Ал Кайда вероятно подготвя мащабен заговор

Прехванато е било тайно послание за голям терористичен акт между лидери на Ал Кайда. Десетки нейни членове са се събрали в Йемен, четирима са били убити. САЩ и Великобритания евакуираха мисиите си в Сана, а Вашингтон призова гражданите си да напуснат незабавно Йемен.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда вероятно подготвя мащабен заговор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ал Кайда подготвят мащабна акция за окупация на САЩ. Решили са да продължат борбата докато не нахлузят фереджета на всички американци. Ал Кайда е най-големият враг на САЩ. САЩ, предайте се, обкръжени сте от Ал кайда! Смешници!

Днес, в района на г. Тел-Абяд в СирияГрупировка, принадлежащта към Джебхат Ал НусраИ Ислямската държава Левант и Ирак, които принадлежат към Ал Кайда, са устролили масово клане на мирни кюрди. Избити са повече от ч50 човека,основно деца и възрастни. Тази Ал Кайда, която преди месец сащи Великобритания въоръжиха с много голям товар оръжия. Държавата сащ въоръжава Ал Кайда в Сирия, в Пакистан също. Това е АБСОЛЮТНО ДОКАЗАНО. А сега, все едно сме малоумни американци, съобщават ни, как Ал Кайда заплашвала американските мисии. Изключително нагли лъжи. Просто сащ определено са Империята на Злото. А къде е организацията на ООН, за да защити мирното сирийско население от Ал Кайда и от въоръжаващите ги сащ и великобритания. Къде е да спре военните от Катар, Саудитска Арабия и сащ, които воюват срещу законното правителство на Сирия. Какво правят в чужда държава. Какво търсят в Сирия десетки хиляди чужденци. На прост език това се нарича нашествие, военна агресия.

На 03.08.2013 на страницата на Сирийската опозиция са публикувани редица указания за частите, действащи в северна Сирия. НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е, ОТ КЪДЕ Е ПОСТЪПИЛО СЪОБЩЕНИЕТО: На страницата ясно е указано: about a minute ago near Haifa Israil(минуа назад близо до Хайфа Израел). След малко адреса е сменен: Istambul Turkey. Но това се оказва достатъчно ливанския сайт Ал Хадас Нюс (link), да засече далаверата. Което означава, че терористичните групировки в Сирия се ръководят и получават указания от израел. Или, израел ръководи Ал Кайда в Сирия.

Щом разговорът е бил прихванат, значи става дума за разговор по СКАЙП :-) А щом щатите говорят за възможен атент, значи скоро ще си самонападнат и самоунищожат някой цивилен обект.....след това умирисаните брадати чаршафи пак ще бъдат отстреляни като дивеч.....После чичо Сам ще прати неговите фирми да построят градовете им и така ще ги спаси от всички мъки, само с/у дребна комисионна :-)

Ал Кайда вероятно подготвя мащабен заговор След като във филм американски разследващи журналисти доказаха,че американски интереси са виновни за атентата над кулите близнаци въобще за какъв тероризъм говорим? Как може заради някакви икономически интереси да жертваш живота на хиляди хора за да можеш да намериш повод да обявиш война на някого за да можеш след това да приватизираш петролните му находища? От велика държава САЩ се превърна в свърталище на богати откачалки.

Тероризма не възниква просто така. Обикновено става в резултат на насилие и отнемане на човешки права. Поне така мисля.

Най-големият държавен терорист-US, очевидно готви поредната военна експанзия. За никого не е тайна, че целите този път са Сирия и Иран. Номера с оръжия за масово поразяване няма ка да мине, за това се пробутва партенката с "терористична заплаха"! Докато тази "велика демокрация" се управлява от еврейски мафиоти и негроидни марионетки, добро не ни очаква!

Много бързо си намериха оправдание за подслушванията. Сега и едно атентатче да си спретнат. Не мога да не им го призная- нямат равни просто.

