Пуснаха нови 5 км от ”Хемус” и п.в. ”Белокопитово”

Открити са 5-километровият участък Белокопитово - Каспичан от автомагистрала „Хемус“ и пътният възел „Белокопитово“.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха нови 5 км от ”Хемус” и п.в. ”Белокопитово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От соросоидно-пожарникарската превратаджийска хунта забраняват ляв завой на магистрала!!!Може ли такива работи от деца на комунисти?ГЕРБ=некадърници.

Не е забранен левия завой, но така са го направили, че да се утрепе човек, опитвайки се да го вземе. Струва ми се че ще има много ПТП-та там.

каза Павлова днес пред Нова - у нас всеки всичко разбира. Чудя се как при това положение сме на такъв хал. Нали всичко знаем, всичко можем... пред чаша ракия.Чуда се как не сме се затрили още повече при толкова "компетентни"

Откриха нов модерен ГКПП на границата между Либия и Чад. Да ни е честит!

"най-големият пътен възел в Североизточна България Белокопитово, който е с разгъната дължина от 10 км. " Толкова голям пътен възел! Не съм го видял отблизо, не съм и нито архитект, нито строителен инженер, ама пъл толкова грандиозен ! В Ловеч навремето на едно кръгово му казваха "Милиционерската мисъл", това май ще да е нещо подобно.

Пожарникарската мисъл! Градиозно, на грандиозна цена.

Корупцията ражда инженерно судоку.

тая магистрала със златни листи да беше застлана, нямаше да е толкова скъпа. какво е това разхищение , пир по времена чума ли ? сега ще чакаме първия сняг и първите дупки по магистралата.

Вместо да "реагират остро", не трябва ли въпросните контрабандисти да са зад решетките? Боко, тъп ли си или си просто .... пъпеш!?

Една тиква колкото и високо да я сложиш си остава една празна тъква.

Da pokanim eksperti od Bruksel i da napraviat proverka za kolko pari se stroiat 5km

link/watch?v=wy-iQcewBwA

(gogo 03.08.2015 в 23:30)... "Гледам и слушам, слушам и гледам! Ходи Борисов от град на град, от градче на градче, от село на село! Говори като последна инстанция, обещава на този един милион, на онзи пет милиона, тука ще построим игрище, там откриваме пет километра път за 60 млн лева, на друго място откриваме трибуна на великия Моци, футболист на още по-великия Домусчиев! При което, съвсем неглежирано,ще спомене за Белене, за Цанков камък, ще хвърли плюнка по Орешарски, ще се самопохвали за добрите оценки от треторазрядни европейски чиновнички! И всичко това пред увисналите челюсти и широко отворени умни очи на матрияла! И далаверата е готоа победата на изборити е факт! Ако, че получават 150 лв пенсии, бабите и дядовците са с десни помисли, такива са и бедните, но будни и с евроатлантическа ценности студенти! А честито!"...!!!

Няма толкова тъпо проектиран пътен възел в света ...и в другите светове.

Я прочетете Вести бг да видите какво се пише за този възел

Най-големият пътен възел в България - Белокопитово. Това е схема на съоръжението, с означени места и вид на указателните табели, които ще помагат на хората да се ориентират в дебрите на архитектурната мисъл на този, който е спечелил обществената поръчка... Корупцията ражда чудеса.

Пътищата се проектират от пътни инженери, а не от архитекти.

С вода от кладенеца, който бликна в старопрестолната Плиска и в който се смята, че княз Борис I е покръстен, беше тържествено полят премиерът Бойко Борисов. Менчето върху него изля не някой неук цървул, а лично директорът на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров, който беше обявил наскоро, че щом лисне светената вода върху премиера и България ще цъфне и ще върже. Така била предрекла Ванга.Това трябваше да се случи на 10 август, но очевидно нетърпението да дойде нов златен век в родината е огромно. Сърце юнашко премиерско не трае, къде ще ти чака още една седмица до драматичния обрат. Бихме препоръчали на професора да закичи премиера и с връзка чесън, за да не му мине път созополският вампир. Обама и Путин ще лазят в краката му. Щом Ванга е казала, така ще е, ала със злите сили трябва да се подхожда внимателно.

