Коментари - Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат | Днес.dir.bg

Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат

Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател на България, съобщиха от пресслужбата на МС.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат | Днес.dir.bg

Коментари

Те тия ще затрият Европа.

Политически Мафиоти от вси страни подкрепяйте се!

Що? Какъв е смисъла ?? Сигурно и този мандат няма да изкара докрай,понеже досега не е изкарал нито един мандат докрай - нито като гл.секретар,нито като кмет,нито като премиер.

И какво лошо има в това.Германия е водещата сила за ЕС и от нея зависят много неща.Обвинявате го,че я целунал,а не отиде ли президента първо при нея.Не виждам нищо лошо.Такива са реалностите и трябва да ги приемем,а не да влагаме чувства.

Стари, уайна, не се вкисват! Мерга и Хойко, още сео бичат!

Гледайки тази снимка на двамата велики лидери на Евро съюза си мисля,че може и да са били на някоя учениеска международна бригада(токава по соца имаше такива) и сигурно и там са се целували,а може и заради такива целувки,Ангела да е минала на другият бряг:(((

Чета коментарите и си мисля - всички отрицателни мнения са от платени коментатори, да пишат негативни мнения. Мога само да им кажа - с парите които са ви платили, излезте навън и пътувайте по новите пътища, намерете си по-добра работа в новите фирми, или отидете в Европа свободно. Всичко това вече е факт! Не си губете времето повече

само дето заплатата ни е 460 лв и то който има късмет да я получава

Чудесен коментар , за който имам доста какво да кажа . Първо : От толкова много хубост в България вече сърцето ме заболява , а още се питам : Как и защо я докарахме до там да чакаме все някой да ни дава ,защото ние не сме способни да за нищо друго освен да крадем ! Второ : За " Чудесните пътища " - Каква ни е файдата от "прекрасните " пътища , а и колко са прекрасни , след като се нуждаят от ремонт още преди да са завършени , а и какво от това като България остана вече само 4-5 големи града и обезлюдели села ?! Трето : Относно "хубавите " работи в някой фирми - И какво от това като не плащат нито свестни заплати , или пък не ги плащат с месеци , та чак и омбутсмана на страната да се занимава с това ?! И накрая : Да сме отивали "свободно " в Европа - Да ходим свободно с празни джобове и затова се превърнахме в евтина работна ръка , защото си нямаме държава , или по-точно имаме но в нея има място само за Престъпници и мангали, а иколко от тези дето са заминали са се върнали да се радват на " прекрасните " ни магистрали ?????!!!!!! Ти драги май още не си чул , че нацията се ТОПИ , а това си има обяснение и това НЕ са "чудесните пътища " !!!!!!!

"Пасторшата" знае Отлично що за "стока" е Борисов. Тия Двамата още от малки са расли в "различни семейни светове". Меркел знае, че Борисов и за Обикновен Бюргер не става. Но Лицемерието си е Лицемерие - Както "Комендатшата" на Бухенвалд към прислугата във вилата, доставена от Концлагера.

Тамошният гаулайтер получил благословията на фюрерин Меркел

Как няма да го поздрави! Тя ще го разцелува. дори! За Меркел това е безплатна опора в сърцето на Балканският Полуостров, която и обезпечава традиционно Бойко Борисов, независимо от загубите които търпи от това българският народ и държава!

И какви загуби търпи народа от това бе Мишо?!?!

Уважаеми Българи, днес е тъжен ден за демокрацията, за първи път в историята на България да управляват две партии само с подкрепа на 20% от народа, за първи път в парламента няма нито една истинска дясна партия, за първи път в парламента влизат само бивши комунисти и агенти на ДС, за първи път в управлението на страната влизат фанатици, анти европейци и крайни националисти, които застрашават националната сигурност на страната ни.

Много си прав,но за това на десните не им е виновен никой,та нали те през тези вече близо 28 години работеха за това.Обявяваха всеки мислещ и читав човек за комунист а признаваха всеки креслив и сменящ възгледите си към всяка партия която е на власт ,за развиващ се демократ.Е развихте си демократа,който съсипва всяка партия която се събере с него

За момента имате само 5 светкавични плюса, а този под Вас - само 4. Не бяхте ли поне 7-8 трола на дежурство - другите да не са отишли да обядват?! Я да се запасявате със сандвичи, че да не се разсейвате с протяжни обедни почивки и бързо да "нацъквате" поне по 7-8 плюса...! Срам ме е от Вас и от цялото общество (и себе си слагам в него), че допуска такива явления - безсрамно тролстване за манипулиране на нискообразовани, макар и четящи, граждани. Жалко за всички ни...!

