Германия затяга мерките - 6 месеца без работа и си тръгваш

Германското правителство реши да ограничи прилива на граждани от по-бедни членки на ЕС и злоупотребата със социални помощи.

Обратно в новината

Коментари - Германия затяга мерките - 6 месеца без работа и си тръгваш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ни спрат нас, да се напълнят с талибани и после да ги дават по тв как им режат главите!хак да им е!

Тунизийците , Пакистанците и Сомалииците ще ги оправят Немците . Има да си спомнят с носталгия за наш манго , но след петият взрив е без значение .

Предлагам следния закон: 6мес непродадена немска стока в България да се връща на производителя. Защото един безработен 6мес на трудовия пазар си е точно една нереализирано средство за производство - вид стока.

това е поредното доказателство за открита дискриминация срещу определени националности в германия. за съжаление това си остава един от големите проблеми в някои европейски страни, които още от 2-та световна война насам страдат от мания за величие.

Има една приказка интереса клати феса. КАКВО Е ЕВРОПА? Идеята е свобода на движение на хора, на търговия , но малко се изопачи на работна сила. Ние българите работим по чуждите страни , но някои замислил ли се е до кога , с каква цена или общото заблуждение че получаваме в повече , но за сметка на какво .Да има хора на които професията им дава повече възможности и няма значение къде са , Но има значение за нас като българи малко да започнем да мислим - до кога ще сме в чужбините . Та ние имаме прекрастна , богата страна а не можем да я използваме . Някои дали си е задал въпроса - какво правим за нашите деца - та и те ли ще загърбят род, Родина и ще поемат по нашият път . Като четем какво става в България ти настръгва косата , не е ли време именно ние емигрантите да се заемем , да използваме опита си и да започнем борба за стопиране на толкова самозванци които само лъжат. Лодката е една и всеки следва да гребе за да стигнем до брега или да започнем да изграждаме страната си. Свидетели сме . какво правят с КТБ - колко ли лъжи и сценарии са ни спретнали . За решението на Германия е правилно . ако нямаш работа , нямаш пари какво правиш . Не може да виним а да си помислим , ние защо въставаме срещу бежанците така и ние сме икономически бежанци за тях . Нека се научим да мислим .

АЗ ПИТАМ А КАК СЕ СПРАВЯТ С ЕМИГРАНТИТЕ ОТ АРАБСКИТЕ И АФРИКАНСКИ СТРАНИ ТОЕСТ БЕЖАНЦИТЕ.И ТЕ ЛИ КАТО НЯМАТ РАБОТА ГИ ВРЪЩАТ ОБРАТНО,ИЛИ ТЕ ИМАТ ДРУГ СТАТУТ И ТАМ ПАДАТ МНОГО ПАРИ.СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКИ ЕВРОПИЙЦИ ЩЕ БЕРЕМЕ УРОЖАЯ ОТ ТЕЗИ БЕЖАНЦИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВИ ПОРАЗИИ И ЗАПЛАХИ ОТПРАВЯТ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ,НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО.

Що се обясняваш мислиш , че не знаят ли , така им е гот друг да "опере пешкира" а те да се правят на чистички " . Такъв си се родил и те така са се родили в най-мизераната държава и не са Швейцарци ! Знаят много добре особено тези по селата,че циганин за да получава соициална помощ работи 9 месеца и получава месечно по 36 лева ( и за едно кафе не стигат ) като метач защото няма друга работа и за българите е така . Знаят и за фондовете и заменките и за ограбването на държавата през годините на прехода и за източването на банкови карти знаят и много други неща знаят . Не се обяснявай ,не се дразни бъди над нещата !

Заеби го и този се мисли за нещо , щом само цигани са му в устата значи му е празна главата има и такива . Щом пише "събратя" ще да има много братя и знайни и незнайни . Разбра ли какво искам да ти кажа ник -" да ". А мога и доста по гадно да ти го кажа . Не се мисли за добра "стока" 26 години такива едни белички расипаха държавата и крадат и от еврофондовете а майките им бършат лайна на старческите задници на западняците .

s detski, socialni stanahte banalni Germania ne jali, aman ot mangali, stiga bezhaberie germania ne e bezredie koito ne raboti shte si hodi,

Тази мярка трябва да се въведе и тук - безработен 6 месеца направо в затвора , значи краде мръсника има скрити необявени и неоложени пари . Такива безработни след 6-я месец рябва да бъдат утрепани . Майтапя се бе , черен германски хумор .

