ЕК с 4 последни предупреждения за България

Европейската комисия изпрати на България последни предупреждения по четири открити по-рано наказателни процедури.

Обратно в новината

Коментари - ЕК с 4 последни предупреждения за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българя има едно предупреждение към ек,и още едно последно за еврогеиискя съüз...членството в евразиискя съüз не изключва членуването в други съüзи.....справка-дърjaвен вестник....

Какъв ЕС, какви пет лева. В БГ МРЗ е 170 евро, в Люсембург е 1600 евро. В БГ минималната почасова ставка е 0.96 евро, в Германия е 9,5 евро. В същия монент цените са близки и дори на някои стоки тук са по-високи.

Европейският съюз се грижи редовно да ни събира вноските и да ни третира неравноправно и несправедливо. Явно нашето недоволство е достатъчно голямо и те се опитват да го парират с платени политици, протестъри и НПО-та. Но когато недоволството се нагнети достатъчно никакви тапи и замазвания няма да свършат работа, ще се чуе само едно прас и нататъка ще видим.............

ЕТО! ДОЙДЕ И ПОДКРЕПАТА ОТ ЕВРОПА ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ове!

Стискам палци да си прав! Ама да не излезе, че Мариците бълват теменужки и рози вързани с панделки, че нали знаеш, кой назначава послушковците с бели якички в ЕК. И опасният американски реактор дето гръмна във Фукушима да излезе като невинна детска игра? Страх ме е да не затворят нормалните реактори в АЕЦ? Страх ме е че няма да има и газ!

Ето я една от ползите за членството на Бьлгария в ЕС-нуждата от постоянно рьчкане и контрол вьрху правителството....... Отделно от това трябва и активно гражданско общество, което пьк да натиска отвьтре!!!! Само по този начин ще бьде заставено всяко едно правителство да работи все по-добре и все повече за хората!!!!!

Европейците имат два избора - или да спрат да ни закачат или да ни изключат от ЕС. Просто всичко тука е така навързано с подкупи и корупция, че няма как да се разнищи без да загине буквално половината държава.

предупрежденията и сирумашията, докат не изчезне и последният ганювец въздишащ по соца белите държави ще ни игнорират и пренебрегват, и то със пълно право защото научно е доказано че от кумонист и от неговите наследници нищо не става, та такава ще е ситоацията в българия още 15-20 год. докат не се стопи електоратът на бсп или докат бългаската десница не вземе найпосле нещата в свои ръце

Дааа... Тъжно. НО ! - Надежда Яка има ! , щот И деснио Е уев кат Всичката сюрия.

На теб също уроци по граматика и български бих предложила, освен ако не си предварително за психиатрия.

Леле, толкова неграмотен не бях виждала, повече от 50 граматични и синтактични грешки, при това само в едно изречение, ако може да се нарече изречение. Младежо, предлагам ти безплатно уроци по граматика и български, освен ако не си от етносите. Не те ли е срам да не познаваш родния си език?

15-20 години? Малко са.....

Това е шега. ЕК то започна да се шегува с българина, а вие се връзвате

Тези Процедури - Не се отнасят до Данъкоплатците, Колега ! .. а - към 'управляващите'.

magit@abv.bg

Няма страшно пич. Всичко е шега. Нали на трапезата има салата и ракия? Супер е живота.

Въпрос към Всички-Ни : - Подкрепяте ли Драстично-Усиления проКремъл вой ? (Гласувайте !)

Ти ли си бил "Опорна точка", а поспри се малко!

Сто-седемдесет-и-четири коментара/реплики, Колега ! И ! - Един-Единствен въпрос към Нас-Всички... ..а за 'опорната точка' - не Ви разбрах, бихте ли пояснили ?

Нашите ТЕЦове не могат да бъдат нито чисти нито ефективни - нямаме качествени въглища. Изхода беше да се строи АЕЦ Белене, но той е руски проект и независимо че е сертифициран не беше по-вкуса на ГЕРБко а и не може да се приватизира. Сега ни остава само да чакаме катастрофата ...и да изпращаме децата си по-далеч от България.