Съществата,стремящи се да унищожат земната раса, идващи от Вселената, които ги гледаме по филмите, всъщност са се размножили на нашата планета. И то в най-неподходящия момент - на отстъпление от собствените нрави и обичаи, в полза на фанатичните натрапници.

Глупости, никой няма интерес да воюва със САЩ!

"Ал Кайда вероятно подготвя мащабен заговор" Американците, ще "освобождават" Йемен.

така е - най-вероятно тайните служби подготвят голям удар, с който да оправдаят удара срещу демокрацията в световен мащаб и "антитерористични" действия

Е това беше целта - да се оправдае грубото навлизане в личния живот на хората от страна на американските служби. Сега под претекста на нови терористични заплахи ще могат още по-нагло да слухтят и шпионират!

В Йемен ги трепят в Сирия ги хранят и въоръжават.

В Сирия не са въоръжавали никой-направи си справка,аман от недочетени новини!

Що, опозицията от къде взимат оръжия? Или, се бият с прашки?

Специално американския конгрес ги въоръжи. Прехвърлянето на оръжия става през Турция и Йордания основно, Обучението на членовете на Ал Кайде се извършва в Йордания, по-рядко в Турция и Израел. Извършва се от американски и израелски инструктори.

В цялата тая новина дали има един два верни факта

Поредната американска пушилка!!!!

НА ДЕМОКРАЦИЯТА! ЦЯЛА ЕВРОПА Е ПЪЛНА С ИЗМЕТ ОТ АЗИЯ- НЕГРАМОТНИ ФАНАТИЗИРАНИ ФАМИЛИИ ПО 15-20 ЧОВЕКА И ЗА КВО- ЕВРОПА ДА БЪДЕ ДЕМОКРАТИЧНА ЗА СВЕТА. А НЕГАТИВИТЕ ЗА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, РИСКА ОТ ТЕРОР ЕЖЕДНЕВНО!...КЛЬОНОВЕТЕ ОТ СТУДЕНАТА ВОЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДЯТ ОТНОВО, ТОЗИ ПЪТ ОКОЛО ЕВРОПА. ДРУГ ИЗХОД НЯМА. КОЛКОТО ПО- РАНО ТОЛКОВА ПО- ДОБРЕ! ИНАЧЕ ДИВИЯТ АРАБСКО - МЮСЮЛМАНСКИ ФАНАТИЗЪМ ЩЕ ДОМИНИРА РАНО ИЛИ КЪСНО!

И на кого го казваш това - та те го правят нарочно въобще не е проблема в демокрацията - да не мислиш, че е случайно че тия черните ги толерират навсякъде

...измет от африка,азия,...неграмотни примитивни фамилии,недоразвити,имат вид на малоумни и правят само малоумничета........узас и кошмар...и висят на соцялните системи

Глупости. Фанатиците-зомбите са от еврейската секта в исляма. Те ги култивират, за да създават армия от фанатици. За случаи като този в Сирия. Там не могат официални войски да пратят, за това са пратили интернационална група зомбита. Еврейската ислямска секта салафити ги култивира такива от десетилетия, с такива цели. Евреите имат да си връщат на Европа, понеже не пожела да е под тяхно господство и ги изхвърли. Исторически реваншизъм с модерни цели.

В деня на атентатите от 11 септември, петима израелци са арестувани защото са танцували след заснемане от тях на разрушаването на СТЦ от покрива на сграда в която са работили. Съседи които са ги видели, интерпретирали виковете им като ликуване и съгласие с трагедията.

Сега ли си го измисли-бравос.Явно си комсомолец от комунистите-който казват,че стачкуват 2000 човека. Долна отрепка си ти!

Провери информацията ако не ми вярваш. Имената на петимата са: Одед Елнер, Омер Мармари, Ярон Шамуел, Сиван Кърцбърг, Пол Кърцбърг.

Не си го е измислил. Даже имаше тогава пресконференция по въпроса с тогавашния кмет на НЙ. Само дето не бяха 5 ами 3 май но нейсе.