Проблемът на десните е, че мразят хората. Лепват едно комунист и за тях те не са хора. Непрекъснато крещят че са демократи а са повече псевдо. Не уважават хората и са самовлюбени. Никога народа няма да ги избере. Те ни досдиха с високомерието си.

Чини ми се няма да изкара и третия мандат ...

Бабуля поздравила споделеният ѝ с Ердо пощальон,че е отново на работа и разположение!!! Хахаха,ама тя не знае,че той ще е на служба най-много до конца года!!! ;-) Ххахахаха ХО ХО ХО

А "Канцлерът Ангела Меркел е поканила премиера Борисов да посети Германия в удобно за него време." Аре, бе Боко! Лилето по го бива! Или то те е пуснало на германката..

Браво на фотографа за подбора на снимката. Ценна е! Но. Придизвиква гнус и отвращение от тия двамата, имаше един подобен филм не мога да се сетя заглавието, едни вампирообразни същества с туловища като барбарони правеха секс, а всъщност се превръщаха на хора.

...този лажлив и фалшив дарjaвник го искам еи така като Pутин да седне и да отговаря на вапроси на Jyрналисти и на балгари от цялата страна в продалжение на 2-3 часа веднаж годишно !...това "щастие " за Bалгарiя си мисли ,че страната ни му е бащинiя ...а балгарите в нея са "матрял "...с които тои може да си играе !

Старата чанта си отива!

Страхотна снимка -двама израсли и формирали се като личности в страни от соц лагера сега ни обясняват колко лошо е било времето и колко сме тъпи,че неразбираме демокрацията в която те са лидери:))))

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Направо секс лъха от снимката, а той и каза дърта чанта!

Баба Меркел - резилът на Европа, поздравява дедо Боко - резилът на България. Търкулило се гърнето, та си намерило похлупака :)))

....тази на снимката такова маиката на цяла Eвропа ...а този "патриот" и "защитник " на балгарските интереси ..такова маиката на Bалгарiя !...питам се тези хора не се ли страхуват от вазмездие или парите до такава степен са им замаглили мозаците ,че са сагласни на абсолютно всичко ?!?

Ако тия двамата се споминат до седмица - ще ликува цяла Европа, а българите (истинските българи) - двойно!

Нинова реве на Бузлуджа..

Темата е за Боко Тиквата и поредния му тотален резил, какво се мъчиш да се измъкваш от нея, тролче? :)))

полека ,да не прихванете нещо,тоя нашия е тъп, не може ,ама какат...

За миг си представих боко и макарона сторени на килимчето пред баба шмъркел...... уааахахахахаххааааа няма такъв цирк!

Този от снимката да не страда от геронтофилия?

от кремълскоджуджефобия:)

Ааа, не, вече съм управляващ и не страдам, Борисов също е с мен!

Разликата в годините им е много малка.

Нормално е дъртата, тъпа и грозна германска трътка първа да поздрави отрочето си Боко Тъпото.

бойо,ти купувяш ,ма не го слагаш,ша ти са наложи да не вадиш тубичката от гъзъ си

Меркел поздрави пудела си.

то на бойо бая му е отворен гъзъ ,лошото е че народа му плаща вазелина

Хубаво е че го кани в Германия , това е много добра новина! Германска дисциплина ни трябва на нас !

Нито един от двамата не трябва нито на Германия, нито на България!

цалува го ,щото след малко ша му нашиба един кол в гъзъ,да не ми е много некомфортно

Имаш опит.

Ами като я либи по бузата и на баба и става драго. А ама и той юнашки цилува.

най-тъпото правителство,барабар с идиота борисов,как може въобще да го има ,отивайте си бе идиоти ,как не ви е срам ,посерковци,миришете,изроди

Мечтай си за Виденов. За заплата 10$...... За фалирали банки.....

И кой ти е крив, че си работил и работиш за $10? Сам си си виновен, че си неграмотен и некадърен.

Боко боклука е агент на глобалистите. Вече дори и най-големите идиоти могат да се ориентират. Ако лидерите ти се харесват на Меркел значи си яко загазил! Къде са нашите Тръмп и Льо Пен?? Искаме патриоти освен Болен Шизофреника.

И мене на село всички ма позравяват.

Браво!

На баба момченцето!:)))

Снимката е супер.

Шефа поздравява слугата си! Бойко, големия мъжкар, се управлява дистанционно от една изкуфяла баба! хахахах

ама коя икономика бяха в световн мащаб не мога да се сетя:)

как редактора формулира: "Борисов да посети Германия в удобно за него време"- Канцлерът има време само за българите КОГАТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО - всичко друго не е важно за Германия, нали?

