Коментари - Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара | Днес.dir.bg

Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара

По разпореждане на премиера Бойко Борисов самолет "Ербъс 319" на Авиоотряд 28 ще извърши извънреден полет до летище Тимишоара, за да прибере група българи.

Обратно в новината

Коментари - Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара | Днес.dir.bg

Коментари

Боце кога стана и авиодиспечер бе дагоева

За да се осигури писта за правителствения самолет шест самолета кръжаха над София близо половин час . Машината от Лондон явно нямаше късмета да се приземи в София и по тази причина явно я приземиха в Букурещ!

Похвално е, че правителствен самолет ги е прибрал. Сега държавата да си иска направените разходи от авиокомпанията. Не можели да осигурят самолет, представете си. То снега и лошото време не гледа тарифата, по-добре, че са кацнали живи и здрави, ама ...

Това, че правителственият самолет отива да прибере изоставени от некоректен превозвач и бедстващи български граждани е добро и похвално. Дразнещото в информацията е, че това става, както винаги по нареждане на Борисов. Да е жив и здрав, да се свети името му, че без него сме загубени, .... как още изобщо мърдаме.

То с нашите пари тоя много лесно се разпорежда за имидж ама за болни деца не му пука дето просят с есемеси пари а лечение..

за некои индивиди плюенето е просто като мигането с клепачи-не моат без него!!! ... дори плювачите да имат познати/роднини сред "бедстващите" те пак ще плюят-ей тъй заради самото плюене! ако пък обаче ББ&со не бяха пратили самолет,то плюенето щеше да е поради липсата на намеса на правителството,но...плюенето винаги ще си е там на мястото...заради ...ами много просто...заради самото плюенето!!!

Cледвашия път пращам папамобила!

Всеки пътуващ с билета си сключва договор с компанията превозвач. На какво отгоре за парите на данъкоплатците ще отива цял правителствен самолет да прибира закъсали пътници, след като това е задължение на превозвача? Пак ли самореклама и купуване на избиратели за сметка на народа?

Да са чували за застрховка тия хора? Или щото летят за 9 евро, нямат нужда от застраховка за 20?

Ами тогава защо трябва държавни пари да се харчат за техния непукизъм за живота им????

Просълзих се като прочетох новината.Рядко има такива новини за бедстващи и страдащи български граждани. Не сме свикнали

Zasto trieva da plastame nia za tezi xora kadeto sa kupili bilet sas 10 leva? Tolkova plastali ,tolkova polucili.Bojko da mi vrne danacite.

А, кинтите за тоя полет, незаменимата национална гордост от джоба си ли ще ги извади? За тези случаи народът е казал-с чужда пита помен прави!

А бе мани ги, всичките са разорени днес от тоя полет.Появиха се накакви с големи лупи и калкулатори и се оказа, че тоя полет им е разкатал фамилийката.И край.Нема за цигаре, нема за леб.УжасТ:)))

Когато баба ти започне всеки месец си брои стотинките за да си купи лекарства и хляб, тогава и ти ще цепиш стотинката. 180 лева пенсия за месец, а Някой си прави пиар с държавни средства за десетки хиляди лв. Вадиш и плащаш лично или от партийните пари

По тая логика, що не почнете да ми зареждате хладилника?

При условие че летят с един от най-евтините превозвачи не виждам на какво отгоре имат големи очаквания. Компанията е осигурила алтернативен превоз и както се разбира скоро ще пристигнат ... хубав/лош явно ще свърши работа.

Какъв алтернативен превоз бе в тия преспи, ти вчера излизал ли си от вкъщи, беше страшно. Или от топлото столче у дома пишеш глупости и злобееш. Ганьовщина

Нарича се ЗИМА, а не бедствие! И всеки, който си е платил евтин самолетен билет е наясно с плюсовете и минусите! Както Колегата написа по-горе - ТИКВАТА за пореден път "с чужда пита, помен прави"! Скапан БОКЛУК!

А на някой да му пука как работещите тук ходят и се връщат от работа???Значи при нас ''няма пари'' да подържат пътища ама с чужди пари боко пиар да си прави може...Кога оправиш живота на хората на място можеш да се правиш на ''загрижен'' а тези извън нашата територия..

