”Атака” няма да се коалира с никого, обяви Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че няма да се коалира с никоя друга партия. Той обяви, че ще подкрепи само собствената си програма, която издаде като книга - „Волен Сидеров срещу колониалното робство”.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” няма да се коалира с никого, обяви Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много коментари за прословутия "План Сидеров", но надали има поне 2-3 от коментиращите, които да са го прочели и осмислили изцяло. Доста интересна книжка, впрочем. Само дето е пълна демагогия, популизъм и ... българизиран вариант на боливаризма на Уго Чавес. За това, за да му повярвам че е искрен в намеренията си, а не болен човек или тотален лъжец, г-н Волен Сидеров, ще трябва да предложи конкретни мерки срещу 2-3 от най-страшните монополи в България - Лукойл, Росатом и Газпром. Той не го прави, следователно е руска подлога и подкрепата му за олигархията, която стои зад БСП и ДПС е неизбежна. Иначе просто "ще му врътнат кранчето".

Ако не вземат властта ще се окаже, че са говорили напразно.

До тук ясно и добре, но за да има власт трябва Атака да поиска и получи цялата изпълнителна власт.

Господин Сидеров,сега е момента,да реализирате идеите си или да предадете България в ръцете на ДПС.Веднъж им сърбахме попарата и сега от Вас зависи отново да я сърбаме.

Статистиката е че за АТАКА са гласували 25-30годишни.Провери.

Всъщност сериозна дилема го чака. Или се коалира с ГЕРБ и разтуря обещанието или позволява турци да управляват България. И 2те няма да се приемат добре от избирателите му а 1 от 2ете 100% ще избере.

Гордея се че съм гласувала за Атака.Както и винаги до сега.Имам надежда ,дано не съм се излъгала.

Сидеров, ако сега се коалираш с бсп ще затриеш България.

СИДЕРОВ ,АКО ДАДЕШ ВЛАСТТА НА ТУРЦИТЕ - ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ!!!!!!!!!!!

Браво !

Само да си посмял,Волене,да се коалираш!За какво гласувах за теб!

Нерида няма в елинската митология - има нереиди , дъщерите на Нерей , които са морски нимфи. Иначе правиписа Ви определено не е като за грамотен българин...

За власт и пари в тази държава от много време всичко се купува и продава. Точно както казва че няма да се коалира с никого, точно така след това някои от неговите /и понеже гласуването е анонимно няма да се разбере/ ще подкрепи коалицията - СърГей - ДПС, достатъчни са 2-ма и.....готово. Всички са един дол дренки.

Ако някои форумци считат Волен за вредно луд а партия Атака за излишна ами дайте да ги закрием тогава.Дали е луд или болен е въпрос на лично мнение.А личното мнение е огледален образ на самата личност.Така например проститутките смятат всички останали жени за проституки.Защото им е по изгодно.Крадците също смятат че няма честни хора.Ето по тая логика и Волен стана лош за някои хора.Но за тези които го подкрепиха на изборите той е просто най добрият и нужен в момента политик.На тия които го плюят ще кажа че той стои прекалено високо за да го достигнат плюнките им.Най много да паднат на самите тях.Впрочем АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА.

Волене ,планът Сидеров е като приказка от хиляда и една нощ.Сънищата на един много болен мозък.Сега ще видим колко милееш за България.

И нека наддаването на търга за думана та "Атака" започне сега! Смях в залата, защото този е пълен смешник. Днек чух да казва, че "тока на българия е в ръцете на 3 чужди фирми", като имаше пред вид енергоразпределителните дружества. Аланкоолу, те ли произвеждат тока, а? Те само ти го продават - на теб, и на целия български народ. Що не кажеш нещо и за другите по веригата? Защото смяташ в един момент и ти да се възползваш от вече изградената система за точене на средства, нали?

Ей,това е български форум! Дали си турско куцо куче, "прелестна"200 кг.туркиня в шалвари или си безродна и тъпоумна куха лейка все едно от какъв пол, не овонявай с дебилната си амбициозност форума за НОРМАЛНИ българи!Смей се, но оттатък Босфора, защото тук от векове е България и не ти е мястото.

Пич, българка съм си; оттатък Босфора съм ходила да видя какво има, както и в други държави - на запад от България. И прякора ми не е гръцки - измислен си е. Вие може да му викате "ник", аз си му казвам прякор. Просто съм едно леко мислещо и донякъде информирано същество - като повечето българи. Ако ти се щат шалвари, ходи оттатък Босфора ти. Кое в коментара ми не ти хареса? Това, че Волен се продава? Почакай, може и да се чуе на кого се е продал. Макар че тази информация остава достъпна за малцина, по принцип. Мислещите българи ще разберат. По приказките ще го познаят. Той доста приказва.

