Коментари - ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000 | Днес.dir.bg

ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000

Европейският съюз учреди целеви фонд за борба с миграционната криза в страни от Африка на стойност 1,8 милиарда евро. България участва с 50 хиляди евро в него.

Обратно в новината

Коментари - ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000 | Днес.dir.bg

Коментари

Така, както се "подреждат" нещата и на теб няма да ти се размине да се окажеш в "гмежта". Въпрос на време е и то не е много.

Тия хора са верно луди, ако вярват че с милиард, два, ще спрат озверелите африкански канибали. От тия пари ще ги прилапат местните играчи. А всичко може да се подреди толкова лесно - просто Европа трябва да отрече член 14 на Хартата за правата на човека: "Всеки човек има право да търси и да получи убежище в други страни, когато е преследван."

Прощавайте ,но това не е сериозно .Някои мастити бизнесмени дават по 50 хиляди евро на някои проститутки наречени за благозвучие мис цървул ,плеймейтки или чалга певици

Борисов като иска да даде, да си ги извади от джоба. За един милионер такава сума е напълно по силите му. Как така ще даваш народни пари бе тик....о???

Някой с кръв и пот (ама чужди!) станал милиардер и го принизяват в "длъжност" милионер.

Защо ще даваме пари?! Не е ли ясно, че тези пари ще потънат безрезултатно в африканските пясъци? Скоро така или инече африканците ще тръгнат на север, тъй като на практика нищо не се прави, за да противодейства на глобалното затоплене, което доближава до границата на необратимостта. Санкцийте, като и до сега, НЕ помагат!

по-добре въобще да не бяха давали... Колко са 50000 Евро? Вярно, че Запада е виновен, но това е подигравка.

Европа гори в пламъци, те изпращат пожарните в Африка да гасят.

И 1 евро не заслужават. Бой и стрелба ако трябва по границите на ЕС. Друго спасение от тази напаст няма. Тия просто рекетират Европа по този начин.Кой знае колко още ще източат тези и за какво ще отидат парите, може и за тероризъм в Европа.

За туй ли е поредният борч - да помагаме на всеки босоногонец, за туй ли? Защото Мара втасала, та и ние барабар с магретата. Светът ще подпомагаме. Ми да вземем да дадем малко и на аборигените, ескимосите, на племената, на ..... щях да забравя - и на марсианците. Срамота! А, после пак ще ни пилят, че от България по-лошо няма. Ай сиктер мама му.

по-добре помогнете на двегодишното дете, което трябва да се лекува! Не родителите да събират левчета от хората! Къде е МЗ? Къде е държавата?

Тези,които избомбиха Либия,откраднаха 30-те милиарда за африканската банка и унищожиха най-големият воден проект в света да си ги спират те!

Африкански фермери ли ?! Хахахаха майтапчия!

Не ви ли е срам бе Борисов, кой какво направи за нас и за държавата ни та всички сте се втурнали да им помагата, нима сме толкова добре. Най-бедната страна в Европа, но въпреки всичко 100 бона, нещастници. Защо не си ги отделихте от субсидиите?

Свинсон, български кърлежи няма-има мургави такива. Аз български кърлеж не познавам. Познавам безработни, които не отиват да се регистрират на борсата от гордост и от нежелание да се мешат с тълпите мръсни,мазни и тъмнозелени паразити.

има има кърлежи. Едните са такива каквито ти си се кръстил. Това са най-големите кърлежи на родината ни, даже преди тъмнозелените. От вече 100 години правят злини на държавата ни. Паразити. А другите са съдраните чували наричащи се 'полицаи'

Съдраните чували са преторианската гвардия на властта,факт. Това за 100-те години не го разбирам. Ако визираш партийците, то коригирай срока- партийната номенклатура започна да мачка страната в края на 70-те. "Демокрацията",строят на новите ни господари, и даде възможност да се развихри.