аиде сега - нашият самолет не е като американския супер-крепост. така или иначе виси без да се ползва и на екипа му се плащата заплати без да работят. нашите ще платят горивото - и след това рянаир ще им го плати обратно. сигурно не е и толкова скапо. важното е цирка да свърши по-бързо. ето има дърхзава - решава проблема веднага - кво искате повече?

?

Няма да ПИчели повече споко.

И пак ще спечели изборите. Червените тикви даже не разбират колко огромна разлика има между тях и Борисов.

Голяма е разликата! Поне 10 пъти е по-крадлив от тях!

Не съм чул ,друга държава да праща правителствен самолет за сънародници ,които не са бедстващи и щом пътуват в чужбина имат пари и после да си търсят обещитенията. Друго е ако бедстват някъде.

В Щатите през зимата блокират хиляди полети и хиляди пътници висят по летищата с дни. Това е обичайно и нормално, като хората разбират, че е по-добре полета да е абсолютно безопасен, вместо дори да има и 1% риск. Неприятно, но никога Президента на САЩ не изпраща самолета си да подпомага авиокомпаниите.

Скъпо било на летището. По-евтино е друг да плати. A, збравих - и настаняването не било на ниво. А автобусът бил стар. Доста претенции имат, ама не разбрах защо не ги предявят към Ryan Air.

Да, далече е, ама няма ли да е по-евтино с автобус?

Ха ха ха и още веднъж ха! Лъскаме потъмнелия от сделката за ЧЕЗ имидж ли? Вчера знаете ли с какви закъснения бяха полетите на летище София и в какви условия се излиташе? Да беше пратил авиоотряда да извози всички по дестинациите им, бе!

Той оправи CEZ и КТБ и сега почна да спасява бедстващи сънародници.

А, недей така, с лошо... Правелно е да се пише "ТОЙ", с главни букви, за най-добрия човек в България, Западните Балкани, Европейския съюз и света като цяло! Нищо, че всъщност ТОЙ май е отговора на въпроса #КОЙ?

Браво! Държавата за пореден път показва, че я е грижа за хората в беда. В такива моменти е без значение дали самолетът е военен или правителствен. Важно е да се свърши работа. Само не мога да разбера вчера като са имали възможност да тръгнат с автобус защо не са го направили?

Защото автобуса бил без вътрешна тоалетна и не им харесвал на милите! Част от тях са тръгнали с него. Автобуса спира през 1-2 часа на крайпътни заведения, но нашите си искат полета, независимо от форсмажора в случая. Е, това е предмет на бъдещо дело срещу Райън и не виждам какво общо има с държавния бюджет на Авиоотряд 28

До Пловдив са 700(седемстотин) километра по заснежени и опасни пътища! С автобус който... Бъди си злобар,ама не тъпей толкова! Всичко може и трябва да се плати от Раянеър след това.

СРАМОТА!!! Докога ще се пилеят НАШИТЕ данъци за ПР кампании на този МУХЪЛ!

Браво Бойко!Пак ще гласувам за теб!

ох, малеее! Накрая ще си останете двамцата само...

Само да питам - райън еър са кацнали там защото не са могли в софия и Пловдив, та правителствения къде точно ще ги кара?

не райън ер, а конклретния пилот е взел това решение - по време на полет пилотът има последната и неподлежаща на обсъждане дума - отряд 28 са изключително умели и тренирани супер-пилоти и с тях не могат да се сравняват начинаищите на РЕ, които попадат там за стаж. Пилотът е взел много правилно решение, ако не е бил сигурен в уменията си да каца ръчно в такива условия.

естествено друг е въпросът, че аз лично бих пратил сметката на авиотрят 28 на райн ер.

абе и полските пилоти бяха много умели, ама самолетът има падна в русия с целия им елит.

Ще ги докара в София, защото ирландците от два дни са напуснали Тимишоара.

Абе, ако закъсаш някъде по летищата да си знаеш! Влизаш във Фейсбук страницата на Вожда и ревеш как си в беда. Огромна беда. Българите са богати - ще ти пратят правителствения си самолет. И после да не се чудиш за кой да гласуваш

Бедствали - щото им давали само сандвичи и вода. И нямало хотел. Правата на пътниците при закъснение на полет, при това на нискотарифна компания, не са като за 5-звезден хотел, нали е ясно? Да си бръкнат в парите, дто уж ги вкарвали в България, и да си купят храна. Ама не, скъпо било, по-евтино е данъкоплатецът на плаща.

