Американски вертолети "Blackhawk" ще летят над Бургас

Сухопътните войски на САЩ се предислоцират от Гърция в Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нормално. всеки ден летят чужди самолети над България България, Румъния и Гърция,като член на НАТО и ЕС си дислоцират техника

от Харвард са, да наглеждат младежите

А ще пускат ли бомби??

не,пускат кока кола,Master карти и Facebook

НЕОБХОДИМ Е НЕЗАБАВЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И Е.С. ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОКРАЦИЯ,КОГАТО НАСЕЛЕНИЕТО ГЛАСУВА. НЯМАТ РАБОТА С.А.Щ. НИТО В МОРЕТО,НИТО ВЪВ ВЪЗДУХА НА БЪЛГАРИЯ.ДА СПРЕМ КОЛОНИАЛИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОР С,А,Я И Е.С. ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ.

Референдум ли? Ама а на бас че Путьо нямаш против да си лети където си иска над България, даже и да не се обажда че ще лети :)

Преди час прелетяха над Ямбол . Шест вертолети.

Кой биологичен отпадък е разрешил над суверенна страна да лети чужда летателна техника ??? Това е агресия и тероризъм спрямо България...Грозилището мустафа да бъде изхвърлена от нашата страна, заедно с цялата летателна техника...Марш уроди...

Тихо бе блядка антибългарска. Кой по дяволите ти иска мнението ?

Операция "Атлантическа РЕШИМОСТ"?! А дано К. Костадинов организира РЕФЕРЕНДУМ за НАТО и ЕС! 1 ДОБРО нещо не видяхме от ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ господари - МОЗЪЦИТЕ, БОГАТСТВОТО и ПАРИТЕ ИЗТЕКОХА и продължават ДА ИЗТИЧАТ; Превърнахме се В СМЕТИЩЕТО и АВТОМОРГАТА на Европа; Изнасяме българските плодове и зеленчуци и внасяме второкачествена евро храна; МИЛИАРДИ за ЧЕРТЕЖИ и КАПАЧКИ за БОЛНИ ДЕЦА... А ВНАСЯМЕ ПАНДЕМИИ, ИМИГРАНТИ ДЖЕНДЪРИ и ВОЕННИ...

ние ще сме пушечно месо на чуждите интереси!

За слугите подарили базите са предвижда евакуация.За останалите Хирошима.Трайте си още.

А може ли по погрешка да пуснат по една ракета в народното събрание и в президентството? Случайно -то после ще се извиня ти ще кажа че има дефект в компютрите. Мисля си че поне 90% от българския народ ще приеме извинението с благодарност.

Да вадим иглите, Блек Хоук Даун 2

Румъния винаги ни е пазила от Русия! Надявам се и този път да ни опази от руските агресори!

ПИПО

Брат, смени дилъра, че това което ти дава ти пържи мозъка.

Агресор имаш в главата. Мухи някакви летят и бръмчат в кухото пространство.

Освен когато нападат заедно !!!

Не зная какво имате предвид като казвате това. През втората световна война румънците заедно с германците мисля 6 или 9 армия трябваше да спрат червената армия на някаква укрепена линия. Е спряха ги за няколко дни след което германската армия изчезна изцяло. Това им беше второто изчезване. Първото беше при Сталинград и след всичко това Германия повече не създава такава армия с такива обозначения. Четете повече история защото всичко се повтаря и повтаря и на практика новите неща са едни забравени стари. Румънците щели да спрат руснаците?! Боже мили!

Голямо пазене - през междусъюзническата война ни нападат вероломно в гръб с благословията на руския император.

Народонаселението да излезе по улиците, да размахва американски знаменца и да скандира "да живей"! Народната милиция да проверява дали някой не вика достатъчно силно и да се докладва на американските другари!

45г беше така, а сега за 2 дни ревеш дето ще викаш!

"Сухопътните войски на САЩ" се струпват на границата с Русия, а се оплакват, че Русия ги нападала. Погледнете на картата къде е САЩ, къде е Русия и си направете сметка кой лъже. И какво правят сухопътните войски на САЩ в Румъния, докато американски самолетоносачи и торпедоносци са окупирали Черно море? За военните бази на САЩ по цялото крайбрежие на Черно море, с изключение на Крим, даже няма да споменаваме. Не можаха да превърнат Крим в американска военна база и сега обикалят като изгладнели псета.

от кога Румъния има граница с Русия?

ПИПО

По море става бързо...

"Американски вертолети "Blackhawk" ще летят над Бургас" Ама те могат ли да летят? Обикновено ги гледаме как падат!

оу каква чест, какво огромно събитие за българската демокрация

Шъ ларат Усрани памперси в БургаЩ

Ще се бием с Русия ...... до последния хАмерикански войник.

Гърция получи 70 бойни хеликоптера миналата година срещу ...... 40 милиона $ .... само за обучение. А ние като толкова близък съюзник ...... нищо но от сърце. Ха със здраве.

как да ни дадат или подарят, като при нас е пълно с руски шпиони! Чудя се как ни приеха в НАТО!

Ако Турция ни нападне, да си вземе някоя област, както Русия Крим, чл. 5 ще го гледаме през крив макарон. И няма да има кой да ни помогне. Смисъл голям от влизането ни в НАТО няма.

Какви шпиони, хората съвсем открито им построиха газопровод.

Ако ще освобождават Крим то Варна има далеч по-добро стратегическо положение от Румъния. Но за съжаление трябва да се търси положение от което американската авиация да може да влезе в Украйна и да окаже помощ на украинските войници, борещи се с руските поробители. И все пак вън руснаците от Украйна! Свобода за Крим! Украйна в НАТО! И армията на свободата да стъпи в нея и да гарантира безопасността и вовеки веков

Май някой струпва войски на границата на Украина и това не са руснаците. Както се казва познайте от три пъти кой е.

А Украйна има ли думата по тази тема? Доколкото знам иска да влезе в НАТО и не иска Русия да окупира нейни територии.

Американските войски вън от България! Докараха бунаците да се радват че в държавата им им чужда армия!?! И по соца не е имало такоеа чудо

Някой да ги е канил краварите?! Кога най-после ще се махнат от България тия окупатори?!

Окупирана е на майка ти ... тролска!

Аз ги поканих :-) ЯМКС ;-)