ДА НЕ РАБОТИШ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ПОНЕГЕ ТЕ СИ МЕЧТАЯТ ЗА ТОВА ОТ МНОГО ОТДАВНА.В МИНИТЕ И РОБСКИ ТРУД,И КОЙТО СИ ПОИСКА ЗАПЛАТА,НА РАСТРЕЛ.ТИ РЕШИ ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ. НЕ ЧЕ НЕЩО Е ПО РАЗЛИЧНО В ОБСТАНОВКАТА,АМА Е МАЛКО ПО ЕВРОПЕЙСКА...

:)))) А по американски казано : видиш ли черен да бяга стреляй по него - щом бяга е направил нещо лошо а щом е и черен занчи е и откраднал . Не става дума да думнат Обама на сутрешния му крос . Майтапя се бе .

123edr324

е те сега е момента братята роми и турци да направят Aufbaustudium

Честито на всички български "германци"!

това е супер нали искахте да се върнат българите в българия?

ЧЕ ПО-ГОЛЕМ ПАРАЗИТ ОТ БГ ДЕПУТАТА СЪЩЕСТВУВА ЛИ? ТЕ ОТ ТОЯ ПАРАЗИТ АКО СЕ ОТЪРВЕМ,ВЯРНО ЧЕ ЩЕ ТРЪГНЕМ НАГОРЕ ЗА МЕСЕЦИ!!! АМА ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО,А ЛОШОТО Е ЧЕ ЦИГАНИТЕ ИМАТ ПО ЦИВИЛИЗОВАНО МИСЛЕНЕ ОТ ДОСТА БЪЛГАРИ!И ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ,КОЙТО СЕ ЗАДАВА..

Отървем ли се от този паразит ще дръпнем нагоре материално за месеци.

Ние като държава трябва да направим всичко възможно да не допуснем тези цигани, които са заминали на Запад да се върнат. От друга страна трябва да положим максимални усилия и останалите им събратя да напуснат България.

ДА НЯМА И ДА РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО ТИ РАЗКАЗВА ЧОВЕКА И КАКВО ИМА В ПРЕДВИД,ЩО ТО СИ НЯКОЕ ПРОСТО КОМУНИСТИЧЕСКО ЧАДО,КОЕТО НЯМА ЕВРОПЕЙСКО РАЗБИРАНЕ И СЛУША РАЗКАЗИТЕ НА ТАТКО ЗА ВЕЛИКА РУСИЯ И КАК БЕШЕ... ТОВА Е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН И ПОКАЗЕН ПРИМЕР ЗА ДВЕТЕ КРАЙНОСТИ КОИТО СЕ СРЕЩАТ В БГ И ПРОКЛЯТИЕТО И...

Извини ме, че и теб не разбрах... Дай поне да опитам... Смяташ, че съм просто комунистическо чадо... И, че живея с разказите за велика Русия... И нямам Европейско разбиране... Ще ти кажа, че си прав, ако ми обясниш, какво разбираш под Европейско разбиране? Ако с двата си неврона успееш да го формулираш, то аз съм просто, комунистическо чадо отгледано с и т.н. и т.н.

Време е България да приеме същите правила за граждани на ЕС пребиваващи на нейната територия.

Не! Не си тръгвам! Никога не съм ходил там и нямам намерение. Тук ми е добре. Чувствам се бял човек при това ангажиран, не копнея да робувам на сноби, решили, че са от върховната раса. Благодаря!

Ти тук се чувстваш "бял човек"? Ха-ха-ха, готин виц. Къде е това "тук"? В България ли се чувстваш така? Честно казано, аз сам не знам как се чувствам. Карам си аз колата сутрин за работа, и спирам на пешеходна пътека. Гледам - някаква девойка пресича. Аз се смятам за европеец. Спирам. А гледката и без това си е прекрасна, и си заслужава! Отивам за работа, но пак не бързам. И да закъснея, няма да ме уволнят. Наслаждавам се. Е то и да беше пресичала бабка на 90 години, пак щях да спра, нали се чувствам европеец. А мацката - като видя че съм спрял, като тегли един спринт... то и се подрусва... абе всичко! Да не описвам в детайли! И отпред, и отзад... че като ме досмеша, като ме напуши смях, викам си - тая къде е хукнала??? И хем ми стана смешно, хем тъжно. Стана ми жал за девойката. Това ли е да се чувстваш като "бял човек" в България??? Абе, обичам си родината, но си мразя държавата - особено комунистическото и наследство!!! Не сме бели хора тук, и няма да бъдем, докато последният комунист диша...

