелиев, с екокатастрофата "Каолин" на Иво Прокопиев, покровителствана от другарчето му Плевнелиев, със щетата нанесена на държавата с "Корал" от министър Плевнелиев, с 98 Милиона Евра подарени от Плевнелиев на турците за криволицата "Люлин" и мнооого други знайни и незнайни проблеми от незаконната вила на Плевнелиев в с. Черноморец, та до спекулата с държавната земя под Бизнес Парк София..., какво правим???

Какъв проблем е решил до сега Плевела, че да реши и този? И как по-точно ще го направи, като затвори границите за излизане на ромите ли? Този освен да се лензи и да говори глупости, друго не може.

Ромското нашествие не е от България, а към България. Ако им проверят както трябва документите ще излезе страшна картинка.

Такъв резил в президентството не е влизал още и това доживяхме.

Тоя Плевнелиев да престане да се разхожда без да има идея какво да говори и обещава. Хората му искат оставката, той за велоалеи си фантазира.

Тоя смешник Плевнелиев защо вианги е със стиснато юмруче.

Ако ще "решаваш" проблемите на ромите, както "реши" проблемите на българите, то тежко им на ромите.

Заглавието ми е достатъчно,без да чета статията,за да се доубедя,че си много тъп г-н Плевнелив!Защото решихте проблемите на българите тук и се оправихте с циганите,та остана да оправяте циганина и в чужбина!

Как ще го решите, както всичко до сега ли, че вие нещо решили ли сте. Освен да разваляте, унищожавате и ликвидирате, нищо друго не правите Плевнелиев. Просто не можете и за това си вървете, негодни сте.

Ликвидирането на циганите си е решение. И не само на проблема с емиграцията.

да ги заселим в ИНДИЯ

Другарю комсомолец, циганите не са само за провеждане на фалшиви президентски избори, а си имат потребности и те са хора.

Не виждам защо трябва да живеят на помощи обаче.

Ами работете, бе. Защо аз трябва, да плащам за вашите потребности?

Лъжеш, не са!

Значи ако има проблем с ромите в Англия, можете да го решите, а в България не можете.

На този дето ни нарича бастуни и иска да харесваме циганите пожелавам: -един катун цигани да изнасили дъщеря му и жена му; -втори катун да разбие,ограби и изгори вилата му; -трети катун да предаде за старо желяза колата му; -да плаща до гроб осигуровки от които да пият и гуляят цигани... Баба ми беше "вещица",която като прокълнеше някого...Казват че съм я наследил!!!

Те циганите имат навика да кълнат и техните клетви най-стигат. Сигурен ли си, че баба ти не е циганка и съответно и ти?

Плевналиев, има проблем с ромите не само там,но и у нас,очаквам адекватна реакция на управляващите у нас към явната дискриминация от шенгенските държави към българите

Ivo

Абе бастун, първо реши проблема с циганите в държавата си а после ходи да оправяш Великобритания!

Вие в България не може да го решите, тръгнахте по другите държави да го решавате проблема...дайте поне да го създадем там преди да го решим, направете програма за изпращане на всички роми на острова, пък после отиди да предлагаш решенията...

Много сериозни проблеми са обсъждани в Унгария - велоалея и дунавската навигация- "А някой кара колелоооо".А на нашия служебен премиер, бих си позволил да напомня народната поговорка - "Сития, на гладния не вярва".Не става с обяснения като плаха девица, трябва да се използват всички юридически прийоми, вратички, пък ако е наложително и да се повиши тон.Човек и нация без достойнство, никоя не ги уважава.

Куп общи приказки и баламосване на паплачта!Не можа ли нашия президент да каже истината:"Добре господа свъхцивилизовани западноевропейци,не можем да се справим с циганите.Вземете ги при себе си и като по-умни ни покажете как се превръщат неандерталци в хомо сапиенс.Тогава ще ви признаем за по-умни от нас и ще приемем да ви бъдем колония,която толкова напирате да ни направите".Това е достойния отговор.