А тия от ПърдаянАир не са ли чували че Румъния и България имат нешенгенски граници. Ко джуркат хората в държави където има КПП-та.

Нещо се опита да кажеш, ама....!?

полетът е идвал от Лондон. Лондон е град в ОК. ОК също не е член на Шенгенския договор...

А бе това на Бойко ли е работа? Имам някакви спомени, че имаше един Транспортен министър, с малко руско име. Къде ли е сега? Вярно, трагедията е голяма. Да убиеш собствения си син, макар и неволно. Огромни съболезнования!Но нали има и закони за непредумишлено убийство? Или тези закони са за простолюдието? Няма ли да чуем за повдигнато обвинение. Още повече за транспортно произшествие от Транспортен министър.

просто си катил .......

Хубава новина. Най накрая политик да помисли за гражданите си, та ако ще и ПР да е.

За кои граждани - дето ще платят сметката на други граждани.

Ти па кво ще плащаш и на теб кой ти иска пари?

Батмана ТОЙ си осигурява гласоподаватели на ОПГ ГРОП. А КОЙ ще плати?!

Значи вече при закъснял полет да се обръщаме към Авиоотряда, нали така?

Бедстващи, поради метеорологично усложнени условия. Малоумници на това ли завидяхте. Къде пише за закъснял полет?

Не обиждай, щото малоумниците ще плащат сметката. Както винаги. Нямало хотел и храната била малко... Ени, пичове, за 10 евро билет, толкоз се полага. Няма 4 seasons.

Как са се уредили тия от Тимишоара? По-долу писах за едни мои близки, които Уиз еър заряза на летището във Франкфурт за коледа. Някде към 20 души. Затварят им вратат за извозващия автобус за самолета пред носа и им казват че не могат да се качат, че са бии дошли късно. И да си купят билети за друг път. И това е. Някои студенти и други пътници помат да реват, защото нямат пари нито за нов билет, нито за хотел. Но това е, остават на летището и се чудят какво да правят. А тук има ваучери, храни, правителствен самолет.

Какво общо има Авиоотряд 28 с Райън еър ?

Дъщерна е! Като закъсат Райън и пращат Авиоотряд-а да довърши работата...

"РАЯН ЕЪР" ДА ПЛАТИ ТОЗИ КУРС! НЯМА НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПРИБИРАНЕТО НА НЯКАКВИ СИ ТАМ, КАКТО И НЕКОРЕКТНОСТТА НА ПРЕВОЗВАЧА! БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ ТРУПА ДИВИДЕНТИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!

Летище Пловдив, е отказало кацане. Как Тимишоара, кадето е по на север и още по големи снегове е имало там са си почистили летището?

Почистили са си летището, щото са некултурни - няма да стават столица на културата.

Аз си правя пиарът, а вие ще плащате! Раян ще ме погалят по главата.

Великан.

... искаше да напишеш... пеликан, нали?!..

Това не трябва да бъде новина.

И кой ще го плати от джоба си?

Толкова си прозрачен и елементарен!

От кой джоб бе?Той да не е на бензиностанция? Тия хора там са ти сънародници.Вместо да си горд, да се радваш, че все пак има някакво решение за хората, ти си впрягаш Ганьовщината. Не е важно ти да си добре, а Вуте да е зле, нали?

Не ми викай БЕ, щото пак аз ще ти плащам сметката. Хем хратутници, хем обиждат. Кой е Ганьо - баламата, дето все ви плаща. Щото пак сте го закъсали и някой трябва да плати, ама да не сте вие...

Един полет на Авиоотряда с всички разходи по летищни такси, гориво, персонал струва към 10-15 хиляди долара, т.е. около 20-25 хиляди лева. Ти ли плащаш? Давай, вади парите! И тогава се чувствай горд! Ама нали всички плащат, та сега се чувстваш горд за чужда сметка..

...мн. ясно... бълха-нинова го ухапала...

Избори ли идват? Половин Европа е блокирана от снега, сума полети са отменени или задържани по летищата! Сигурно Меркел и Тереза Мей се скъсват да пращат правителствените си самолети насам-натам. Не че нещо, ама ден-два на хотел в Тимишоара няма да обърнат живота на тия хорица наопаки. Чак пък Авиоотряд 28, то да беше за спешен случай на някое болно дете или нещо такова, разбирам, ама ...

