Ал Кайда стои зад убийството на журналистите от радио RFI

Свързани с "Ал Каида" ислямисти поеха отговорността за убийството на двама френски журналисти в Мали в събота.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда стои зад убийството на журналистите от радио RFI | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест, бодряшките изявления на Франция че са приключили със бунта в Мали се пукват без следа.

Няма такова нещо, убийците са бъдещи бежанци и борци за свобода! Ако не вярвате, питайте Обама!

Термина Ал Кайда се използва винаги, когато се търси повод да бъде нападната дадена държава. Или да се оправдае вече извършрно нападение над някоя държава. Ал Кайда е организация под контрола на ЦРУ и Саудитска Арабия.

Не трябва с лошо към Ал Кайда. Та те са борците за свобода и демокрация и в Сирия, които демократичната общност в света подкрепя всячески. Тоест с нашите камъни-по нашите глави

Ясно е, че Ал Каида убива от "любов към спорта". Никога не е стоял въпроса "защо го прави?". Не че ми пука за арабелите, но ме дразни когато спонсора си утроява печалбата не само финансово и то на мой гръб. Нещата започнаха да стават много извратено-подмолни. Ако нямах деца, може би нямаше и да коментирам. Както се съмнявам, че гадосттите на Светата инквизиция са на чисто религиозна основа, така се съмнявам и за събитията днес. Всеки човек си има простичко определение за щастие - всико друго е измама и мъгла.

Тези смели французи са искали да дадат медийна възможност на декласирани религиозни фанатици!Сега след като се знае името на шефа на "Ал-Кайда"за северна Африка ЗНАЯТ ЛИ ЗАСПАЛИТЕ НИ РОДНИ СЕКРЕТНИ СЛУЖБИ името на изрода имащ се за шеф на Балканския клон на "Ал-Кайда"!Защото Бойко-ДЮнера не ни опази та да знам кой ще ни накаже нас неверниците!А политиците ни натресоха освен мизерия и опасна сган която се увеличава всеки ден докато ближат задника на" демократите"

Мъжетво се е доказвало на бойното поле преди мистър Колт да измисли пистолета :)))

Това е долна лъжа ! Ал Каеда са добри хора и борци за свобода,който не вярва да отиде в Сирия или да пита ЦРУ.

а зад алкайда стоят цру и моссад

Исляма се оказа по лош от ФАШИЗМА!!!