По-нататък. При обявяване на раздържавяването на Нефтохим - Бургас, изцяло построен отново по руски /как иначе/ проекти, няколко световни лидера проявяват интерес, между които и американската Филипс Петролиум. Идва голяма делегация, с намерение да изучи основно комбината, но си вдига чуковете веднага след посещението на каталитичния крекинг, като вижда в какво състояние е производството

Бацета, ако това са ни единствените проблеми, значи ЕС толкова се е отдалечил от действителността, че мога да си представя в бъдещето как ще се борим срещу замърсяването на Луната а тук ще гладуваме.

За да не дават пари, а само да взимат членски внос, поставят невъзможни за изпълнение от конкретна държава критерии и политици, които уж ги мъмрят, но е възможно да са инструктирани да саботират европрограмите.

По отношение на Марица - 3. Топло-електростанцията е построена по РУСКИ проекти. През 2000-2002 година бе модернизирана от международен консорциум, в който най-голямо участие имат италиянците. Изградени са 3 електрофилтъра за пречистване от азотни и серни окиси, които трябваше да влезат в експлоатация през 2004 година, но проекта е замразен от правителството на Мадридския палячо поради "неефективност".

Много си зле с фактологията... 1.ТЕЦ Марица и ТЕЦ Мариза Изток 3 са два отделни ТЕЦ-а /Първият се намира до Димитровград.../ 2.Електрофилтрите си ги има отдавна - те не чистят окиси ,а прахови частици! 3.Има сероочистки -по 1 на 2 блока т.е.2 броя. 4.Азотните окиси не се чистят -те се минимизират. т.е. няма специални съоръжения за тях -просто се опримизира горивният процес... 5.Сероочистките и сега си работят в ТЕЦ Марица Изток. В ТЕЦ Марица никога не са били изграждани такива /Тя е собственост на Ковачки/.А за глупостите дето си ги написал за Лукоил -просто нямам думи....

Брех че голям специалист. В едно си прав - в моя постинг е изпусната думата "..и система". Всичко останало е истина и ти прекрасно го знаеш. А що се отнася до Нефтохим, мога да ти цитирам дати и имена на специалисти от двете страни. Така че, партийното поръчение не минава...

Бедните българи се чудят с кво да се отопляват и горят в печките си дърва и нискокалорични брикети. Това ги прави лоши щото не са енергийно ефективни и замърсяват. Абе кога ще им теглим една майна на ЕС меките китки

забравих за емисиите в девня... аиде кузев далаверата курбан дето не пускаш кнезависими инспектори да гледат вредните емисии.нали нали знашх едни 200 000. еи туи си падат.. махаите ги всите

Какъв член на ЕС сме със пенсии 70 евро и МРЗ 170, с отрязани радиатори и напълно мафиотизирано управление и съдебна система!С хора, които се палят от отчаяние, мизерия и безнадежност.

Как какъв, Колега ?! - Както Цял Свят вижда - на 'наште' по троянскоконски .

ха ха хааа...сусипват далаверите на кат....ох котйооо... назначението ще се промени.може и кадурни да слуят.инак се плаща 2000 до 5000 да влязат и позле има месечно оцхитане до 2000 на босо с шапка. аиде да ви е честито неуваяеми. за дето не дадох пари за превишена 200 лв платих акт + отнет талон за два месеца.ко ши праим ся...ууухуу...радвам се че сме в еу и че сум у чужбиналандия

То само четири да бяха-а... Дано се сетят тиквите какво става и че иде краят на пира. Келнерът е тръгнал със сметката...

Абе тия от ЕС след като ни свалиха гащите се скъсаха от предупреждения! Аре нема нужда, действайте!