Ми като си толкова тъп, та в днешния свят на информацията не можеш да си провериш сам за себе си недей да обиждаш.

Такава измислица не бях чел никога...как ги измисляте бе братя араби?

Какво общо има това с темата бе бастун?

А сети се!

....Лелеееее! Какви простотии може човек да прочете в този форум! Безработица - к'во да правиш...

Сега оставя и да съживят плашилото Осама! В Холивуд има достатъчно сценаристи които да измислят някаква история, например,че имал брат близнак или нещо подобно.

Да гръмнат цялата тая измислена американска нация начело с циганския им президент след като си позволяват да правят каквото си искат по цял свят "През тази нощ пък четирима предполагаеми членове на Ал Кайда са убити при ракетна атака на безпилотен самолет, вероятно американски, в областта Мариб източно от йеменската столица Сана. Четиримата мъже се намирали в автомобил, който бил унищожен от четири ракети

комунистите и техните фенове с промити мозъци защитават братчетата си терористи.....

А какво ни учат светите еврейски книги: Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин. Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.

Еврейте пак замислят атентат

Еврейте ти виновни?Арабин ли слушам-да-да-да-да-да. Кой ви пусна вас в столицата...

Дай да се разберем, по повод евреите. Те са сътрудници на змиите и на кралската змия - базилискът САТАНА. В това са виновни, защото провеждат геноцид над човеците. А не са виновни, че са направени БЕЗ ДУША. Рептилите, те нямат способността да сътворяват души. Просто е, те не са Творецът.

Евреин, да не сме в столицата на Израел. В България сме си. Ти какво се намърда тук. Като сте окрали палестинци сега си плащайте. Колко мизерии, атентати и взривове сте направили на арабите. колко има да плащате, няма да успеете да го преглътнете. Какво ни замесвате българите във вашите мърсотии. И какво правите в България. Никой не ви е канил и не ви търси тук.

Нима не ви е ясно,че новините винаги са изопачени?Всичко се прави за да има печалба от реклами и кликвания... САЩ и Израел са доста удобни за тази цел. Пише с големи букви Израел нападна Палестин,обаче пропускат да кажат,че преди това един месец са търпели ракетни удари от палестинците! САЩ гръмнали предполагаеми-ДА АМА ВСЪШНОСТ НЕ СА ПРЕДПОЛАГАЕМИ АМИ СА СИ ТОЧНИТЕ ХОРА-ГОТОВИ ДА ИЗБИВАТ НЕВИННИ С ЕДИНСТВЕННА ЦЕЛ-НЕПОНЯТНА ЗА НАС ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ-ВЯРАТА В КОРАНА И ПОЛУЧВАНЕ НА ПАРИ!!! Извода-не вярвайте на новините-те са с цел печалба и винаги ще ви карат да кликвате и да се чудите- ама как така тоя лош Израел напада мирните и добрички сириици и палестинц-ама той много лош тоя Израел...и защо ли чичко Сам не прощава на арабите возещи се на автомобил-ей така отивали да се разходят...

Недей да ми ги защитаваш еврейчетата и хамериканците...те са причините за повечето войни в последните години!

Мълчи бе фашист-заминавай в АТАКА!

Не си ти този,който да ми каже кой да защитавам.Причината за войните са корана и пасивността на Русия.Сложих ли ти го господин арабски-руснак?

Специфичното на Корана за разлика от Библията е, че може да се интерпретира по различни начини. А ако тебе те смачка капитализма, социалното неравенство, манипулациите и други всеизвестни методи за ограбване на средната класа и ти ще станеш терорист!

Рейгън много промит мозък си бате!

Думичката бате се използва от хора без мозък(араби)

Но не е мозък! И не е промито, а неизмито ла.но...

Започва нова лъжа, рекламите са ви виновни. Ами като си в български форум, защо не се легитимираш като евреин. Или кликовете са ти виновни. Изловени сте в крупни измами и информационни МОШЕничества. И се правите на паднали от небето.

