Директорът на военното разузнаване си тръгва

Директорът на военното разузнаване ген. Пламен Студенков е подал рапорт за напускане поради пенсиониране заради навършване на 58 години.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на военното разузнаване си тръгва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките овчери,станаха офицери...Затова сега само се перчат.

Генерал Студенков има чест и е подал рапорт за напускане поради пенсиониране. Студенков е на 58 години. На колко години е министъра на отбраната г-н Аню Ангелов роден в град Хасково на 22 декември 1942 ??? АМИ ТОВА СТАРЧЕ СЕ ОКАЗВА НА ЦЕЛИ 68 ГОДИНИ !!! Кога дедо Аню ще си подаде оставката ?? Месля си , че и към момента той опикава крачолите, а самолета му не се вдига. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ СЕ ПРЕВЪРНА В СТАРЧЕСКИ ДОМ В КОЕТО ПРОФЕСИЯТА НА МИНИСТРИ УПРАЖНЯВАТ ЛИЦА ОТДАВНА НАВЪРШИЛИ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ. Какво да кажем за баба Анна Борисова, за Митрева, които вместо да си гледат внуците се упражняват в мероприятия касаещи увеличаване на пенсионната възраст. Борисов, пенсионната ти реформа трябва да започне точно от тези алчни старцина които не стигат пенсии от по 700 лева, ами получават и заплати от по 3-4000 лева

Крас, това правителство не е назначавано от Борисов, а директно от Нашингтон.

Чета ви и се чудя защо изобщо коментирате, като си нямате понятие за какво иде реч. Аню Ангелов за да изпъква като "капацитет" изпоуволни де що имаше можещи и знаещи... Карамунчев беше военен аташе не повече от година в Париж и поради голямата му компетентност и шофьорски умения беше освободен. Тъй-като никой не го искаше в България, беше преместен тихомълков в Тирана. Очевидно сега е сред най-подходящите да ликвидира служба Военна информация.

Да си вземе под мишницата бат Ели и да изчезват

Пенсиониран по взаимно съгласие, пак стакмистиката е в действие: уволняваме го, но той да се пенсионира за да вземе 20 заплати и да си мълчи. Много по "другарски" г-н Аню.

Едно време само генерал и ефрейтор се ставаше по заслуги. Няма ли някога да чуем какви аджеба са им заслугите на всички тези с големите звезди. Войни не е имало, нито опазиха страната. Тогава? Много генерал, много нещо.

Само не разбрах какво е това звание "комодор" и има ли то почва у нас?

Плюите военните,те ще го приемат с достоинство а когато се наложи ще си свършат работата достоино.

Армия няма, ама генерали- колкото щеш !! Нека му е зле ! Сега ще вземе толкова много пари, та трудно могат да се преброят ! Къде се е доказал ?? КАКВИ УСПЕХИ ИМА, КАКВИ БИТКИ Е СПЕЧЕЛИЛ ?? ДАЛИ Е ГАЗИЛ КАЛ В ОКОП ИЛИ Е ЯЛ СУХАРИ ОТ БОЙНАТА ГОТОВНОСТ??

Аз пък съм станал военен за да си ползвам привилегии! Не ме интересува дали горко или смешно ще ревете !

какво е направило през годините това и всички други разузнавания - само се хрантутят на народната софра , а разни ислямски фондацийки шетат и си правят каквото си искат в държавата ни - че то и армия няма от години , паразити на народният гръб сте всички !

До кога ще плачем за загубените привилегии на военните? А практически нито една до сега не е пипната. Да си военен е професия като всяка друга - работиш и получаваш заплата. Друг е въпросът колко военни, вкл. генерали, са ни нужни и колко можем да си позволим. Кой ни заплашва? Иран, КНДР и Афганистан? Силно се съмнявам.

По тази логока аз като съм здрав и нямам мужда от лекар да закрием всички болници,а? И преди да знаеш за привилегиите на военните се поинтересувай за това колко ограничения им се налагат!

Винаги военните и полицаите са получавали обезщетения, да си станал и ти!

прост народ - слаба държава. пийте кръвта на българина, той ще издържи... вероятно. Само Кадафито, ако дойде, ще оправи държавата.

d4

мноо генерал у армията, бе! а то армия нЕма.... баси!

Много вожд, малко индианец!

Подавайте оставки ,че нашите от НАТО идат! И на това ако не му се вика политически назначения-здраве му кажи!Така със свои хора се окопават във всички тоталитарни правителства!

Бабо у ГоЛема грешка си , не тоталитарната, а всяка власт така се УПАКОВА.........:)

като им прочетеш на тия генерали селските фамилии ти става ясно за какви некадърници иде реч, еба ти и офицерите...

Уважаеми господине, обидните думи, които използвате за имената на български офицери са обидни. Тези думи и никак не отиват на българския Ви произход. от Миташки

верно, бе. Колко войни сте спечелили, колко направихте за народа си, какво построихте, на кого взехте властта, когато крадеше и дерибействаше в Родината? вие, господа ... няма да ви наричам офицери, а мижатурки - сте срам и позор за нацията, засрамете си и си стойте на селските дупета, мишоци с мишоци, дорде си вземате фуражките с немъчени пари и отидите да охранявате някой паркинг.

А как са градските фамилии, а? Петров, Иванов - това ли

Градски фамилии са Хуго, брат ми. - ген. Пламен Студенков - ген. Енислав Иванов - бригаден генерал Детелин Мажгуров - генерал Нейко Ненов - бригаден ген. Динчо Карамунчев - комодор Валентин Гагашев Палмата на първенството по тъпанарско име е разбира се на бригаден ген. Динчо Карамунчев, еба ти фамилния възход с такова име и бригаден генерал, а за командор Гагашев, може би не е съвсем от гега името му, но от гага...

ЗАКОН за отбраната и въоръжените сили на Република България Чл. 160. (1) Пределната възраст за военна служба е: 1. за войниците (матросите) - 45 години; 2. за сержантите (старшините), офицерските кандидати и младшите офицери - 50 години; 3. за офицерите със звание "майор" ("капитан III ранг") - 51 години; 4. за офицерите със звание "подполковник" ("капитан II ранг") - 52 години; 5. за офицерите със звание "полковник" ("капитан I ранг") - 55 години; 6. за офицерите със звание "бригаден генерал" ("комодор") - 57 години;

А кое топло местенце в държавната администрация сте му договорили?

Грешиш, стигат му 20 те заплати за пенсионирането. То нали знаеш милиционери и военни те са специални, понеже са претоварени от работа и произвеждат продукт от изключително значение за държавата се пенсионират освен по-рано май на 45 беше ами и взимат един куп пари, дето балъците като нас ги плащат като данъци

то по тая логика банкерите трябва да ги обесим, щото те тези 20 военни заплати ги взимат за месец и половина?

изказваш се неподготвен

Стани военен или полицай бе, тъпак. Завист има, а като ти кажат "давай" следва отговор - ама не искам. Че ако не им даваха и пари съвсем щяха да ги смятат за глупаци.