”Атака” осигури работата на парламента

Парламентарната група на „Атака” днес влезе в пленарна зала. Така се събраха 126 депутати и имаше кворум, за да заработи парламентът. Протестите отпред продължават, но зад разширена зона за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” осигури работата на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе той да се яви без полицейски кордон аз ще му поставя палката където трябва но сега е ербап. Тези най ги обичам като стане напечено и плачат като деца. Ама за преставлението няма по големи мъже от тях.

Без Атака , няма победа !

Сигурно са му платили в пици... това е разменната единица на Атакистите

Кои луди гласуваха за Сидеров?

Няма ли кой да му хвърли един як бой на тоя? Или той точно това цели гадта.

БРАТЯ, ТОЯ ТУРСКИ МИНДИЛ СИДЕР ИСКА ДА СМАЧКА ПРОТЕСТА!!

направи корекция, вместо ... иска да... Го смачка...

Един кривоглав шизофреник определя съдбата на българите... ПОЗОР !

За 3 закъснения уволняват от работа! Простосмъртните. Да се приложи Кодекса на труда и за депутатите. Всички, които не идват на работа и не работят качествено - вън! И съкращение в щатаните бройки! 240 са ни много!

не разбирам защо още не си подават оставката, ние не искаме смяна на партиите искаме нова система в която тях да ги няма и за това те не се махат и затова нема да има промени в изборният кодекс и за това пак ще ни мачкат както си искат, до кога бре хора, елате на протеста като нас и да зачеркнем този черен период в нашата история и един ден да можем да се радваме на децата си в българия и да се гордеем че сме ние тези които премахнахме бандитите от дпс-атака-бсп.

Естествено, че е дошъл с палка. Сигурно е бил и с кожени черни ботуши до колената и панталона на шприц. Изживява се като Хитлер шизофреникът Подмолен Кешидеров. Аз ви казвам дайте му 51% кворум на този и ще ви води по стадионите да ви разстрелва. Тотален фашизоид. Жалко, че никой не го вижда и не врява, но то така винаги се е започвало с тоталитарният-фашизъм.

мой коментар от 30. Май 2013 мисля, все още Актуален .... Уважаеми съфорумци, г-н Сидеров заяви още на 13 Май т.г., че няма да позволи да се проведат нови избори това и направи. г-н Сидеров заяви на 27 Май т.г., че няма да подкрепи правителството на г-н Орешарски това и направи. Г-н Сидеров заяви на 28 Май т.г., че ще се противопостави на която и де е политическа сила, която иска да провали работата на 42 рото Народното събрание това и направи. Така че уважаеми съфорумци, за това че вие не чувате и не четете т.е. не знаете добре Български, за това че не ви изнася това което се играе в момента на политическата сцена у нас, за това че пишете това което мислите с четрибуквието си, Атака и персонално Сидеров не носят отговорност. Времена.

Ало калашника. Поне недей да демагогстваш тотално. Сидеров и партията ЮРУШ, с действията си напълно подкрепят правителството. Спрете да се правите на късопаметни. Чавка ви е изпила мозъците на всички воленолюбци.

ПОТРЕСЕН СЪМ! НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕЗИ, КОИТО В МОМЕНТА СА В ПАРЛАМЕНТА, НИТО ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ ИСКАМ НИКАК ТЕ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ! НЕ ГИ ИСКАМ, РАЗБЕРЕТЕ! НЕ МОГА, ПРОТИВНО МИ Е ДА ХАРЕСВАМ ТЕЗИ ХОРА И ЗА ТОВА НЕ МОГА ДА МЪЛЧА! ДА ИМ СЕ РАДВАМ ЛИ - НЕ! ЩЕ ГИ ПЛЮЯ И РУГАЯ ДОКАТО СЪМ ЖИВ! ПО-ДОБРЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ ХИТЛЕР, ОТКОЛКОТО ТОЗИ ПОЗОР СИДЕРОВ! ДОКАГО ЩЕ ВИЖДАМ В ПАРЛАМЕНТА МУТРИТЕ ОТ ПРЕХОДА 1989 - 1991 Г. ИЛИ ПЪК ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ? ДОКОГА! ДОКОГА БСПБКП ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩА - АМИ ПРОМЕНЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА ТОГАВА, ЧЕ БСП Е ВЪРХОВНАТА ПАРТИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА! КОМУНИЗМЪТ Е УТОПИЯ, САМО СЛАБОУМНИТЕ И ЛУДИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ! ИСКАМ СЪВСЕМ НОВИ ЛИЦА, НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ, МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ! НЕ ИСКАМ ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ, СЪЗДАДЕНО ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ВЪОБЩЕ ДА ИМА ДОСТЪП ДО ВЛАСТТА! ТОВА Е ПОЗОР! НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ С ДРУГО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ НЯМАТ МЯСТО В НЕЯ! НЕ ИСКАМ КОМУНИСТИ! НЕ ИСКАМ ТУРЦИ! НЕ ИСКАМ ФАШИСТИ! ИСКАМ БЪЛГАРЩИНА! НЕ ВИ Е СРАМ ДА НИ ТОРМОЗИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ! ИДЕТЕ СИ С МИР! ИНАЧЕ ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ!

