Искове за над 217 млн. лева по делото за атентата в Бургас

Специализираният наказателен съд допусна граждански искове за над 217 млн. лв. по делото за атентата на летище "Сарафово".

Обратно в новината

Коментари - Искове за над 217 млн. лева по делото за атентата в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза, че всеки терорист може да стане гражданин на Австралия или Канада( за Германия даже няма да говоря) и след това безпрепятствено да извършва тероризъм където си поиска.Въпрос- тези които са му издали съответните паспорти съучастници ли са или помагачи и защо не се подвеждат под отговорност?

"Именно единият от подсъдимите - Мелиад Фара свързва терористите с военното крило на "Хизбула" Сергей Станишев. 05 февруари 2013 "Версията за "Хизбула" застрашава сигурността на българите! Не разбирам защо с това изявление той (Бойко Борисов бел.ред) прави компромис със сигурността на българските граждани и създава изключително големи допълнителни рискове" Според него това е направено под външен натиск, от Вашингтон, Тел Авив, Москва или Брюксел, той отговори, че чевидно не е от Москва и Брюксел. Сергей Станишев. 06 Февруари 2013 "Обявяването на "Хизбула" е риск за държавата!"

Всеки се излива в какви ли не простотии в коментарите си. А е време да се замислите над световната заплаха от радикалния ислям, който само Израел може да спре. Друг е въпросът за тези нелепи искове за милиони??? Явно от къде нашите лешояди адвокати се учат. И у нас, стане катастрофа с убит на пътя и... оооп, адвокатите на роднините на жертвата искат по сто или двеста, че и повече, хиляди лева. А реално няма никакъв шанс да ги получат. И се питам, тези юристи нормални ли са? Вярно, престъплението чака възмездие и съд, но в реални измерения. Защото алчността е пагубна...

Голем смех. Цялото обвинение е скалъпено според мокрите сънища на евреите, които биха искали да бъдат взривени от Хизбула. Нищо, напоследък е модерно да се говорят глупости. Другия път еврейските туристи да внимават повече с битовите газови бутилки, а не да се опитват по такъв елементарен и дебилен начин да трупат политически капитал, а и някой лев настрана.

Не са битови, а по-скоро индустриални и са за метан. Мен по-скоро такива ми се струват, но понеже "такъв труп един път ти се пада през живота", гледад да понапомпят пропагандата.

Интересно ми е че на мутрите като тоя дето ЦАР БОКО ГО ГЪРМЯ С ГРАНАТОМЕТ И ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА МУ ПЛАТИХА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ВЕДНАГА-ЕДИНСТВЕНИЯ начин е да съдим БОЙКОВА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД-СЪДИЛИЩАТА СА ПОДКУПЕНИ ОТ МУТРИТЕ И ОТ ГЕРБЕРИТЕ И ОТ КОМУНИСТИТЕ И ОТ ЧЕНГЕТАТА И най-вече от олигарсите престъпници забогатели по незаконен начин перящи пари и адвокатите престъпници, които ги защитават-ТОВА НЕ Е СЪД!

Кой точно ще да им плати тия милиони че не разбрах след като даже и на 100% не са доказали кой е виновен защото не им отърва..

Човешкия живот е безценен, но еврейте са си го оценили по 20 милиона. Еврейте са с дълги носове за да душат парите.

Госпот на се стиска, за Неговите любими чеда! Българина, духа супата, и целува, ръката и гъза! Герберасти, мръсна пяна, точно те, така изплуваха! А ББ , ЦЦ и Цецка ни е..ха майката само с демагогия! тази пяна, се издигнаха

Да адресират иска до Германия. Те са им свикнали, завалиите.

Тия па не се ли сетиха да съдят България за 1 млрд. евра, за това, че е допуснала атентата - веднага щяхме да ги платим...