10км разгърната дължина на пътния възел и 5км магистрала (ако двете неща са нещо отделно изобщо) за 65,000,000?! Демек по 4333 лева на линеен метър?! Не е ли малко скъпичко това?! Тия плачат за сериозен одит и арбитражен съд.

3-4 пъти по-скъпо от цената на автомагистрала Тракия, но за нея има европейски контрол, а тук е "батко и братко". Цената за Тракия, която е 360 км е 550 000 000 евро (10 % са от нас). Хайде смятайте колко по-скъпо е това чудо.

От 5 дена основната новина е възхвалата на 5-те км магистрала! То радио да пуснем, телевизия, всички пеят псалми за възхвала на Белокопитово и 5-те км магистрала! Това ни показва, че други км няма да има, та сега е момента да се подмажем яко на бащицата, дано се сети да похвали журналистите. Да ви са честити 5-те км магистрала, със здраве да ги ползваме! А останалите 300 км селски път София-Варна, карайте внимателно зад поредния камион, трактор или каруца.

Като чета коментарите и се чудя...колко ли пари са се раздали за тролчета.. сигурно колкото за още 2-3 пътни възела и поне 20км магистрала. Само така, продавай се народе. Продавай, а после пъшкай, че не са наред нещата!

Вярно е, пълно е с герберски тролове, ще става още по-зле с наближаването на изборите...

А останалите 500 ? Представям си Япония, Америка или Австралия да се похвалят из всички медии, че са пуснали......5 /пет/ км шосе. Ай стиа бе. Да престанем да се излагаме, макар и в криза. Горе главите, спомнете си какво ни завеща на прощаване капитанът на "Тайтеник".

А без хич?

НА ЦЯЛАТА НЕМОТИЯ И МИЗЕРИЯ ТОЯ НЕЩАСТНИК Е ПОХАРЧИЛ 65МЛН ЛЕВА НАРОДНА ПАРА ЗА 5КМ!!!!!!!!!! САМО ЗАБРАВЯ ДА УТОЧНИ КОЛКО ОТ ТИЯ ПАРИ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ФИРМИ!!!

Сбогом и прощавай за рибката! Болене...

Колкото и да са откраднали, не могат да стъпят на нивото на откраднатото от БСП-ДПС консорциума и дъщерната им компанийка Атака

отдавна ги задминаха, то затова и не искат съдебна реформа... Нормален бизнес няма в тая нашата държава. Да живеят предприемачи Герп...

Аз на море си ходя където си изкам, понимаеш? А ти като си мида си стой в локвата!

5 км. за 10 г., за разлика от м-ла Тракия т е започната от времето на Траките

Хунвеѝбините от РБ и протестната мрежа на Прокопиев пак са ги захлебили и плюят БСП и възхваляват бащицата Боко за "наѝ-големия пътен възел" за 65 млн. лв. Защо такова сложно съоръжение, а не класическа детелина, тогава цената с 5км. магистрала щеше да струва само 20 млн. Ама нали едни пари чрез гербаджиѝската фирма изпълнител трябваше да се усвоят и след това да се предат в ГЕРБ за изборите. Идиоти ще доѝде и вашия ред, но заради такива като вас народа е беден и гладен.

zeddd

Наистина ли 20 милиона щеше да струва? И каква е разликата с класическата детелина, как тя е по-евтина? В германия 1 км магистрала средно струва към 8 милиона евро. Значи викаш при нас 5 км могат да струват колко 1 км на запад? Говориш наизуст и при това глупости.

Наизуст говориш ти, защото един строителен работник в Германия не получава заплата от 300 евро, както е тука. После, 1км магистрала в Германия струва 1 милион евро.

jingiby

5 км. струват цели 66 млн. лв. А бе има ли прокуратура в тая държава, бе?

Да бе, ако имаше Варадерото щеше вече да е при мене... Такава килийка съм му спретнал, с добра компанийка...

