В Турция арестуваха трима българи, помагали на гюленисти

Заловени са предполагаеми гюленисти при опит да преминат нелегално в България. Арестувани са трима българи-помагачи.

Обратно в новината

Коментари - В Турция арестуваха трима българи, помагали на гюленисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каналджии, сводници, наркотрафиканти, всички такива си живуркат в Блгария като на седмото небе. Плащаш и се отърваш, потъваш някъде ни лук ял ни мирисал. Издънки на олигарси и мутри, като не ви съди БГГ , да ви съдят други държави. Циганария и Мутронария държава , дано се разчисти от вас.

В турция си имат луд диктатор както в някои други страни. Това е, не трябва да се връщат хора преследвани от турските власти.

В демократична Германия им дават политическо убежище. В Бокова България ги връщат на сатрапа в чувал. И двете страни са членки на ЕС, но има известна разлика, която май и вие чувствате........

Нека оковат в тежки вериги всичките и да ги пратим армаган на комшиите. Те знаят как да се справят с предателите си, за разлика от нас българите. Силна и уредена държава имат, евала!

Евала. Турците ще ни оправят и каналджийството. Хахаха

Подобни луднали екземпляри обикновено ги лекуват насилствено, а не ги избират за президенти .....

Сънародника ни преди месец се отърва само с бой от турските граничари ! Ама тези тримата ще запомнят кога са били е турски затвор ! А българските власти мълчат като пръднали !

Добре дошли в Турция! Я се върнете,я - не!

отиде коня в ряката и за къв се мъчи "лктора"...

Защо така драги - до скоро аплодирахте Ердоган за свалянето на руския самолет, а сега го критикувате? Погледнете нещата по-обективно и сравнете с България. Турция е независима държава със самостоятелна политика, има смел и умен мъж за президент, законно избран. И най-важното - има цели, идеи за бъдещото си развитие - каквото и да е то. Какво от това имаме ние сега? Споделени европейски ценности!!!!

С такива идеи и ценности като на Ердоган, Бойко направо си е златен пред него.

Ердоган май я покара на принципа - "който не е с мен е против мен" а Бойко му се мазни и ги връща ...абе не е добре това не е!

Ето защо намаля имигрантския поток , турците ги спират, защото ги мислят за гюленисти.

В Турция , както в България, всеки който не е харесан заради цвета на мустака си от властта е Гюленист. Искат ти рекет, ти не даваш- гюленист мръсен си ти! У нас- фашист, комунист, но не и човек с право на защита, невинен до доказване на противното, а бе враг на народа! Турция е емоционално интелектуално и културно изостанала държава, както Русия и България. Какво да правят като е достатъчно да се отъркат в България и да е свършено за дълго с тях. А отъркат ли се в руснаците и с държавата им е свършено. Турция я чака разорение от алчност на малката родова аристокрация, която се разправи с военните и установи безпощаден ред на преклонение пред един гимнастик. Турция е тоталитарна държава, защо не е изключена от нато и търговските споразумения, в които членуват богатите? Въпрос на време е да бъдат заставени да я напуснат.

"Pазбирачо", жалък си, а се правиш на "Oтворко", Hо... си прост дебил!!! C глупостите, които пишеш всеки ден, ще си "промениш" съдбата, и то скоро!!;)

"8 гюленисти между които едно дете"! Как да не подкрепяш Ердоган!

след изпращането на тези двама уж българи да видим ще има ли сладващ няма да има а в бг роднини и близки на депутати са трафиканти и вместо съд те получават премии за добра работа

трафикантите са 100% турци от кърджалийско или от делиормана..знам ги тия..за някакви кирливи евро'та се хвърлят на всичко което им се предложи...селски тарикати...а бе гледай си овцете и кравите на село, защо ти е да се занимаваш с неща които си виждал само по филмите..веднъж на година ходите в областния си град за по 1-2 часа и се оглеждате , като попаднали в манхатън...тръгнали нелегално хора да прекарват през граница...еейй амсалак чоджук бре

От Кърджалийските села са ,ама от животни и копане пари не могат да изкарат такива,каквито от трафика на хора и да си живуркат като царе

Уууууу.. Ууууууу..

Гюленизма от кога е престъпление? Защо гюленизма е престъпление, а путинизма не

И аз това забелязах казват го все едно са хванали гарантирани терористи. А това е само в тиквата на Ердоган. Явно заради младоженците Путин и Ердоган има нови опорни точки от Масква, да браним Ердоган и всички негови врагове да са и наши врагове.

в днешно време в турция е по добре да те хванат с пет тона наркотици , отколкото с един гюленист...тия тримата близките им направо да ги забравят..

Бойко ,по твоята схема ,веднага без съдебна санкция ти предай на авера си и сатрапа на турският народ Ердоган.

след като си загуби гаджето от сандански сега боико си търси истински приятел и то резан от турция

Да не са били "доганисти"?

"останалите трима били в списъка на подозрителните лица", но всичките директно в затвора. Точно така!

Има ли сред задържаните Гюленисти лице с име Местан?Или се е измъкнал?

Добре , че са Турските граничари , щото от Българска страна май ще трябва да пращаме Каракачанката да им бие шамари ! Само , че той , милият е толкова натежал и толкова мързелив и тромав , че докато посегне , дори и охлювите ще се успеят да се шмугнат в храстите ... Май ще е най-добре да им пратим новата мис България ! Щото още като я видят , веднага ще се обърнат кръгом и ще офейкат ...

Горките ! Къде са тръгнали ? Дори и да бяха преминали границата Борисов Ага щеше лично да ги предаде на турските заптиета !

Да не са учители? Че и детенце имало с тях.Боко що си мълчи,след като са задържани и български граждани? Вчера се скъса да хвали Турция.

Не стъпвайте в "ДЕМОКРАТИЧНА " Турция !

защо в българия трафикантите с хляб и сол и цветя ли ги посрещате

Изрод

А Ти бе мекере . От къде разбра че са Трафиканти !? ИЛИ щом турските служби така казват занчи е вярно !? КОЛКО стотици хиляди бяха фвърлени в затвора без присъда !?

значи ердоганисти може, но гюленисти - не! типичният диктатор като путя, те затова се плюят в устите

Отидоха им халките.

уверявам те,че ако имат шанса да излязат живи, ще ги е страх дори от собствената си сянка

Тия тримата българи сигурно са от канала за нелегални мигранти на Валерката Симеонов. Ще му объркат временно бизнеса, тюх!

не позна ,от групата на оня молец дето мачкаше чаршафите с гея а се правеше на журналистка....носела им е стълбата за да прескачат оградата

те сега наим, гюнай и сабри ще видят какво е затвор!

Как ще арестуваш хора без съдебна заповед?предполагат но няма доказателства.за това че са возили турски граждани в затвора?!да си арестуват гюленистите.

Ако можеше и ислямските терористи и другите мигранти да преследвате така упорито, както упорито изпълнявате нарежданията на Ердоган и му помагате да се разправи с опозицията....

11=11

туи някоя кодирана шифрограма към гюленистите ли е?