Извинявай обаче нищо не разбрах.. Не се чувстваш добре защото можеш да караш спокойно кола, имаш работа на която си спокоен... и всъщност стреса ти идва от това, че пешеходната пътека я пресича едно момиче, което не е Шарапова, Джоли на млади години, някоя псевдозведа от щатите?

еми робуваи на циганите кои те спира?

много правилно са решили не може да се живее на помощи без да се работи!!!

Ама трябва да си немски мангал, а не български. И не, не са решили добре - нямаше да имат проблеми ако просто орежеха социалните помощи за ВСИЧКИ, които не си намират работа за 6 месеца. С какво някой, който не иска да работи е по-добър само защото е немски мангал, а не румънски или български?

да търсиш разликите. Ще ти помогна. Германският циганин говори перфектно немски, българският също но ТУРСКИ. Не са мързеливи и живеят добре като работят уважавани професии и не ходят да просят, а българските са навсякъде в голямите градове и са като кърлежи с просяне и произвеждане на мръсотии

Кой е казал че отиваме в Германия? Кой го казал това? На 1 януари беше същата работа с Великобритания. И Нищо

МИ ЧЕТИ! "За година броят на безработните българи в Германия се е увеличил с 65,5%, а този на румънците е скочил с 50,4%".

СЪГЛАСЕН СЪМ ЗА ПРОТЕСТИ! АМА НЕ СРЕЩУ ИМИГРАНТИТЕ,А СРЕЩУ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОРЪЖИЕ И МУНИЦИИ.И ТРЯБВА ДА СЕ АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ТАЯ ТЕМА,КОЙ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ КЪДЕТО ИМА ВОЙНА??? И КОЙ СЕ ПРЕВООРЪЖАВА!!! ЧЕ С ОРЪЖИЕ НЕ СЕ СЪЗДАВА МИР! ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е СЛЕДСТВИЕ И ПОЛЗВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА....

Странно, чета коментарите и с редки умни изключения/Шаро, Кико, А/ мненията са евро и германофобски. Хубавите немски идеи да се обвърже получаването на помощи с работа, и данъчен номер не се коментират. Никоя държава, включително нашата, не е длъжна да търпи хрантутниците, но за съжаление ние, работещите българи сме отдавна донори на циганите - гласоподаватели, а социалните ни фондове са празни. НОИ и Агенцията по заетоста се задъхват без пари, отново искат да увеличават осигуровките, чакат над 50 000 бежанци от Ирак и Сирия в следващите три години, които ще ядат нашите пари, а ние критикуваме лошите германци, че мислят за собствените си пари. Що за тъп мат"риал се е събрал в тази държава?

Добре дошли в ЕС, съюз в който всички сме равни, но някой са по-равни! Ред е и тукашното правителство да приеме за циганите - ако не си намерят работа за 6 месеца да им спират всякакви помощи, независимо колко деца имат.

За 3-месеца а не 6 .Ако ще ги стигаме европата.

Ако ще се ограничава движението на хора в ЕС по какъвто и да е повод, тогава трябва и част от данъците на родените в България да се внасят в нашия бюджет. Див популизъм от страна на немците - за да продължават да хрантутят немските безделници ще ограничават свободата на придвижване на българските такива.

Предполагам, че германците ще са доста навити на подобен вариант - да не плащат соц. помощи на нашите мангали, но да внасят част от данъците на работещите ни сънародници в приход на родния бюджет! Със сигурност ще са на печалба от подобна политика, но няма как да стане на практика! Интересно, как всички сме "ЗА" свободното движение на хора, когато става дума да изпратим някой "на Запад" и твърдо "ПРОТИВ" - когато трябва да приемем някой, пристигнал у нас със същите мотиви...