мушморок през моркова им е на другите за атака пехливаните ще решат всичкоооо и ша нацвъкат мангусти на всякъде...

Атака и Герб имат уникалния шанс да формират програмен кабинет. Могат да реформират избирателния закон , да намалят изборния праг на 2 %, да премахнат бюджетната субсидия за партиите и да улеснят свикването на референдуми. След това дори и да се разпусне това правителство и да се насрочет нови избори - тези 2 политически партии ще си увеличат сериозно подкрепата от гражданите. Ако Атака допусне управление на БСП-ДПС ще бъдат по големи национални предатели и от ДПС.

Ти верно ли го мислиш това? За същата "Атака" ли говориш? Непоправим мечтател...

Ако стане това ще е много добре, сега ще го видим що за родолюбец е, дали ще ни продаде на врага, който ни мъчи 23 години.

Както и преди да влезе в парламента през 2009, Сидеров говори много истини и полуистини, с които завладя сърцата на 600 000 патриотично настроени българи. Но в момента, в който влезе в парламента се видя, че това е било само голословна риторика. С действията си и с гласуването си този "националист" изцяло загърби прословутата си програма, като на моменти гласуваше и подкрепяше (дори и с негласуване) диаметрално противоположни решения на мнозинството от ГЕРБ. Интелигентната част от симпатизантите му бяха попарени и осъзнаха на какъв хамелеон са поверили гласа си. Същият този, който наричаше Борисов "мутро-милиционер" и щеше да го изправя пред съда, му стана вqрна любовница и лакомо поглъщаше залъците, които господарят му подхвърляше от време на време.

Превърна партията си в семейно ЕООД. Уреждаше си богати пиршества и оргии за десетки хиляди лева зад граница с новата си любовница Капка. Заобгради се с цял взвод телохранители, които да го пазят от хората, които измами. И така, със милионите субсидия , които семейната му партия получава от нашите джобове, Сидеров си поживя безоблачно няколко години... Но ето, че този епизод свърши и отново дойде ред за пламенна риторика, "Планът Сидеров ", от господар Борисов отново се превърна в "мутро-милиционер". Снощната пресконференция на Сидеров започна с една дълга тирада от същите тези истини и полуистини. На хвърлената въдица за наивници се имаше достатъчно голям улов...

корекция - новата му любовница е Деница - партийна "функционерка", която пое от Капка партийно-креватните функции...

Сидеров , дадеш ли властта на ТУРЦИТЕ и ПОРОБИШ ли България си ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!!!!

ГЕРБ в опозиция - хм... Без държавен ресурс? Едва ли ще оцелеят дълго.Структурите им са направени да работят само ако са във властта.Предполагам от ГЕРБ са наясно, че ще заприличат на НДСВ - минаха в опозиция и изчезнаха.Предполагам мощни задкулисни игри.

браво волене!!! евала за думите и дурянието на прессконференцията! браво! и какво излезна сега от ония, дето наричаха хората - луд? един човек с принципи, неподкупен, реалист казважки, че няма да подкрепи нито комунисти, нито дпсари, нито мутрата от банкя... какво излезе народе??? онзи, кожто горяхте на кладата ни спасява задниците от задкулисните игрички на кралите досега булгаря??? народе, сега сети ли се наж-накрая за кого да гласуваш??? сети ли се простата логика на монополите какво означава??? еми кражно време беше-ялко, че опоскаха дурявата вече досегашните лами! биж сега волене по тупите закурнели гласоподаватели на герб, бсп, костов, кунева, дпс и т.н... защото думите са като чук - всичко просто и истинно! тож ви обеща 500 лева мин. пенсия и 1000 лв заплата, а вие драги сународници му се изплюхте в лицето...значи искате да си мисерствате, да се палите, да умирате от глад ли??? прост народ-бит 2ч години от мутри! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега докато разберете, че на неработеща икономика и младите в чужбина повишение на заплати няма, г-н Местан ще материализира всички твои идеи но от към гърба.........., честито за победата ! Ааааа...забравих, би ли ми звъннал като станат пенсиите по 500 лв.