потресен, вместо да се Тресеш, след 4 - четри години, излез и гласувай, чак тогава ще ти олекне....

+1

...никъде не пише, че не е гласувал!!!

сигурно си толкова потресен и когато твоя отбор не вземе купата, ми така е, винаги ще има някой недоволен от другите отбори, самтаймс ю уин, самтайос ю люн (тва е на стоичков версията) или шит хапънс, човека над мен ти е дал хубав съвет.

Браво на Волен, че дава възможност на правителството и парламента,избрани от народа да си вършат работата ,напук на олигарси и чужди монополи!Това е национално отговорна позиция!А кибиците на площада да се пукат от яд и да злобеят !

СИДЕРОВ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ,ПОЗОР ЗА САМОЖЕРТВАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ СВЕТИНИ,ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА ОТ ТУРСКО РОБСТВО.АТАКА Е ВЕЧЕ САМО СИНОНИМ НА ЕДИН ПРОДАЖЕН ТИП,ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ ЗА 100 СРЕБЪРНИКА.СРАМ И ПОЗОР,ВЕЧЕН СРАМ ЗА ТЕБЕ ВОЛЕНЕ,МРЪСНО ИЗЧАДИЕ ДЯВОЛСКО

И Вие г-жа Петя не сте по-добра от него. Не сте безгрешна, нали?

Г-Н СИДЕРОВ, АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО СМЕ ОКОНЧАТЕЛНО РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО ВИ! ИНТЕРЕСНО МИ Е КАКВО МИСЛЯТ ЗА БЕЗПРИНЦИПНАТА ПОЗИЦИЯ, В КОЯТО ПОСТАВИХТЕ "АТАКА" ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ Й. ЖАЛКО! ВИЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАГУБИХТЕ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ.

Съвет, подай молба за Развод....

Аааа, чу Боленчо че ще се стига до нови избори, ако не се върне в НС и тичка, тичка. Хайде избирателите ти чакат 1000 лв мин. раб. заплата. Сайкаделик Олигофрен оф Юруш.

.....оооо, това означава, че БСП и ДПС са събрали някой друг милион за Сидеров за да влезне днес в парламентарната зала! Отлично....това се казва да си председател на комисия по "етика и антикорупция". Време е да Ви изметеме от Парламента, защото ставате все "по-етични и некорумпирани".

След като му стана ясно на продажника, че при евентуални нови избори и палрламет за него няма да има място, понечи отново да продаде душичката си на онези срещу които най-много плю през последните 4 години! Дадоха му да води комисия от която никога няма да излезе нищо обективно, само и само да е удобен на гоемите. Цял живот ще си остане кукла на конци, но тълпите отвън няма да му простят поредното предателство което прави за да остане в играта. Но не се сеща, че ще дойде ден да си купува презервативи и ще ги надява сам на онези на които сега така услужливо подлага задника си! Ееее Боленчо, и това ще надживеем - предатели като теб!

"Атака" - най-големите комунисти!

ТОКУ ЩО , ИЗТЕЧЕ НОВИНАТА , ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПОЛУЧИЛ ЛИЦЕНЗ ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО НА ИМЕТО НА ФИРМАТА МУ - " ЮРУШ ВОЛЕН СИДЕРОВ ГОЛД МАЙНИНГ КЪМПАНИ " - ЕООД !!!

Утре ПАК на Кафе пред Парламента!! Новото "ръководство" на МВР днес беше направило ЗОНА за СИГУРНОСТ по-голяма отколкото при посрещането на Президента на САЩ????? СТРАХ ги е тези боклуци от НАРОДНАТА ЛЮБОВ??? А ПРОДАЖНИТЕ ПРОСТИТУТКИ от бАТАКА да ЗАПОМНАТ--за тях достъп до Парламента след НОВИТЕ ИЗБОРИ --Н Я М А !!!!!

машаала долене да го извадим да п*ръднеш долене изкара си париците

За пари лииии? За много ли париии? Да за много .... повече!