А ЗАЩО ВИ Е ТЕЖКО БЕ? НЕЩО ДА НЕ БИ ДА СЕ ЗАСЕГНАХТЕ? А КАТО ОРГАНИЗИРАХМЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ БЕЖАНЦИТЕ, ХУБАВО НИ БЕШЕ А? A СЕГА ТЕЖКО? 3 ноември 2013 Протести срещу бежанците се проведоха в столицата. Два протеста срещу бежанците се проведоха в София. Единият беше организиран от политическия партия "Атака", другият - от Национално движение ВМРО. 12 ноември 2013 Харманли излезе на протест срещу бежанците. 3 юни 2014 Още бежанци бити на границата. Още няколко случая на отблъснати със сила от полицията бежанци проверяват от Бордърмониторинг България. Снимки на сириец, пребит от полицията в района на границата до българските села Сладун и Варник. Случаят е от средата на миналия месец. На снимките се виждат кръвонасядания по бедрата му.

Ей сега събрах минусите... Страхът от чуждото и различното изобщо СТРАХЪТ е насаден у българина и е замаскиран под булото на национализма. Смята се за много толерантен ( между много други неща ), но само и единствено ако е толерантност към него... и ако му изнася... Чувал съм "Ама нии нали сме българи, защо не си помагаме?", когато питащия е в беда и е в чужбина. Но никой българин не помага на друг ( е никой, никой, не... но почти ) в България... А за чужбина е друг въпрос... Та всеки трябва първо да проведе своята малка вътрешна революция, да подреди своя вътрешен свят. Да се научи да мисли и да помага и дори да ОБИЧА... ( дума табу в БГ. ) и ако все още е жив, да се радва на живота и да помага на другите... Но...

Откога така наречените бежанци са от ЕС? Правите ли разлика между българи в Германия и бежанци в България? Свободното движение е за граждани на ЕС, а не по принцип на всеки, а точно то (свободното ни) се ограничава.

А ТИ ПРАВИШ РАЗЛИКА? А ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЛАДЕН ЧОВЕК от ЕС и ГЛАДЕН ЧОВЕК ОТ СИРИЯ? МЕЖДУ ЧОВЕК В БЕДА ОТ ЕС и ЧОВЕК В БЕДА ОТ СИРИЯ? И КАКВА ТОЧНО Е РАЗЛИКАТА? И ЗА ТЕБЕ Е НОРМАЛНО, ХОРАТА В БЕДА ОТ СИРИЯ да ГОНЯТ и БИЯТ, А ХОРАТА В БЕДА ОТ EС ДА ИМ ПЛАЩАТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ? На чужд гръб и 100 тояги са малко? А на твоя гръб и заканата за тояга е много?

Чудесна иновация, която моментално трябва да бъде приложена в България: 6 месеца без работа и стоп на соц, плащания, и обратно в Египет или Индия при корените

Пакистан! Социалните пиявици са дошли от северна Индия и най-вече Пакистан! Така, че шута в г*за и натам!

Айде да изчезваме от тази организация ЕС. ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

Смятате да се връщате в Индия ли? Ама целия катун ли или само ти, жена ти и 10 деца?

В БГ НЕ СЕ ПРИБИРАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА! НЕ ИСКАМ ДА СЪЖИТЕЛСТВАМ С РОМИ И ТУРЦИ.И ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ КРАДЛИВИ ИДИОТИ.И КОРУПЦИЯ ДО ШИЯ. ЖИВЕЯ МАЛКО НАД СРЕДНИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ НО МЕ ИНТЕРЕСУВА БЪДЕЩЕТО,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЪЗДАВАМ СЕМЕЙСТВО,НО НЕЩАТА ПОТЪВАТ В ЕВРОПА.ТОВА НЕ Е МОЕ МНЕНИЕ,А НА МНОГО МОЙ КОЛЕГИ ОТ ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,ХОЛАНДИЯ ДОРИ И ГЕРМАНИЯ И....КЪДЕТО СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ИМА РАБОТА СЕ ПРЕПЪЛВА МНОГО БЪРЗО,СПАДАТ ЗАПЛАТИТЕ,А РАЗХОДИТЕ ТРЪГВАТ НАГОРЕ.ОЧАКВАШЕ СЕ ГЕРМАНИЯ ДА ИЗПИЩИ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ЛИТНА НАТАМ ПОНЕЖЕ ИМА РАБОТА.ДОКОГА ТАКА????

Върни си паспорта.

Разбирам, все пак значително по/екзотично е да съжителстваш с мароканци, турци, латиноамериканци, пакистанци, араби от тук и там... А и корупцията... мдааааа, един ден ще ме разбереш... Както и да е... желая ти щастие по пътя

АЙДЕ СЕГА СИНХРОНИЗАЦИЯ С ЕВРО-ЗАКОНОДАТЕЛДТВОТО: 6 М БЕЗ ДА РАБОТИШ В БЪЛГАРИЯ И СИ ТРЪГВАШ! КЪДЕТО И ДА Е.