ако достатучно хора в булгаря не искат да живеят добре, тогава няма да стане разбира се! ако атака управляват ще ти се обадя на 5-6 месец от тяхното управление, а ти какво ще направи ако стане така и хората заживеят по-добре??? ще отидеш ли да му целунеш руката, след като години наред си я мачкал и заплювал? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всеки народ си заслужава управниците. Българинът не заслужава Иван Костов. Браво, Иване, мисля че в създалата се ситуация нямаше избор. Борисов е прав само за едно - "мат'ряла" не те заслужава. Жалко само, че истински качествени хора като Иван Костов подават оставка. Жалко, много жалко за българския народ, комунистите направиха на българския народ това, което и турчин не можа да направи за 500 години!!!

МОЖЕ БИ Е ПРАВ, ЧЕ СМЕ В КОЛОНИАЛНО РОБСТВО...., НО НЕ ОФИЦИАЛНО.

Не, официално? Това е въпрос на терминология. Сега е модерно да се говори за либерална икономика, за свободно придвижване на пари, капитали и работна сила, за "демократични" ценности и пр. Което, на практика не е различно от зависимост и подчиненост на интересите на чужди държави. Откакто продадоха на ЧЕЗ, аз се питам, защо така чешката държава е по-добър стопанин от българската? И двете държави бяха в източния блог и едновременно станаха демократични. Защо за тях не важат принципите на либералната икономика? Защо, бе?

Факти- В. Сидеров от Ямбол е завършил теология /богословие/ работил е само като фотограф и самоук журнналист /без образование/ Има прилика с Жорж Ганчев, конфликтен манипулатор и националист с мания за самодостатъчност, печели от уличните протести, без икономически, инженерни, юридически и др.познания с ниво зъл, нагъл фотограф с мания да е Президент???

СИДЕРОВ = НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ АКО ДАДЕ ВЛАСТТА НА ТУРЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МНОГО СМЕ ЛУДИ СМЕ САМО СИДЕРЧОООООООООООО

Ура! Костов подаде оставка! Сега вече България тръгва уверено напред под ръководството на Сергей и Волен! Бойко черпи!

ОТ СИДЕРОВ ЗАВИСИ ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ УБРИКЧИИ И ДПС .....!!!! Лумпените върнаха България с 4г.назад - честито !!!

Националистът и борецът срещу ДПС сега ИМ ПОДАРЯВА БЪЛГАРИЯ ! Ако ноправи това той ще е политически труп !

Нееее той така директно няма да го направи, просто партията му ще се разпадне, той ще каже, че от страх отвън го унищожават, а бившите му депутати ще отидат в БСП!

Сидеров играе правилно засега, не ще да се коалира, защото очаква скоро други избори, на които вече други ще се коалират с него.

Просто си вдига цената и то пред ГЕРБ. Коалиция с ДПС ще го изложи пред голяма част от избирателите му. ГЕРБ като специалисти по неотказваеми предложения ще започнат да му ядат групичката. Най-добре е да си изиграе картите сега, достойно, с условия, с позиции. Няколко години във властта и вече си бетониран в Парламента. Ако си и добрият в отбора, "нашето момче", можеш да се качиш и на трона в следващи избори.

ГЕРБ тъй или иначе ще му изядат и групичката, и главата. На тях по-високи от пожарогасител не им трябват.

Семейството ми гласува за "Атака", доволни сме !

Семейството ви са банда манипулируеми глупаци! Да искаш национализация, да искаш отново казарма и още куп неосъществими глупости... а кой седи зад АТАКА? Кой е до Волен - гаджето му, която стана депутат - бившата му секретарка и една дузина полуидиоти. Да си припомним, че преди направи депутати - жена му Капка и доведения му син, мутрата Слави Бинев, свинята Павел Чернев, невръстната водеща на СКАТ - Калина и т.н. след което се разпаднаха в парламента. Волен е опасен, а електоратът са му бедни, прости, селски тип хора - това е статистиката!

Сидеров,схващаш ли,как човек попада в собствения си капан?Ако ни ПРЕДАДЕШ НА БСП И ДПС,знаеш ли какво те чака????Това,което искаше за другите?!??РАЗСТРЕЛ!!!!!!!!!!!!!!

ТОЯ ЧОВЕК Е ДОКАЗАНО ЛУД И АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ИЗОБЩО ИМА ТАКАВА ПОДКРЕПА. НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С НИКОЙ АМА ДРУГ ПЪТ ..../ ТОЯ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ОМРЪЗНА МИ ОТ ТАКИВА ПСЕВДО ЛИДЕРИ

как има за Бойко подкрепа ама ей на......

а има ли с какво да мислиш...като имаш само тиква отгоре а долната само земята гледа

Гласувах за Сидеров, защото ми писна от комуняги, рязани пушки и гербери. Слушах изказването му сутринта. Браво на него! Естествено, че няма да се коалира с останалат пасмина!