Бойко е добра компания ама Цецо не.

Точно така. Ти видя ли направеното или караш по инерция?

Vladimir Borisov

А ти кво си видел бе? Жан Виденов направе ли нещо та да гледаш, борсук такъв?

Не само БСП, всеки, който не е ял "брюкселско зеле", ще пада. Но каква полза от това за българина? Освен едните пътища, какво друго? Да не би да се създават работни места и народа да живее по-добре? Евросредствата пак се връщат там, откъдето са дошли.

Абе мидо ата-Кистка без пътища няма транспорт, няма бизнес, няма работа, няма хляб. Не го ли знаеш това? Питай Болният Шебек като се вози на мерседеса не му ли е харашо да не му друса?

каквото е построил народа при комунистите макар че Костоф доста разруши, окраде и продаде е мноо повече от това дето се пъчат тролчетата тука!

А без пътища ша ядете на варадеро дядовия!

Поклонниците на Вожда да използват кърпички преди да пишат по клавиатурите. Че много взеха да свършват.

Комунистите от БСП да се готвят за фризера вече за вечни времена.Те и Атака нямат нищо общо с България.

научил добре урока от Тато. Тая година полупроводници догодина цели:) Демагогия за наивници.

БСП Е ПАДАЛА ДОСЕГА И ПАК ЩЕ ПАДНЕ НА КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ,ПАРЛАМЕНТАРНИ,МЕСТНИ,ПРЕЗИДЕНТСКИ.ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ПРОЯСНИ.

ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАХА ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ.ТЕ СИ МИСЛЕХА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНАЛИ САМО ТЕХНИ ХОРА.АМА ИЗНЕНАДА-НЕ СА.СИНЯТА ИДЕЯ Е ПО-ЖИВА ОТ ЧЕРВЕНАТА.

БСП трябва да се разтури или разпусне, ГЕРБ е истината.Никога повече БСП в живота ни.

БОСТАН

отзад ли си румен ?

Най-после нормални хора като Борисов да управляват.Омръзна ни от клептоманите комунисти от БСП.

ГЕРБ е българска патриотична партия!На изборите имате по-голям и от преди успех.Гордея се с вас.

Днес сме подложени на глобална тиквена Пи Ар атака по всички медии.

Едно време Учителя обещаваше тая година половин кабел, сега ученика половин магистрала, на това му се вика приемственост.

Добре дошли в България! Страната на чудесата! Народа доведен до мизерия, а министър председателя взел една ножичка и на всеки пети километър му опъват лентичка и той реже с мерак." Аз съм на всеки километър, от тук до края на света!"- Бойко....Браво Бойко!

Рени, защо живееш в мизерия ма? Мързелът ли те направи бедна или простотията ти, мммм? Хора разберете, че освен мизерници които са електорална единица на БСП и Атака има и хора които живеят с нормални доходи!

ГЕРБ-ерски тролове като теб.

Възможно е Рени да е примерно докторант към БАН със стипендия от 500лв. Съвсем реална хипотеза. И нито да е мързелива нито глупава! Просто живееща в държава, на която въпросният Борисов е министър председател.

Не говори от името на народа. След като пишеш от компютър, значи не живееш в мизерия. Обзалагам се, че имаш джиесем, тв, печка, пералня и др. техника, плащаш ток и вода, плащаш данъци, такси, ядеш, не ходиш гола - значи не мизерстваш, гадино! Иди в Бангладеш да видиш що е мизерия, пък после си пиши "кутевките" по форумите.

Поднасям ти магнолии...

Този прост галош- наречен премир не виждам какво има да ми каже. Малко ли е това, че принуждават да емигрират един куп народ, тормоз за бизнеса и никаква заинтересованост за населението, само гледа какво ще му наредят американцките му господари и какво да направи още, за да изтреби нацията. Тези фокуси с лентичките да ходи да си ги прави другаде, вместо да правят магистрали, на които естествено работят техни фирми или близки до тях да създадат антикорупционната прокуратура като в Румъния, а пък то ще си покаже после кой колко е откраднал... ама нали и той като Плевнята не е мъж от страх ще се изпусне...

