Коментари - Атакуваха в съда заповедта за зеления сертификат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинирането в ЕС по същество е превърнато в политически акт, а следва да е медицински и въпрос на личен избор.

Поздравления за инициативата! Чакаме решението на съда

Въй, счупих си чукчето. Викам: аман от тъпите зелени бумаги, ама без чукчето не стаа... Само Страшният съд ке оправи нещата!

Има нация която отхвърля като цяло кивита - ЗАНЗИБАР

Идиоти, сър. Нали има решения вече...

"По думите на адвокат д-р Виктор Костов мерките, които са въведени, са несъразмерни, наложени са без легитимна законово основание" Но за това пък се прилагат из целият свят и няма и една нация която да е отхвърлила мерките и сертификатите. Като ти трябва за да пътуваш в чужбина изпълняваш, като ти трябва за ресторанта И МОЛА пак се редиш без много да се оплакваш. Ама били незаконни и въведени без основание!? При 6-8 хиляди заразени на ден и по 100-200 починали нима няма основание за мерки? Виждам много "примери" за нарушени права, но никъде не виждам някой да се оплаква от ограничение на правото на медицинска помощ!? Като махнем мерките и имаме десетки хиляди заразени на ден и хиляди починали чак тогава ли ще има основание за мерки? Или секидневието на хората е по-важно от това къде ще свършат накрая поради липса и на лекари и на болници? Всяка зима поради ледът сумати хора чупят крайници, ще имали място за тях или те да му мислят тогава!? Административният съд вече се произнесе по казуса и твърди че сертификатите са валидни и не нарушават правата на хората.

В пъти по-ваксинирана Европа има жестоки протести които тукашните мисирки се правят че не виждат

И въпреки по-многобройните протести из Европа всяко правителство е твърдо зад мерките. Във Франция даже и родната им полиция започна да протестира и въпреки това промениха ли нещо с протестите? Не! Със сигурност и там внасят подобни работи по съдилищата, въпреки че не се споменава и все са на място мерките.

В Германия бързо ги потушават. Така трябва да бъде и в Ганюландия

Да гледаме тук, а не "целия свят"

Браво! Помиярски мерки не трябва да има! Сигурно ще отхвърлят жалбата, защото: "скотското благо, животът на скотовете, бла, бла, бла..." Но борбата не трябва да спира!

И ? Либерасткият съд ще каже, че тези безумни сертификати са в името на всеобщото благо и колективното здраве... Кой ти следва и спазва законите вече ? Светът върви към световен концлагер... А фашизмът вече е факт. Разбира се, либерастките овце аплодират и вярват, че живеели в демокрация, сред щедри ценности, модерни извращения и перверзии.

Всъщност необразовано хлапенце Хитлер е дошъл на власт именно благодарение на такива като тебе. Именно благодарение на простите необразовани и некадърни смешници като тебе, дето целия свят им е виновен за това че са некадърни. Именно с такива популистки лозунги с измисляне на противници и други подобни. И не съдът ти е виновен че си глупав. Нито закона нито конституцията. И такива като тебе много обичат да се хващат на въдицата на разни мошеници-В случая на адвокати на които плащат за да им водят предварително загубени дела.

Това ти го продиктува някой или сам го измисли??? Още една оФца!!

Я говорещата овца обвинява другите че са овци:))) Я пак кажи за овчия имунитет:))) Така е хлапенце необразован си. Масовите последователи на Хитлер именно от най-ниските прослойки на обществото в Германия по това време. Смятащи че целия свят им е виновен. Но естествено това нещо във вашите Фейсбук страници не го пише И сайтовете за световната конспирация не го пише. Пише го В едно такова дето му викат книга-дето най-вероятно не знаеш какво е.

Ами щом смяташ че часовете ти по история са мерило за образование значи правилно съм познал че си много тъп:)))) Какво са ти писали в часовете по история? Чия световния империализъм е въздигнал Хитлер ли:))))) Хлапенце Хитлер е станал Хитлер именно благодарение на необразованата част на германското общество и всестранната помощ оказана му от Сталин. За това нещо има написани дебели книги от хора които са далеч по-умни от такива като тебе дето освен да повтарят като папагали друго не могат. Ами хубаво тогава искаш ли комунизъм като не щеш демокрация? Ето ти го Примера в Китай-там е комунизма. Масова ваксинация под строй.

