Коментари - Атакуваха в съда заповедта за зеления сертификат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалвайте се, не ми пречите...

Ясно е че в България малоумни много. Това Кото трябва да се направи е да се прекрати всякакво лечение за Ковид и да се премахнат всички предпазни мерки включителни и зелен сертификат. Ваксината да се направи платена и да е скъпа например 100-200 на доза.. Това ще доведе до рязко увеличаване на заболеваемостта и смъртността и до естествено премахване на идиотите.

Ако някой от протестиращите хване ковид, да ходи да се лекува в съда.

ТАСС Пандемия COVID-19 18 ноя, 09:16Обновлено 09:40 "В России установлен новый рекорд по числу смертей от COVID-19 за сутки За сутки умерли 1 251 человек "

браво,

На неваксинираните и хляб и вода не трябва да се дава

Кво браво бе малоумници

И да слагате минуси по умни няма как да станете.

Това е запазено за жена ти или дъщерята ти

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват.. А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре всички Магазини и Ресторанти да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиноввници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде... А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева, ако влязат в Магазин, Ресторант или другаде.

На теб трябва да ти се дава само у.й в у.с.т.и.ч.к.а.т.а.

Точно така. Вируса нарушава нашите права. Съдът веднага да му забрани да заразява.

Като чета мненията досега, все по-силно се убеждавам, че химията във ваксините влияе негативно върху химията на мозъка на ваксинираните, като ги прави арогантни, невъзпитани и неуважителни. Неваксинираните уважават правото на избор на ваксинираните. Моля ваксинираните също да уважават правото на избор на неваксинираните. Все пак ваксината е създадена, за да ви пази, а не да се страхувате още повече, нали?

Този атрибут който споменаваш е запазен за жена ти или дъщерята ти

Мерките лесно могат да ги махнат. Ама вируса как да го махнат. С постановление на партията и правителството?

Този атрибут го пазя само за задния ти двор, ск.п.ан. хипохондрик такъв!

А трябва ли да уважаваме и правото на избор на пияните шофьори?

Всеки сам си носи кръста.

Само да уточня: не ги пази, а прави така нещата, че по лесно да го преболедуват иначе за останалото си прав.

Пиши си тука Интелектуалци като теб обикновено не ми правят впечатление. Дано нямаш семейство за да множиш както каза царя лошия матерял

След като ваксината не предпазва от заразяване, боледуване и разпространение, значи зеленият сертификат е "мижи да те лажим" във всеки един аспект!

Не и когато действията ти директно застрашават околните.

Далине вирус??!

Виждаме Кунчев колко лесно го боледува вече втори месец. Аз го изкарах на крак за 3 дни миналата година, есента.

С кое нежеланието ми да се ваксинирам застрашава околните? Нали ваксината уж пази? Ако не пази, за да какво си си я сложил?..

Кога за последно си виждал или си чувал за болен от едра шарка? Няма такава болест благодарение на ваксините.

Преди едрата шарка, ваксините се пребориха и с чумата. ... или май не бяха ваксините. Нищо де. Важното е че трябва да си вкараш една течност директно в кръвта и да не задаваш въпроси.

Ти това със семейството и "лошия материал" вече си го наоравил, така че за мен не мисли. Сега ние да му мислим как да търпи лековерни и.диоти като вас!

Дреме ми на... Сертификата, аз се изходих хубаво за 6 месеца и съм до края на ноември, пък следващия нека отговаря и да ми чисти лае... ната

Ваксини да, но не и експериментални препарати със съмнителна ефективност и огромно количество странични ефекти.

Както са го пуснали.

Това за кой пореден път? Някой да знае в някоя държава да има спечелено дело относно тоя зелен сертификат? Някой да чух че до момента над 30 такива дела са отхвърлени от съда? Нищо де вие си хранете адвокатите-на тях и да загубят делото пак им се плаща.

И през 6 месеца ли се ваксинирашпротив едра шарка. И изкарали те едра шарка не ги карат да се ваксенират след това.