... да не забравяме, че Великобритания е остров все пак. Подобни проблеми се решават по- лесно.

Кой си ти да го решиш,ще нарушиш правата на мургавите граждани на ЕС ли?Тъпо изказване!

ТОЯ ЛИЗАЧ ПОМАКА ,СВЪРШИ В ДЪРЖАВАТА "КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА" И ОТНОВО ПОЧНА С ЕКСКУРЗИИТЕ СИ.БЪЛВОЧ ПРОСТ.

плевняналиев, бихте ли се изяснили как ще решите вапроса с циганите моля, ще ги затворите в лагери, ще им отнемете документите за самоличност или ще им дадете европеиски социаялни помощи за да ни висят на вратовете? не говорете повече глупости моля, достатачно бяха! не и варви на българия на президенти, кои от кои по кухи.

Роска, кат си толкоз отворен, що не решиш поне част от безбройните проблеми с циганите (нали тъй им казвате при вас) първо в България, а ингилизите не ги мисли - те ще се оправят някак.

атакуваите острова и влачете докато дават ,на мен с 2 деца за 5години са ми дали 144 000 лв в бг за тя пари трябва да работя 32 години

Какво ще решиш, ти, бе, Плевнелиев? Решава този който има пари, а ти без пари какво ще решиш? Ще си поиграете още малко, май, на "дръж ми шапката" и на "ама, ние .. не" и току виж станала от играчка - плачка.

Аз предлагам всеки българин да събере пари за пътни за поне 1 циганин , и да им пратим 90 % от тях за интеграция . А може и всичките , ако искат . И циганите , и българите ще са доволни .

проблемът е сложен и сериозен, но ще си позволя малко отклонение. България е малка държава с малко население. колко роми да са? мен ако питате САЩ и Канада са необятни територии и изобщо няма да се усетят няколко стотин хиляди души допълнително. защо не и Австралия която в по голямата си част не е заселена? това са неща които никога няма да станат. по важно е българите да се стабилизират финансово и да правят по 2-3 деца. тогава няма да имаме никакъв проблем с ромите. на никой няма да му е до тях. а и ако ние самите започнем да бъдем малко по толеранти и смекчим отношението си към тях също не би навредило.

ако имаш отношение към нещо го коментираш, ако нямаш не коментираш

Проблеми с българите няма, има с получовеците с български паспорти, ама проблема ще го решим - да им ги натресем всичките та англичаните да ги превъзпитат в хомосексуализъм и проблема се решава - те света обърнаха, та едни български цигани...

Ще го реши като проблема с мизерията и безработицата, като с демографската катастрофа и неграмотността. Истината е, че това смешно чошече никога нищо в живота си не е решили, за никого освен за джоба си и за банковите си сметки.

Всеки нормален човек работи първо за джоба и за банковите си сметки. Проблема е ако даден човек е ненаситен.

Ние имаме проблем с циганите. Но не виждам как ще го решим, освен да ги изселим всички на Албиона. То те с удоволствие ще се преселят, само някой да им плати пътните.

Роско ще си ги прибере циганите в имението в Гърция или на незаконната вила на морето!

Ех, мечти, мечти - всичкото циганор на Албиона. Ех, какво кльопане на лебеди ще падне. Но уви не би, лет ит'с би, лет ит'с би.

А решението за чия сметка ще бъде? Договорите са затова, за да се спазват а където има права, там има и злоупотреби.

Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим Авала, на тоя човек ! Утре трябва да ходи командировка. Ако има проблем с кореиците ни в Кореа, ще го решим и него. И после какво остана, само една Сириа, става вапрос ромите там. Па на кипапарските роми направо им въстановява парите, и то какво остана - направо нищо. Пей сърце живота е прекрасен.

Коментари - Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим

Вътрешнополитически проблеми в страни от ЕС са причината за кампании срещу България. Ако има проблеми с ромското нашествие от България във Великобритания, ще го решим, заяви в Будапеща президентът Росен Плевнелиев. Българите не са миграционна заплаха за Великобритания, обясни пък премиерът Марин Райков на посланика на Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим | Днес.dir.bg

Коментари

Няма що ,тоя реши проблемите с циганите в България и начаса ще ги реши във великобритания,защо не и в Европа.