Жалко за загиналите. Пълна безсмислица е да убиваш цивилни невинни хора, за постигане на каквито и да е било цели. Заради това и мисля, че не са Хисбула, просто не е това почерка им. Най-вероятно са надушили се вълци-единаци, решили да правят золуми. А и много ми е интересно, как точно е засечен паричен превод от Хисбула в Несебър? Те да нямат фирма - Хисбула ООД? Възможно е по-скоро паричен превод да има от лица, свързани с Хисбула но се съмнявам, че точно те, лично са изпратили пари за такова безсмислено нападение. Като цяло те атакуват израелски военни цели, а не цивилни. Такъв атентат би бил само в техен ущърб. Каквото и да говорим, заради егоизма шовинизма на лидерите на Израел страдат невинни, малко евреи и значително повече араби. А в историята до сега няма нито една империя или държава, чиято сила продължава вечно. И ако Израел си мислят, че когато дойде момента арабите ще им простят геноцида, който прилагат над палестинците? До тогава ще минат десетилетия, може би векове, но е редно много добре да преосмислят приоритетите си. Защото и в България живеят мюсюлмани, цигани и много други малцинства. И не ми е приятно името на България да бъде опетнявано заради отношения между араби и евреи. Щом са решили да прилагат "великия" ционизъм и да гонят михаля в пустините да си берат плодовете там долу. Сигурно има основателна причина три четвърти от евреите да не са в Израел.

Хизбула с нищо не са по различни от останалите брадати маймуни, биещи си челото в земята.

Инженерче

Никой не е казал, че са различни, въпросът е, че евреите отидоха на тяхна земя, и все още вършат геноцид спрямо местното население. Нищо по-различно от това, което европейските заселници са извършвали спрямо индианското население в северна Америка. Уж евреите са мъдра цивилизация а позволяват такива неща под предтекст, че онези са диваци. Дори и така да е, е редно да бъдат оставени на мира. Ако те бяха нападнали някого, щях да съм с двете ръце да хвърчат чалми нооооо ... случая е друг, и най-тъжното е, че "напредналата" цивилизация е напреднала само в производството на умни бомби, а не е мръднала и йота в морално отношение. То за това и си берем ядовете де. Друга тема. Жалко за загиналите. Два пъти по-жалко за това, че се случи на българска територия. Съболезнования на близките на загиналия български шофьор.

+100

" Заради това и мисля, че не са Хисбула, просто не е това почерка им". Извинявай колега, а какъв е почерка на въпросните онеправдани персони? След като твърдиш, че това е дело на израелските тайни служби, не е ли логично те да имитират в най-пълна степен почерка на Хизбулах? И те как трепят хората? С какъв почерк - с молитви ли? Ей, от девет кладенеца вода ще извадите, само и само да не се назове истинския виновник - щото е наш, и на русия приятел. Казваш те не са искали да го правят , просто надушили единаци, направили им бомбата, финансирали ги и после чисти като сълзата на Путин.

Исковете са към извършителите, а доколкото знам не са ги хванали. Няма и да ги хванат. Пък и да ги хванат, няма да ги платят. Надявам се да няма искове към нашата държава, защото ще е прекалено нахално.

Е, нали не пише, значи няма такива искове. 50 млн. евро са по 10 млн. на убит. Двойно повече, отколкото той може да изработи през активния си живот, дори в Израел. Моралните страдания са им доста скъпи. Интересно в България колко плащат за загубен живот и страдания на българи?

Сега стана страшно жалко. От една страна всички знаем че не са хизбула, от друга страна колкото по-малко се говори по въпроса толкова по-добре. Тук в един глас ще пеят - 'наши' служби, псевдо-евро служби и разбира се тати МОСАД. Даже и туристическият ни сектор харесва версия 'луд атентатор' повече, отколкото версия 'газова бутилка от 19ти век'.

Това дело надали ще приключи през следващите 10 години. А и кой ще плати по-точно?

да плащат организаторите от мосад !

От цялата уйдурма ще намажат адвокатите и съда, защото плащат ищците. Честито на печелившите, за останалите с пълни бузи към супата.

Дрън-дрън! Адвокатите може и да получат сега някой лев, но със сигурност малко. Всъщност инициативата за високи суми е тяхна, а не на потърпевшите. Те ще се надяват на процент и то висок от евентуално получено обезщетение. Съдебни такси не се плащат, защото гр. искове се "прилепват" към наказателния процес.

Освен лакомия израелски адвокат, никой друг няма да види и лев от това дело, дето ще се точи десет години. А пък пострадалите могат да претендират не милион, а милиард, но и те нищо няма да видят. Обяснявам - извършителите нямат пари по сметки, нямат имоти, или акции от Фолксваген. така че откъде ще се вземат парите като ги осъдят задочно - от Хисбула ли, която насила се мъчат да вкарат в делото?

нека си искат няма кой да им даде безмислени неща това е хизбула ей сега ще им преведе 100 млн сори за загиналите

почти е сигурно,че тиквата е дала от нашия джоб 50 000 000 ,затова и не идват за показанията .

алчни евреи

бинготата и игрални зали ще са на келепир