Ако Скопие не приеме френското предложение, ще го отделят от Албания за ЕС

Това ще е награда за свършеното от Тирана, смята нидерландският премиер Марк Рюте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макетата са много нахални и да го духат.

Отделянето ще е победа за гнусното кремълско джудже, което ще насъска "македонците" към федерализация с русофилска Сърбия

Сега нещата винаги имат последствие. 1. Албанската администрация няма интерес да се отдели от РСМ за преговорите, те много добре знаят защо. 2. За Албанците в РСМ това ще е страшно предателство от страна на Албания. 3. Това означава край с коридор No 7. 4. Това означава край с "open balkan" 5. край с дипломатическите отношения между БГ и РСМ. 6.Сръбското влияние в РСМ ще се узакони, може и към федерация да отива работата, знаем какво означава това за Албанците в РСМ и Косово които за близо 1+2 милиона. 7. Ще се породят конфликти които тъкмо ги забравихме. За това " Западно Българите" да подпишат час по скоро , това е просто неизбежно.

Сега Албания е пъпа на света.

СТИГА. С.. ТОЯ, ЧУШКИ МЕКА. ПАСАТ ТРВА ТЕ. СА. ПРОСТО КАТО БОБ

Македонците са едни злобни примитиви, те мразят всичко и всички, нека да си горят в собствения огън.

Байдън и Путин са македонци. Защо се карат не разбирам.

Предложението на МИШЕЛ включвало всички стартови позиции на македонците, а за нашите позиции забравиха ли ?! Или да духаме супата на Европа. А ваш КИРО МЕНТАТА кога да го издухаме "другари" европейци ?! ЗИГ ХАЙЛ ЕВРОПА

Колега виждам търсиш изява но си измисли ник !!!!!!

Не ги барат,за,пъдар,у село,они,сакат,кмет у градо Кеф,кеф, макетата,да,даде,бог...сами ще се и....т на нервното! Ще видят ЕУ през крив Макарон,на Макрон! А без ЕУ ги чакат албанците...отзад! Нека ви е ! Мора да попушат!

добре са си свършили работа. Простите българи се хванаха на руската пропаганда и измислиха най невъзможни искания за да може Македония да не влезе в ЕС. А това е мечта на Путин. Руската шпионска мрежа сега ликува

За Сърбите ли говориш.

Само можем да гледаме и се наслаждаваме на тънкия финес, с което реално отстраняват Албания от присъединяването. Сега ги отделят, тупат по рамото, като по-напреднали, а после ще се почнат едни преговори ... и така 30 години, като междувременно ще има поводи за прекъсване. По турски. А иначе и България хем вдигна ветото, хем го отнесе с 570 милиона евро по-малко, но оцъклени ще останат и "твърдите, като Съветския съюз" в РСМ. Някаква клоака се заформя между Косово и РСМ. Това, че са в НАТО ги спасява много, но ако ги влече към друга посока ... може и от НАТО да изпаднат някак. Иначе явно историята им започва от някакъв фашистки режим - сигурно и в Германия им се радват на това. Сигурно и бързо забравиха конфликта и войната, която си организираха и тогава не бяхме фашисти, азери и не знам си какво.

Пълни глупости.

Лалво е свършеното от Тирана- нови маркотоци за ЕС, трафик на проститутки, търговия с органи..

Тва е бизнес без граници уе михлюз. Нека има стокообмен.

КВО КАЗВА ЗА ШЕНГЕН? ИЛИ ДА ВАДИМ ПАК ВЕТОТО?

Дреме ми, че не сме в Шенген. Тъкмо ордите към западна Европа да им е все тая от къде ще минават за западна Еевропа. Една гранична проверка не ми тежи.

ЧЕ МАКЕТАТА СА ПО- ПРОСТИ И ОТ НАС!

Ако Македония не приеме френското споразумение, ще прави френска любов на България, а Албания ще чака отзад!

Разгеле! Отделяйте ги, че да спре тоя натиск! Тогава се обзалагам, че макетата ще влязат чак след Сърбия!

ТОВАЕ ЦЕЛТА...

Точно това е целта на Сърбия!

Всеки ден Европа трябва да става и да ляга с извънредни новини кой как е окнал на селския мегдан у Скопие. Така де, това са най-важните теми на света. Ако не взмеме макетата веднага в унията, небето ще прпопадне и слънцето ще посърне.

Време беше да получат малко по-хладен отговор на безкрайните си претенции. Изборът е техен. Ако желаят, гласуват ЗА. Ако не желаят, сядаме с тях на една маса и продължаваме разговорите. За никъде не бързаме. Ако не ние, то децата ни ще се разберат един ден.

