Алпинист загина след падане от 20 метра на Вратцата

56-годишен алпинист от София е загинал снощи в местността Вратцата, съобщиха от пресцентъра на полицията във Враца.

Обратно в новината

Коментари - Алпинист загина след падане от 20 метра на Вратцата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното мекотело!

Лека му пръст на човека! Алпинистите са интелигентни хора и са запознати с рисковете на този спорт.

Алпинистите са интелигентни хора ?????????? Интелект е термин, с който се определя човешката способност за разсъждаване, анализ и синтез на информация. Най-общо в разговорния език под интелект се разбира способността на човек да мисли, да възприема и осъзнава дадена информация, както и да си служи с нея.

Има един, важен жизнен принцип, който горе-долу е следният:Когато в жизнената си дейност, си непосредствено близо до опасноста/от какъвто и да е род и вид тя/, по-рано или по-късно, но тя неминуемо те застига!Ако имаш късмета да оцелееш, добре!?Бог да прости един, наистина смел човек!Той е съзнавал, цялата опасност от дейноста си, но и затова е бил истински смел!Да продължава много време, да е заедно с нея!

Светла му памет и Бог да го прости!

стига сте лъгали бре- георги падна от 9 м. височина , ударил е главата си и после е паднал без контрол което беше фатално. бях там и добре го познавам. страхотен приятел.

стига сте лъгали бре- георги падна от 9 м. височина , ударил е главата си и после е паднал без контрол което беше фатално. бях там и добре го познавам. страхотен приятел. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошо, следващият път да внимава повече!

Виж са, като умреш на теб не ти е гадно, защото не знаеш, че си умрял, а само на останалите им е гадно.... Е, същото е КАТО СИ ТЪП!!!! Сеш'се колко мъка сееш....имбецил!

I open the grave and close your eyes. I touch your face when the spirit lies... Feel the silence... Вечна му памет!

Тъп си, гоше...

Алпинистите са много смели хора.Уважавам ги много,но нямам кураж да им подражавам,Бог да го прости човека.

Човекът си е следвал пътя и търсенията на душата си, Бог да го прости. По-добре човек да си отиде от този свят по подобен начин, отколкото в леглото скапан и с една шепа медикаменти до главата.

Мястото е уникално красиво и екстремно ... величествени, високи, отвесни скали и река, в тясно дефиле и наистина прилича на порта /врата/. Затова и привлича много алпинисти и наистина има много трагични случаи, но може би за тях - тази смърт е красива!!!

Няма красива смърт. Има трагичен инцидент. Проблем с тура за катерене, екипировката или субективен фактор. И загуба на човек.