”Атака” и АБВ искат оставка на Шаламанов, скарал ни с Русия

"Атака" и АБВ настояха за оставката на служебния военен министър Велизар Шаламанов заради обявяването на Русия за един от рисковете за националната ни сигурност

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” и АБВ искат оставка на Шаламанов, скарал ни с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

велизар с бюджета на мно може да закупи 300 балистични ракети с голям обсег изработени от краден дървен материал.

Поне се отчете като лоялен пред господарите си!

Руския генщаб се разтрепери от страшната България. Русия обяви мобилизация. В България кипи трескава подготовка. Русофилите псуват русофобите, русофобите- русофилите, а истинските българи попържат и едните и другите.

мнението ти по въпроса или то ти е заложено в ника. Обрачени да бъдат извън събитията...за да не сбъркат нещо и да си нарушат съня на съвестта. Ха сега попитай как българинът е бил 700 години под робство...и е гледал сеира на поробителите.

Виждам, че е пълно с проамерикано-юдейски коментари. Малоумщината ни в държата, на всички нива е пълна!

А , аз искам оставката на всички политически некадърници от последните 25 години насам. Нещо против да имате , а ?

Шаламанов е асолютно прав !!! Намери се един човек на висока обществена позиция да каже истината такава, каквато е! Подкрепям го напълно !

Шаламанов - какъв военен министър, какви пет лева? Срам.....

SAMO TAKA -MA4KAITE KOLONIALNITE LIZA4I

EЙЧ

Предлагам и апелирам, всички които са за по-тесни връзки с РУСИЯ да гласуват за АТАКА. Въпреки че лидерат им малко не е в час. Но треба да има такава партия в парламента за да стопира безумни идеи като на Росенчо и Шаламанчо.

Атака и АБВ са руски агенти и проруски блядки! То по действията им се вижда....

По-добре е да са турски блядки ли???

Печална история - да избираме между руски и турски к.урви, сякаш си нямаме наши........

Руско-съветски мекерета в България наспорил Бог. Имало ги е, има ги и ще продължава да ги има. Странноо е обаче как един екземпляр като Волен дето се пише да националист защитава руските национални интереси. Още по-странен беше съюзът му с ДПС-то. И от тази странна комбинация излезе нещо още по-странно - български националист нахлупил чалма с червена съветска петолъчка на челото.Чалмата - подарък от Доганя, петолъчката - от Станишко. Но на изборите през май хората видяха що за карикатура е подобен персонаж. И показаха червен картон на Волен Чалмалията, въпреки визитите в Москва и разни Любета. Цяла Европа негодува срещу необявената руска агресия срещу Украйна. Досега рускоите "Спецназ" се правеха на някакви си "опълченци". От вчера стана ясно че всъщност това били руски военни в отпуск, сражаващи се като доброволци. Ама тази работа не ви ли напомня малко на китайските "доброволци" във войната в Корея през 1951. Същата работа. Перверзията е че болшевишките престъпници в Москва са толкова наивни в пропагандата си че не си правят труда да съчинят нещо смислено. И версиите им не могат да убедят и едно дете от детската градина. А продажници като Волен услужливо пригласят на руско-съветската пропаганда. Но на изборите след месец и нещо Волен Чалмалията ще получи поредния си шамар. Няма балами - пък и всеки човек с малко акъл в главата го е срам да гласува за такъв екземпляр. Даже и в тъмната стаичка го е срам.

Той е националист-русофил. Нов принос на българската политика към световната политическа наука .....

Добре че България е в НАТО иначе досега Руснаците вече щяха вече да поставят тръбите на ЮП...лично и под руководството на Др. Путин.

Америка са по-напред - взеха си вече петрола от където им трябва (без никой да им направи забележка) и сега продължават!

съд за американските мекерета!

При този индивид важи правилото ,освем по делата а и по имената ще ги познаеш г-н ШАЛАМАНОГЛУ.