Някакъв десен идиот отново набърква руснаците. Фашагата не знае, че когато беше социализъм, нямаше кражби - строяха се крупни обекти на икономиката. Дойде демокрацията и десните поставят условие - ще крадем, а вие няма да искате руснаците тука... Ще крадем, а вие ще ни обичате. Това се нарича идиотизъм на квадрат. 25 години живеем с идиоти редом и сме под дъното.

Че живеем сред идиоти ти си най явното доказателство

Когато човек живее сред идиоти няма как да разбере че не прави изключение и е по голям идиот от другите!

се казва високи нива на серен диоксид, в източна България, защо не се посочи и конкретния източник - "Мариците" и "Лукоил"?

ЕС би трябвало да знае, че парите му вместо за проекти, отидоха в джобовете на онези айдуци от ГЕРБ. Това е публична тайна. По същият начин ще изчезнат и новите многомилиардни заеми - за вили, коли, яхти... Това строежи, това прогрес, това високи доходи за простите хора - мутрите не знаят пощада. Особенно отклоненията от българския род като Борисов...

мен ма придупреждаваха - не пуши, не пий, не гони фусти, не карай бързо колата,.... и кво? и си пия и си пуша. жената беше по ината от тези европейци. беше. сега досажда на някой друг. вь апартамента, въ колата, ..нека се мъчи говедото. Наздраве! и да не ви пука от некви предупреждения. ша земат на босиа цървулите, ..или доматите.

Явно на някои отново им се ще да излезем от ЕС, за да се прегърнем с "братушките". Същите тези "братушки", които през цялата ни нова история се стремят всячески да ни затрият или да ни присъединят към скапаните си структори, което е същото. Като се почне с "освобождението", предварително договорено между Русия и Прусия, за да няма славянска страна на Балканите, мине се през Сан-стефанското споразумение, където няма и ред за независима България, предателството спрямо национал-освободителното движение от Игнатиев и кликата му, убийството на Стамболов, 1923, 1925, 1944, че до ден днешен

Абе нещастник,и Стамболийски ли убиха руснаците? ЕС сам ще ни изгони, защото само с крадене на пари по проекти, празни приказки и лъжи нищо не става!

Стамболов, неграмотнико, не Стамболийски

МВР у нас обменя валута, а не информация. Все едно да не вземем пари от някой на ръка, да ги дадем на ЕС. Да бе. Тук е Булгаристан. Няма ЕС. Да живее КАТ и корупцията.

и безпочвено обнадеждаване некой ден се плаща. и година да е. от търпеливи и верующи не в неща, в които трябва.

краино време е този евросъюз да се разпада и всиака държава да си възвърне суверенитета

суверинитет! С какво точно от забележките не си съгласен? Аз съм съгласен с всички! Обстановката в България е такава именно заради такива говеда!

Ако излезем от европейският съюз трябва да бягаме в евроазиатският, иначе ще ни присъединят към халифата и турция което е горе-долу едно и също.

Европейската комисия може да го духа - в смисъл за разсейване на серните газове ще ни помогнат да преодолеем процедурата. Явно ВЕИ сектора им е стимулирал предупрежденията. ТОВА СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ Е ЕС И ТОЙ МНОГО НИ КРИТИКУВА ЗА КОРУПЦИЯТА.

Затваряме американските ТЕЦове и си решаваме проблема със серните газове.

Добре, че ЕС ни контролира и подканя да си организираме нещата по европейски.

Каква е функцията на трол-наблюдател?

Как може шайка евробюрократи да предупреждават една Велика България? Да и спират фондове, да и правят забележки - пълна простотия.

Последно предупреждение и после ни махат от ЕС ли? Баси кефа!

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ

но първо в европарламент.

що не си гледат работата тия евро-бюрократи? или по-добре предлагам като сме толкова криви и изостанали що не ни изключат от ЕС? връщаме си руските пазари, пускаме южния поток, пускаме си козлодуйските блокове и нека ни разправят колко сме зле

Зле си... идея си нямаш нито от икономика, нито от политика, нито от нищо. Но пък си горд от това и не те спира :)))

за геноцид над 2 млн-пенсионери нема ли да пусне ЕС ,или за това не им пука?

