Андре Токев спечели обжалването и излиза на свобода (видео)

Апелативният съд потвърдиха определенето от първа инстанция, решението е окончателно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го включат в Мастършеф отново ще е голяма сензация. Може всички кандидати за голямата награда да са в раирани пижами.

БРАВО ! Съдебната система заработи в полза на Хората !

се върнал в БГ. Яко е засрал гащите в Германия. Повеч кво да го кометираме тоя. Пълен келеш,позьор. Ако не бяха го спрели кой знае дали нямаше да убие някой.

позьор, но от двама ви ти си анонимния, завистлив неудачник. А готвача да си прави сметката, защото пипнат ли го пак ще е рецидив, при което ще го отнесе по-яко. Има пари - да си наеме шофьор.

Браво, само да не драска и чупи с джанти асфалта, че бат бойко се дразни и ще го търси да го бие :)

Няма страшно, бат Бойко е вече пред пенсия !

Това е като вица за осама, дето последното му желание било да го съдят в България.

От 30 насам години шофирам всекидневно със сериозно алкохолно съдържание. Над 1.2 промила определено. Просто обичам алкохола. Нямам и одраскана броня за над четвърт век. Пъпля като костенурка. Престроявам се като показно за учебник, мигачи, аварийни /понякога/ да сигнализирам на този зад мен, че го очаква препятствие и т.н. За тия години съм научил всяко едно местенце за рутинните проверки на КАТ, избягвам ги. И да ме хванат вече, аз моето шофиране съм си го изшофирал. Поантата на мнението ми е, че нямам и одраскана броня. Просто трябва да се пие ако носиш на пиене.

Ти и трезвен си опасен, ако това ти е философията. Ще те видя, като утрепеш някой. Не знам за пиенето, но на здрав разум не носиш определено. Още по-малко на правила. Всички искаме да е като в Германия, но никой реално не си представя да стане дисциплиниран като германец. Затова ще сме си кочина до памтивека. Лош матрял.

Ако е вярно това, че 30 години никой не го е спипал и няма ПТП, директно трябва да получи доживотно разрешение да си шофира пийнал. Щото кървавите катастрофи обичайно се случват с трезви и твърде млади шофьори.

имаш 4 плюса. Значи сме поне 6 алкохолика в този сайт. И аз обичам пиенето. По тази причина ползвам метро или такси. Или спирам да пия 8-10 часа преди дълъг път в провинцията. Другото са тъпотии. Когато някой се удари в теб и те осъдят ще разбереш. Внимавай с промилите, защото има и наказателна отговорност.

Чак пък алкохолик ... ми няма как да съм. Наслаждавам се на алкохола, не изпитвам страдания от него. Един-два пъти годишно си правя самотест. Седмица дори без бира. Амиии няма делириуми, агресии, промяна на поведението и т.н. Просто ми се пие, но е преодолимо. Нещо като страстта към шоколада. Прав си за това, че при евентуално ПТП без моя вина ще изгоря, но някак 30 години съм бил способен да оценявам пътната ситуация така, че да не го допусна. За протокола, шофирам в един от големите градове на държавата.

Ще обжалва. След като българския съд създава прецеденти, не осъжда доказани убийци и със сто процедурни хватки ги оставя на свобода. Какво остава за травиалните нарушители.

В тази държава най лесно е да убиеш някого на пътя и да сложиш някой наркоман или алкохолик зад волана.

да кажеш, че този дето уби Милен Цветков и този с двете момичета са набедени хорица. Сигурно. Сега кажи там за НЛО, кацането на Луната, Кенеди и другите лакърдии. За адвокат не ставаш. Може би писател.

На два или три пъти хващан да шофира пиян, една ефективна присъда от 7 месеца и няма и 5 месеца в затвора. Колко пъти напуска затвора за големите ни кулинарни предавания?

Гледал си записи, толкова ли си наивен хахах

Странно помня че се споменаваше не веднъж как е пускан от затвора за да участва при някакви снимки или нещо си?!

Човекът не може да разгражда алкохола. Безсмислено влизане в затвора, а истинските убийци са на свобода. Пример онзи руснак - фигурно пързаляне.

