Акция по залавяне на мигранти предизвика огромно задръстване на входа на Бургас (снимки)

Арестувани са 18 бежанци, скрити в тайник в камион, управляван от 20-годишен бургазлия

Обратно в новината

Коментари - Акция по залавяне на мигранти предизвика огромно задръстване на входа на Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези младежи работят яко по 2-3 г. и за малко пари в Турция по строежите. По веригата само ние ги хрантутим по месец- два без да видим един лев кяр. Като съберат пари и се пенсионират на социалните фондове в Германия... Инак няма причина, ако идват от война и размирици да не искат да бъдат овчари, строители и да работят в туризма у нас! Основният проблем е сбърканата и развращаваща политика на немците, които им дават веднага жилище и то доста добро, доста добри социални помощи. Така спират интеграцията на тези хора и те се затварят в своята мизерна култура. Разселването им из ЕС нищо няма да промени щото те пак ще стигнат в Германия! Няма вариант да не идат обратно в Германия!

А защо не на границата?!

Вчера гледах пангали върнали се от Германия на опашка пред банкоматите да теглят социалните си помощи

Какви са отрепани горките кво ще работят нито образование живот пропаднал

Тез поне с малко късмет не ги отрепаха по катастрофи

Оставете ги хората да преминат през България и да отидат в скапания ЕС. Не се хабете.

А границата - разграден двор...

Те да не идват в Европа да работят ,бре. Идват на издръжка на тъпите европейци.

Чисти терористи !

Кви мигранти бе, кви пет лева? Границата се пази перфектно, а ни занимавате всеки ден със заловени мигранти. Айде бегайте бе. бизнеса с мигрантите требва да върви.

Учете се ей тва е бизнес а да те хванат след 24 ч.си на свобода и продължаваш усъвършенстване на далаверата закони няма

После да не ми разправя министъра на туризма, че имало кампания срещу българския бранд. Българският бранд е да седиш по жегите в тапа на магистралата преди да хванеш хранително натравяне докато сервитьорът те гледа лошо.

Народно събрание, министерски съвет и всички останали са замесени в трафика на мигранти. Колко години до сега не можаха да променят законодателството и трафика на хора да стане тежко престъпление?! Това безхаберие от страна на държавата е причина всеки ден да се рискува живота на нас българите. От 2 години само приказват за трафика и проблемите, но не предприемат нищо, защото имат интерес да е така.

Е, трябва да отчитат дейност.

Меркел да ги посреща с шпецле и вурсчета.

Иженери, Доктори, този в ляво е магистър фармацевт, в дъното е ИТ специалист

Чули са че настаняваме бежанците на морето. За това.

20 годишното лайно -минумум 5 години в затвора

Хванали са ги защото не са си платили такса "спокойствие" !

Циганизацията не прощава. Този Бургас не е онзи на поетесата Петя Дубарова ,

Защо толкова граничари,полицаи ги гонят и преследват въобще? И като ги хванат: 1,Осъждат ли ги НЕ 2.Глобяват ли ги НЕ 3,Връщат ли ги обратно НЕ Защо си губят времето и ресурси като от това няма резултат . Задължението на граничарите не ли да пазят границата от чужде нашественици И като ги хванат какво от това,храняг ги,лекуват ги,настанявт ги и т.н.т.

Ама украйнската сган дето им платихме престоя в хотели по морето не ти пречи а?А тоя човечец ,че бяга от войни причинени от американците ти пречи ? Я кажи как го определяш аршина с който съдиш ? Вярвай ми тоя от Афганистан ще си къса задника да бачка като луд и ще е благодарен , а тоя дето кара порше дето ти струва колко апартамента му даваме помощи и облекчения само щото е украйнска отрепка

Да,прав си,не че имам нещо против тези нещастни хора.Едните са добре дошли а другите ги посрещаме като терористи.

УВОЛНЕНИЕ на всички турски заптии !!! Тия НЕ пазят нищо, а прехвърлят араби през турската граница !! Тия полицаи биха ли арабите ??? Щото чух че сегашните полицаи- мошеници и турските заптии бият САМО българи !!!

Не се залъгвайте и не манипулирайте нас, дебилите, че тези са нещастни хорица, избягали от война ! Там няма война сега. Това са бойци на исляма ! Джихадисти. Я им вижте възрастта. Н.Бумедиен и бил прав навремето.