Инвестицията отлагала потреблението и доставяла щастие

Инвестицията отлага потреблението и води до доставяне на щастие; само с "хапче за безсмъртие" би била възможна постоянна финансова еуфория, смята учен.

Обратно в новината

Коментари - Инвестицията отлагала потреблението и доставяла щастие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумни въпроси и малоумни отговори. Някой успя ли да дочете това горе до края?

САДЕТЕ ОРЕХИ И ДРУГИ ДЪРВЕТА ЗА ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗСМЪРТЕН! И СТИГА С ТОВА ВАНДАЛСКО ПОТРЕБЛЕНИЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА! ТОЛКОВА МАЛКО ТРЯБВА НА ЧОВЕКА ЗА ДА Е ДОБРЕ> НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И ТРУД ЗДРАВЕ И МАЛКО ОБИЧ!

Статия, платена от финансовите акули. Абсолютни безмислици и небивалици. Как можахте да напишете толкова глупости на една място?

someone

460 лева

someone

с чш0 лева минимална заплата такива инвестиции падат, че пушек се вдига. капиталист до капиталиста са се наредили, барабар с инвестициите.

Поучително !

Алчността (движеща сила на Капитализма) съсипва човека.

Алчност е имало много преди капитализЪма и по време на социалзЪма при повечето хора от цял свят.

Наскоро прочетох следното: "Щастие с пари не се купува. Но с пари можеш да наемеш яхта с к.урви. До сега не съм виждал нещастен човек на яхта пълна с к.урви!"

Има резон за размисъл. Харесва ми. Адмирации за усилията. Така си е. Лошото е, че у нас хората са смазани от свръх експлоатацията на политическата мафия и червените чорбаджии и губят нравствени ориентири. Нашето е АД. Напишете и вие нещо а не да плюете.

Искам да изчукам една колежка,но го отлагам.С две думи -отлагам потребле нието. Щастлив ли съм ?

Цял живот работя и не съм завистлив. Но когато виждам, че трудът ми, животът ми, бъдещето на децата ми са окрадени и че закон или няма, или е написан срещу хората като мен, когато виждам, че избиват възрастните хора по мъчителен начин за жълти стотинки и децата по тротоарите, само за един адреналин, как да съм щаслив?

Опраскването на експерти доставя удовоствие и перманентно щастие!

Е точно такива ги наричам -дървен философ.

някои експерти тънко започнаха да внушават че в бедни африкански държави населението било много щастливо....с други думи да се сърдим на чипа си.

Аман Експерти-Калинки