Тези,които крадат,няма как да бъдат наказани,защото в тях са и ножа,и хляба. За справка виж дори в съседната тема как Цацаров не коментира явното доказателство,че е кукла на конци на Борисов,а говори за незаконността на подслушването срещу него. Мургавите могат и бяха научени да работят, при това качествено. Огромната част от постройките при соца бяха изградени от Кралските Елитни Части- поделенията на Трудови Войски, КЕЧ-а. Хората взимаха заплати от осигурената им работа,децата им ходеха на училище, раждаха толкова,колкото и българите- по 2 деца. Бяха интегрирани доста добре,децата им щяха да бъдат почти напълно самостоятелни членове на обществото,но дойде демокрацията и ги научиха на други тертипи на съществуване,които са им по-близки генетично. Относно фирмите- в миналото беше лесно да се отвори фирма и да се развива бизнес. Пари лесно се правят на неразпределен пазар. Бизнес средата в България обаче вместо да се подобрява,зазлява и причината се крие в държавата. Отначало,за да се открадне всичко, държавата беше "лош стопанин"; днес пари има само в обществените поръчки за избрани хора. Ще отречеш ли,че е така?

споиред мен, ако мигранти /сегашни или бъдещи/ са в европа, ще са много по скъпи...на цяла европа. и ще се чудим как да ги върнем в африка. пък ако китаици и руснаци тръгнат за по-добър живот и перспективи за европа...хе-хе! ще трябва ние да се запътим към африка, русия, че и към китаи, за да им направим място рокада , де... култура и напредък???

50 000 евро за Африка, а баба ми е с 200 лв. пенсия....жалка, скапана Българийо....

спрямо 2 милиарда от другите страни, казваш 50к евро е много ? Освен това баба ти що не мрънкаше едно време преди 89-та като и е била 80 лв пенсията ?

Вероятно защото токът,телефонът и водата и сумарно са били 10 лева,да не ти цитирам всички цени от соца. Тогава и няма да е плащала 200 лева за лекарства,при наличието на държавно безплатно здравеопазване.

Защото преди 89 с тази заплата от 80 лв. си е купила апартамент тъпако. А сега с 200 лв. не може да си плати лекарствата ако не и помагаме. Яйде ходи на се кланяш на тиквата и да подкрепиш протеста на полицията, нещастник.

Турция в момента се държи доста европейски и помага на ЕС и би могло, освен с финанси, да й се направят някои изключения и да се толерира доброто й поведение. Близо 2 млн. души изхранват в техните бежански лагери. Не виждам проблем да се направи либерализацията на визите,

и кои са тия 2 милиона в лагерите, бе? не ще да са тия 3 милиона, които турчолята прекарват през тяхна територия и доставят на границата с Гърция. турците в случая имат най-голяма вина, защото не само не спират пришълците, ами силом ги карата да заминават. И вместо евросъюза да опердаши самозабравилите се турчоля и техният пишман-падишах ердоган, пари ще им дава!

Бойко е затвора ВЕДНАГА! От къде на къде ще раздаваш НАШИТЕ ПАРИ продажник такъв! Това са коледните добавки на 2000 пенсионера!

Е да, ама за Бойко Неуморимий това е четвърт надница от наркоканалите.

Тая работа се оправя само тояга, щото кучето скача според нея. А понеже няма тояга - нашествениците виждат само салама.

Гласувайте в парламента данък "Африка" за милионерите в България!

Какво е виновна България, че Щатите посяха анархия в Африка, че да плащаме? Да плаща Обама ! Ние трябва да построим стени по южната граница и толкова !!!

България е по-бедна от повече от половината африкански държави. Нашият тъпанар как не се засрами! Кажи бе Тикво проста, че ние сме по-бедни от африканците и не можем да храним тяхната утайка. Безродник и крадец, фалшификатор на избори и шеф на мафиотска управляваща банда. Не те ли и срам да представляваш най-бедната европейска държава, а те е страх да кажеш на началниците, че не може българите да гладуват и да дундуркат орките.

ще се задавиш бе човек, по-полека..

България е 6.5 милиона души. Като махнем мангали и турци колко остават? Визите са превантивна мярка да не загубим национална идентичност. Представете си ако премахнат визите с Турция...

тиквата казва че ще защити членството им и ги кани в Европа - демек у нас! И к'о пра'им тогаз?

magit@abv.bg

Ще отидем на протеста при полицаите хаха

от туи изказване не става съвсем ясно та да попитам премиера - ние не сме ли в европа ????

,,Борисов: Богата Европа привлича бежанците" И мен ме привличат хубавите коли и къщи на богатите, но кой е луд да ме пусне в тях.А вие (политиците ),ги пускате в Европа.

добре де, разбрахме какво правят Европа, Азия, Австралия и Америка за страните от Африка. Може ли някой да каже какво правят африканските и арабските страни за Африка? Лек ден.