Като го гледам нашичкият муньо как се е завтекъл да решава проблемите, просто се изпотроши да решава проблеми вече четвърта година, та съвсем без проблеми останхме, ама... само на сън.

Той самия стана проблем.

Европа не иска да разреши некъпани хора да населяват градовете . Проблемът на европейците е страхът от болести и неприятната миризма на некъпани тела . Сравнете автобус 94 с трамвай 10 и ще разберете какво казвам . Европа се старае да убеди българите да се къпят и да ползват дезодоранти ... Нищо лично . Няма расизъм ! Лондон е мулти-етнически град, но повечето хора имат баня и от деца се къпят всеки ден ... Културата им е друга . Традициите им са други . Първите сгради с тоалетна БЕЗ СМРАД са построени преди векове в Лондон !!!!

Като човек, който временно живее в "Европа" (щото и България се намира в Европа принципно) ще ти кажа, че нещата не са съвсем както ги представяш. Ползвам градския транспорт тук и мирише доста по-зле от нашия. Интересното е че черните са доста по-чистоплътните от "местните" си съграждани. Едно бяло семейство се къпе с една вана вода например, защото така мислят. По същата логика пълнят мивката с вода и просто плакнат чиниите в нея. После ги позабърсват малко само и стига толкоз. Българите не сме толкова некултурни колкото си мислиш.

Нали са англетата са големи демократи. Нали ни дават акъл как да социализираме циганите. Сега да не реват като вдовици за х.й ами да си ги държат и да ги издържат. Ако ги приемат всичките даже ще им осигурим транспорт и някой лев за изпът.

Точно така си е. Не са само англетата. Уж големи моралисти и поддръжници на човешките права западняците, ама като те трябва да им плащат помощите забравяме за дискриминация. Двойни стандарти колкото искаш.

Ще решиш ти - нескопосън държавник - чеп за зеле не става от теб. --В тази връзка - кога ще решиш проблемите с ромите ни в Испания, Италия, Австрия, Франция, Гърция, германия. ---ИЗВИНЯВАМ СЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ/ ДЕТО НЕ СТАВАШ И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ/, АКО ВЕЧЕ СИ ГИ РЕШИЛ. --- ДА АМА НЕ НИЩО НЕ СИ РЕШИЛ-!!!

Като с Бизнес Парка ли ще решиш проблема, като ги продадеш...

англичаните да не реват като вдовица за х*и те като ограбват целия свят някои вземали за това мерки с векове са влачили от каде ли не а сега нашето не чуждото може,смотани англези,плевенлиев да не взема никакви мерки ами да се противопставяна тияхните искания,защото това може да бде решение как да се одтрвеме от тая циганска зган дето е заляла страната ни да заминават на острова и да стават англичани

Напълно съгласен.Тепърва ще плащаме за толерантността си..Тежко ни!Със всякакъв вид криза можем да се справим,но с простотията и неграмотнотта НЕ.А, ТЯ бълва,бълва.Сега е момента Европа да отвори врати за БГ капацитета,няма да е проблем,защото той е почти изчерпан.С радост ще напусна България-а толкова инвестирах в нея?!-ТРАГЕДИЯ!

Европа се променя не към добро. А ние сме само един частен случай. Промените си имат име - разпадане на еврозоната, но по-страшното е какво следва след това. Плевнелиев само харчи държавни пари за безсмислени командировки.

От Плевнелиев само оставка, друго не искаме.

Аман от демократи! Да идва някой "Чърчил" и да обещава...

браво, роска

Как ще го решиш ,шушумиго? Като им забраниш да напускат гетото БГ ли?

Турист! :)))

това не са "Каракачанки"! баба Тодорка.