Волен не е комунист, защото "Атака" и той са рожба на БСП и Русия, където комунисти няма...

Волен не е летял никъде, освен за рождения ден на Путин до Москва. И само подари огромен апартамент на "Витошка" за около 350 000 лв. на приятелката си, както стана в ясно в предаването "Горещо". Нищо повече. Костов съсипа България!

"Волен не е летял никъде, освен за рождения ден на Путин до Москва. И само подари огромен апартамент на "Витошка" за около 350 000 лв. на приятелката си" Баце, не се излагай. Това говори много за морала му! Няма лошо да лети за РД на Путин, с ЛИЧНИ пари. Няма лошо и да подари апартамент на приятелката си с ЛИЧНИ пари. Със субсидията е подигравка към всички вас, нископлатени скинари-общи работници. Ега се осъзнаете.

Сидеров е луд, но поне в него има една постоянна линия на поведение и не се врътка според това кой ще вземе голям %. Иначе т.г. нарасна подкрепата за Атака. Има да си сърба Деничка Дом Периньон в Париж още 4г.

Дали пък няма да се коалираш...

Коалирал се е отдавна с москва.

Това не е проблем, при условие, че сме в ЕС и НАТО. По-специални отношения с Русия и БРИКС ще са много полезни.

Енергетика, лукойл + аец "белене" и още много други, хич не е проблем.

Начело с Волен ще оздравее народът ни болен! БСП плюс Атака- двете братски партии ще ни спасят!

Ако Сидеров се коалира с БСП, най-после ще влезе в правилния път, това знчи че е поумнял.

Няма да обиждате путинриота Волен! Той е по волята на..все някой в Парламента и ще бъде конструктивна фигура в борбата за излизането ни от ЕС и премахването на Валутния борд!

Волен Сидеров 'националиста' с инвестиционен фонд. Хайде вие смятайте, къде са отивали ВАШИТЕ парички от субсидията. И пак най-лумпенизираните, но и най-бедните се лъжат да гласуват за него.. Трагикомедия.

Нашите парички от субсидията са похарчени в Париж и за полети с Луфтханза!

Не е вярно. Волен не е летял никъде, освен за рождения ден на Путин до Москва. И само подари огромен апартамент на "Витошка" за около 350 000 лв. на приятелката си, както стана в ясно в предаването "Горещо". Нищо повече. Костов съсипа България!

Много мъдро решение!Правителство каквото и да е то след 6месеца ще бъде свалено.Атака в опозиция с ясна програма и цели в парламента.50% негласували българи плюс % те на Атака и малките партии под 4% стават общо 65% против Герб БСП и ДПС.Поради мизерията безработицата "старите "партии си отиват.Хората търсят национално оцеляване.Пътят на парите е истината!Всеки българин иска богат живот.Само национализма дава шанс за богатство!

Всички искаме това, но на каква цена? Ако цената е "пълна международна изолация"??? Капсолирането или обръщане към Русия и Китай може да е по-добре, но може да е и катастрофа. Изберете между "РИСКА" и ОТЪПКАНАТА ПЪТЕКА, КОЯТО ВОДИ КЪМ БЛАТОТО НА ЕВРОПА

Защита на националните интереси и прагматизъм!Каква "пълна изолация"например при енергетиката!2023година Турция от двете си ядрени централи ще произвежда 80 млрд.квч ел енергия на година! А ЩЕ И БЪДАТ НЕОБХОДИМИ още 500 млрд.квч. на година!!!От къде?Ето защо АЕЦ"Белене" е нужна!Национално отговорни да бъдем!Неолибералния модел е отречен първо в САЩ преди две години!Продажници и крадци нямат място в управлението!

Гласовете от чужбина за ДПС са 43% (повечето от Турция). Да видим Волен Сидеров как ще се коалира с "турското правителство"!!!

Лесно ще се сработи с дпс вече си е обръснал задника

Ти наистина си фес. Глупав и подъл, с вече бръснат задник.

СИДЕРОВ,АКО ПРЕДАДЕШ БЪЛГАРИЯ,КОЯТО ТИ ПОВЯРВА И НИ ДАДЕШ НА ТУРЧОЛЯТА....СПАСЯВАЙВАЙ СЕ СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ....ЩЕ МИ Е ГОТ ТОЗИ,КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА ВСИЧКО ТОРНАДАТО ДА СЕ ОБЪРНЕ С/У НЕГО.....УБЕНА СЪМ,ЧЕ БЪЛГАРИНА ЩЕ ОСЪЗНАЕ ИСТИНАТА И СМЕ ЛЪВОВЕ,НЕ РАЗБИРАМ ОТ ПОЛИТИКА,НО ЩЕ СЪМ НАЧЕЛО НЯКЪДЕ!!!!!!!!!!!