Защо пие тогава?!?

Голяма излагация на За кон и подобни

я питайте тоя алкохолик колко пъти е хващан зад волана фиркан. питайте го и в родната му Германия, какво ще му се случи ако го хванат мъртво пиян, да кара по джанти? иначе гледм, даже си е платил за тролска подкрепа. това не е държава, а цирк! за едни явно няма закони!

Не че не трябва да излезе ама тука има някакъв парадокс. Начи затвора обжалва пускането му, обаче съда не е съгласен защото смята че в затвора Токев е бил добър човек. Същият затвор, който е предоставил документи на съда какво е правил готвача там. Егаси логиката. Съдът някви камери биг брадър ли има, какво ли?

Герберасткото синче - убиец на Милен Цветков кога ще влезе в затвора за 15 години???? Или герберската прокуратура го е пратила на някой карибски остров да се дрогира

Готвач Токев.

Черпак също става...

Един случай, в който съм напълно съгласен с мотивите както на първоинстанционния съд, така и с апелативната инстанция - шофирал доста пиян, но е спрян заради спуканите гуми. Не е наранил или убил някого. Утежняващо е било, че това му е било второ нарушение, докато е бил в изпитателен срок за същото. Дано престоят "на топло" да му е бил от полза и повече да кара пиян. Още повече, че винаги има избор за такси или да си викне D&D. Може би трябва, обаче, да му назначат посещение на психолог, с който да си говори за проблема с алкохола по време на изпитателния срок, за да може онзи да контролира поведението му и да следи за рецидиви? В центъра по наркомании в София има подходящи кадри.

Където е текло, пак ще тече. Силно се съмнявам да престане да пие...

Какъв избор може да има пияна гарга? То затова се казва "да мислиш трезво". Нямам нищо против алкохола, аз самият се черпя с марково уиски като имам гости - като е два пъти в месеца даже не ти е скъпо. Ама за съжаление има много, които не си знаят мярката. Признавам, че като по-млад и аз съм затварял кръчмата. Не е нормално да се пие до агресия, фъфлене и невъзможност да различиш правилно и грешно, хеле пък незаконно и опасно за теб и околните. Алкохолизмът е страшен проблем по света и у нас. И болест, която твърде често се подценява.

Как се говят семерджийчета! Много корупция, меси се със скапано законодателство и преди сервиране се поръсва с още повече корупция!

Мила родино.. Ти си земен рай... Пиеш.. друсаш, убиваш хора... И след две_три годинки... Айдееее.Пак навън. Браво.. Само така

УдрИ едно по повод освобождението Chief. Но не вярвам да е било само това, треба да си бил на бЕлО, че като гледам как не знаеш къде се намираш ...яко си плащал.

Със сигурност е имало кешовица. Пита се, колко години щеше да може да се вози на такси с тези пари, вместо да ги дава за да го вадят от кафеза!?

Работила съм за тоя пияндурник на Женския Пазар, където във фургон продаваше бургери за 10 лв. идваше сутринта лъхаш на джибре и си наливаше нон стоп уиски, на обяд вече беше мата хари. тоя е най големия пияница който съм виждала, никой не го трае и понася защото освен че е пияница не плаща затова хуобо беше че влезе в затвора. тоя е хроничен алкохолик ако не пие му треперят ръцете не тряа да е на свобода и да шофира щото ще утрепа някой но нали сме в малаумна държава и затова тоя е на свобода в Америка нямаше да има право да шофира и щеше поне 2 години да изакара на топло и хубаво да го глобят пияницата миризлив

Токев никога не е работил на Женския пазар още пък по-малко е продавал бургери за 10 лева . Пробвай пак да лъжеш като дърта ци---ка !

Хич не е работил пияницата, фургона му беше между галерия Сердика и арабските магазини, не лъжа, хората си го знаем пияницата

А така браво. До следващия път, като убие някой

Кога ще лежи?

Абе, ти остави всичко, ама някой каза ли затворът с какви мотиви е обжалвал? Защо е обжалвал предсрочното? Само зарад вкусната храна или..? Укрива ли се нещо или...?

