Задържаха български трафиканти, вкарали мигранти в Хърватия

В Хърватия са задържани двама български трафиканти на хора. Те се опитаха да нелегално да вкарват в страната 42 мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха български трафиканти, вкарали мигранти в Хърватия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата - бързо на въжето, и да увиснат на някое по-публично място за това че внасят терористи в Европа! За назидание на всички продажници!

...ХЪРВАТИТЕ ДЕТО СА ГИ ЗАДЪРЖАЛИ , ТЕ ДА ГИ СЪДЯТ И ЛЕЖАТ В ТЕХЕН ЗАНДАН , С ПОЖЕЛАНИЕТО ДА СА В ЕДНА КИЛИЯ С НЯКОИ АЛБАНЦИ -ШИПТЪРИ ...

Българин пред чужд съд да застане, и после в чужд зандан да гние! В братска Гърция за такова нещо дават 20 години! Дай боже и в Хърватия да е толкова, може и още 5 с коледен бонус за нехуманно отношение!

A кога ще задържат нашата гранична полиция за същото?

Не бе и тия не са българи,цигани.Само да не се окаже после че са я полицаи я нещо подобно.

Дайте сега имената и снимките на българските граждани, та да видим наистина ли са българи или родени в Столипиново, Максуда, Факултето??... Щото бай Мангал си пада по трафик на мигранти, но родната власт ги покрива с инфо-чадър и полицейски такъв.

За твое съжаление са си бели булгаристанци,нация която се управлява от боклуци няма как да не е от боклуци

оръжия на ,,изток,, , ,,мигранти,, на ,,запад,,-герп корпореишън оф булгариа!!!

Колко от заловените каналджии са полицаи? Престъпността на Българите е държавен преоритет и се изпълнява от полицията, членовете на парламента, прокуратурата или от партийните пронститутки с вечен мандат.

42 мигранта - добре са се нагушили нашите - ще ги пуснат и пак ще продължат най-доходният трафик.

С парите от трафика на хора ПРАВИТЕЛСТВОТО (в оставка)ще вдига пенсиите в България

пак български граждани. напишете цигани бе...

Напоследък е толкова нормално да четем за българи нарушители, че чак е безинтересно. Така ли не се намери да се пише за някой който спазва законите, а все за престъпници.

Каловско будАло, от жената си побегнало, Шест нощи е в гората, с една Мечка вдовица! Бългърина баш-юнака, с паница мед се върна! Жена му, го прегърна а Каналите се фмерисаха, Да го канят, да расказва, за тази лобОфф, с мечка! Мани мани! баба Тодорка

Дърт, потен керкенез кикирики, във екстаз : Хайде всичкии... Пляс- два, родната полЮция, по тос начин, ни пази, фкарва ги, искарва ги, а руснаците, виновни- с Меки евро-терористи те брашно не мелели... Бабичките, полудели, дерат новите си фусти, а арената, ще руххни ...

от "разградената" държавна сигурност, която продължава да дискредитира България пред Нормалния Свят.

Българи или цигани са задържаните?

Айде пак цигани! Абе дейба ващо маменце мизерно, се циганите са ви виновни! Баси племето тъпо!

Абе дейба ТВОЕТО маменце мизерно, циганин мръсен такъв, баси тъпанара си, начи! Ами виновни са, какво да правиш? Не видиш ли какво правят в немско, бре, циганин мръсен? И у нас сте същите! Баси тъпанара дето си!

Преди два дни четох,че в кв."Меден рудник",Бургас са хванали 21 джагала, пакистанци и афганистанци. Те си влизат,а в страната-безвремие. Даже патриотите забравиха за бежанската криза,други са им дертовете.

60 души в микробус..ДА.ДА..

за тия ,рязането на глави е истинска работа , предполагам такава ще им дадат скоро !

Слава богу, този път информацията е представена коректно - "български граждани". Ние вече си знаем, че става въпрос за цигани...

глупости !бб каза ,че има тотален контрол и птичка не може да прехвръкне по охраняваните от трафикантите граници !

Нео-либералната политика почна да дава резултати. Мангали шетат из Европа.

не разбираш вземи се ограмоти що е либерализъм и неолиберализъм.

Катастрофа е неолиберализма. Сега започваме да му берел плодовете.

Срещу тях е повдигнато обвинение за "нелегално преминаване, движение и престой в Република Хърватия, включително и в трета страна член на ЕС", се казва в съобщението. Ето така трябва да се действа срещу нашествениците! Не разбирам позицията на каналджиите. Да оставят да замръзнат хора, да продадат родината си за пари и т.н...И къде е спяло МВР, че са стигнали до Хърватия?...

Ега ти новините. От къде пръкнаха толкова изроди ? От тоталната деградация на БГ. Полицията и министърката стрина мераклийка тотално са изтървали нещата изпод контрол. Вижте как се 2 дена в Берлин хванаха мангото-бабаит. Няма да излезе от затвора за поне 10 години.

60 души в микробус си е постижение!