Хора, гледайте внимателно. Това е "Най- успешният" министър на ББ, щом той е на такова ниво - да дрънка само простотии- можете да си представите другите "професионалисти", които отново се гласят да яхнат народа

Какво му е успешното, че съсипа икономиката ли и взе хляба на 300 хиляди души?

А с проблемите Марица Изток 1, неазаконно пусната с подписа на Плевнелиев, с екокатастрофата "Каолин" на Иво Прокопиев, покровителствана от другарчето му Плевнелиев, със щетата нанесена на държавата с "Корал" от министър Плевнелиев, с 98 Милиона Евра подарени от Плевнелиев на турците за криволицата "Люлин" и мнооого други знайни и незнайни проблеми от незаконната вила на Плевнелиев в с. Черноморец, та до спекулата с държавната земя под Бизнес Парк София..., какво правим???

Какъв проблем е решил до сега Плевела, че да реши и този? И как по-точно ще го направи, като затвори границите за излизане на ромите ли? Този освен да се лензи и да говори глупости, друго не може.

Ромското нашествие не е от България, а към България. Ако им проверят както трябва документите ще излезе страшна картинка.

Такъв резил в президентството не е влизал още и това доживяхме.

Тоя Плевнелиев да престане да се разхожда без да има идея какво да говори и обещава. Хората му искат оставката, той за велоалеи си фантазира.

Тоя смешник Плевнелиев защо вианги е със стиснато юмруче.

Ако ще "решаваш" проблемите на ромите, както "реши" проблемите на българите, то тежко им на ромите.

Заглавието ми е достатъчно,без да чета статията,за да се доубедя,че си много тъп г-н Плевнелив!Защото решихте проблемите на българите тук и се оправихте с циганите,та остана да оправяте циганина и в чужбина!

Как ще го решите, както всичко до сега ли, че вие нещо решили ли сте. Освен да разваляте, унищожавате и ликвидирате, нищо друго не правите Плевнелиев. Просто не можете и за това си вървете, негодни сте.

Ликвидирането на циганите си е решение. И не само на проблема с емиграцията.

да ги заселим в ИНДИЯ

Другарю комсомолец, циганите не са само за провеждане на фалшиви президентски избори, а си имат потребности и те са хора.

Не виждам защо трябва да живеят на помощи обаче.

Ами работете, бе. Защо аз трябва, да плащам за вашите потребности?

Лъжеш, не са!

Значи ако има проблем с ромите в Англия, можете да го решите, а в България не можете.

На този дето ни нарича бастуни и иска да харесваме циганите пожелавам: -един катун цигани да изнасили дъщеря му и жена му; -втори катун да разбие,ограби и изгори вилата му; -трети катун да предаде за старо желяза колата му; -да плаща до гроб осигуровки от които да пият и гуляят цигани... Баба ми беше "вещица",която като прокълнеше някого...Казват че съм я наследил!!!

Те циганите имат навика да кълнат и техните клетви най-стигат. Сигурен ли си, че баба ти не е циганка и съответно и ти?

Плевналиев, има проблем с ромите не само там,но и у нас,очаквам адекватна реакция на управляващите у нас към явната дискриминация от шенгенските държави към българите

Ivo

Абе бастун, първо реши проблема с циганите в държавата си а после ходи да оправяш Великобритания!

Вие в България не може да го решите, тръгнахте по другите държави да го решавате проблема...дайте поне да го създадем там преди да го решим, направете програма за изпращане на всички роми на острова, пък после отиди да предлагаш решенията...

Много сериозни проблеми са обсъждани в Унгария - велоалея и дунавската навигация- "А някой кара колелоооо".А на нашия служебен премиер, бих си позволил да напомня народната поговорка - "Сития, на гладния не вярва".Не става с обяснения като плаха девица, трябва да се използват всички юридически прийоми, вратички, пък ако е наложително и да се повиши тон.Човек и нация без достойнство, никоя не ги уважава.

Куп общи приказки и баламосване на паплачта!Не можа ли нашия президент да каже истината:"Добре господа свъхцивилизовани западноевропейци,не можем да се справим с циганите.Вземете ги при себе си и като по-умни ни покажете как се превръщат неандерталци в хомо сапиенс.Тогава ще ви признаем за по-умни от нас и ще приемем да ви бъдем колония,която толкова напирате да ни направите".Това е достойния отговор.