Нова схема на мафията: едните правят магистрали, а другите след тях крадат мантинели

Загледайте снимката и ми кажете без табели как хората ще се оправят с това съоръжение и ако объркат пътя, как ще се върнат на изходна позиция?? Плетеницата е страшна....

Пътищата са направени за хора с интелект, а не за такива като теб на които са им купили свидетелството за управление.

Vladimir Borisov

Тоа снайпер е гюбре от класа, снайпер... ама у нужника.

Ако руският ти снайпер събере горната снимка на фокус ще му стане ясно, че има указателна табела . Само че, сидераста е побързал да се изхрачи в/у нещо новопостроено отколкото да разсъждава с болния си мозък.

Снайпере, Ти малко като онея с метрото в София, които реваха, че имало дупка между влака и перона и това "никъде го нямало"... Само където го има и има доста големи дупки в цял свят. Та за знаците - значи при пътни възлисе поставят половин километър преди навлизане във възела, като има уточняващи знаци до окол 100 метра преди навлизането в такъв. Останалата сигнализация става с маркери и надписи по платното. Никой няма време, а и е опасно, да гледа знаци, докато се намира в пътен възел. Това е като да сложиш знак в кръгово двишение... макар, че в България и такива съм виждал. Последно кога си шофирал в държваа с развита магистрална мрежа? Питам те понеже живея в една от държавите с най-оплетени пътни възли и тук нямаме нито един знак вътре във възела... и това, което сега отварят в България е нищо в сравнение с това, което има по света.

Аз съм прост като него и ми е ясно, че ако не стане, Орешарски и Станишев са виновни.

Искам да помолим Тиквата да се качи на джипа и да изпробва минаване по възела - идва от долу на снимката и да се проба да завие на дясно. Ако успее да мине от първия път че го признаем. И от вас кой ми каже как става че му турим плюс.

идваш от ляво, продължаваш нагоре, надясно, до края на възела и правиш обратен, на предвиденото място, връщаш се и завиваш наляво и си горе. Проектантите са го измислили, въпроса е колко пари ще останат за знаци и табели :)

Така в този възел са предвидени два чисти обратни завоя при предполагам разрешени поне 90 км отсреща, независимо от лентата за ускорение? Умно!

И Маргина или Маджо да бяха назначили кукловодите за главен шут на държавата и те щяха да обещават, пускат и режат магистрални ленти. Ама те си избраха Тиквата.

Няма свършек простотията в България. Хората биват унижавани, обирани, изнасилвани и убивани, но Той обещава половин магистрала. До кога???

Пука на сайдера!!

Не знам дали има друга държава, в която премиер-министърът да определя цената на тока и да открива всеки 2 км новопостроена магистрала.

Кадафи знаеш ли какво правеше? Шмърка си пиша коката с 40 те си жени. Военните казват: трябва ни нова база! Кадафи нашмъркан вади кюлчетата злато-строй. Тук трябва изкуствена река да се направи-шмърка нашия, вади кюлчета злато-строй. И така... не излизаше от двореца си, основно живееше в пустинята и самия той не знаеше как изглежда държавата му, но определено в Либия имаше всичко.

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ГИ ДОВЪРШАТ ТОЙ ТОДОР ЖИВКОВ ГИ ЗАПОЧНА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ ГИ ЗАВЪРШИ........А ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ ТРУДА ДА СЕ МАХНЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МНОООГО ЗАКЪСВА ВЕЧЕ СУТРИН ОБЯД ВЕЧЕР ЩЕ ЯДЕ АСФАЛТ САМО

и аз не ям асфалт и понеже не съм на 20-30, а на повече и си спомням фразата на Т.Живков : Това което ние сме построили следващите няма да могат САМО да го боядисат , И сега се убеждавам в това , тези само харчат , а народа гладува и мизерува . Един управник първо трябва да гледа за народа си , а после какво му нареждат от Запад и САЩ. Поздравявам гърците. Ясо