Ананиев: Ще има компенсация за лекарите за борбата с COVID-19

Депутатите решиха - здравният министър да има план за действие на болниците при извънредна епидемична обстановка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приживе или посмъртно?

Да не са като руските субсидии само. Че там не стига, че не взели пари ами някои, които после се оплакват паднали от балкони..

Това е много добре, но кога ще вземат някой лев, майките, които вече 4-ти месец са без работа и си гледат децата в къщи. Пример: При подадено заявление за помощ , от майка с две деца до 5г. - Отговор на държавния служител, разгледал заявлението- Не Ви се полага, тъй като в семейството имате лека кола( колата е стара на 25 г. - може би тя се смята за лукс), наскоро сте си купили апартамент ( апртамента е закупен с кредит, който вече изплащаме, а не живеем в него, тъй като все още се строи, а семейството плаща наем в момента), мъжа Ви е самоосигуряващо се лице ( да мъжа ми е самоосигуряващо се лице и от 4 м. няма почти никаква работа) !!!!!!!!!!!!!. ДОБРЕ Е НЯКОЙ ЧИНОВНИК МИНИСТЪР ИЛИ ДЕПУТАТ ДА ВИДЯТ ТОЗИ КОМЕНТАР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На дали защото трябва и да го разберът - КОЕТО по- трудно

А дали медицинския персонал от първа линия, които така и не взеха по 1000лв му вярва все още? Едва ли.

За всеки заразен получават бонус, докато го лекуват. Представете си кога ще отмине тази епидемия...

Вместо на глупавите ресторанти и мутри дайте по 5000-10000 на всички които са на първа линия в болниците

все повече взе да придобива политически привкус. И все в бъдеще време се говори , а бъдещето е необятно. Та и парламентарните обещания,планове,схеми и т.н.

Хей дебили, докато се накумите с вашите планове, ще изкараме 15 кризи. Иначе изхарчихте едни милиарди за планове, но до народа не достигна нищо, нито до здравеопазване, а да не говорим за образование....

здравният министър Кирил Ананиев увери, че всички медици от първата линия за борба с коронавируса ще получат обещаните допълнителни възнаграждения Татко каза че ще ми купи колело ама после - сега съм 66 години и още чакам

Щели план да правели ! Ще се гътна от смях ! ГЕРБ и план ! Няма такова животно !

ТИ НЕ ПОДКРЕПЯШ ЛИ ТИКВАТА? ХОДИ И ТИ МУ СМЕНЯЙ ПАМПЕРСА...

Хората свършиха работа почти на мига, заплащането се отлага за светлото бъдеще.

По един банан?

Милиарда дето изсипаха на кръчмари и хотелиери трябваше да го вземат лекарите.

да де,ама нали болшинството хора са на мнение,че лекарите трябва да бъдат бити,защото не вършели нищо. А и вземали много пари за нищо работа. Явно министъра е на същото мнение.

ДА, ще има, ама друг път... догодина. Видяхме ви какво струвате и вие министрите и онези в НС дето козируват на боко! МЪРШИ! Веднага измениха извънредното положение на думи, само и само да си вземат заплатите, а хората кучета ги яли.