Акция по залавяне на мигранти предизвика огромно задръстване на входа на Бургас (снимки)

Арестувани са 18 бежанци, скрити в тайник в камион, управляван от 20-годишен бургазлия

Обратно в новината

Коментари - Акция по залавяне на мигранти предизвика огромно задръстване на входа на Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се залъгвайте и не манипулирайте нас, дебилите, че тези са нещастни хорица, избягали от война ! Там няма война сега. Това са бойци на исляма ! Джихадисти. Я им вижте възрастта. Н.Бумедиен и бил прав навремето.

УВОЛНЕНИЕ на всички турски заптии !!! Тия НЕ пазят нищо, а прехвърлят араби през турската граница !! Тия полицаи биха ли арабите ??? Щото чух че сегашните полицаи- мошеници и турските заптии бият САМО българи !!!

Защо толкова граничари,полицаи ги гонят и преследват въобще? И като ги хванат: 1,Осъждат ли ги НЕ 2.Глобяват ли ги НЕ 3,Връщат ли ги обратно НЕ Защо си губят времето и ресурси като от това няма резултат . Задължението на граничарите не ли да пазят границата от чужде нашественици И като ги хванат какво от това,храняг ги,лекуват ги,настанявт ги и т.н.т.

Ама украйнската сган дето им платихме престоя в хотели по морето не ти пречи а?А тоя човечец ,че бяга от войни причинени от американците ти пречи ? Я кажи как го определяш аршина с който съдиш ? Вярвай ми тоя от Афганистан ще си къса задника да бачка като луд и ще е благодарен , а тоя дето кара порше дето ти струва колко апартамента му даваме помощи и облекчения само щото е украйнска отрепка

Да,прав си,не че имам нещо против тези нещастни хора.Едните са добре дошли а другите ги посрещаме като терористи.

Циганизацията не прощава. Този Бургас не е онзи на поетесата Петя Дубарова ,

20 годишното лайно -минумум 5 години в затвора

Чули са че настаняваме бежанците на морето. За това.

Иженери, Доктори, този в ляво е магистър фармацевт, в дъното е ИТ специалист

Меркел да ги посреща с шпецле и вурсчета.

Народно събрание, министерски съвет и всички останали са замесени в трафика на мигранти. Колко години до сега не можаха да променят законодателството и трафика на хора да стане тежко престъпление?! Това безхаберие от страна на държавата е причина всеки ден да се рискува живота на нас българите. От 2 години само приказват за трафика и проблемите, но не предприемат нищо, защото имат интерес да е така.

После да не ми разправя министъра на туризма, че имало кампания срещу българския бранд. Българският бранд е да седиш по жегите в тапа на магистралата преди да хванеш хранително натравяне докато сервитьорът те гледа лошо.

Учете се ей тва е бизнес а да те хванат след 24 ч.си на свобода и продължаваш усъвършенстване на далаверата закони няма

Хванали са ги защото не са си платили такса "спокойствие" !

Кви мигранти бе, кви пет лева? Границата се пази перфектно, а ни занимавате всеки ден със заловени мигранти. Айде бегайте бе. бизнеса с мигрантите требва да върви.

Чисти терористи !

А границата - разграден двор...

Оставете ги хората да преминат през България и да отидат в скапания ЕС. Не се хабете.

Е, трябва да отчитат дейност.

Тез поне с малко късмет не ги отрепаха по катастрофи

Какви са отрепани горките кво ще работят нито образование живот пропаднал

Те да не идват в Европа да работят ,бре. Идват на издръжка на тъпите европейци.

Вчера гледах пангали върнали се от Германия на опашка пред банкоматите да теглят социалните си помощи

А защо не на границата?!

Тези младежи работят яко по 2-3 г. и за малко пари в Турция по строежите. По веригата само ние ги хрантутим по месец- два без да видим един лев кяр. Като съберат пари и се пенсионират на социалните фондове в Германия... Инак няма причина, ако идват от война и размирици да не искат да бъдат овчари, строители и да работят в туризма у нас! Основният проблем е сбърканата и развращаваща политика на немците, които им дават веднага жилище и то доста добро, доста добри социални помощи. Така спират интеграцията на тези хора и те се затварят в своята мизерна култура. Разселването им из ЕС нищо няма да промени щото те пак ще стигнат в Германия! Няма вариант да не идат обратно в Германия!