Профанчо, кой е спонсорирал Хитлер е по- важно , а не кой му се е връзвал на приказките. Сега се наблюдава същата сляпа вяра в авторитетите. Всъщност прочети и за експеримента на Стенли Милграм, може да вденеш нещо.

Протестирам срешу правото ми да минавам на червено! Имам права! Фашизъм е да ми с е ограничава правото на свободно преминаване!

Ти си пълен идиот бе!!! Заедно с тези дето са ти сложили плюсчетата.....откъде ви копат бе????

Според вашите измишльотини това е нарушаване на правата на хората. Самото изискване за шофьорска книжка е нарушаване на правата на хората. Правото да ходиш гол защо го нарушават:))))

Не ди бият ваксина за генна терапия през 6 месеца за да караш кола.

А според твойте измишльотини трябва да ходим с гордо вдигнат сертификат ли??? Заради такива оФце като вас на тия им минава номера с "вирусчето".....кретени!!!

Ти може да ходиш и с гога си табелка това си е твой проблем. Само че държавите го въведоха при 70 80% ваксинирани и го обявиха два-три месеца преди да го въведат. Пак вашия любимец от миналата година антиваксери Кацаров го въведе от днес за утре. При 20% ваксинирани повечето от които не са в България. Само че ето ти и другата уловка-утре като решиш да отидеш да работиш извън България няма да можеш. Ако наистина мислиш че си по-умен от 3 милиарда ваксинирали определено имаш нужда от психиатрична помощ.

Той шефа на фармацевтичния отдел на корпорацията Bayer, Stefan Oelrich си го каза: „Винаги обичам да казвам, че ако бяхме провели проучване преди 2 години сред обществеността с въпроса бихте ли приели генна или клетъчна терапия и да я инжектирате в тялото си, вероятно щяхме да имаме 95% отказ...MRNA ваксините са пример за тази генна терапия“. Дано си вдянал.

Хора това не е ваксина а инжекционен разтвор не действа !!Боледуват ли ваксинираните ?Влизат ли в болница ?Има ли гаранция от производителите че ще го карате леко?Имате ли гаранция че няма да имате странични ефекти ?Например ОНКО стерилитет и какво ли още не!

Демокрацията си показа миризливата муцуна на демоНОкрация. Можеш да протестираш бе, но ще те пердашат, ама демократично ще те пердашат, кво искаш? Можеш и жалби да пишеш, нооо ... като си пейш Пенке ле, кой ли те слуша. Кво искате бе, нали имате демокрация? Все сте недоволни.

Когато беше комунизма и недоволните директно ги вкарваха в затвора и по лагерите. Апропо-Как е в комунистически Китай? Я да видим-там ги ваксинират на конвер с китайската ваксина и не питат искаш ли не искаш ли.

Трол!! Върви си в Китай!! Човекът ти говори за Европа.... откъде ви копат бе?

Обществените строеве са монархия демокрация диктатура и тая измислица комунизма. Ако беше диктатура всички щяхте да сте ваксинирани на третия ден. Ако беше монархия също. В Китай е комунизъм и там ваксинират без да те питат. Единствено в демокрацията можеш да си правиш оглушки-ама не я харесваш:))) Ами избери си тогава едно от по-горните и бягай преди да са те арестували и да са те ваксинирани насила. Защото в държавите дето няма демокрация така се прави.

Ти май от дивана не си мърдал, ама знаеш как е Китай и по света....поредния идиот!!!

В Китай ваксинират и децата:)))) Това пише ли ти го във Фейсбук и сайтовете за световната конспирация:))) Значи измисления ви свят във Фейсбук се различава адски много от реалността. За справка мизерния брой на хората на протеста воден от иконата ви мангъров,

Ами точно Зелените сертификати водят право към социалния рейтинг наложен в Китай.