администрации винаги жалят до дупка. За това имат юрисконсулти на залата. Дори да нямат основание. Просто се презастраховат, някога някой да не каже нещо. Представи си само да го хванат пиян след 2 седмици. Всички ще се нахвърлят, защо не е обжалвано. За това промениха АПК - вече и административните органи дължат държавна такса за касационно обжалване. Уж да намалеят жалбите. Не стана. Плащат се таксите и обжалват всичко наред. Дори когато знаят, че не са прави. Само шефовете да им е рахат и спокойно.

Това е България!Защо ли не се учудвам?Следва семерджиев...

Българската алкохолна индустрия сърдечно благодари на трезвата оценка на съда.

Токев излиза от пандиза и количествоно на алкохола по магазините рязко намалява.

Еее браво - ше трябва да го "полее" сега :D

хахаха

Какво ме интересува, че някакъв обитател на затвора са го освободили, вероятно това е важно за роднините му и до тук. Не за мен.

Тоя , както го гледам пак ще кара по капли...

Тъй, тъй... Пускайте ги, давайте пример, че и така може! После, ама що така се случи, що няма превенции. Е, точно от такива случаи се губи превенцията!

Едно дете, ако не слуша, набиваш му шамарите веднъж и да знае, ама в случая вие искате цял живот да му биете шамари, за да не забравя, а и другите деца да се научат покрай него.

Глупости! Къде прочетохте "цял живот"? На това дете, дето го шамарите, ако го заплашвате само, без да го ошамарите, нали няма да ви взима насериозно. Е, за тва говорим. Моля, научете какво означава думата ОТГОВОРНОСТ!

Трябва да се вкарват по- често престъпниците да лежат ефективно по 1-до 3 г. затвор, а то сега или не влизат или като ги вкарат е от 5 нагоре, но вече са убили човек... или друга голяма беля е станала. Ак престъпник влезе навреме в затвора за 1-2 до 3 г. ще му държи влага и ще се превъзпита по- вероятно отколкото да се изтърве работата.

Странна злоба предвид, че е понесъл ефективно наказание за разлика от куцо, кьораво, сакато и няколко познати. Значи дай защото са го хванали и да го накажем доживот, защото много ни е яд на онези, които се измъкнаха? Вместо да изметем съд и прокуратура, че вземат противоконституционни решения и дори пускат на свобода или влачат по 20 години дела на убийци на пътя като онзи с полицейския чадър или момичето от Варна, което излезе виновно, че е пресякло на пешеходна пътека, а не е пропуснала джигита отнел живота ѝ! Между другото, четохте ли вчера, че същия съд, който я изкара виновна е върнал митницата на частната фирма? Ама дай да си злобеем, защото от нас нищо не зависи, затова Токев е виновен и трябва да си понесе не само тази присъда, а и онази за Милен Цветков и другата за двете момичета...

Нощо не си разбрал! Никой не злобее! Когато си обществена личност или звезда или там каквото си, то има много повече хора, които взимат пример от теб. Или такива, които се позовават на теб. Ти самия позоваваш Милен Цветков. Примерът е важен. И когато имаш такова въздействие, то наказанията трябва да са по-сурови и да се лежат целите. Моля, научете се най-накрая каво значи ОТГОВОРНОСТ, че ми омръзна да обяснявам, че изискването за отговорност не е злобеене!

Токев пък каква звезда е бе? А и отговорността си я пое и си изпълни присъдата, нали? Защото доколкото си спомням преди години имаше един син на един кмет, който прегази две деца на пешеходна пътека и получи цели 2 години УСЛОВНО. Направо съпоставимо! Аз мисля, предвид, че познавам хора, хванати да шофират в нетрезво състояние и не поглеждали затвор, че той си получи заслуженото, но от тук нататък вече е гавра да искаме повече, предвид че няма наранени хора. За мен наказанието от тук нататък е примерно 2 години без книжка и като се научи да ходи пеша, ще разбере, че не се прави така.

Не разбирам как така хем е интелигентен, хем кара пиян?! За един човек ли става дума?!

за Джекил и Хайд:)

Айде сипи по едно и да почваме да газим!