Авиокампанията по регламент дължи обезщетение в случая повече от 400 Евро на човек и добавка-разумно направените разходи за преодоляване на проблема и по съдебен ред ще заплати полета на правителствения самолет.Аз лично съм получавал обезщетение от този порядък.

Летище Пловдив, е отказало кацане. Как Тимишоара, кадето е по на север и още по големи снегове е имало там са си почистили летището?

Защо президентът е отказал да пилотира нашия самолет? Не го интересувало изобщо,че има бедстващи българи някъде.

Може да си говорите всичко ,но бате Боко си е пич!!!

От такива пичове като него и от плиткоумни същества като теб държавата е в това положение,от нищо друго.

Пич е за теб - щото плаща твоята сметка с моите пари. Измекяри!

Колко са твоите пари за тоя полет?Да си направя сметка и аз?

Изпуснал си -ка накрая. С чужда пита помен прави. Да плюска филии с мас и да не праща държавни самолети за наша сметка, за да се похвали колко е готин.

Може да излезе по евтино,но не и ефектно...

И като си купя ЕРП-то ще ви извозя безплатно;)

Сектор бсп защо мълчи,какво ли КУРни в устата си държи

Да не би сред пътниците да са някои партийни кадри или тиквата просто си прави ПР и печели избиратели?!

А бе, има особена порода хора.Не мога да Ви разбера.Аз не знам Вие как се търпите. Ако ни вопъл ни стон от държавата, ако всички се бяха направили , че не знаят и неискат, тогава, такава ни била държавата, такива ни били управниците, държавата не била майка а мащеха. Сега, като се организира някакво прибиране на тези хора, идвали били избори, ПР било, вместо да сме се занимавали с важните неща, глупости сме правели, кой ще плащал полета и т.н. Криваци, кривациииии....

Вика се човещина. Ама вие комуноидните изроди това не може да го разберете!!!

Каквото и да му кожеш, няма да те разбере.Тоя взима пари, че да пише глупости.

Човещина, ама с чужда пита. Да го плати от джоба си! Нахалство!

Коментари - Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара | Днес.dir.bg

Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара

По разпореждане на премиера Бойко Борисов самолет "Ербъс 319" на Авиоотряд 28 ще извърши извънреден полет до летище Тимишоара, за да прибере група българи.

Обратно в новината

Коментари - Правителственият ”Еърбъс” прибира българите от Тимишоара | Днес.dir.bg

Коментари

Боце кога стана и авиодиспечер бе дагоева

За да се осигури писта за правителствения самолет шест самолета кръжаха над София близо половин час . Машината от Лондон явно нямаше късмета да се приземи в София и по тази причина явно я приземиха в Букурещ!

Похвално е, че правителствен самолет ги е прибрал. Сега държавата да си иска направените разходи от авиокомпанията. Не можели да осигурят самолет, представете си. То снега и лошото време не гледа тарифата, по-добре, че са кацнали живи и здрави, ама ...

Това, че правителственият самолет отива да прибере изоставени от некоректен превозвач и бедстващи български граждани е добро и похвално. Дразнещото в информацията е, че това става, както винаги по нареждане на Борисов. Да е жив и здрав, да се свети името му, че без него сме загубени, .... как още изобщо мърдаме.

То с нашите пари тоя много лесно се разпорежда за имидж ама за болни деца не му пука дето просят с есемеси пари а лечение..

за некои индивиди плюенето е просто като мигането с клепачи-не моат без него!!! ... дори плювачите да имат познати/роднини сред "бедстващите" те пак ще плюят-ей тъй заради самото плюене! ако пък обаче ББ&со не бяха пратили самолет,то плюенето щеше да е поради липсата на намеса на правителството,но...плюенето винаги ще си е там на мястото...заради ...ами много просто...заради самото плюенето!!!

Cледвашия път пращам папамобила!

Всеки пътуващ с билета си сключва договор с компанията превозвач. На какво отгоре за парите на данъкоплатците ще отива цял правителствен самолет да прибира закъсали пътници, след като това е задължение на превозвача? Пак ли самореклама и купуване на избиратели за сметка на народа?

Да са чували за застрховка тия хора? Или щото летят за 9 евро, нямат нужда от застраховка за 20?