А на мен ми се обади стринта Тръмп и ми каза %добро утро%. А Путин ме звъти цяла седмица. Иска среща, но пък немаго сега... Далай Лама и духовността са по важни от неговете световни проблеми. Секретарят ме тормози за креща с накоя Меркел. Казах да не ме занива с глупусти.... алооо АЗ СТАШИ ЕКСПЕРТ ли съм или како... Еее мнаго е трудно на тякъв ПОСТ. ОТГОВОРНОТИ ....

че ще го поздрави, той е от послушните пионки в екипа и . Кой друг казва: квото каже началника и е така послушен като бойко?

според тебе кой да слуша, Путя ли, ми той не е към нашия Союуз, некго го слуша Мъдоро:)

Стоплиха ми сърцето.Милите ми слуги, така вярно ми служат.Скоро ще унищижим една от расите и християнството в името на Моллох.Само тия пусти руснаци дето си избраха скапания Путин та не мога да им сложа някой като Бойко или още по добре Меркел да им види сметката за 10 години.

Браво ! Един от признатите световни и европейски лидери засвидетелства внимание и добронамереност за бъдещи отношения с България, благодарение на успеха на Борисов.

Гербаджиите и Тиквата докога ще се правят на ударени, че са нежелани и народът не ги иска във властта?! Ненакрадоха се, ей!

как не ги иска, нали току що ги избрахме, или как беше, кой щеше да спечелва:)

нежелана е комуноидната сволач.

Как да е нежелана, бе, даже пак я поставиха на власт: гнусната комуно-ДС сволоч Борисов-Цветанов-Каракачанов-Сидеров. Пък ти си взел да твърдиш, че е нежелана.....

народът си ги избра глупако

Двама души -една съдба /есенна.../

пак ли бе, изборите минаха, ще трябва да изчакаш 4 години, сле това ако си още жив ще имаш право на глас, след това ако твоята партия спечели и състави правителство...... и т.н. :)

"По думите й, феноменалният успех на Борисов..." ХА ХА ХА ХАХАХАХАХАААААА...ФЕНОМЕНАЛНИЯТ... бабулята-КАПУТ!!! ХО ХО ХО

кое е и е капут на бабулята, обоснови се:)

Коментари - Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат | Днес.dir.bg

Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат

Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател на България, съобщиха от пресслужбата на МС.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел поздрави премиера Борисов за третия му мандат | Днес.dir.bg

Коментари

Те тия ще затрият Европа.

Политически Мафиоти от вси страни подкрепяйте се!

Що? Какъв е смисъла ?? Сигурно и този мандат няма да изкара докрай,понеже досега не е изкарал нито един мандат докрай - нито като гл.секретар,нито като кмет,нито като премиер.

И какво лошо има в това.Германия е водещата сила за ЕС и от нея зависят много неща.Обвинявате го,че я целунал,а не отиде ли президента първо при нея.Не виждам нищо лошо.Такива са реалностите и трябва да ги приемем,а не да влагаме чувства.

Стари, уайна, не се вкисват! Мерга и Хойко, още сео бичат!

Гледайки тази снимка на двамата велики лидери на Евро съюза си мисля,че може и да са били на някоя учениеска международна бригада(токава по соца имаше такива) и сигурно и там са се целували,а може и заради такива целувки,Ангела да е минала на другият бряг:(((

Чета коментарите и си мисля - всички отрицателни мнения са от платени коментатори, да пишат негативни мнения. Мога само да им кажа - с парите които са ви платили, излезте навън и пътувайте по новите пътища, намерете си по-добра работа в новите фирми, или отидете в Европа свободно. Всичко това вече е факт! Не си губете времето повече

само дето заплатата ни е 460 лв и то който има късмет да я получава

Чудесен коментар , за който имам доста какво да кажа . Първо : От толкова много хубост в България вече сърцето ме заболява , а още се питам : Как и защо я докарахме до там да чакаме все някой да ни дава ,защото ние не сме способни да за нищо друго освен да крадем ! Второ : За " Чудесните пътища " - Каква ни е файдата от "прекрасните " пътища , а и колко са прекрасни , след като се нуждаят от ремонт още преди да са завършени , а и какво от това като България остана вече само 4-5 големи града и обезлюдели села ?! Трето : Относно "хубавите " работи в някой фирми - И какво от това като не плащат нито свестни заплати , или пък не ги плащат с месеци , та чак и омбутсмана на страната да се занимава с това ?! И накрая : Да сме отивали "свободно " в Европа - Да ходим свободно с празни джобове и затова се превърнахме в евтина работна ръка , защото си нямаме държава , или по-точно имаме но в нея има място само за Престъпници и мангали, а иколко от тези дето са заминали са се върнали да се радват на " прекрасните " ни магистрали ?????!!!!!! Ти драги май още не си чул , че нацията се ТОПИ , а това си има обяснение и това НЕ са "чудесните пътища " !!!!!!!

