Бабикян: Няма гаранция, че няма да има нови избори, Радев търси стабилност

Депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" поиска от Слави Трифонов да изкаже мнението си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът иска стабилност, а Радев какво търси, не ни интересува!

Трябва да се премахне монопола на Радев върху ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Що не се къпеш,мазен тулуп.

Изтънява ми кожата. Виж каква ми е дебела.

Какво може да предложат два отврътителни педала и две гноясали коври къто Мая-трипера и Доончеф

Бабикянка, хаджи Генчо и булдога Минеков много им пасваше името "отровно трио". Като слугини на Татко Череп където и да се появят пръскат ОТРОВА. Радю и той е отрова, НО злобата му задушава дори и отровата и тя става НЕИЗПОЛЗВАЕМА...

Арменците са добри хора. Но този е менте порода...

Всички искат да управляват с мандатът на ИТН! Съберете си гласове и си управлявате! Слави Трифонов ще си прецени нуждите!

Я, Бабикян се опитва да притиска Слави Трифонов! Слави не се поддава на инсинуации и внушения

Ето сега още един малоумник къто тебе дава съвет

Само 1 малоумник не го разбира, но не това пречи!

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Ето решение за стабилност! Останалите просто ги разкарай!

Пък и Радев ще е доволен!

С това правителство ще има гаранция че няма да имаме нови избори

Ако отново помолим Ники Василев, Може да се съгласи!

Хапа пили си селтак

Пазя го за теб! Горчив е!

Говнаян и Бидон Капон са чудна двойка.

Да беше жив Левски да види как турци , арменци и продажници на руската мафия искат да управляват нашата Родина и да мачкат българите.

По-добре че не е.

при нови избори сте аут,не разбра ли?!

НА ТОЯ КАТО МУ ВИДЯ МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ МИ СЕ ДОПОВРЪЩА ВСЕКИ ПЪТ.

Защо тази партия винаги ѝ изписват цялото име, а не както при другите партии да изписват абревиатурите им? Какво срамно има в ИБНИ!? ;) :)

Защото звучи като ЕБНИ.

На мен ми звучи по-скоро като ИБаНИ

Радев търсил стабилност?!? Този, който излезе с малкото си руско юмруче да прави революция тип Кастро и Че Гевара? Тази руска подметка, дето се кланяше и целуваше обувките на руския пиян поп?

Като размешаш лайната няма как да не мирише. Президент разединител

симпатични хора, които вдъхват доверие и другите ги харесват и им вярват. Има и несимпатични хора, от които лъха глупост, селска хитрост и измама.

Бащата на фалшивите новини и сайтове - БАБИКЯН. Защо му давате трибуна?

Мая си мълчи... Трябва да има фабрика за слухове

Iskame motiki it dps na jiv zaman da si izkopaem grobivete si ce sled vreme nqma koy da ni pogrebe jivi ni pogrebahte bkp bogat, beden, wrashta ni se ot kradci na edto zaedno ste gerb dos bsp i razni slaveykowxi i trifonovzi zasho mamite horata koy jrade she

RADEFF TURSEL STABILNOST,ABE DOLEN IZMEKYAR UMRI BE

I AZ TAKA VIKAM EFENDILER SAMO BORISOOF MOYAT ARKADASH, MASHALLA GERB

Външността показва вътрешността.

Нищо чудно, че Борисов изглежда като дърт затлъстял мутрокомунист.

Гледайте само външността и добре ще се наредите, до просешка тояга! Както пише на гробищата - ние сме тук, след това е вашия ред!

Мръсен арменец,натегач

От много злоба се късат менискуси.

Радев плю на демокрацията, като каза партиите да се съобразят с исканията на хората от улицата, вие отвартихте хората, не ви харесват, а така не можете да постигнете стабилност, нито в иконмика, нито в политиката, само в реорагинизрането на кражбите

А вие кои бяхте?...

аз съм не гласувал, Радев осра дотам нещата,че за пръв път от 13 години не гласувам, Лйана отвартителни и малоумни! ГЕРБ не са дънотото. Радев и тези новите са на пропаст по надоло от ГЕРБ

Кой те пита дали си гласувал бе? На теб явно отговорът на всеки въпрос ти е "Радев!"

не е ли вярно, че Радев ще остане в историята на България като първият президент нарушавал неколкократно Конституцията, въдворил военна хунта и върнал развитието на страната десетилетия назад! Срам и позор за неговите марионетки!