Утре съм на погребение на моя близка и ми дреме на оная работа какво мислили антиваксърите! И близките й бяха антиваксъри, ама вчера се ваксинираха цялата фамилия!

Още един ваксърски трол.....

Остават ви няколко месеца, преди да идете при роднината, освен ако не сте случили на плацебо!

ААААА... Дискриминация! ААААА... Фашизъм! ААААА... Експериментални течности! ААААА... Конституцията! ААААА... Еврейски звезди! ААААА... Основната грешка на въвежднето на зеления сертификат беше че не беше обявен в началото на лятото и направен задължителен от първи септември. За три месеца просветните ковидпротестери щяха да се накрещят, адвокатите щяха да си приберат хонораритите, революционерите да са си изяли боя. На 1 септември щеше да има 80% ваксинирани, четвърта вълна нямаше да има. Ама служебното правителство се уплаши от няколко прошляка надъхани от навсет да не би случайно да нарекат някого фашист.

Тъпако не живеем в концлагер !Имаме свободи гарантирани от конституцията и законите !Който иска нека се ваксинира ако иска 10 пъти !

Имаш свободата да умреш, както си искаш, но ако твоите действия водят до това аз или мои близки да умрат се води вече престъпление и трябва да си понесеш определено по ЗАКОН. Така че тъпако това, че не искаш да се ваксинираш ми е през оная работа. Как ще умираш също ми е през оная работа. Но, ако заради теб почине детето ми, родителите ми - ще те намеря и жална ти майка!

Има пандемия. Масовата ваксинация е за защита както на общественото здраве, така и индивидуалното. Грижата за здравето на гражданите е задължение на държавата. Масовата ваксинация е единствения начин за ликвидиране на пандемията. Докато има пандемия ще има ограничения за събиране, придвижване, обществени контакти, в резултат невъзможност за изпълнение на служебни задължения, получаване на заплата, достъп до услуги. Ограниченията не се отнасят за ваксинирани. Ваксинационния статус се доказва с т.нар. зелен сертификат, заедно с лична карта.

BlueMan, простако, отговори ми само на един въпрос? Нали вярвате, че щом сте се ваксинирали, то дори и в най-лошия вариант, ако се заразите, то ще го изкарате леко? Нали това твърдите? Тогава, питам аз,от какво толкова ви е страх след като сте ваксинирани и зашитени? В най-лошия вариант, ще го изкарате като настинка... Защо тогава карате хората насила да се ваксинират?

Тая па мърша слаба! Мислиш ли, че ми пука за тебе или за когото и да било БЕ?!? КОЙТО Е СЛАБ ДА МРЕ!

Какво е това "навсет"?

Извинявам се. Главсет.

Нещо гледам, че и там дето има много ваксинирани, вълната набира сила.

хааахахахааахаха! Хайде сега отиди да видиш колко са умрелите в страните с по-голям процент ваксинирани. Голем смех! Виж кака е работата в страни с 90% ваксинирани. Още по-голем смех! Ковидарника е с най-голям брой умрели от ковид вече в целия свет! Най-голем смех! Требва да си голем боклук! Сигурно си гласувал за прошлеците на копейкин

Цитат : "СЗО алармира: 70% от болните с К-19 българи са лекувани неправилно! При всички тях ненужно е изписван антибиотик, показва проучване на Световната здравна организация." /край на цитата/ Хайде сега тези с ваксините да си кажат мнението. И после имало много смъртни случаи...ми ще има, то това е все едно да гасиш огън с бензин. Братя Българи хайде мислете с главите си, а не с части от тялото на които се сяда ….

А при някоИ от тях НУЖНО е изписван антибиотик и им е спасил живота.

Мнението ми е, че ако бяха с ваксина нямаше да се налага да бъдат лекувани. В другите държави като ги лекуваха правилно, защо бяха с по-голяма смъртност на предните вълни (преди да се ваксинират)?