И ще ги отделят, защото албанците откриха залежи на нефт и газ на тяхна територия. Как ЕС ще изпусне това ? Макета да кОпат още.

Като им гледам мижавата територия бая големи ще да са тия залежи

Не гледай територията, гледай шелфа?

Холандците са наши викингски авери. Както и повечето то своя сорт.

АКо ги отделят от Албания, ще умра от кеф. Ще останат със сърбите да се гушкат.

По-вероятно е да с изабравят сношното перчене и да приемат френското предложение, за съжаление. А то последното е модифицирано и ще ни създаде куп ядове.

С путаран по-точно. И "македонците са неспособни пияндурници.

Како не ви е срамотно да ни пречите да улеземе у Еуропския банкомат, пардон уния !!!

Стига ни занимавахте с тия македонци ве. Като на гейовете, нека се определят на кото си искат! Като нещат в ЕС, насила ли ще вкарате?

Те искат в ЕС ама искат да влязат като господари... като страна, която определя кой-какво да прави, а не като страна, която до преди 70 години е била част от друга държава

И собствнеика на кирпичен кокошарник иска да го продаде като имение във Флорида. Ама нъцки Ще трябва да научат някои реалности по трудния начин. За тяхно добро е

РСМ трябваше още в миналото да бъде отделена от останалите Балкански държави,желаещи да се присъединят кьм ЕС. Разобличителя

Изложиха се като магарета на кралска сватба. Вераха, фътрляха къчови... красота

Сърбомакедонските ,пардон северномакедонските политици правят всичко възможно да легализират измислената си държава.С лъжа и кражба на история език ,национални герои.....

Ако държавята им е измислена то тая територия на кой е според тебе?

На Гърция и малко наша. Албанците и те ще искат да облажат.

А досега защо не ги отделиха? Защото Холандия казва, а не България /нищо че уж сме равноправни съюзни членове/. И защото да се чувстваме притиснати да ги пуснем тия крадливи, лъжливи и нагли макета, дето един договор не могат да спазят. И тук пак проблясват милите ни отношения с Холандия, която сега вече иска да се казва Нидерландия. Вместо да ни подкрепят, само ни използват.

Ето това е "демократичен" подход !

Трябва в Сев. Македония да влезне български контингент за опазване на мира и демокрацията в страната от името на ЕС.

Кой? До 25 г 24% хомосексуалисти Тях ли ще пратим или д-р.безказарменици с лакирани коси и нокти

Аз това от началото го повтарям.

няма как да стане, не са руски терористи (засега)

Що бе , макетата нещат ли " френската " любов?? Я им предложи " анадолски" специалитет тогава - може да клъвнат на него??

Най-после !!!!!!!!!!!! Отдавна трябваше да се направи това разделяне. Все пак за македонците остава "целият свят" ! За кво им е ЕС, те е така са си велики !

Това е само предупреждение. В тяхна власт е просто да гласуват ЗА в НС.

Посмъртно няма да искат в ЕС Пенсии и заплати са по високи от нашите

МАКЕДОНИЯ Е КУБЕРОВАТА БЪЛГАРИЯ Присъединява се към Аспарухова България по времето на Пресиян. Русия и Берлинският конгрес разпокъсват българските земи, а обединението им става идеал за няколко поколения българи. България плати много висока цена за тоя идеал, но забравяте един, който ни го поднесе на тепсия без нито един изстрел - най-големият в историята приятел на българският народ - Адолф Хитлер. Тогава България беше цяла въодушевена и велика, с могъща армия, съдиращата задниците на САЩ, Великобритания и СССР. Само за дни, предателството на Звено и комунистите, свалиха България от звездната и орбита, и станахме пак народ мърша. Вие никога няма да разберете истината за Хитлер, Велика Германия и Втората световна война, ако не знаете първо що е това руски болшевизъм, британски и френски империализъм, американски расизъм и сегрегация. Германия и България бяха велики, защото бяха на първо място държави на честта. Докато един народ има чест, той има идеали. Макар по него да стрелят всички, такъв народ е непобедим.

Браво!

Македонците искат да са в комплект със Сърбия... не щат с Албания...

Ама сърбите не ги шат... Може да ги комплектоваме с Тамбукту в краен случай.

Западнте олигофрени винаги са обичали талибаните. Откъснаха Сръбска земя и им подариха, даже без референдум. Алабанската мафия е плъзнала в Европа, подкрепяна от мадърленда...Албания и Турция нямата място не в ЕС, а в Европа

ИзпратихсвУктсйна 2 баташьона от тяхната ИД

След това да ни пуска и в Шенген. България също е изпълнила толкова, колкото и Хърватия!