PEYTSCH

Има си премиер Бойко Борисов. Какво друго търсите ? Теле под вола ?

Боко бил премиер ли?! Хахахахаха :)

съгласен съм с #1 нерегистриран, но как и кога ще се отървем от селяндурщината и простаклъка който е навдькъде

вече се подиграват с всички нас! Едма шепа малоумни простаци от селата се разпореждат ма жълтите павета! Да нажпрсвим партия на неселяните,непростаците,нечалгарите! Хаос цари,краденето сега,в мътни впди е ужасно повече,а джобовете ни изтъняеат с 500!

РадеФ търсил стабилност?!?!?!? ТОВА Е ВИЦА НА ДЕНЯ! Кога започна РадеФ да търси " стабилност" ? Когато видя ,че започна да се УСИРА и втория мандат му е само в мечтите! Имаше цели 5 години да " търси стабилност" и да е ПРЕЗИДЕНТ ,а не Резидент! Народа ни е казал най-мъдро- " Късно е либе за китка!" РАДЕФ ДА СТЯГА ТОПЛИТЕ ДРЕХИ ,ЧЕ ТАМ Е СТУДЕНО!

Каквото и да търси, герберастите няма да участвате. Ще подсмърчате отстрани като бити хюмнета.

ОООО Горски, как е ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА? КУМЧО РАДЮ МАЙ Я ИЗЯДЕ? А СЕГА ИДВА РЕД НА ЛОВЕЦА ГЕШЕВ ДА ГРЪМНЕ С ПУШКАТА И ДА СПАСЕ ,АМА ЧЕРВЕНОТО НА ШАПЧИЦАТА! И АЗ БЯХ ТАМ , ПОСЛЕ ТРИ ДНИ ЯДОХ ,ПИХ И СЕ ВЕСЕЛИХ!!!

Да, личи ти, че живееш в свят на приказчици.

За НАШЕ ОБЩО съжаление , в света на приказките винаги има "ДОБЪР КРАЙ"- точно сега в България , края няма да е никак ,ама никак добър! Събирай гъби за мариноване и боровинки за сладко ,че ще се вгорчи зимата на всички ни! Не те знам - може пък да имаш желание повече да " събираш съчки"?

Г Н У С А Р!

Раду Тъпото търси стабилност, разделяй и владей :)

Защо да разделя? Цял народ обедини да се справи с тиквокрацията.

Така си е. И БКП навремето така бе обединила целият народ. Дори и лозунг бяха пуснали по случая - "Партия и народ - единни!". Така чак и в Конституцията от 1974 го бяха изтипосали още в чл.1. Че дори и референдум направиха и този лозунг бе узаконен с 99.99% от доброзорно гласувалите! Това, бесепекапейците имате опит, а и мерак не ви липсва! Пабеда будеть за нами! Вперьод тамаришчи!

Така го "обедини" народа, че ГЕРБ спечелиха изборите преди 3 месеца, а на последните е с 0,5% след "победителя"! Ако съдиш за масовостта на протестите по репортажите от телевизията така ще мислиш, че целия народ се е вдигнал, но явно има една голяма част, която си мълчи, но подкрепя ГЕРБ. Затова и резултатите от изборите бяха изненадващи за много хора. Радев се конфронтираше с Борисов и ГЕРБ още от първия си ден като президент. Той винаги заставаше на страната на БСП. Нещата, които говореше първо ги чувахме от лидера на БСП, той просто ги преповтаряше. Конфронтацията му с ГЕРБ продължава и в момента, въпреки че се видя, че ГЕРБ не са се изпарили и една голяма част от народа ги подкрепя. Затова "обединителят" на нацията всъщност е разединител. Няма проблем, нека си признае, че е президент на БСП и всички, които искат да се прилепят към него. Всякаква подкрепа ще му е нужна, все пак идват президентски избори. Макар че ако се съди по изказванията на социолозите, той следващите президентски избори ги е спечелил. Толкова била голяма популярността му. П.С. Между другото забелязахте ли как телевизиите, които ги обвиняваха, че били на Бойко, понеже досега само него давали, как бързо се преориентираха и сега канят и говорят повече с новите управляващи? Т.е. телевизиите са с тези, които са на власт.

Бабикянчо арменеца и той е на кремълска копанка ...

Всички "борци за подмяна" са там - бутат се, грухтят доволно или недоволно, квичат... А Пътеф точи ножа и се подсмихва хитро с монголоидните си очички...