ИМАШЕ ЕДИН ВИЦ ЗА ТОДОР Ж.КОИТО БИЛ ИЗГОНЕН ОТ БРЕЖНЕВ ЗА ДА НЕ СЕ НАСЕРЕ ОТ СЛАГАНЕ,ШАЛАМАНОВ ВЪРВИ ПО СТЪПКИТЕ МУ =БЪЛГАРСКИ МЕКЕРЕТА

Разследване,съд и затвор за соросоидния агент.

Президента е жалък активист на герб,неговите думи не струват нищо.По добре питайте Маргарита Попова

Време е АБВ да си купят еднопосочен билет за Русия и да изчистят България от безмисленото си присъствие!!!

EЙЧ

А защо ГЕРБерите не си купщт билет за САЩ и отпътуват за там. Все си мислщ че бклука ни се изнесе, а то все има още.

Недей - ще се изпразни съвсем България..................

Коалиция между двама русофили/луд и един енерго-гешефтар. Боже, пази България, тези двамата за рубли са готови да продадат и майките си, камо ли България.

На някой май му се иска и при нас да стане като в Украйна?!?

подобен сценарий като в Украйна! Източват държавата и искат да я вкарат в Евразийския (за спасение).

Правилно са искали оставката му, няма право да прави такива непремерени изказвания, когато заема такава длъжност.

"Клоака" и АБ-то,са на софрата и ръфат от кремълските пирожки-очаквам скоро,да се скарат,за някоя по мазна!...

Да бе, да. Руската мечка я ухапала бълха. Че са тъпи и злонамерени управлявщите е ясно. Ще купуват самолети, а нищо сериозно няма за най голямата заплаха, която е от имигрантите. Връщат ни циганите, но трябва да приемаме и паразити от Близкия изток и Африка.

Мечката не усеща,че я хапят,защото е вечно пияна,бе!

Никога не съм била атакист и няма да бъда, но за мен единствен патриот се оказа волен Сидеров.Казва истината каквато е:САЩ са завоеватели, наши освободители от турско робство са руснаците.Защо се страхуват левите сили в България да застанат на страната на Русия.Иначе излиза, че сме народ без памет, могат отново турците да ни сложат фесовете и бурките.

Та нали до скоро кумирът ти Долен Продажников ги подкрепяше,резаците?Много ти е къса паметта,май?!

Я кажи гледа ли поне едно заседание на 42рото народно събрание, и ако да, колко пъти видя Волен да подкрепи управляващите с положителен вот по важни въпроси против неговите интереси??? Това, че той се регистрира и даде кворум и така се формира бившето правителство нищо не значи! Това възпрепятства Боко-Бирата (иде от М. Бирата, сещай се) да не хване баницата (както се очертава пак). Във 42рото народно събрание почти нищо не зависеше от Волен!!!

На 18.03.2014 г. в предаването "РЕФЕРЕНДУМ" по БНТ НИКОЛАЙ МАЛИНОВ- ЧЛЕН НА ИБ НА НАЦ.СЪВЕТ НА БСП, ДЕПУТАТ В 40-то и 42-то НАР.СЪБРАНИЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НД "РУСОФИЛИ" заявява сл.: "Бих желал да честитя на всички православни славяни /?/ в света победата на Третата Кримска война. И да напомня, че след Кримската идват Балканите по яжния път. Коментарът е излишен !

идиота Дянков ги пляскаше, тоя идиот ги обяви за първа заплаха - не може да случи на нормални хора България

Така като ги пляскаше, така отиде при тех на работа. Като му свирне Бъда отива с него на инструктаж във Вашингтон. Защо го взеха руснаците? Щото и там управляват евреи, по племенна линия всичко тяхно.

Правилно са му поискали оставката, обаче кой я е поискал- две компрометирани партии. Защо останалите мълчат - явно подкрепят американските интереси- да ни продават оръжие и заедно с Европа да се сражаваме срещу Русия, а ония финансови евреи отвъд океана да потриват доволно крадливи ръчички.

Нашите интереси са свързани с Русия, с която имаме много лоши отношения заради политиците ни. Наложитело е да подобряваме отношенията помежду си и полека лека да се отдупваме от американците понеже от там нищо добро няма да дойде. Напротив цялата ни социална неправда идва от поддръжката на американските интереси.