като те пуснат в Шемген

Келеш селяндурски! На живо надали ще имаш смелостта да ми се репчиш така!

Приема Албания пък не искат Турция баси Евр ценности баце

Спокойно, сърбете не си дават "чадото" РСМ на Европата. Първо те ще влезнат. После РСМ ще им ближе /по навик/ гъзовете за да влезе. Така става кога си близък с Белград и ментора му - Масква!

Родилия негър плямпс простотии за 5 цента...

Не бързайте,търпение ! След няколко години ще приемате ,само Албания в Е С !!! "Македонците"......е тогава доста от тях ще се самообявят за БЪЛГАРИ....повярвайте ,така ще бъде ! Останалите....кой сърбин ,кой грък.......

Приемайки Албания в Европа, еврогейците приемат и кръвното отмъщение на Албания, Беса.

И той обича резняци

а дано да откажат.

Да се хванем на бас, че ако подпишат, после няма да имат мнозинство, за да променят конституцията си така, че ние да сме вписани вътре като държавотворен народ. И въпреки това ще ги пуснат в ЕС. И ние ще сме пак пре*баните.

И да ги впишат, това няма да промени нищо. В тяхната конституция са вписани и ромите, но редовно има случаи да не ги пускат в заведения. Проблема е, че няма гаранции, че ще спрат с историческите фалшификации, те тровят отношенията между двете страни.

Остави заведенията. Никъде в официалните документи няма възможност да избереш, че си българин. Просто за тях такъв народ не съществува. Макар те самите да са такива.

Е кой сме ние?! Т'ва че западните българи искат да претаковат останалите е типично българска черта.

Управата е само албанци. Американците направиха в Косово база за херинга от Афганистан,а шиптърите гл.дилъри в Европа. Хората разказват.Пиг шиптър колко ти чини кукята. 200000 евро В Ето ти 220 000 Европо блуднице Вавилонска

К'во да ги правиш българи. Все наопаки да са. Макрон убеди едните българи, сега обаче трябва да убеждава западните българи.....

Са ега ти и боклуците Ще узаконят търговията с човешки органи в ЕвропА. България от първите призна Косово Боко и Плевнята се целуваха с ТЧи у иеца Само Енвер Хиджа ги оправяше тези бандити, охраната на султана

Да чакаме.Албания няма проблем със съседите,да я отделят и да я присъединяват.макетата ги оставете на сърбите-))))

Какво се е разбързал толкова Еди Рама, след като неколкократно съм бил в Албания и съм видял на какъв добър жизнен стандарт се радват шиптърите в момента. В провинцията им не видях къща която да е под 2 етажа или да не е свежо боядисана. Сводовете им са с колонади, а дворовете им са обсипани с цветя и добре подържан райграс. Тук таме може да видите и циментови или гипсови фигурки на джуджета, феи и сърнички. Не видях както у нас /при гладните българи/ засяти лехи с домати, краставици, зеле и др. А на външните им врати задължително ще видите неприятната гледка на обесени кукли. По улиците им се движат задължително коли и джипове от марките Мерцедес и БМВ. Градският транспорт в Тирана е обслужван само от бяли съчленени автобуси Мерцедес, а светофарите по кръстовищата му са на стойност от 50 000 долара. Това го вижда ЕС и знае много добре че всички тези пари които влизат в страната му са предимно от престъпна дейност - продажба на наркотици, търговия с оръжие и нелегален трафик на хора ! Република Черна гора славеща се като "бисера" на контрабандата в Европа, чака вече да влезе в ЕС 10 /десет/ години. Същият дълъг път престои и на престъпната Албания !?

Ще приемат резнякс Рама Соросоробите умират за него. Вкараха е ЕС и джихадисти

Първо джуджето вкара чеченски джихадисти...русоробееееее

Ти вкара турци в парламента

Най накрая и от Рюте да излезе умна приказка/ абе личи си кой оди с колело на работа/ , алооооо СЕВЕРНИ Македонцииии ако все още ушите ви служат да чувате и ДРУГАТА истина освен севмакедонската / все пак си мисля, че не сте северни елени / ,веднага приемайте френското предложение в противен случай положението е ОТИДЕ КОНЬО У ВАРДАРОТ и че дуате френската сууупа ладна !

Да не забравяме за много свършеното от Албания, както казва Рюте. Най-голямата мафия в Европа за трафик на наркотици, оръжие, проститутки и човешки органи е албанската. Заслужават да са в ЕС хората.