Ами тогава защо трябва държавни пари да се харчат за техния непукизъм за живота им????

Просълзих се като прочетох новината.Рядко има такива новини за бедстващи и страдащи български граждани. Не сме свикнали

Zasto trieva da plastame nia za tezi xora kadeto sa kupili bilet sas 10 leva? Tolkova plastali ,tolkova polucili.Bojko da mi vrne danacite.

А, кинтите за тоя полет, незаменимата национална гордост от джоба си ли ще ги извади? За тези случаи народът е казал-с чужда пита помен прави!

А бе мани ги, всичките са разорени днес от тоя полет.Появиха се накакви с големи лупи и калкулатори и се оказа, че тоя полет им е разкатал фамилийката.И край.Нема за цигаре, нема за леб.УжасТ:)))

Когато баба ти започне всеки месец си брои стотинките за да си купи лекарства и хляб, тогава и ти ще цепиш стотинката. 180 лева пенсия за месец, а Някой си прави пиар с държавни средства за десетки хиляди лв. Вадиш и плащаш лично или от партийните пари

По тая логика, що не почнете да ми зареждате хладилника?

При условие че летят с един от най-евтините превозвачи не виждам на какво отгоре имат големи очаквания. Компанията е осигурила алтернативен превоз и както се разбира скоро ще пристигнат ... хубав/лош явно ще свърши работа.

Какъв алтернативен превоз бе в тия преспи, ти вчера излизал ли си от вкъщи, беше страшно. Или от топлото столче у дома пишеш глупости и злобееш. Ганьовщина

Нарича се ЗИМА, а не бедствие! И всеки, който си е платил евтин самолетен билет е наясно с плюсовете и минусите! Както Колегата написа по-горе - ТИКВАТА за пореден път "с чужда пита, помен прави"! Скапан БОКЛУК!

А на някой да му пука как работещите тук ходят и се връщат от работа???Значи при нас ''няма пари'' да подържат пътища ама с чужди пари боко пиар да си прави може...Кога оправиш живота на хората на място можеш да се правиш на ''загрижен'' а тези извън нашата територия..

аиде сега - нашият самолет не е като американския супер-крепост. така или иначе виси без да се ползва и на екипа му се плащата заплати без да работят. нашите ще платят горивото - и след това рянаир ще им го плати обратно. сигурно не е и толкова скапо. важното е цирка да свърши по-бързо. ето има дърхзава - решава проблема веднага - кво искате повече?

?

Няма да ПИчели повече споко.

И пак ще спечели изборите. Червените тикви даже не разбират колко огромна разлика има между тях и Борисов.

Голяма е разликата! Поне 10 пъти е по-крадлив от тях!

Не съм чул ,друга държава да праща правителствен самолет за сънародници ,които не са бедстващи и щом пътуват в чужбина имат пари и после да си търсят обещитенията. Друго е ако бедстват някъде.

В Щатите през зимата блокират хиляди полети и хиляди пътници висят по летищата с дни. Това е обичайно и нормално, като хората разбират, че е по-добре полета да е абсолютно безопасен, вместо дори да има и 1% риск. Неприятно, но никога Президента на САЩ не изпраща самолета си да подпомага авиокомпаниите.

Скъпо било на летището. По-евтино е друг да плати. A, збравих - и настаняването не било на ниво. А автобусът бил стар. Доста претенции имат, ама не разбрах защо не ги предявят към Ryan Air.

Да, далече е, ама няма ли да е по-евтино с автобус?

Ха ха ха и още веднъж ха! Лъскаме потъмнелия от сделката за ЧЕЗ имидж ли? Вчера знаете ли с какви закъснения бяха полетите на летище София и в какви условия се излиташе? Да беше пратил авиоотряда да извози всички по дестинациите им, бе!

Той оправи CEZ и КТБ и сега почна да спасява бедстващи сънародници.

А, недей така, с лошо... Правелно е да се пише "ТОЙ", с главни букви, за най-добрия човек в България, Западните Балкани, Европейския съюз и света като цяло! Нищо, че всъщност ТОЙ май е отговора на въпроса #КОЙ?

Браво! Държавата за пореден път показва, че я е грижа за хората в беда. В такива моменти е без значение дали самолетът е военен или правителствен. Важно е да се свърши работа. Само не мога да разбера вчера като са имали възможност да тръгнат с автобус защо не са го направили?