Интересите на русофилите и рубладжийските предатели са свързани с Россссия, България винаги е била мачкана от Русия, заради велико-руските им/ и съветски/ шовинистични интереси.

че руските танкове не могат да минат през морето у нас. Иначе отдавна да са тук,

На обран бостан с танкове ? Дали ще си платят горивото?....................

е модерно партии, които не докопали се не до властта, а до парламента да имат нахални искания. Просто стават смешни и работят против себе си.Абе - комуняги какво искаш - на едната партия лидър Гоце, а на другата снахата на Политбюро.

е 90 % дипломация. Явно г-н Шаламанов не е за длъжността. Изпълнението на чужда воля е очевидно. Явно залога (обещаното му) е голям(о) :))

Две партии , който НЯМА да влязат в бъдещия праламент имат искания! Смешници!

Това е истината Русия има платени рубладжии в българия като атака, БСП и АБВ. ТАка че колкото и пяна да ви излиза от устата се примирете, Русия не ни е враг , но със сигурност не ни е приятел!

НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ!

А кой тие приятел?

Всички американски и прочие подметки, служещи на интересите на други държави, а не на България, трябва да си ходят с гръм и трясък!

Браво на Шаламанов! За съжаление Близнашки даде заден. Петата колона веднага заграчи.

ти си пвлен глупак и американско мекере

Мери, а ти си тотална простакеса

Просто се чудя, как е възможно на бивши комунисти като този, които са служили вярно на БКП и са плювали запада, а сега са първи защитници, дори стават и министри, е ей Богу това не мога да го разбера??? Би трябвало тези хора с обременени мозъци от комунизма никога да не заемат ръководни постове! Такива комунисти винаги са били хора на крайностите и винаги търсещи изгода!

Тогава комунистите ( военни, медии, секретари, ...) бяха наведени на Изток, а сега на със същият плам и убеденост на Запад. Такива "хора" са вечно търсени за колониална администрация, няма никаква опасност да работят за България.

Такава е договорката между Рейгън и Горбачов. И това прекрасно устройва американците, както виждаш....

Тук си прав! Най добра е националната демокрация!

либералната демокрация не носи нищо добро. Това е лошото на хората като Шаламанов, отгледани при соца, все търсят врага. Сега е против , утре? Кой знае. Личен интерес.....

думите на Шаламанов са думи на човек, който ОТЧАЯНО иска България да не е Русия. СЛЕД Освобождението руснаците ни завладяха, искаме си АВТОНОМИЯТА. Не съдете Шаламанов.

И автономни ли сме, с безплатните бази, с Маккейн, с безгласната си позиция в НАТО и ЕС ? Да не те привикат на инструктаж бързо-бързо като Бойко

Колко лесно се разбира кой е на руска хранилка, сега сигурно русофилите ще кажат колко велика е руската култура, руския народ и т.н., само че нищо не може да оправдае завоевателната политика на Русия в 21 век. Само русофилите още не са проумяли, защо съседите на Русия не я обичат.

Само ако знаеш колко украинци и грузинци искат руско гражданство или работят там ... Ти не владееш езика и никой не те иска, вкл. за САЩ ти трябва визичка, а в Германия, Англия, Франция, ... почват да затягат режима

Шаламанов открай време си е бил американско мекере...нищо изненадващо, типична изцепка в негов стил

давай,г-н Първанов,партньорът ти едобър!!!!!

Защо сега и днес , Русия да не е заплаха ??? След като държа и нас , и половин Европа - като крепостни държави ??? Исторически факт ли е ?? Руската агентура - сталинци и те ли са измислица ?? И болшевишката диктатура в България ??? И КРИМ - сега и той ли е измислица ??? И КРИМ - отсреща на Черно море ли е ?? И историята на Империята на ЗЛОТО не показва ли вековен СТРЕМЕЖ за ОКУПИРАНЕ на чужди земи и държави ??? И демокрация ли сме получили от ТЯХ - до сега или диктатурата на червени сатрапи ????? И руска демокрация ли да чакаме и искаме ??? И джуджето ли да определя КОЙ да управлява България ??? И това ли да искаме ??? ЗАЩО да не са ОПАСНИ за ЕВРОПЕЙСКА страна , като България ???? Зелените човечета ли като дойдат и чак тогава ще са опасни ??? Като Украйна ли да станем ???

