17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толко си тъп, че чак вдлъбнат!

по същия бмв на тракия се опита да ме избута наказателно със страничен удар нарочно, в мантинелата , с около 130 км/ч, но държах волана здраво с две ръце - и само направо, това те спасява, есп се включи и колата устоя, разминах се само с леко ужулване на ламарините . а бавареца, сам си извика кат и почна да им реве, после, и да ми разправя, че ако били онези времена, щял съм да видя аз, хаха

Точно така се прави при засичане с висока скорост - държиш здраво волана и никакви резки завъртания. Тоя, дето изпокъса стълбовете е абсолютен левак като шофьор. Хора с панически реакции са опасни за шофьори, защото паниката е убила доста пъти хора дори и в съвсем невинно ситуации. Спомням си от соца, как учителя по история ни разказа за подобен инцидент на стадион някъде в Южна Америка. Някой се развикал, че пада стълб от осветлението и в паниката да излизат били изпогазени и загинали двайсетина човека. А стълба така и не паднал.

Прави ми впечатление, че масово при такива ситуации реакцията е да се отклони автомобила, а не да настъпят спирачките. Ако беше настъпил спирачки щеше да е друга ситуацията. Отклонението на автомобила е грешно решение защото лесно се губи контрол над ситуацията. Както и в случая мозъкът няма време да прецени че отклонението в тази посока ще доведе до сблъсък. Един компютър по-правилно ще отрегира на ситуацията.

(1) Водач, който ще предприеме излреварване, е длъжен: 1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво; 2. след като е подал сигнал, да се убеди, че има видимост, свободен път на разстояние, достатъчно за изпреварване, и че може да заеме място в пътната лента пред изпреварваното пътно превозни средство, без да го принуждава да намалява скоростта или да изменя посоката на движение. (2) Водач, който изпреварва, е длъжен: 1. по време на изпреварването да осигури достатъчно странично разстояние между своето и изпреварваното пътно превозно средство; 2. когато при изпреварването навлиза в пътна лента, предназначена за насрещното движение, да не създава опасност или пречки за превозените средства, движещи се по нея; 3. да се убеди, че като се движи с безопасна скорост, може да извърши изпреварването за кратко време.

Ами, браво на "колегата", който го е подредил в пилоните! С такива наглеци, като "изпреварващия" само това е начина!... Въпросът е, че и "колегата" вероятно е точно от същите отворковци и просто не е понесъл конкуренцията...;-)

Всъщност този дето засече катастрофиралия спря веднага и може да се каже, че ако беше го правил умишлено, надали щеше да спре веднага и то с аварийните светлини. Освен това спря много бързо, което показва, че не е бил с висока скорост, а пък бързала за да скъса 2, 3 стълба си представи с каква скорост е бил.

Българите са едни от най-слабите, недисциплинирани и арогантни шофьори!

Няма за какво да ти вЕрваме, защото явно не си бил никъде извън БГ-то... Ходѝ на изток, по арабския свят и на юг, из Африка, да видиш за какво става въпрос, преди да се произнасяш неподготвен!

Ще се сравняваме по умения с източно Тимбукту! Що пък да се сравняваме с цивилизованите?

На тази кола не й е била изправена спирачната система. Или шофера е решил да ползва кормилото вместо просто да спре и да пусне кухавелника. Неопитни са и двамата. Изпреварването се прави ако имаш поне 20 30 км отгоре, не само 10

Хейтъра ще каже, че BMW-то е виновно....

Ами естествено, че наглото БМВ е виновно. Трябва или да си сляп или част от групата примати собственици на автомобил диагноза.

Що някой трябва да казва каквото и да било! То статистиката казва каквото трябва! Иначе нито една кола не катастрофира сама!

Е то така ако се сменяха ленти. Няма мигач няма поглеждане в страничното ляво огледало.

Те пък едни пилони...

Нарочно са такива . Идеята е да крепят крушка, а не да разцепват МПС-та на две.

Къде се сили де.а олигофрена?!

Какво ,засечен? Този направо го избута от пътя директно в пилоните!

В този участък ограничение на скоростта не е ли 50 км/ч?

Но с 50 няма как да направиш качествен срез на пилоните, за това се пуска "малко" повечко газчица.

Бойко Борисов е виновен.

Голяма работа са БМВ и Мерцедес! Голяма! Но не за всеки, някои хора не са порастнали за тези машини! От личен опит го казвам, аз започнах с тройка. Сега карам петица. Всичко живо мен уважава. Правят ми път, на места като ме питат какво карам като кажа Баварец или БМВ всичко живо мен почита. На светофара съм забелязъл тея смешните марки разни тойоти и хонди, никои не смее да се дърпа. Жал ми като видя катастрофирало БМВ това е сериозен автомобил не се дава на всеки много мощност под капака един новак не може да я овладее. Лично аз на магистралата си карам над 170, старая се да не падам под тая скорост, в сняг също е много стаилна колата не ги слушайте разни шушумиги които казват че БМВ или пък Мерцедес зима не се кара, да доиде в очите да ми го каже.

Личи ти, че си много гладък. От такива като тебе всяка 3-та катастрофа е с БМВ. Хич не ми е жал, по-малко малоумници, по спокойно по пътищата. а ти си карай талигата, ама не ниги хвали толкова.

Еваларка бацеее… живо и здрав от мениииии

предполагам, тройката си я взел веднага, след като си слязъл от дървото. а петицата - след като си се научил и да говориш. като се научиш и да пишеш, Х5 ли ще вземеш или седмица?

Пък аз като тръгнах със служебното Рено Трафик на един приятел, очукано, ръждясало знаеш ли колега, че нито едно БМВ или Мерцедес не се опита да ми вземе предимство или да ме засече. Иначе уважение всекиму, аванта никому.

Пилоните представляват изкуствено препятствие в близост до пътя.

защо няма мантинели на такъв път, а безумни пилони? ааа, да, "гработа, гработа, гработа"

Защото превозните средства имат волани, които определят посоката на движение! Който не може да управлява- без книжка !

Тогава да ги махнат и от мостовете и виадуктите по същата причина, а? Акъл - море, глава - черупка от мида. Недорасла.

Който иска- да си скача от виадуктите и мостовете. Който му е мил живота- кара внимателно!

Чиче, защото има знак 50 км, и ако караш така, няма никакъв проблем и никаква нужда от мантинели...

"луксозни" немски бангии на " само" по 15 - 20 години. Оп-саааа

Засечен от водач на.... да правилно, БМВ.