17-11-2017 20-11-2018

Коментари

убийство. Вижте, дори на известните мутри няма намерени убиец.

Да, и още ще ги храним тези боклуци 20 и 16 години. Трябва да се върне смъртното наказание. 9мм патрон струва 90 стотинки. И става по изгодно за данъкоплатците.

Ще ти се види гадно, знам, но ще ги храним... само дето аз добавям: докато ги храним, тези затворници, които са убили някого, да "връщат" живот на друг - през месец да дават кръв, да дарят бъбрек и какъвто може орган...

Доживот без замяна е прекомерно. Еми убивайте се тогаз на воля. Язе вече не живея в тая убавиня.

По време на соца, за такова деяние се получаваше куршуб

ще имат общ мургав любовник у панделата

е па що да нямат да не са грозни

Чакайте, чакайте - столичанина почнал пръв да блъска? Имал бил съмнения и дай да налитаме на бой. Ами намерил си го е! А синът е постъпил достойно, опитвайки се да поеме цялата вина! В статията има малко подробности, но ако наистина хроата са се защитавали? Софиянеца като е има претенции, да си ги търси по официален път. Сега и тримата със затрити животи.

Не пиши глупости, даже не знаеш... и.. от кога е този случай ⛔

Скарали са се, сбили са се, единия е дал фира ... абе, момчета, вместо да правите такива глупости първо се опитайте да му помогнете на човека, като се успокоите след мелето(въпреки, че не ми се вярва, убитият да е скочил на двама, по-скоро послъгват). Ако не може да му се помогне, викнете полиция, обяснете всичко, и щяхте да лежите по 2-3 години и да платите кръвнина 200-300 хиляди лева и толкоз! Убийство по непредпазливост, чисто съдебно минало ... Но с това, което сте направили, показвате, че сте просто един садисти-идиоти! Малко ви е присъдата!

къде ги намери тия съдружници бе, брат ми?!

В същото време синът му Марин настояваше, че деянието не е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убития начин?

Поредните идиоти.

Единият след 7 години е на свобода, а другият след около 14. Те това е българското правосъдие.