... да не забравяме, че Великобритания е остров все пак. Подобни проблеми се решават по- лесно.

Кой си ти да го решиш,ще нарушиш правата на мургавите граждани на ЕС ли?Тъпо изказване!

ТОЯ ЛИЗАЧ ПОМАКА ,СВЪРШИ В ДЪРЖАВАТА "КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА" И ОТНОВО ПОЧНА С ЕКСКУРЗИИТЕ СИ.БЪЛВОЧ ПРОСТ.

плевняналиев, бихте ли се изяснили как ще решите вапроса с циганите моля, ще ги затворите в лагери, ще им отнемете документите за самоличност или ще им дадете европеиски социаялни помощи за да ни висят на вратовете? не говорете повече глупости моля, достатачно бяха! не и варви на българия на президенти, кои от кои по кухи.

Роска, кат си толкоз отворен, що не решиш поне част от безбройните проблеми с циганите (нали тъй им казвате при вас) първо в България, а ингилизите не ги мисли - те ще се оправят някак.

атакуваите острова и влачете докато дават ,на мен с 2 деца за 5години са ми дали 144 000 лв в бг за тя пари трябва да работя 32 години

Какво ще решиш, ти, бе, Плевнелиев? Решава този който има пари, а ти без пари какво ще решиш? Ще си поиграете още малко, май, на "дръж ми шапката" и на "ама, ние .. не" и току виж станала от играчка - плачка.

Аз предлагам всеки българин да събере пари за пътни за поне 1 циганин , и да им пратим 90 % от тях за интеграция . А може и всичките , ако искат . И циганите , и българите ще са доволни .

проблемът е сложен и сериозен, но ще си позволя малко отклонение. България е малка държава с малко население. колко роми да са? мен ако питате САЩ и Канада са необятни територии и изобщо няма да се усетят няколко стотин хиляди души допълнително. защо не и Австралия която в по голямата си част не е заселена? това са неща които никога няма да станат. по важно е българите да се стабилизират финансово и да правят по 2-3 деца. тогава няма да имаме никакъв проблем с ромите. на никой няма да му е до тях. а и ако ние самите започнем да бъдем малко по толеранти и смекчим отношението си към тях също не би навредило.

ако имаш отношение към нещо го коментираш, ако нямаш не коментираш

Проблеми с българите няма, има с получовеците с български паспорти, ама проблема ще го решим - да им ги натресем всичките та англичаните да ги превъзпитат в хомосексуализъм и проблема се решава - те света обърнаха, та едни български цигани...

Ще го реши като проблема с мизерията и безработицата, като с демографската катастрофа и неграмотността. Истината е, че това смешно чошече никога нищо в живота си не е решили, за никого освен за джоба си и за банковите си сметки.

Всеки нормален човек работи първо за джоба и за банковите си сметки. Проблема е ако даден човек е ненаситен.

Ние имаме проблем с циганите. Но не виждам как ще го решим, освен да ги изселим всички на Албиона. То те с удоволствие ще се преселят, само някой да им плати пътните.

Роско ще си ги прибере циганите в имението в Гърция или на незаконната вила на морето!

Ех, мечти, мечти - всичкото циганор на Албиона. Ех, какво кльопане на лебеди ще падне. Но уви не би, лет ит'с би, лет ит'с би.

А решението за чия сметка ще бъде? Договорите са затова, за да се спазват а където има права, там има и злоупотреби.

Плевнелиев: Ако има проблем с ромите ни във Великобритания, ще го решим Авала, на тоя човек ! Утре трябва да ходи командировка. Ако има проблем с кореиците ни в Кореа, ще го решим и него. И после какво остана, само една Сириа, става вапрос ромите там. Па на кипапарските роми направо им въстановява парите, и то какво остана - направо нищо. Пей сърце живота е прекрасен.