долен остана в историята като уайно уайно - така сам си избра

Законно ли е решение на парламента с 80-90 гласа общо.Не трябва ли да има квоум поне 121 общо. Излиза,че обявеното наличие на кворум от 126 депутата не отговаря на истината.След като броя гласували с да ,не и въздържал се е дори под 100.

БРАВО ВОЛЕНЕ БРАВО

Напред Волене сега със приятеля ти Мустафа ще борите корупцията.Ти си срам и позор за България и хората никога няма да забравят!!!

Волене кого ще биеш с тая палка бре?Майките с деца ли що ли.Как не те е срам бе ......

И след всичко това ще ме лъжеш , че не си в ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ !

Сидеров наистина е като "психотронно оръжие"и би трябвало да бъде обект на медицината.

То беше ясно че ще предаде хората Кеша си е кеш

"Руската Убийствена Политика за Българите", 1859г. През 1812 г. в Русия, Влашко и Молдова, по руски сведения са изселени 96 700 българи само за два месеца. През 1830 г. след руско турската война от 1828-1829 г. войските на Дибич Забалкански отвеждат със себе си над 140 000 българи от Тракия, Източния Балкан и Добруджа. На мястото на опразнените земи в България по ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ се заселват терци, татари и черкези от северното Черноморско крайбрежие, завладяно вече от Руската империя.

Само това да беше с мед да го намажеш, но тази руска убийствена за България политика продължава и до днес. Особено през последните 135 години.

Идеално ви подхлъзват като ви казват полуистини. Това е изпитан метод на един такъв световно известен с мустачки и с пречупен кръст на мундира си, който всъщност е взел на заем кръста от Индия или по-точно си го е бил присвоил. Та този човек си има и на оня свят безкрайни грехове, че е подвел милиони да му вярват и с вдигната и изпъната ръка напред да повтарят след него "Хайл".

Атака няма да подкрепи реално това правителство, няма да подкрепи и което и да е правителсво, докато не дойде такова на власт, което ще предложи нови методи на управление и няма да има за цел да граби народа. Атака не подкрепя правителството, но не подкрепя и продажните уш протестиращи, защото протестите и правителството са в тясна взаимовръзка и всичко е един нагласен сценарий.

Казваш - "Уш", сигурно това идва от ЮрУш? Атака въобще не подкрепя правителството. Те всъщност не могат да подкрепят никой, защото единственото, което умеят е да подпират. Много добре подпират правитлството....

Преди да научиш азбуката на политиката, която все-още сричаш, хайде, понапъни се и научи граматиката.Пише се и се изговаря ЛУМПЕН, ехо, идеолога!Лупен означава нещо друго - може-би, ако вместо "у" поставиш "ю", ще се получи люпен от крокодилско яйце, стар злобар и завистник!!!

може и да е незначителен, но той и партията му са опасни за държавата. Прагът за влизане в Парламента трябва да е много нисък, за да могат да влязат повече партии в него , а и новообразуваните, които още не са толкова популярни и които трябва от сега нататък да се създадат. Партии и движения да участват в Парламента, за да може също да не се позволи на едни и същи само да участват в управлението на държавата. По този начин би могло да се излезе от този порочен кръг, който се създаде сега.

Много е кофти да се съгласяваш с Болен, но е така. Протест в напрегната обстановка се поддържа лесно, а когато се борят източни и западни интереси има и заинтересовани. Друг е въпроса, че Болен е страна в спора и с нищо не се различава от тия, срещу които вика. Най-показателният феномен напоследък е как се сглоби за ден "дясно", но с Костов извън водеща позиция. Сещате ли се защо? Защото е единственият активен независим политик с някакво влияние (колкото и спорно да е то). Аз искам независимостта ни, но не чрез идиоти като тоя с черната риза, не съм манияк националист, но някак си не ми е прияно отечеството ми да е играчка в чужди ръце.

господа четящи , положението си е ело майката :(

лумпените на бойко тиквата да ходят да работят !!!!!

Коя е тази партия и каква? Тази ситуация сега много ми напомня за времето на Хитлер и неговата партия, когато влизат в германския Бундестаг. Нещо историята се повтаря и всички трябва да си направят извод какво я очаква България от това ръководство. На яве излиза, че комунистите т.е. социалистите са в силна прегръдка с фашистката партия АТАКА и че са едни и същи по идеи.

Уважение и респект, каква добра памет. Ако се понапънеш малко, разкажи спомени и от 9 то септемврийския преврат 44 година.

