Издирват четирима младежи за надписаните с ”Полиция” коли

Единият от пострадалите собственици на автомобили, които осъмнаха вчера с надписи "Полиция" в центъра на София, е служител на МВР, съобщи bTV. Първоначално полицаят дори помислил, че негови колеги са се пошегували.

Обратно в новината

Коментари - Издирват четирима младежи за надписаните с ”Полиция” коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛУДИЙ, ШТО МА БЛАЗНИШ СЪС ЗЪРНОТО, ОТ КОЕТО УРЕНИРАШ?? А НА КОМШИЯТА Е КАТО МАМУЛ !!

браво,на колите мястото не е на тротоара, следващият пат пак така да се научат селяндурите че тротоара за пешеходци а не за идиоти с кола.аман

Признавам та за най-ЛУДИЯТ, но за най-глупаф ,требе да почекаш ! ДО-ЖИВОТНО, на значи че сакам да седнем ДО ТЕБЕ, дрт прч, то значи , доде сам жива, доде можем да ядем , да пием, и да водим орото, с "Ливайна" на кръста, и по един на секо колено !

Браво момчета.Дано само сте изрисували с боичките само тези коли които са паркирали на тротоара и така сте помогнали на полицията да състави акт на тези шофьори за неправилно паркиране. И умната за в бъдеще. Рисувайте само по неправилно паркирани коли. ВЕСЕЛ ДЕН ОТ МЕН.

Буди недоумение тенденциозния подбор на фактите и едностранно тълкуване на новината по всички телевизии и печат.

Ега ти държавата дето за водни боички или един домат те вкарват в затвора, а ако шофьора пуши в рейса Варна -София и трови майки с деца няма никаква реакция от ДАИ и КАТ!

И какво общо има ул.Раковски със зала Универсиада?

колите са паркирани не където трябва мвр не си гледа работата сега всички се разтърчаха да намерят и да осъдят най големите бандяги в българия ПЪЛЕН РЕЗИЛ малко са ги нашарили и сега какво вижте колко е силно нашето правосъдие няма да има оправия в българия

значи полицаят мисли, че ако со го правили колегите му е шега, а щом са други, делото е наказуемо. А някой ще запита ли от къде е взел луксозното возило? непракъснато слушаме колко са зле, колко малко вземали, колко малки им били привилегиите...

Това творчество определено е остроумно. от това да се боядисват паметници

Браво. За такава шега до 2 години, а за убийство (Стависки) нищо. Голяма работа е нашето правосъдие. Юриспруденцията ни е нищожна. Ние не сме нормални.

сига кото доди онуй бесното майна, и го турнат за глаф-прокурор, глави ша фърчат! Казват, безмилостен бил с кокошкарите от Столипиново, а заповеди за потслушване потписвал одма , с двете ръце, а ако е спешно, и с двата крака!Така се удал на бачкането , майната, че не забелезал, как жена му върти далавери и краде праскови от градината на некъф Генерал, а Той я фанал, иии...яяя...предал, на данъчните, гола и боса, сиротиня ?!

Я ги познавам,от Кафето, и че ви ги издадем, АКО ме назначите и мене, като такова, до-животно, ПОЛИЦАЙКЯ ПОТ ПРЕКРИТИЕ ! Пофтарам: ДО-ЖИВОТНО. А, и пенцията ми да направите 990 еври! Друго не се сещам?

Идиотско правосъдие, за загинал пешеходец 3 год, условно, за карнавален надпис 2 в затвора. Нищи чудно няма все пак магистрат се става след като се дипломираш по специалността < екстензия на захарозоамилозния гел >иначе разтягане на локуми.

В Турция милионерша в зелено че станеш, ама тука, дупе дават, магистралки и магистратки да стават, ленти да режат, кокошкари да съдат ? РЕЗИЛИЯ.

Тъпанар, стига писа под сто ника. Като не те кефят магистралите...цървулките и на село! Там асфалт няма.

Евала на тези момчета, трябва да има повече като тях! Не са причинили материални щети, но са искали да кажат това което мислят като повечето интелигентни хора и прочели не само една книга "ВИНЕТУ"!!!

Евала на момчетата!Бързо работят а и качествено!Елате и на нашата улица? пп.боята трябва да е нитроцелулозна

Яка акция,кефи на макс.Искам да надпишат и моята кола,пък аз ще си спретна само една катаджийска палка и айде...жътва е,както е казал класика.

Трябвало е да го направят с блажна боя, та дано на някой му светне за какво става дума!... Не може , возейки се на SUV, да смяташ другите за ... Това го няма никъде по света - и в най-богатите държави; с други думи става въпрос на възпитание и човешки материал.

Особенно дръзко е, защото води до събуждане на гражданското общество, зашото води чрез тази провокация към просветление! А това е вредно за боклуците! Дръзко е, защото народа се пробужда и си търси правата, протестира, ефектно с широко медийно отразяване, дръзко, защото хората надхитриха и ченгетата и мутрите и платените медии! ЕВАЛА! Професионално, елегантно, изключително оригинално и ефектно! Материални щети няма, но иначе било дръзко! Пичове, успяхте да нанесете супер точен морален удар по системата! Много ги е заболяло в задниците, където им бръкнахте, щом са Ви сложили награда от по 2 години затвор на калпак, хехехе! Поздрави :) Иначе за дилъра от Добрич дето се изгаври с Левски, Борис 1 и цар Симеон Велики - нищо, нали?!? За областните от Ямбол отменили арменския геноцид? За общинския съвет на ДПС отказали почетното гражданство за освободителя генерал Дилов? За думите на Лайнян Доган? Нищо!! За милиардите кражби на ЧЕЗ и топлофикация? Нищо.. все още.. докато не ги подхванеме с кирките и секирите.