Цитат : "СЗО алармира: 70% от болните с К-19 българи са лекувани неправилно! При всички тях ненужно е изписван антибиотик, показва проучване на Световната здравна организация." /край на цитата/ Хайде сега тези с ваксините да си кажат мнението. И после имало много смъртни случаи...ми ще има, то това е все едно да гасиш огън с бензин. Братя Българи хайде мислете с главите си, а не с части от тялото на които се сяда ….

ААААА... Дискриминация! ААААА... Фашизъм! ААААА... Експериментални течности! ААААА... Конституцията! ААААА... Еврейски звезди! ААААА... Основната грешка на въвежднето на зеления сертификат беше че не беше обявен в началото на лятото и направен задължителен от първи септември. За три месеца просветните ковидпротестери щяха да се накрещят, адвокатите щяха да си приберат хонораритите, революционерите да са си изяли боя. На 1 септември щеше да има 80% ваксинирани, четвърта вълна нямаше да има. Ама служебното правителство се уплаши от няколко прошляка надъхани от навсет да не би случайно да нарекат някого фашист.

А при някоИ от тях НУЖНО е изписван антибиотик и им е спасил живота.

Утре съм на погребение на моя близка и ми дреме на оная работа какво мислили антиваксърите! И близките й бяха антиваксъри, ама вчера се ваксинираха цялата фамилия!

Демокрацията си показа миризливата муцуна на демоНОкрация. Можеш да протестираш бе, но ще те пердашат, ама демократично ще те пердашат, кво искаш? Можеш и жалби да пишеш, нооо ... като си пейш Пенке ле, кой ли те слуша. Кво искате бе, нали имате демокрация? Все сте недоволни.

Тъпако не живеем в концлагер !Имаме свободи гарантирани от конституцията и законите !Който иска нека се ваксинира ако иска 10 пъти !

Мнението ми е, че ако бяха с ваксина нямаше да се налага да бъдат лекувани. В другите държави като ги лекуваха правилно, защо бяха с по-голяма смъртност на предните вълни (преди да се ваксинират)?

Какво е това "навсет"?

А защо да уважаваме пушачите, да се забрани тютюна убива милиони годишно. За това защо не жалиш ?

Извинявам се. Главсет.

Хора това не е ваксина а инжекционен разтвор не действа !!Боледуват ли ваксинираните ?Влизат ли в болница ?Има ли гаранция от производителите че ще го карате леко?Имате ли гаранция че няма да имате странични ефекти ?Например ОНКО стерилитет и какво ли още не!

Протестирам срешу правото ми да минавам на червено! Имам права! Фашизъм е да ми с е ограничава правото на свободно преминаване!

Имаш свободата да умреш, както си искаш, но ако твоите действия водят до това аз или мои близки да умрат се води вече престъпление и трябва да си понесеш определено по ЗАКОН. Така че тъпако това, че не искаш да се ваксинираш ми е през оная работа. Как ще умираш също ми е през оная работа. Но, ако заради теб почине детето ми, родителите ми - ще те намеря и жална ти майка!

Костя ще го лови с пинцети.

И ? Либерасткият съд ще каже, че тези безумни сертификати са в името на всеобщото благо и колективното здраве... Кой ти следва и спазва законите вече ? Светът върви към световен концлагер... А фашизмът вече е факт. Разбира се, либерастките овце аплодират и вярват, че живеели в демокрация, сред щедри ценности, модерни извращения и перверзии.

Има пандемия. Масовата ваксинация е за защита както на общественото здраве, така и индивидуалното. Грижата за здравето на гражданите е задължение на държавата. Масовата ваксинация е единствения начин за ликвидиране на пандемията. Докато има пандемия ще има ограничения за събиране, придвижване, обществени контакти, в резултат невъзможност за изпълнение на служебни задължения, получаване на заплата, достъп до услуги. Ограниченията не се отнасят за ваксинирани. Ваксинационния статус се доказва с т.нар. зелен сертификат, заедно с лична карта.

BlueMan, простако, отговори ми само на един въпрос? Нали вярвате, че щом сте се ваксинирали, то дори и в най-лошия вариант, ако се заразите, то ще го изкарате леко? Нали това твърдите? Тогава, питам аз,от какво толкова ви е страх след като сте ваксинирани и зашитени? В най-лошия вариант, ще го изкарате като настинка... Защо тогава карате хората насила да се ваксинират?