Агресия срещу медици в Бургас: Защо прокуратурата отказа да разследва случая?

Мотивът на прокуратурата за отказаното досъдебно производство е, че страхът в медиците е неоснователен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бургаската болница е рекордьор по брой на самоубилите се в нея. Миналата година 5-ма пациенти се хвърлиха през балконите там. Притеснително е като факт. Дрогират ли ги, изпробват нещо ново върху тях ли, но такъв брой на самоубийци в болница за толкова кратко време е повод за проверка.

След тридневен престой в болница на мой близък, ... на човек не му издържат нервите, та не се учудвам от надупчената врата. Нечовешко отношение, искат лекарства, консумативи, да се носят от близките на пациентите. Аналгин..няма, ако искате пациента да не го боли, ще си купите и ще го донесете. Мръсно, не се извършва дезинфекция, а храната не става и животните да храниш. Как няма да ги бият ?!!!

"Майка обикаля болници посред нощ, отказаха прием на бебето ѝ в тежко състояние"

осигуровки? писна ми да ИМ плащам за тех и за мен

Осигуровките на децата се поемат от държавата, ганювец.

Прокуратурата в България в момента работи в полза на мафията и манжалите. ББ е за пребиване а Гешев - за тепане. Трябва реформи, уволнения, затвор за виновните прокурори или поне лишаване от право за практикуване на професията. Дано служебното правителсво им потърси сметка най-вече на гадината И. Гешефффф

Време е посягащите на български полицаи и лекари да отиват директно в затвора. Няма “ама аз съм сиганин бате, ша ви иба в българите ша ва коля и имам право да посягам на лекари по закон”

Няма и седмица откак заловиха поредния шеф на РПУ в корупция, ганювец.

Така говорих и аз, докато баща ми не се разболя и попадна в болница. Страшно е как пациентите лежат нахвърляни и забравени като чувалчета с гниещи картофи по леглата. Бащата на някой, сестричката на друг,..няма значение. Единственото, което при приема се оглежда- какви са дрехите и колите на роднините, доколко искат да плащат под масата. Работят за едри суми, защото при тея никакви заплати, единственото, което си заслужава е да дойдат да се наспят не само лекарите, но и сестрите и санитарките..В отделение по белодробни болести сестрите идват да крещят на баба ми с асматичен пристъп, че много кашляла и лекарката не можела да спи. В неврологиите на Александровска и Иван Рилски баща ми беше доубит от точене на пътеки и тежки изследвания, които бяха ненужни, но напълниха нечий джоб. Животът в черните му краски- да плащаш дори на портиера подкуп да те пусне, да нахраниш болния си баща с биберон, защото не може да поглъща храна, а на никой там не му дреме. Много мъка има в болниците на България и много малка човечност. Крайно време е медицинският персонал да почне да носи отговорност за (без)действията си. Едва след това за хората, загубили надежда за близките си..

Не може да се държите с докторите така както те с вас, обиждат се!

А как си го представяте, че е станало. Едни любезни лекари и отзивчиви мед. сестри са прекалили с лечението и този “агресивния” им е казал, че не е нужно и масаж на петичките за да се спести някой лев на НЗОК!?!?!? Или по вероятно е другото, закарваш болния до спешното защото няма линейка. После 20минути няма никой който да поеме пациента. Излиза един полузаспал или пиян в бяла престилка и почва да ти говори за пари , щото това не се покрива от касата, а накрая като разбират че си “Балък с пари” почва голямото дране. Та накрая като дойдат шамарите се чудя защо има изненадани?

Arcadium

Аз имам съсед, който е алкохолик и притежава оръжие. Преди две години ме заплаши с убийството. Отговорът на прокуратурата в Пловдив беше същия. Болшинството от прокурорите са корумпирани или мързеливи.

90% от медиците в България имат нечовешко, надменно и унизително спрямо пациентите поведение! Наистина жалко!

" Майка обикаля болници посред нощ, отказаха прием на бебето ѝ в тежко състояние". И какво очакват " медиците"? Доволен от обгрижването баща ли? Каски и бронежилетки ще носят заради пословичната си вече наглост и сребролюбие!

Медиците се превърнаха в търговци на здраве и живот, а болниците- в бакалии! Имаш пари- лекуват те, нямаш- край! Обаче за един етнос общоприетите норми на поведение не важат и, като нахлуят 30 пияни парчета в болница или ЦСМП, коренно се променя мисленето на търговците на живот!

Лекарите да счупят вратата на окръжния прокурор, да го псуват и заплашват, това не е наказуемо. А когато някой от прокуратурата потърси лекарска помощ да го връщат щото не е сериозно.

Е как ще е основателен този страх у медиците? Гешефта по примера на тиквения си вожд, обикаля, бори се, закриля, пази народа от битова и организирана престъпност, от какво има да се страхуват медиците! Полюцайчето с овчата физиономия вчера го смениха, ама и то се бореше с всички сили, срещу протестиращи и други опасни за държавата елементи, хи хи хи!

Искам някой прокурор да поиска спешна медицинска помощ и лекаря да му отговори- това не е сериозно, сам се лекувай.

Решението на първа инстанция може да бъде обжалвано пред окръжната прокуратура, но медиците няма да го направят, тъй като нямат вяра в институциите.

прокуратура и полиция без труп не разследват,няма да се разкарват за глупости, я! да се обадят на тъпото, на мозъка и на кухия да ги пазят!

На кого му пука за лекарите и медицинските сестри. Те нали са "длъжни"? После ще се питаме, защо няма кой да помогне, когато имаме нужда.

Едновременно вървят три сюжетни линии: - пълното изнервяне до озверяване на населението - пълното изнагляване на лекарското съсловие - отказ от правоохранително поведение на съответните органи при настъпилото у нас безвластие

Хайде сега подреди тези точки по хронологичен и причинно-следствен ред...

дядo_star

Взаимно се пораждат. И не са само три. Зная, че опростявам, но тук е форум, краткостта е важна. Пък и ме чака работа.

Вероятно става въпрос за ц.игани. Тях така отказват да ги разследват. Българите биха ги разнищили до девето коляно.