не знам кои ни помогна в турското робство русия или европа ?

Европа ,айде изселвай се в сибир иначе ше ви отстреляме всички руски предатели

Ficho

Ако въобще може да се говори за благодарност, защото реалността е малко по-различна и Освободителната война сме си я платили с лихвите, трябва да благодарим на цар Александър II, чийто внук, предшествениците на КГБ-еца Путин разстреляха като мръсно куче с цялото му семейство. От СССР сме видяли само съветски ботуш и огризки, колкото да не умрем от глад. От Руската федерация - най-скъпата газ и затворени за стоките ни пазари. Не, е въпрос на чувства - държавите нямат такива, просто Руския интерес противоречи на това България да е нормална страна, защото така няма да си разиграват коня както им харесва. Тука доста хора се изказват кой какъв американски агент е, ама някак удобно премълчават, че на всеки такъв, се падат 10 руски. Включително Сидеров, който е голям патриот и българин, ама като не знае какво да прави и ходи в Москва на инструктаж. Мечтая си за деня, в който на власт ще дойдат българофили, а не русофили или американофили, които реално се вълнуват само от банковите си сметки.

ЩО Е НАЦИОНАЛИСТ ОТ АТАКА: 1. Богът му Христос- еврейски 2. Колата му- германска 3. Пицата му- италианска 4. Дрехите му- турски 5. Демокрацията му- гръцка 6. Кафето му- бразилско 7. Числата му- арабски 8. Почивката му- френска (на сидеров) 9. Приятелите му- руснаци 10. Коалицията му- турска А ТОЙ- НАЦИНАЛИСТ и МРАЗИ ЧУЖДЕНЦИТЕ

А плажът му- кубински :)

АБВ- СЛУЖИТЕЛИ НА ПУТИН и КОМУНИСТИ Уважаеми другарю, подкрепяме ви, писал Първанов на Милошевич "Уважаеми другарю, ние ви подкрепяме, писал Първанов на Милошевич". И Първанов твърди, че благодарение на него България е в НАТО и в ЕС, че благодарение на Държавна сигурност България е в НАТО и в ЕС, човекът, който организира анти-НАТОвски протести в София Ивайло Калфин: Доган ме подкрепя без договорки! (задайте в гугъл) 24 октомври 2011 "Кандидатът на БСП разочарован, че Кунева не насочва гласоподавателите си за балотажа. Вторият след първия тур на президентските избори Ивайло Калфин не скри задоволството си от позицията на Ахмед Доган преди балотажа"

Айде СТИГА СПАМ, а?

"Атака" и АБВ настояха за оставката на служебния военен министър Велизар Шаламанов заради обявяването на Русия за един от рисковете за националната ни сигурност Мисля,че Шаламанов е постъпил много глупаво, без да се консултира с министър-председателя. От друга страна това дава възможност на Атака и АБВ, да се появят по медиите, за да позагладят увехналия си имидж.

Браво Шаламанов.Точно казано!!!Хрантутниците на Путьо ще реват като магарета, защото са на една ясла.

АТАКА- СЛУЖИТЕЛИ НА ПУТИН! "Атака" откри кампанията си в Москва, Сидеров с руски орден "Звезда Отечества" (задайте в гугъл) 25 април 2014 "Атака" откри предизборната си кампания в Москва. Там водачът на листата за евровота Волен Сидеров е награден с руския орден "Звезда Отечества". Отличието е връчил космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов, съобщиха от пресцентъра на партията. Волен Сидеров заяви още, че ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край. По думите му България трябва да не членува в НАТО и да развива отношения с Русия. Националистът е подчертал, че в българския парламент единствено "Атака" казва ясно, че признава референдума на Крим.

България не трябва да разчита на койти да е било.Поне на този етап, никой не би посмял да се заяжда(като се иключи джавкането на дрбите пудели.) с Русия.