То пък се утрепал някой да идва в България! Даже и бежанците заобикалят България!

Германия ще си вземе това което и трябва т.е. лекари и програмисти и т.н. ,а което не -аут!Всеки иска да вади мед,а да не бъде жилен...За турците дето 2 работят ,а са по 10 чавета в семейството -нито дума!Нали идеята на Обединена Европа беше друга?Нали затова си махнахме митата?Само за да станем пазар ли?Хайде моля ви...А външният министър защо не ни защити?Днес Германия,утре Англия...други ден -всички останали...А като разправяхме,че някой групи не се интегрират,не вярваха....Ето го момента да ни покажат на практика как стават тези работи!

За меда си прав, за кадрите също... Но пазар, какъв пазар?? Около 8 000 000 човека има около 2 000 000 емигранта дет едва свързват двата края и изпращаъ на семействата по нещо. Има поне 3 000 000 бедни, пенсионери, цигани и роми... Не си струва присъеденяването само за пазар, ние не сме пазар от никакво значение А спецялистите, доколкото ги има, можеха да ги глътнат и без да влизаме в европа... Остава някаква идея за геостратегическо положение... иначе не го виждам смисъла

Какъв пазар ли?Малък,но редовен!Провери какъв ни е стокооборота с Германия.И то само регестрирания! "Секъндхенда" с коли, мебели, дрехи и др. изобщо няма да го смятаме..След Китай са те...

Социалната система на Германия е германска,не е "обединено-европейска" до кога ще търпят "социални просяци и гладници"? И като са толкова "правдиви" да превеждат осигуровките на гастарбайтера в неговата родина за радост на родните държавни структури,които от своя страна така ще ги усвоят,че никой няма да разбере къде са се стопили!

НЕЩО КАТО ЦЯЛО ЕВРОПА СЕ ДАВИ И ТО МНОГО БЪРЗО.МЛАД ЧОВЕК СЪМ,ЖИВЕЯ В ЕВРОПА И ВИЖДАМ КАК НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ БГ ОБСТАНОВКА,ДА НЕ КОМЕНТИРАМ ЧЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕРНИ ГРАДОВЕ КАДЕ БОЛШИНСТВОТО Е АФРИКАНСКО,АЗИАТСКО И ЦИГАНСКО.НО МНОГО ГО МИСЛЯ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЪРЖАМ В ЕВРОПА,МИСЛЯ НЕЩО КАНАДА,НОВА ЗАЛАНДИЯ АМЕРИКА.НЯКЪДЕ КЪДЕТО НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ.ДАЙ ТЕ МИ СЪВЕТ,ЧЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА МНОГО ПОЛОЖЕНИЕТО В ЕВРОПА.БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ,БРОЯТ НА ПРОСЯЦИТЕ РАСТЕ ИЗОБЩО ВЪРВИ КЪМ БЪЛГАРИЯ

С твоята грамотност и интелект най-големи шансове имаш в България.

Радвам се, че си го осъзнал и съжалявам, че нещата са такива. Ще ти кажа, какво смятам за правилно и то е само гледна точка и в никакъв случай е съвет. Никъде, никой не те чака и нещата са много, много, много сложни на всякъде а за един чужденец х10. Попътувай, учи, гледай, вземай идеи, събирай пари и се прибери. Купи си една къщурка в някое село близо до градът дето живееш и си я направи приятна за живеене без много лукс... С прясна, чиста вода и хубав климат... Направи малък бизнес, невидим почти, труди се както гледаш, че се трудят на "запад" и ще живееш досна сносно и човешки

Всичко е вярно и това, че никой не се интересува от дипломата ти, а ако ти дадат случайно работа, то тя ще бъде много тежка и малко заплатена. Трудно дават въобще работа и са големи мошеници. Неспазват законите.

Ами не е верно...

Ами не е верно...

За българския и румънския циганин шест месеца необезпокояван престой е прекалено дълъг срок - че те за това време ще родят по две-три чавета, бе... И после с топ не мож ги мръдна, дори да са разпънали катуна пред Бундестага! Шест дни максимум и - вън! Не, че са ми притрябвали тука, де...