"Пасторшата" знае Отлично що за "стока" е Борисов. Тия Двамата още от малки са расли в "различни семейни светове". Меркел знае, че Борисов и за Обикновен Бюргер не става. Но Лицемерието си е Лицемерие - Както "Комендатшата" на Бухенвалд към прислугата във вилата, доставена от Концлагера.

Тамошният гаулайтер получил благословията на фюрерин Меркел

Как няма да го поздрави! Тя ще го разцелува. дори! За Меркел това е безплатна опора в сърцето на Балканският Полуостров, която и обезпечава традиционно Бойко Борисов, независимо от загубите които търпи от това българският народ и държава!

И какви загуби търпи народа от това бе Мишо?!?!

Уважаеми Българи, днес е тъжен ден за демокрацията, за първи път в историята на България да управляват две партии само с подкрепа на 20% от народа, за първи път в парламента няма нито една истинска дясна партия, за първи път в парламента влизат само бивши комунисти и агенти на ДС, за първи път в управлението на страната влизат фанатици, анти европейци и крайни националисти, които застрашават националната сигурност на страната ни.

Много си прав,но за това на десните не им е виновен никой,та нали те през тези вече близо 28 години работеха за това.Обявяваха всеки мислещ и читав човек за комунист а признаваха всеки креслив и сменящ възгледите си към всяка партия която е на власт ,за развиващ се демократ.Е развихте си демократа,който съсипва всяка партия която се събере с него

За момента имате само 5 светкавични плюса, а този под Вас - само 4. Не бяхте ли поне 7-8 трола на дежурство - другите да не са отишли да обядват?! Я да се запасявате със сандвичи, че да не се разсейвате с протяжни обедни почивки и бързо да "нацъквате" поне по 7-8 плюса...! Срам ме е от Вас и от цялото общество (и себе си слагам в него), че допуска такива явления - безсрамно тролстване за манипулиране на нискообразовани, макар и четящи, граждани. Жалко за всички ни...!

Проблемът на десните е, че мразят хората. Лепват едно комунист и за тях те не са хора. Непрекъснато крещят че са демократи а са повече псевдо. Не уважават хората и са самовлюбени. Никога народа няма да ги избере. Те ни досдиха с високомерието си.

Чини ми се няма да изкара и третия мандат ...

Бабуля поздравила споделеният ѝ с Ердо пощальон,че е отново на работа и разположение!!! Хахаха,ама тя не знае,че той ще е на служба най-много до конца года!!! ;-) Ххахахаха ХО ХО ХО

А "Канцлерът Ангела Меркел е поканила премиера Борисов да посети Германия в удобно за него време." Аре, бе Боко! Лилето по го бива! Или то те е пуснало на германката..

Браво на фотографа за подбора на снимката. Ценна е! Но. Придизвиква гнус и отвращение от тия двамата, имаше един подобен филм не мога да се сетя заглавието, едни вампирообразни същества с туловища като барбарони правеха секс, а всъщност се превръщаха на хора.

...този лажлив и фалшив дарjaвник го искам еи така като Pутин да седне и да отговаря на вапроси на Jyрналисти и на балгари от цялата страна в продалжение на 2-3 часа веднаж годишно !...това "щастие " за Bалгарiя си мисли ,че страната ни му е бащинiя ...а балгарите в нея са "матрял "...с които тои може да си играе !

Старата чанта си отива!

Страхотна снимка -двама израсли и формирали се като личности в страни от соц лагера сега ни обясняват колко лошо е било времето и колко сме тъпи,че неразбираме демокрацията в която те са лидери:))))

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Направо секс лъха от снимката, а той и каза дърта чанта!

Баба Меркел - резилът на Европа, поздравява дедо Боко - резилът на България. Търкулило се гърнето, та си намерило похлупака :)))

....тази на снимката такова маиката на цяла Eвропа ...а този "патриот" и "защитник " на балгарските интереси ..такова маиката на Bалгарiя !...питам се тези хора не се ли страхуват от вазмездие или парите до такава степен са им замаглили мозаците ,че са сагласни на абсолютно всичко ?!?

Ако тия двамата се споминат до седмица - ще ликува цяла Европа, а българите (истинските българи) - двойно!

