Ахмед Ахмедов пред Dir.bg: С кандидатурата за президент ДПС каза, че иска да участва във властта

Мустафа Карадайъ ще бъде на втория тур на президентския вот, прогнозира зам.-председателят на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В гърлото ти искам да кажа че не искам на територията на страната.Мазен гнусен турчин

Ахмед не говори глупости по медиите.Какъв турчин президент искате,бе? Живееш в България,ядеш Български хляб,плащаш данъци...като не ти харесва и не уважаваш България-заминавай за Турция и не се връщай.

Мамицата ви мризливи рязани капути.Марш в анадола.

Герб + Дпс + Дир = вечна дружба

в българия мангалята имат повече права отколкото българите за какви права и за какви свободи говориме поне името на този ба деше българско. ако се считаш турчин върви и се кандидатирай в собствената си родина тука сме християни а не мусулмани 500год.не ви ли стригат

С кандидатурата си за президент, ДПС показват числово колко точно гласа ще продадат на ГЕРБ за втори тур, ако има такъв. Предполагам, че ще се пазярят за цена на глас.

Тоя прелива от акъл....

"Г-н Карадайъ представлява новото поколение в партията. Тази негова кандидатура показва, че движението приема на друго ниво самата интеграция на малцинствата" Какво общо има малцинствата с кандидатурата му? Нали е български гражданин Представляващ малцинствата? Нима иска да каже че лидера им е част от някое малцинство? "Тук е мястото да благодарим на всички наши членове и симпатизанти, които през всичките тези 31 години са работили за ДПС всеотдайно, за да може днес поколението на Карадайъ да се изправи и гордо да заяви, че и ние можем да имаме президент на нашата страна" Отново и какво ще рече това? Какво общо има подкрепата на членовете и симпатизантите им, че сега да може да излъчат кандидат за поста? Нима иска да каже че за тия 31 години никой не е имал топките да се реши да кандидаства на избори за президент? Все пак никой и нищо не ги е спирало да излъчат свой кандидат на които и да било избори! От друга страна Карадайьо ще има шанса ако стане президент да повтори репликата си в Турция за "коя моя родина и чия е чуждата земя", само че от името не само на партията му, но и на цяла България! Все пак за него и дпс е много важно да се работи в тази насока след хидроинженера им не успя да насади каквто и да било омраза сред христяните и мюсюлманите. Все пак за това беше създадена партия, но поне се измъкнаха с репликата че именно той премахнал несъществуващата омраза.

Исках ама нямах желание!

Наглите мангали от незаконната партия ДПС имали мераци да били в управлението?!?! Алоууу, чалма неориентирана, ДПС/ДОСТ/ДЕН са етнически партии. Те трябва да се разпуснат а основателите им трябва да са в затвора и с конфискувано имущество! Конституция на република България Член 11 Алинея 4!

Аууу, ние чакахме кандидатурата за да разберем, че ДПС ламти за влас и кражби :) :D

що си не ебете майките циганска?

Карадайъ президент. Победа. Да на нормалността. Не на нацизма.

Какъв втори тур, какви 5лв! КараДгД ще спечели на първи, а Шиши ще е премиер.:)

Те винаги са били във властта след НДСВ. И има ли политик, които не иска? Трябва да си гении за да кажеш това,

Кой го инересува какво казва, мисли петата по размер политическа сила. Това е важно само за силно затворения й електорит и никой друг. Никой в булгаристан не приема за сериожно тези политици, пардон комисионери. Няма смисъл да ни ангажират с глупави изявления.

С този кандидатура аз ще ти кажа какво сте имали впредвид: Не да да сте властта, а да създавате конкурентен на EU ниво бизнес, защото районите населени с турци в България са крайно запустели и занемарени, а населението там е почти 100 % турци. Само за пример, отскочете до някой почти 100 % турски град в Германия като Дуисбург, Золинден и т.н. и вижте анадолците там какво са направили. Изклучително трудолубиви и чисто хора. Градовете светят и всичко е поддържано изрядно. На II тур ще подкрепите Лозан Панов. Това е единствената смислена кандидатура. Kато логично ще се споразумеете за министерстко място. Оставете Герджиков да си гледа научната дейност и да си кандидатства за член-кореспондент или академит. Той е и без това млад. А и е учен все пак, не политик. Ако случайно Герджиков стигне до II тур или е избран за президент го прехвърляте на работа в БАН и освобождава поста в Университетас. Университетът е български - никакви връзки с политически етнически партии било турци, гърци, арменци, рунаци, роми и всякакви ....никаква политическа обвързаност. Университетът трябва да е максимално деполитизиран център за научно изследване и образование.

Какъв е тоЗо боклук - да си ходи в Турция - там пет пари няма да хвърлят за него! С тяхните подмазвания и некадърност -вън

Ми те вече 30 години са винаги във властта и бая мазнинка натрупаха. Време е малко на диета.

И си преберете раята Пътищари, че горивото скъпо.

Караидъ ще отпадне звучно, а ДПС е в властта и Футбола от 12 години. Първо приятели с Боко и Боби и Шишо. Скоро ще бъдат изритани. На балотаж, Радев - Панов и ще мислим.

етническа партия във властта не трябва да участва, ако й всеки ден да ПИШАТ ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ!

Хубу, ама изборите в Турция са след 4 години.

Да не пре*ете нещо работата?