Da Vsi4ko idva ot dps i Bsp, te ni izgonixa, zasega

В Германия е пълно с хрантутници, които НЯМАТ НИКАКВА ПРОФЕСИЯ! Дори и хора с висше образование поради умствена и професионална немощ от години не могат да си намерят постоянна работа. Явно е, че и на германците най-после им е писнало от тези лузери (неудачници в живота).

Американците имат една добра идея. Всички са американци, но някои са афро-американци. В нашия случай трябва да имаме българи и рома-българи. Тогава статистиката ще излезе много добре. Минимална част от българите са неквалифицирани и/или временно безработни. Цифрата за рома-българите ще е реципрочна. Да ме извини хан Аспарух за това че пиша "рома-българи", но за съжаление някой идиот от БКП навремето е решил да им издава български паспорти и това е резултата..

Веднага да въведем контрамерки. Който го върнат, ако 6 месеце не си намери работа в България, веднага им го връщаме обратно. Щом те не могат да му намерят работа, ние как да успеем?

;-))))))))))))))))))))))))))))))))))

нищо добро не ни чака, ама те дълго търпяха хрантутниците ни....сега ще почнат да прииждат обратно и ще трябва ние да ги храним със жълтите си стотинки, че и пазара на труда ще подбият тея дет не ги мързи чак толкова и виждат, че у нас не е като на запад и без никакво бачкане си обречен на тотална мизерия...то и престъпността сигурно ще се вдигне ама да видим

Не само циганите, крайно време е всички псевдо студенти, които следват 10 години и нищо не завършват да си тръгнат от там.

Ако една германска стока има български аналог то след 6 месеца на пазара да и се слага мито от 30% и готово.

Отпуснете ми на мен 250 млн. евро помощ за справяне с проблема и аз ще се справя с циганите.

Тоя е 100%-тов месинг.

Ако тази идея се реализира, следва че големите страни в ЕС могат да нарушават правилата както си искат. Тогава ще възникне въпросът какво изобщо търсим ние там. Какво стана с Шенген между другото? Нещо много се умълчаха нашите политици напоследък по този въпрос.

Какво ти дава Шенген на теб, на комшията, на фирмата на баджанака, на децата от махалата...? Какво?

pmotikov@abv.bg

ЕВРОПАТА "дава" на ученолюбивите, трудолюбивите, почтените, а таквиз кат теб действително "кво търсят" ???

Ти още малко и с комунизма ще спреш да се бориш, сакън бе...

Пак ще кажа нещо непопулярно и ще събера няколко минуса, ама нейсе... Никъде не е лесно да си емигрант и ако видите/чуете някой да се самовъзхвалява, колко му било лесно, как би страше а кинтите течали... мхмммм... в 80% от случаите послъгва меко казано... Целият свят е седнал върху буре с барут и радостно се киска на горящия фитил... Няма една страна, която да е "добре"... Всички политически сили, формации и всякакви други паразити си гледат само в канчето и само за днес и само за Нас, обаче ноки не мисли за бъдещето и няма планове как да се подготвим .. Австрия, Германия и други такива изобщо, изобщо не са цъфнали и завързали и не зарад чужденците а поради много фактори .. за Франция да не говорим.. Изобщо нещата ще се затягат и затягат от тук на татъка... каквото и да ви говорят за голям оптимизъм ще е само димна завеса и много факти ще го потвърждават... Търсете фактите

+10

Знаете много добре ,че населените райони с мюсолмани си имат страхотни къщи.Който не е ходил той не ги е видял и това е само заради насочените евро-програми за развитие на селските райони .Това са милиарди насочени за мюсолманските места.

НЕМСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ ДА РЕШИ ВЪПРОСА МНОГО ПО ЛЕСНО И ЕВТИНО.САМО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАТАТ ЕКИПИ НА ЕВРОПОЛ И СЪДИИ.НИЩО ПОВЕЧЕ.ДА НАВКАРВАТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ В ЗАТВОРА,ЗАЕДНО С ПРИСЛУГАТА ИМ ПОЛИЦИЯ И МАГИСТРАТУРА,И ДА НАЗНАЧАТ ГЕРМАНЦИ НА ТЕХНИТЕ ПОСТОВЕ.САМО ТОВА ЗА МЕН Е ОПРАВИЯТА ЗА БГ,А КЕЛ ФАЙДА ЧЕ ЩЕ ПОДАРАРЪТ 250 МИЛИОНА НА НАЩЕ ПОЛИТИЦИ....