Закъснял си , болен и атакаоод отдавна предадоха България!

Като слушам изцепките на Сидеров и Станишев,май ще ни управлява новата Тройна коалиция-Атака,ДПС и БСП !Да ви честито новото управление на ДПС българи !

Ти нормален ли си? Да ще ни управляват Българи от парламентарно представяните. Не партията на разделението ГРОБ, престъпниците и неграмотните!

Принципно Волене си прав. Ама начинът по който правиш нещата или по който ги представяш работи и срещу теб и срещу България. Два примера: 1. Вота от Турция. Недей да риташ срещу действията на турската администрация, а ги подкрепи, защото всеки глас получен от Касим Дал отслабва ДПС! Разделяй и владей.... та удари едно рамо на Касим Дал за да събориш Местан и Доган. 2. Чуждите монополи: ЕПР-тата имат много грехове, и аз съм за махането им от България, ама ако ги национализираме ще ни спукат от съдебни дела и накрая ще загубим страшно много пари!!!! По-добре е да направим български държавен енергиен оператор и тогава излез и кажи БЪЛГАРИ, сменете си оператора, идете в държавното ЕНЕРГО! А ако там работят добре и на по-ниски цени, чуждите ЕРП-та ще се видят в приключение .... ей така трябва да се мисли, а не с главата в стената!!!

Не чакай акъл от болен лидеров, той си иска държавната субсидия, че с млада любовница без пари не става! А балъци в България има много, които да гласуват за него!

Драги Онегавон.Въпреки начетеноста ти е трудно да намериш сериозни аргументи срещу Сидеров.Зная му много добре кусурите но трябва да признаем че от всички злини той е най малката.В действителност към това ни принуждава и ограниченият избор-Бойко Станишев или Доган.Или все пак Сидеров.Защо не споменеш нещо за открадните милиарди а се спираш на това че Волен е пил с Деница едно скъпо питие в Париж.Скъпо скъпо но все пак е само едно почерпване. Защото и на нас да ни падне подобна възможност и ние ще го направим.Не е като да харижеш един завод за един лев нали.Разбирам те че си един все още несъстоял се в голямата политика патриот.Пожелавам ти на следващите избори да се състоиш.А за сега АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА.

Браво!

Бахси, колко добре казано.... Бравос

Волен е прав. Роби сме, но повечето още не го осъзнават. Не съм убеден обаче,че няма да се извърти в определен момент следвайки болното си его и амбиции.

болен говори много истини, които всички си ги знаем. Затова и има успех! Лошото е, че това го задоволява и не иска да направи нищо, за да просперира България! Стига му да говори разни работи, да залъгва хората, да е в парламента, да взема парички от нас, че вече има и млада любовница! Но всички атакисти от началото напуснаха АТАКА, защото тя се превърна в атакаоод! Спомняте ли си каква сила беше АТАКА преди 6-7 години и какво е сега?! Две години болен подкрепяше боко и нищичко не направи от своите думи, нали?!?!?!?!

Така е. Прав си

Какъв Български националист може да бъде някой, който е известен предимно със скандалите, които прави? болен е срам за България! Затова и всички го напускат! И сега можем да почнем залаганията кой ще бъде първият депутат, който ще напусне парламентарната група на атакаоод!!!

Този нещастник го интересува само субсидията, която ще получи като парламентарна партия. И отново ще харчи пари на поразия из Европа. На гърба на бедните души, които го избраха. С това не искам да кажа, че другите са по добри. На него му е пределно ясно, че това което обеща е неизпълнимо. Правил ли е сметка колко трябва да даде неустойка държавата при прекратяване на договор. Нека даде неговата субсидия за плащане на неустойката. Ама нали знаете че това няма да стане. Много див народ има в тази държава за да се хване на думите на един човек, който е на една крачка от психиятрията.

Не!Не, приятелю!Тоя е напълно с акъла си!Той прекрасно знае, какви ги говори и защо ги говори такива!?За психиатрия са обаче, от тъпия, подивял народ, за който говориш!?А тоя, на гърбовете им, на гласовете им и на опропастеното състояние на държавата, с долни политически игри, не знам колко натрупа!?Нищо чудно състоянието му да се измерва и с десетки милиони!?

сега е време да се подслушват политиците.бедна ни е фантазията колко интересни неща ще се чуят.