Още преди години, когато САЩ увеличат разходите си уж за да прекратят терористичната дейност на Бин Ладен, фамилията им печели. Фамилия Бин Ладен има инвестиции във американската инвестиционна банка "Карлайл Груп". Банката е специализирана в продажбата на фирми в областта на въоражаването....

В "Карлайл Груп" са работили и Джордж Буш старши и Джордж Буш младши.

4 ракети за 4 "терориста" в една кола , а уж бяха прецизни

За всеки случай-арабите са дяволи имат по 4 живота-а трябва да се избиват-иначе те нас...

Ваш си проблем моше, да не сте им крали земите. А нас защо ни намесваш във вашите си мръсни дела. Каквото сте си надробили, яжте си го.

Сигурно им е изтичал срока на годност...

насраха се тотално

Почти във всички новини има правописни грешки. Пише се "прИхванат", а не "прЕхванат"! Неграмотни журналисти!

Дали има толкова голяма опасност от тероризъм или хамериканците си оправдават безкрайното и поголовно подслушване, кой да ти каже?

Поздравления за коментара.

Мисля, че опасност има, терористите са непредвидими и хората с право се страхуват.

Да бе, само дето от толкова заплахи се оказва, че няма нищо. А повечето атентати си спретват службите им, за да оправдаят разходите за себе си, за закупуване на ново оръжие или ако трябва да нападнат друга държава. Всъщност, двете държави, които организират такива фалшиви атентати, това са Израел и САЩ. Ако те се приберат на собствените си територии, светът ще стане почти безопасно място за живеене.

А едно време маслото беше 72 стотинки... Живот си живеехме... Ей.......

Абе нали ще им давате оръжие в Сирия? Или там не са терористи

дали да им доставят С-300, защото Израел пак ще ги смъцафръца някоя ранна утрин, ако ги усети.

Ще, ама друг път. Вече Израел не върви там. Нищо, че нападението в Сирия е организирано от тях.

" в израел, там аи каида никога не удря..защо ли" Айде стига с тези реклами... през вечер все някакви се бомбят в израел, ти разправяй колко било спокойно там.

Е, как защо ? Нали там им е Ц У ...

Безпилотен самолет убил 4-ма от Ал Кайда. И на това се предполага, че трябва да вярваме? Тези американци си изсипват бомбите на поразия под мотива, че трепят хора от ал Кайда. А може да са нямали нищо общо убитите.

... пропуснали са да отбележат в новината, че убитите са си признали, след ката в последствие са се разкаяли.

4ма души в автомобил в Йемен = терористи от Алкайда :)

Абе щом са араби-няма невинни! Имам нещестието да работя в арабска държава-броя всеки ден до заминаването...е да-печеля пари ама-нямате представа каква сган са-плюят постоянно,викат-цяла държава от цигани...милиони са!

слагаи си колан на гащите и като се навеждаш винаги се оглеждаи - препорачително е

Моля?! "През тази нощ пък четирима ПРЕДПОЛАГАЕМИ членове на Ал Кайда са убити при ракетна атака на безпилотен самолет, вероятно американски, в областта Мариб източно от йеменската столица Сана. Четиримата мъже се намирали в автомобил, който бил унищожен от четири ракети. " Ако утре от Йемен пратят самолет да взриви някакви "предполагаеми" престъпници в САЩ без съд и присъда това как се нарича?! САЩ са извършили терористично нападение, убили са хора без съд и присъда (само по предположения) и то с военно нападение в чужда държава. Нямам думи... то бива да си нагъл ама тяхното просто е невероятно.

ако ще има терористичен акт, наи безопасно е в израел, там аи каида никога не удря..защо ли

wenci

Ха ха, този бил секретар на Осама.. А кой е Осама - спешъл ейджънт от ЦРУ. Мижи да те лажем - ходи провери дали тайното прихванато съобщение е това или някое друго от друга секретарка.