Няма предупраеждение за абсурдната МРЗ в БГ. За какъв ЕС може да става дума, като в Люксембург МРЗ е 1500 евро а в България е 170 евро?!?!

Дилов, ти наясно ли си, че с този процес са се заели 4/четири/ човека от техническият университет и недават от баницата на никого другиго!А, първата стъпка в енергийна ефективност е строителната индустрия, втората - строителството, третата - контрола, четвъртата - топлопроизводството, петата - топлопренасянето, шестата - ОВК-то, седмата - машини и съоръжения!Е, те са в шестата и седмата.

наясно ли си? че някои учили още в вмеи имат оценки от виас. въобще празното обобщаване на наши достойни почти висши училища е пълна лъжа. факт е, че докато едни се опитваха да изградят магистрали между висши, че и средни училища и бан, други взеха едни 10 милиарда долара, показаха ви един враг и една екскурзия и днес на същите им сте роби. наясно ли си? колко са били само вмеи и виас, студенти и лектори общо? не си. защото ако си, няма значение дали са 4 или 40 или 400 и откъде са тръгнали. важно е - какво са доказали и защо ще искат нещо да доказват..

С голямо съжаление трябва да констатираме, че просто до сега нямаше визия за решаване на проблема с енергийната ефективност. Причина за това е ниското ниво на техническа грамотност на правителствата в т.ч. на оторизираните за това лица в министерство на икономиката. Те не познават Европейската нормативна база по това направление. Не се търсят професионалисти от производствените звена, а се съставят представителни комисии без реален ефект. Така е с електромобилността, с енергоефективните изделия от енергийни класове IE2, IE3... и т.н. Затова сме на последно място по енергийна ефективност.

.....

Глупак!

ЕК, ревете за чист въздух, а деликатно премълчавате за коктейлите от токсични вещества и вируси в химтрейлите, с които ни ръсите постоянно. 2016 - ЕС ке се разпадне!

Уффф! От години само са последни предупреждения слушам ! Хайде направете следващата крачка , какво само обещавате : ))) Ама 800 милки са си кинти , нали !?

ЗАЩО НЕ НИ ПРАВИ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА! ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА КОПТОРИТЕ В ГЕТАТА - ТА ТЕ ТЕ ПЛАЩАТ ТОК ВОДА ДАНЪЦИ- ЯВНО ДО 2020Г. ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ! :-)

За съдебната система имаме много предупреждения, но явно ги лъжеме добре с помоща на "ЩЕ"

БУНАЦИ! ЗНАЯТ ВСИЧКО! ЯВНО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ФАРС ОТКАЗ ОТ КАТЕГОРИЧНИ МЕРКИ!!

Понеже русофилистичната гнус продължава да спами и лъже безогледно, като един Путлер за зелените човечета им известявам. Вноската ни в ЕК е 1% (един прозент) от БВП. Което е под 400 милиона евро за тази година. За целият перод от 2007 до 2020 г. ще получиме повече от 20 млрд евро, като вече сме получили 10 милиарда. А дотогава ще изплатиме като вноски около 4 милиарда евро, т.с за всеки вложен лев получаваме 5, което очевидно е голямата мъка на путлерастите.

Явно си на ти с тия неща дай некакви документи, договори за да не сме толкова задръстени иначе само си чешаме езиците :)

Има в интернет достатъчно данни. Например влизаш в сайта за Еврофондовете и там пише на каква сума са договорите, колко са ни изплатили, колко остават и т.н.

ще получим евентуално до 2020г. Аман от герберски манипулатори!