Защото автобуса бил без вътрешна тоалетна и не им харесвал на милите! Част от тях са тръгнали с него. Автобуса спира през 1-2 часа на крайпътни заведения, но нашите си искат полета, независимо от форсмажора в случая. Е, това е предмет на бъдещо дело срещу Райън и не виждам какво общо има с държавния бюджет на Авиоотряд 28

До Пловдив са 700(седемстотин) километра по заснежени и опасни пътища! С автобус който... Бъди си злобар,ама не тъпей толкова! Всичко може и трябва да се плати от Раянеър след това.

СРАМОТА!!! Докога ще се пилеят НАШИТЕ данъци за ПР кампании на този МУХЪЛ!

Браво Бойко!Пак ще гласувам за теб!

ох, малеее! Накрая ще си останете двамцата само...

Само да питам - райън еър са кацнали там защото не са могли в софия и Пловдив, та правителствения къде точно ще ги кара?

не райън ер, а конклретния пилот е взел това решение - по време на полет пилотът има последната и неподлежаща на обсъждане дума - отряд 28 са изключително умели и тренирани супер-пилоти и с тях не могат да се сравняват начинаищите на РЕ, които попадат там за стаж. Пилотът е взел много правилно решение, ако не е бил сигурен в уменията си да каца ръчно в такива условия.

естествено друг е въпросът, че аз лично бих пратил сметката на авиотрят 28 на райн ер.

абе и полските пилоти бяха много умели, ама самолетът има падна в русия с целия им елит.

Ще ги докара в София, защото ирландците от два дни са напуснали Тимишоара.

Абе, ако закъсаш някъде по летищата да си знаеш! Влизаш във Фейсбук страницата на Вожда и ревеш как си в беда. Огромна беда. Българите са богати - ще ти пратят правителствения си самолет. И после да не се чудиш за кой да гласуваш

Бедствали - щото им давали само сандвичи и вода. И нямало хотел. Правата на пътниците при закъснение на полет, при това на нискотарифна компания, не са като за 5-звезден хотел, нали е ясно? Да си бръкнат в парите, дто уж ги вкарвали в България, и да си купят храна. Ама не, скъпо било, по-евтино е данъкоплатецът на плаща.

А тия от ПърдаянАир не са ли чували че Румъния и България имат нешенгенски граници. Ко джуркат хората в държави където има КПП-та.

Нещо се опита да кажеш, ама....!?

полетът е идвал от Лондон. Лондон е град в ОК. ОК също не е член на Шенгенския договор...

А бе това на Бойко ли е работа? Имам някакви спомени, че имаше един Транспортен министър, с малко руско име. Къде ли е сега? Вярно, трагедията е голяма. Да убиеш собствения си син, макар и неволно. Огромни съболезнования!Но нали има и закони за непредумишлено убийство? Или тези закони са за простолюдието? Няма ли да чуем за повдигнато обвинение. Още повече за транспортно произшествие от Транспортен министър.

просто си катил .......

Хубава новина. Най накрая политик да помисли за гражданите си, та ако ще и ПР да е.

За кои граждани - дето ще платят сметката на други граждани.

Ти па кво ще плащаш и на теб кой ти иска пари?

Батмана ТОЙ си осигурява гласоподаватели на ОПГ ГРОП. А КОЙ ще плати?!

Значи вече при закъснял полет да се обръщаме към Авиоотряда, нали така?

Бедстващи, поради метеорологично усложнени условия. Малоумници на това ли завидяхте. Къде пише за закъснял полет?

Не обиждай, щото малоумниците ще плащат сметката. Както винаги. Нямало хотел и храната била малко... Ени, пичове, за 10 евро билет, толкоз се полага. Няма 4 seasons.

Как са се уредили тия от Тимишоара? По-долу писах за едни мои близки, които Уиз еър заряза на летището във Франкфурт за коледа. Някде към 20 души. Затварят им вратат за извозващия автобус за самолета пред носа и им казват че не могат да се качат, че са бии дошли късно. И да си купят билети за друг път. И това е. Някои студенти и други пътници помат да реват, защото нямат пари нито за нов билет, нито за хотел. Но това е, остават на летището и се чудят какво да правят. А тук има ваучери, храни, правителствен самолет.

Какво общо има Авиоотряд 28 с Райън еър ?