перманентите войни на нато,под егидата на сащ, ве4е обхващат 3 континента,над1 трилион долара годишно и 1,5милиарда потенциални жертви!лицемерите май не могат да сметнат ,4е с такъв ресурс,глада и 2 /3 от болестите ще бъдат ликвидирани...обръ4а около саудитите се затяга здраво,петрола скоро ще струва300/400 долара за барел,а света да го духа!

Тея ги разправяйте на Осама на баба му...

Има два свята. Единият е реалния. Другият, няма общо с него е виртуален. Създаден е от американци за публиката. АЛ Кайда е главен герой, плашилото, с което плашат добрите американци. За да им стегнат редиците и да са по-послушни в перманентен стрес. А за другите държави, за да си оправдае сащ войните. А тази новина е измислена, за да оправдае американското подслушване на света. Това е просто един долнопробен цирк. Освен това, Ал Кайда се управлява от оперативни агенти на ЦРУ. Информация, потвърдена от един от тях.

Този реалният свят и той си е баш виртуален. Само дето другият, за който говориш, е още повиртуален, щото там всичко е нагласено във възможно найѝголяма степен. Докато в първия ти дават да избираш в кой мол да влезнеш, какъв парцал да си купиш и кой последен модел таблетайпифон и прочее играчки за зомбита да си избереш, за да се чувстваш повелик и важен като част от стадото на луксозните опаковки...

Едни хора сами си пишат сценарии и сами си ги играят, а разходите са за данъкоплатците!

Направо ми писна от такива скапани уроди,които убиват невинна хора!Такива хора са за затвора или разтрел,щом плануват такива неща!Защо всички трябва да са им виновни?!

Не може да гоеориш така за "братята" американци! Как така са убили невинни хора? Не знаеш ли, че всеки е виновен до ... абе докато е жив!

Направо ми писна от такива скапани уроди като "n". Не стига, че са невежи, ами са и глупави. Не им е ясно, че след "отквинето" на банковият консорциум ФЕД на 13 януари 1913 година, имаме вече 100 години войни. Последната война, 9/11, бе "започната" чрез ядрената имплозия на СТЦ. Ирак, Афганистан, сега Сирия ... следва Иран. Банкерите правят така, че да се убиват невинни хора! Тези илюминатти са за анихилация, защото вършат такива неща! Защо всички НИЕ трябва да сме им виновни?!

ли е това: "четирима предполагаеми членове на Ал Кайда са убити" Значи са убити 4 човека без да е доказана някаква вина. Тогава къде е разликата между терористи и антитерористи. И едните и другите стрелят без съд и присъда както им падне!

е обратното. Пускат ги поживо поздраво. Много сме демократични относно престъпници и терористи. И ислямисти.

Цялата неграмотна сган заради, която бяха окупирани всички ресурси в страната, вкл. и добрите местенца, да се уволни! При това ПОГОЛОВНО! Станишев обеща "Сега ще уволним всички калинки"! Искаме да си държи на обещанията.

Те му викат ОСТАВКА, той им се усмихва сякаш е заел първо място на изборите...ПЕСовска му работа. Ще ни докара до разпадане на държавата.

Понеже са на всяка манджа мерудия и си врат гагата където трябва и където не трябва, сега новите братя се озъртат и ослушват кой и къде ще ги шамароса. На страха очите са големи, ама пуст мерак да се бъркат навсякъде, да ръчкат и да нареждат. Не могат ли да разберат, че не можеш навсякъде да изпратиш по 1 експедиционен корпус и самолетоносачи?

Правилната дума не е ли ПРИХВАНАТО а не както е в изречението Прехванато тайно послание между лидера на Ал Кайда Айман аз Зауахири и ръководителя на базираната в Йемен "Ал Кайда на Арабския полуостров"

Засечен разговор на лидера на Герб ще окошари Софийски Прокурор и Доктор кучкар