Знаете ли, целият народ в Германия е бил за Хитлер, а виждате до къде ги е довел. Между другото, ако не се поучат хората от историята, защото има много грешки , които човечеството е направило, то ще има и много да страдат. По-добре е да вземеш нещо наготово и да видиш резултата от някое действие, а не отново и отново да правиш една и съща грешка.

За съжаление на много хора и посолства,Сидеров не казва ни една лъжа ! Всичко,за което предупреждаваше още преди години се оказа истина.Предупреждаваше за ЕРП -тата и стана така,че цената на тока е непосилна за българина,та чак се превърна в лукс през 21 век.Предупреждаваше за етническа неравнопоставеност на българите и се случи Катуница.Предупреждаваше,че ЕС ще обезкърви икономически България - случва се ! ЗАТОВА ВИ Е СТРАХ ОТ СИДЕРОВ,ЗАЩОТО КАЗВАНОТО ОТ НЕГО СЕ СЛУЧВА ! Дали темпераменнта му граничи с удобна за някой лудост е въпрос на гледна точка.Идеите на Сидеров са плашещи за тези,които десетилетия наред ни приспиваха с ТВ шоута,а други ни прожектираха филм,в които колкото повече обедняваме,толкова по-демократични сме били ставали.Не Сидеров докара Българите дотам,че да са най-бедната държава на европейският континент - не само в ЕС ! Няма негативен списък,в който да не сме на първо място в него,а това пак не е заслуга на Сидеров.Ако сравним медийната "лудост" на Сидеров с тихата психопатия на българоубиеца Симеон Дянков,от която сме,като след война,то аз предпочитам Сидеров !

Новини на турски език, Ботев-вън от учебния материал, Левски-престъпник, областни управители, зам.министри-от квотата на ДПС, шеф на ДАНС-от ДПС...... е и???-къде е Сидеров???....а, вярно, той е зает / скрит под масата/ да подкрепя правителство, което народа не иска..

В парламента тече обсъждане по 4% бариера за парламента и г-н Местан очевидно е против намаляването на този праг. Ако това са ''промените'' в избирателния кодекс ,които уж щяха да направят то какви промени са това?!!!!Само времето ни губят!!!

Това не е изненада. Изненада щеше да е ако не бяха осигурили кворум. Интереса клати феса на г-н Сидеров.

СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ!

А когато един ЛУМПЕН, психопат , ме нарича МЕН - варварин и хулиган по улиците на София , то тогава, той е ...../цензура/ , и имам павото да протестирам , до ДУПКА :))) Когато едно НИЩО , с тънкото си пръстче , осигурява '""управлението"" на ДПС-БКП- червената МАФИЯ , то тогава това НИЩО, неграмотно и нагло , като истински комунист , ще ме вижда по софийските улици.. Има време и за други неща , да вижда ...) BIG AL

Оправете и пенсионната система! 65 годишна възраст за пенсиониране от 1980 набор! Не може да ни принуждавате да работим до" гроб" за да издържаме електората на БКП и те да се въдят безконтролно без да плащат нищо! Самотни майки 900лв.бащи първа група инвалиди 300лв. за нас само отговорности! Както в ЕС и други страни минимален праг за пенсиониране,конкретно за нас ВОЕННИЯТ стаж! В О Л Е Н Е това прокарай ПОГРИЖИ се за БЪЛГАРИТЕ!

ЩЕ

Фашизоидни продажни боклуци! Това не е парламент, това е гротеска!!!

ПО ГОЛЯМ ФАШИЗЪМ ОТ НЕОЛИБЕРАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НЯМА.....А НИЕ СМЕ НЕГОВА ЖЕРТВА ОТ 1997.....

Ше победим!! Венсеремос!! ЮРУШ!!!!

Гледам, че освен с позитановски дрискачи, напоследък дирът се е напълнил и с лумпен-ибрикчии от Юруш. Долен Педероглу НЯМА да бъде в следващия парламент и това го знае, затова гледа да налапа колкото се може повече! Едно време гласувах за него, за което се извинявам на всички борили се и загинали за България свестни хора! Той излезе един от най-големите предатели и боклуци, най-долен ибрикчия! Да кажа на малоумните му фенове и платени дрискачи, че лично го познавам. И не само него.

#ignorevolen не виждам смисъл да се хаби толкова много енергия за едно толкова невзрачно същество... ако никой не говори за него и никой не му отразява "изявите", гнидата ще се самоизяде...

А на следващите избори привържениците пак да гласуват за Атака! И така до победен край, Болен - президент! Аман от лумпенизирани политици, трябва да се изринат със замах.