Късмет е, че няма пострадали.

Пияния готвач, дето който не го познава, не знае какъв боклук е, тоя от 8 сутринта закусва с уиски, жена му не го понася, децата му го мразят пияния боклук

И аз си мисля, че има нещо подобно, без да го познавам. Но решението не е затвора, а просто да му вземат книжката и да се назначи някаква задължителна терапия. На хора с подобни провинения книжката следва да се отнема за по 5, дори 10 години и след това да се доказва дали още са зависими от алкохола или не.

Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ.

Сега берем( а и тепърва) плодовете на това "изкуство"

Не разбрах, татурила ли си е цялото фемили на корема като другия боклук

Да бе, много интелигентен - напил се като прасе и кара по капли. Ами ако беше връхлетял върху някоя кола със семейство с малко дете - пак ли щеше да пишеш, че бил интелигентен ?

Каквото и да се говори този мъжки си изтърпя наказанието. Хем при деянието му нямаше пострадали. Колко други убиха и се измъкнаха. Само не стана ясно жалбата на каква база е.

много мъжко няма що!

Това са идолите на материала - наркомани, проститутки, мутри ....

Андрей е интелигентен човек, грешка е да се сравнява с тоя от Хотел Хемус или подобни. Осъзна вината си и си понесе последствията, в крайна сметка не е убил или ранил човек и съм уверен ,че си евзел поука и няма да се повтори. Хора като него са полезни за обществото, не трябва всеки който сбърка да бъде " трибунал, плаца и с камани"

Попо дано не го срещнеш на пътя ако си сбъркал. Ще се разбере скоро.

Виж, не твърдя, че е "душичка" и лееекичко е сбъркал. Просто той влезе за норматив, при това без жертви и ранени и си е взе поука. Тук важи поговорката " За кокошка няма прошка" това е

Всеки прави грешки в живота си и ще прави за напред не сме богове а сме хора . В този случай той си понесе наказанието колко е казал съдът ! Остава и да си е извадил изводите и да се е поправил. Слава богу няма пострадали в неговия случай!

Странна работа! Шеф Токев карал пиян по джанти миналата година, хванаха го, осъдиха го, че и половината затвор си излежа и вече ще излиза. А делото за смъртта на Милен Цветков още се влачи между инстанциите и не се знае дали ще има справедливост. Междувременно нищо не се случва и с катастрофата от бул. Черни връх...

не е странна даже. Споразумял се е с прокуратурата - изглежда не е платил на адвокат да го измъква, а просто да го защитава. Разлика в манталитета - в сравнение с други подобни случаи, придобили публичност. Обаче, матряла, дето пише свободно по форумите не прай разлика.

Наздраве! Къде ми е колата...

Наздраве шефее

Боклук с много пари. Пак ше кара пиян. Дано поне да са го ебали в затвора.

Той никога не е бил в затвора, а в общежитие. Там не ебът

Какво сте му скочили бе шматки . Аз не съм чувал за друг човек лежал ефективно само за шофиране с алкохол .

Паднало им се е да се правят на важни - не им отнемай възможността. Ще поплюват, ще се почустват по-велики, довечера ще попийнат, може и жената да побийнат. Някои и ще седнат да карат пийнали - но те не са като Токев, те се контролират, разбираш ли. :)

такива смешници като него трябва да вършат общественополезен труд- да мият мантинелите, да слагат знаци и маркировка, да боядисват пейки и метат улиците. Държавата ще светне за нула време.

си го

ли станаха шефове? Поредния келеш.... Спрете планетата искам да сляза

Кво ни занимавате с тая пияница... все едно е няква новина... Пиян боклук с пари влезнал в затвора за опасно шофиране след обилна употреба на алкохол... И КВО КАТО ГО ПУСКАТ ... ТАКИВА КАТО ТОЯ БОКЛУК УБИВАТ ХОРА БЕ!!! Тоя нещастник е извадил късмет тоя път .... И ПАК ЗА КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ... това не е новина а трагедия трябва да си излежи всяка секунда от присъдата...

Мястото му е в затвора, не по улиците! Иначе няма да ревете другия път като избият невинни хора отрепки като тая!