Нинова реве на Бузлуджа..

Темата е за Боко Тиквата и поредния му тотален резил, какво се мъчиш да се измъкваш от нея, тролче? :)))

полека ,да не прихванете нещо,тоя нашия е тъп, не може ,ама какат...

За миг си представих боко и макарона сторени на килимчето пред баба шмъркел...... уааахахахахаххааааа няма такъв цирк!

Този от снимката да не страда от геронтофилия?

от кремълскоджуджефобия:)

Ааа, не, вече съм управляващ и не страдам, Борисов също е с мен!

Разликата в годините им е много малка.

Нормално е дъртата, тъпа и грозна германска трътка първа да поздрави отрочето си Боко Тъпото.

бойо,ти купувяш ,ма не го слагаш,ша ти са наложи да не вадиш тубичката от гъзъ си

Меркел поздрави пудела си.

то на бойо бая му е отворен гъзъ ,лошото е че народа му плаща вазелина

Хубаво е че го кани в Германия , това е много добра новина! Германска дисциплина ни трябва на нас !

Нито един от двамата не трябва нито на Германия, нито на България!

цалува го ,щото след малко ша му нашиба един кол в гъзъ,да не ми е много некомфортно

Имаш опит.

Ами като я либи по бузата и на баба и става драго. А ама и той юнашки цилува.

най-тъпото правителство,барабар с идиота борисов,как може въобще да го има ,отивайте си бе идиоти ,как не ви е срам ,посерковци,миришете,изроди

Мечтай си за Виденов. За заплата 10$...... За фалирали банки.....

И кой ти е крив, че си работил и работиш за $10? Сам си си виновен, че си неграмотен и некадърен.

Боко боклука е агент на глобалистите. Вече дори и най-големите идиоти могат да се ориентират. Ако лидерите ти се харесват на Меркел значи си яко загазил! Къде са нашите Тръмп и Льо Пен?? Искаме патриоти освен Болен Шизофреника.

И мене на село всички ма позравяват.

Браво!

На баба момченцето!:)))

Снимката е супер.

Шефа поздравява слугата си! Бойко, големия мъжкар, се управлява дистанционно от една изкуфяла баба! хахахах

ама коя икономика бяха в световн мащаб не мога да се сетя:)

как редактора формулира: "Борисов да посети Германия в удобно за него време"- Канцлерът има време само за българите КОГАТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО - всичко друго не е важно за Германия, нали?

А на мен ми се обади стринта Тръмп и ми каза %добро утро%. А Путин ме звъти цяла седмица. Иска среща, но пък немаго сега... Далай Лама и духовността са по важни от неговете световни проблеми. Секретарят ме тормози за креща с накоя Меркел. Казах да не ме занива с глупусти.... алооо АЗ СТАШИ ЕКСПЕРТ ли съм или како... Еее мнаго е трудно на тякъв ПОСТ. ОТГОВОРНОТИ ....

че ще го поздрави, той е от послушните пионки в екипа и . Кой друг казва: квото каже началника и е така послушен като бойко?

според тебе кой да слуша, Путя ли, ми той не е към нашия Союуз, некго го слуша Мъдоро:)

Стоплиха ми сърцето.Милите ми слуги, така вярно ми служат.Скоро ще унищижим една от расите и християнството в името на Моллох.Само тия пусти руснаци дето си избраха скапания Путин та не мога да им сложа някой като Бойко или още по добре Меркел да им види сметката за 10 години.

Браво ! Един от признатите световни и европейски лидери засвидетелства внимание и добронамереност за бъдещи отношения с България, благодарение на успеха на Борисов.

Гербаджиите и Тиквата докога ще се правят на ударени, че са нежелани и народът не ги иска във властта?! Ненакрадоха се, ей!

как не ги иска, нали току що ги избрахме, или как беше, кой щеше да спечелва:)

нежелана е комуноидната сволач.

Как да е нежелана, бе, даже пак я поставиха на власт: гнусната комуно-ДС сволоч Борисов-Цветанов-Каракачанов-Сидеров. Пък ти си взел да твърдиш, че е нежелана.....

народът си ги избра глупако

Двама души -една съдба /есенна.../

пак ли бе, изборите минаха, ще трябва да изчакаш 4 години, сле това ако си още жив ще имаш право на глас, след това ако твоята партия спечели и състави правителство...... и т.н. :)

"По думите й, феноменалният успех на Борисов..." ХА ХА ХА ХАХАХАХАХАААААА...ФЕНОМЕНАЛНИЯТ... бабулята-КАПУТ!!! ХО ХО ХО

кое е и е капут на бабулята, обоснови се:)