Явно нещо се премълчава от джурналята... най-вероятно наистина каруците са паркирани ужасно (неправилно е друго). Гледам разни комплексирани ефета, аконе спрат като за 3 каруци не могат, обаче като ги подкарам на броня, "случайно" съм много щастлив...

дали съдът би осъдил на 2 години затвор некой за пръскане с водно разтворим спрей, когато хора, които убиват други карайки пияни получават условни присъди? аз честно казано, ако некой ми спира пед вратата на тротоара бих му минал колата с ключ от край до край...

Особена дързост... чакай малко! Кое му е особеното? Хората са нарпавили уместна забележка. И начинът е мног оелегантен. А боята се мие. Май правитеството и обшеството ни са по-чувствителни на надписи с водоразтворима боя, отколкото на милионни и милиардни кражби. Парадоксално! Абсолютно парадоксално!

Аз мисля, че е редно първо да ги хрванат, после да оставят тея "художници" за няколко часа на собствениците на колите, и после да ги наритат в затвора! Аман от психопати.

Аман от тъпаци със самочувствие в тая държава!

Кво си се разквичал бре? Партили колите на автомивка, ама можело и с парцала! Страшна работа! Добре че надписът не е бил К.Р, че тогава щеше да ти пасва като шут на з.....к ! :))))

аз мисля теб да те хванат и да те изрисуват

Ало БАРОВЕЦА! Казвам тио баровец, че ушите ти като олимпийски пепелници. Ела, заповядай да паркираш пред вратата на доам ми и после за сам че ти се ява ама умната и полека , че не се знае кой ще е на колене. Пиша ти в твоя винкелов стил за да ме разбереш за какво ти говоря. И умната къде паркираш. Аз не рисувам по колите а слагам по един бурдюр на преден и заден капак.

Алоу, БАРОФЧЕ, преди да ги фанат и такова, я мислим за по-добро да ти се случи следното: като сереш, КЪЩАТА ТИ да лумне в пламъци !

Ако предположим, че са изрисувани все автомобили, спряли в брутален разрез с ЗДвП, просто не знам кое е хулиганството с особена дързост (или пък друг състав от НК): - изрисуването на колите; - бруталното погазване на ЗДвП; - неизпълнението на задължението на полицията за опазване на обществения ред (в него влиза и наказването на нарушителите на ЗДвП)

Ужким коли от висок клас-пък показаха едно сребърно БМВ за 3 хиляди лева.Явно са паркирали неправилно,може пък и да е с цел момчетата да си видят деянията по телевизията и да се хихикат...кой знае.

Малко им е на тия хаймани. 20 години затвор им трябва. Да се подиграват така със собствеността на гражданите. Те не знаят ли че за някои българи автомобила е продължение на половия им орган? Важното е автомобила да е лъскав и с алуминиеви джанти, а гумите може да са опасни дори и за каруца.А ако автомобилите са били паркирани така че да не може да се минава по тротоара е добре полицията да им напише по един акт.

Прааааа--сссс---чооо!!! Ще те изпека за коледа :))) Всички полицаи по дя-во-ли-те :)))

Ей, тъпак, искам да те барна, и аз да те изпека... Цял стек с флакони ще ти завра в задника!

Аз лично видях една такава кола като отивах на работа и ми направи впечатление как беше паркирана - направо на тротоара, така че за да минеш трябва да слезеш на улицата. Та се питам да не би тези "случайни" коли не са били все така паркирани, т.е. където не им е мястото?

Ей, тъпак, като се прибереш и всички новдошли селяци са окупирали местата пред блока ти, къде ще спреш? Не се прави на най- изпълнителен... По твоята логика трябва 1/3 от колите в града трябва да са изрисувани така..

Като те гледам,явно си гризнал дръвцето

Ей, тъпак, като се прибереш и ще спазваш правилника! Никой не ти е виновен че си смотан и незадоволен! Аман от капути, паркирали по тротоарите!

Има много ефектно и ефективно решение - обратно на село!

К'во да им напишат??? Крадци ли?!

Тогава поне не могат да ги съдят, че ги обиждали на полицаи

Не разбрах защо щели да лежат в затвора?! Като ни крадат колите на плебеите никой не лежи, а като им надраскат на богатите колите щели да лежат!

аре стига. хафте от платени дрисльовци със спрейове.

И кой ли им плаща дрисльовците със спрейовете да правят "хафте"?!

Хафте на цигански означава ще те изям :))) не е псувня... и аз го знам от шоуто на Слави и се наложи да попитам цигани какво означава. Бях спрял с колата и дойдоха циганки да ми мият прозорците и аз викам я кажи какво означава хафте на цигански и циганката вика: - Значи ша та изям - това на някоя жена ли ша го казваш? Викам си - Е за да ме разбере трябва да е циганка, е*а ти...

трябва да леят 20 години защото заради тях някои комплексари са си измили колите сами. ако вместо да се шегуват, бяха измили колите на тъпите мутри, тогава можеше само 2 години, сега 20 им е малко!ма как може дори да доближяват такива коли?!!