Дъщерна е! Като закъсат Райън и пращат Авиоотряд-а да довърши работата...

"РАЯН ЕЪР" ДА ПЛАТИ ТОЗИ КУРС! НЯМА НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ПРИБИРАНЕТО НА НЯКАКВИ СИ ТАМ, КАКТО И НЕКОРЕКТНОСТТА НА ПРЕВОЗВАЧА! БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ ТРУПА ДИВИДЕНТИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!

Летище Пловдив, е отказало кацане. Как Тимишоара, кадето е по на север и още по големи снегове е имало там са си почистили летището?

Почистили са си летището, щото са некултурни - няма да стават столица на културата.

Аз си правя пиарът, а вие ще плащате! Раян ще ме погалят по главата.

Великан.

... искаше да напишеш... пеликан, нали?!..

Това не трябва да бъде новина.

И кой ще го плати от джоба си?

Толкова си прозрачен и елементарен!

От кой джоб бе?Той да не е на бензиностанция? Тия хора там са ти сънародници.Вместо да си горд, да се радваш, че все пак има някакво решение за хората, ти си впрягаш Ганьовщината. Не е важно ти да си добре, а Вуте да е зле, нали?

Не ми викай БЕ, щото пак аз ще ти плащам сметката. Хем хратутници, хем обиждат. Кой е Ганьо - баламата, дето все ви плаща. Щото пак сте го закъсали и някой трябва да плати, ама да не сте вие...

Един полет на Авиоотряда с всички разходи по летищни такси, гориво, персонал струва към 10-15 хиляди долара, т.е. около 20-25 хиляди лева. Ти ли плащаш? Давай, вади парите! И тогава се чувствай горд! Ама нали всички плащат, та сега се чувстваш горд за чужда сметка..

...мн. ясно... бълха-нинова го ухапала...

Избори ли идват? Половин Европа е блокирана от снега, сума полети са отменени или задържани по летищата! Сигурно Меркел и Тереза Мей се скъсват да пращат правителствените си самолети насам-натам. Не че нещо, ама ден-два на хотел в Тимишоара няма да обърнат живота на тия хорица наопаки. Чак пък Авиоотряд 28, то да беше за спешен случай на някое болно дете или нещо такова, разбирам, ама ...

Авиокампанията по регламент дължи обезщетение в случая повече от 400 Евро на човек и добавка-разумно направените разходи за преодоляване на проблема и по съдебен ред ще заплати полета на правителствения самолет.Аз лично съм получавал обезщетение от този порядък.

Летище Пловдив, е отказало кацане. Как Тимишоара, кадето е по на север и още по големи снегове е имало там са си почистили летището?

Защо президентът е отказал да пилотира нашия самолет? Не го интересувало изобщо,че има бедстващи българи някъде.

Може да си говорите всичко ,но бате Боко си е пич!!!

От такива пичове като него и от плиткоумни същества като теб държавата е в това положение,от нищо друго.

Пич е за теб - щото плаща твоята сметка с моите пари. Измекяри!

Колко са твоите пари за тоя полет?Да си направя сметка и аз?

Изпуснал си -ка накрая. С чужда пита помен прави. Да плюска филии с мас и да не праща държавни самолети за наша сметка, за да се похвали колко е готин.

Може да излезе по евтино,но не и ефектно...

И като си купя ЕРП-то ще ви извозя безплатно;)

Сектор бсп защо мълчи,какво ли КУРни в устата си държи

Да не би сред пътниците да са някои партийни кадри или тиквата просто си прави ПР и печели избиратели?!

А бе, има особена порода хора.Не мога да Ви разбера.Аз не знам Вие как се търпите. Ако ни вопъл ни стон от държавата, ако всички се бяха направили , че не знаят и неискат, тогава, такава ни била държавата, такива ни били управниците, държавата не била майка а мащеха. Сега, като се организира някакво прибиране на тези хора, идвали били избори, ПР било, вместо да сме се занимавали с важните неща, глупости сме правели, кой ще плащал полета и т.н. Криваци, кривациииии....

Вика се човещина. Ама вие комуноидните изроди това не може да го разберете!!!

Каквото и да му кожеш, няма да те разбере.Тоя взима пари, че да пише глупости.

Човещина, ама с чужда пита. Да го плати от джоба си! Нахалство!