Частта от вноската на Република България в общия бюджет на ЕС, изплатена към края на септември 2014 г. от централния бюджет, възлиза на 700,3 млн. лв., което е в съответствие с Регламент (ЕО, ЕВРАТОМ)1150/2000 на Съвета от 22 май 2000 година за прилагане на Решение 94/728/ЕО, Евратом относно системата за собствени ресурси на Общностите, в т.ч.: - ресурс на база брутен национален доход 479,5 млн. лв.; - ресурс на база данък върху добавената стойност 96,7 млн. лв.; - корекция за Обединеното кралство 42,8 млн. лв.; - традиционни собствени ресурси (мита и налози върху захарта) 81,3 млн. лева.

Първа поправка: За перода 2014-2020 са договорени по около 2 млрд евро годишно. Колко от тези пари ще получим обаче зависи изцяло от господата в Брюксел. Те решават и агументите им са в най-добрия случай качествени. В едни от най-добрите години ни пускаха до към 30% от заложеното. Така че пилците се броят наесен. Втора поправка: Откакто сме в ЕС техните стоки се внасят в България и преминават транзит без да плащат такси. От това имаме пропуснати ползи от малко над 1 млрд евро годишно. Като прибавим и тези случйно забравени от русофобите факти ще се окаже, че от ЕС финансово сме на загуба. А ако вземем и предвид неща като затваряне на ядрени реактори, частична загуба на независимост, намеса във вътрешната и външната ни политика, става една ... не си е работа. Някои русофоби тук цитират факти като дяволът Евангелието.

Получени траншове от ЕК (дял на ЕС) към 31.10.2014 - 5 759 208 828 €

Вноски от България към ЕК /мил.евро/ от 2007 до 2014 към септември 2014 - 3044,28 И ако прибавим мотивите на "коректор" излиза, че сме продадени на ЕС като колония!

Щом преди влизането в ЕС сме били по-добре значи трябва да го НАПУСНЕМ!!!!

Преди влизането ни в ЕС два пъти фалирахме - през 1990 и 1997 г. От влизането ни в ЕС БВП расте и от 9,5 млрд долара през 1997 г. вече сме с БВП 50 млрд долара. Та кое било по-добре?

Къде ни е суверенитета? Щом някой ни забранява ние сме никой или роби на на 26 страни

КОЙТО ИЗБЯГЯЛ- ИЗБЯГАЛ!

Най-добре е ЕС да изземе всички недвижими имоти и парични средства на ВСИЧКИ български политици, техните господари и роднини, да ги прати в затвора за 40 горини и с тези средства да управлява държавата ни. Така ище се изпълнява всичко, прието в ЕС.

Както каза колегата "!" при нас проблеми по пътищата няма. Всичко е тип топ. При единичните случаи, които са наистина много редки българският съд винаги е отсъждал справедливо. Ето например преди няколко дни приключи делото срещу уважавания от всички в България господин сапунджиев, който без да иска се оказал в пешеходна зона и също така без да иска преминал с джипа си върху 4 годишния Паоло. Съда в случая съвсем справедливо му присъди най- ниското предвидено от закона наказание тъй като господина го е направил без да иска, при това за първи път и обеща тази година повече да не прави така. Както виждате и съда ни е перфектен. За въздуха и серния диоксид какво да ви кажа!? Определено ние в старозагорския регион дишаме най- хубавия въздух на планетата за което благодаря на един истински българин и патриот господин ковачки.

Ами не става само с "усвояване", господа политици!

Щом не дават нищо и само ни цакат, предлагам да не плащаме членския внос. Макар, че 1 млрд. лева не може да запуши нито една от безбройните дупки в бюджета. Мъка.

Не можем да очакваме от нашите политици да спазват тези изисквания! Единственият изход е да се обединим и да ги извоюваме. Но вече се убедих, че и това е химера!!! Ние завинаги или за много десетилетия ще останем прекалено разединени като народ, за жалост!

към Дойче Веле изказването: да поддържа вътрешна стабилност, законност и ред хич не е малко, това е най-многото, най-трудното, най-невъзможното не само за държавата, но и за самите и граждани, съвсем малско зависи и от тях нещо