Това за кой пореден път? Някой да знае в някоя държава да има спечелено дело относно тоя зелен сертификат? Някой да чух че до момента над 30 такива дела са отхвърлени от съда? Нищо де вие си хранете адвокатите-на тях и да загубят делото пак им се плаща.

Дреме ми на... Сертификата, аз се изходих хубаво за 6 месеца и съм до края на ноември, пък следващия нека отговаря и да ми чисти лае... ната

След като ваксината не предпазва от заразяване, боледуване и разпространение, значи зеленият сертификат е "мижи да те лажим" във всеки един аспект!

Кога за последно си виждал или си чувал за болен от едра шарка? Няма такава болест благодарение на ваксините.

Преди едрата шарка, ваксините се пребориха и с чумата. ... или май не бяха ваксините. Нищо де. Важното е че трябва да си вкараш една течност директно в кръвта и да не задаваш въпроси.

Ваксини да, но не и експериментални препарати със съмнителна ефективност и огромно количество странични ефекти.

И през 6 месеца ли се ваксинирашпротив едра шарка. И изкарали те едра шарка не ги карат да се ваксенират след това.

Не става въпрос за други ваксини или за ваксините по принцип, а за тези ваксини, които нямат особен ефект в борбата с вируса, но затова пък имат много странични ефекти.

Като чета мненията досега, все по-силно се убеждавам, че химията във ваксините влияе негативно върху химията на мозъка на ваксинираните, като ги прави арогантни, невъзпитани и неуважителни. Неваксинираните уважават правото на избор на ваксинираните. Моля ваксинираните също да уважават правото на избор на неваксинираните. Все пак ваксината е създадена, за да ви пази, а не да се страхувате още повече, нали?

А трябва ли да уважаваме и правото на избор на пияните шофьори?

Всеки сам си носи кръста.

Не и когато действията ти директно застрашават околните.

С кое нежеланието ми да се ваксинирам застрашава околните? Нали ваксината уж пази? Ако не пази, за да какво си си я сложил?..

А защо да уважаваме пушачите, да се забрани тютюна убива милиони годишно. За това защо не жалиш ?

Само да уточня: не ги пази, а прави така нещата, че по лесно да го преболедуват иначе за останалото си прав.

Виждаме Кунчев колко лесно го боледува вече втори месец. Аз го изкарах на крак за 3 дни миналата година, есента.

Точно така. Вируса нарушава нашите права. Съдът веднага да му забрани да заразява.

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват.. А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре всички Магазини и Ресторанти да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде... А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева, ако влязат в Магазин, Ресторант или другаде.

Мерките лесно могат да ги махнат. Ама вируса как да го махнат. С постановление на партията и правителството?

Далине вирус??!

Както са го пуснали.

Костя ще го лови с пинцети.

На неваксинираните и хляб и вода не трябва да се дава

И да слагате минуси по умни няма как да станете.

Ти това със семейството и "лошия материал" вече си го наоравил, така че за мен не мисли. Сега ние да му мислим как да търпи лековерни и.диоти като вас!

На теб трябва да ти се дава само у.й в у.с.т.и.ч.к.а.т.а.

Този атрибут който споменаваш е запазен за жена ти или дъщерята ти

Този атрибут го пазя само за задния ти двор, ск.п.ан. хипохондрик такъв!

Пиши си тука Интелектуалци като теб обикновено не ми правят впечатление. Дано нямаш семейство за да множиш както каза царя лошия матерял

браво,

Кво браво бе малоумници

ТАСС Пандемия COVID-19 18 ноя, 09:16Обновлено 09:40 "В России установлен новый рекорд по числу смертей от COVID-19 за сутки За сутки умерли 1 251 человек "

Ако някой от протестиращите хване ковид, да ходи да се лекува в съда.

Ясно е че в България малоумни много. Това Кото трябва да се направи е да се прекрати всякакво лечение за Ковид и да се премахнат всички предпазни мерки включителни и зелен сертификат. Ваксината да се направи платена и да е скъпа например 100-200 на доза.. Това ще доведе до рязко увеличаване на заболеваемостта и смъртността и до естествено премахване на идиотите.

Жалвайте се, не ми пречите...