Ха, нерде Ямбол, нерде Стамбол... нали идеше реч за "бежанци" от Сирия бре. Де е войната, де е езерото Чад!!! Ние какв0о общо имаме с бившите френски и англииски колонии, които напират към метрополиите си?! И вчера оня италиански фашист, ще обяснява на страните от източна Европа, че понеже са ни приели в ЕС едва ли не по милост, ся трябва да търпим! Е благодаря за дебелата права краставица дето ни навряхте. Сега наистина ще търпим. Тя болката минава, ама срама един дето ше ни остане...

С наливане на пари няма да се помогне на Африка да се възстанови,най много да се позаимат и племената в джунглите и да дойдат и те в Европа! Като Европа налива пари в България,да не би да не бягат българите натам??? Единствения начин е спиране приема на бежанци и затваряне външната граница на ЕС,това наливане на пари ще е загубена кауза!!!

Добре,достоен отговор,да речем. А не ти ли е минавало през ума,че ако благата в обществото се преразпределят по малко по-различен начин,например едни хора крадат по-малко или други мургави хора бъдат накарани да работят, нещата за теб биха били по-добри? Живота не е само парите на индивида,това е безопасността му,удоволствието от уредените градове,равните качествени пътища,ниската престъпност. Ако кажеш,че всичко в България те устройва-за теб и за твоите деца,значи си Чък Норис с парите на Бил Гейтс и се придвижваш като Супермен. Ако пък не си в България,нещата придобиват друго изражение-просто си избягал от кофтито място,в което са превърнали страната ти,за да работиш на други. Илюзия за избор, с други думи.

Добър опит, но на гербераските тролове освен спуснати клишета друго не им влиза в кратуните...

Трябваше да предложиш въвеждане на българския жизнен стандарт за цяла Европа и тогава всички щяха да побягнат от континента ама ти не се сети баце...

нема ли да помогнем.. Щото техните привърженици я карат на рубли.

забранете исляма със закон. мохамеданите са тъпи създания.

50000....и толкова много дълбочи на и мъдрост:"...Бедността в Африка и в същото време богата и социална Европа става все по-голям притегателен център за бежанците и за хората, търсещи по-добро настояще, обяви Борисов в Малта..." Еваала, и да живей...:)))

Добре им го е казал, за да им отвори очите.Защото те са гламави и чакат той да ги просвети.

Прав си, Бойко, конграчулейшънс, позна от първи опит! Бежанците се привличат от богатата Европа, най-вече от най-богатите държави като Германия и Швеция. И съответно бягат от най-бедните държави като България. Затова нямаме проблеми с бежанците, Бойко, щото бягат от нас като най-бедни. А не заради това че пазим границите "по-добре от Шенген" както си мислиш!

Повече от 40000 са регистрирани у нас, сега ще чакаме оная швабска малоумница да ни върне необразованите обратно.

Само искам да добавя, че гледах пак тази сутрин хилядите бежанци в Гърция как вървят по поля и гори, по горски пътеки и през урви, и всичките облечени по-добре от нас, а много от тях говореха със смартфони. Това ми направи най-голямо впечатление. С кого говорят? През какъв оператор? Ако използват сирийската мрежа, нали там има война? Има ли изобщо работещи мобилни оператори и как работят? И защо имат повече пари от нас, които не сме бежанци, не сме имали война, а изглеждаме много по-зле от тях и още много българи използваме обикновени GSM апарати защото нямаме пари за смартфони? Това искам да попитам, а отговор очаквам или от Бойко Борисов лично, или от някой като него бабаит дето само "успехи" отчита!

с Караджов дето писаха в днес в блиц???

По добре да ги спират и да ги хранят в Африка от колкото да идват да ги храним тук.Дежурната путлерастия пак оплюва умните решения които взема Европа. Типично за шепата предатели.

1. Кой ще ги спре и защо? 2. С какво ще ги храни? 3. До кога ще ги спира и ще ги храни? 4. Когато някъде има хранилка какво ще стане? 5. Какво става когато хранилката спре? Не разбирате ли, че ако в Близкия изток проблема е временен от войната, в Африка проблема е от глад и НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ ОПРАВИ!!! Войната н Сирия ще свърши, хората които имат устроен живот МОЖЕ да се върнат. Но афганистанци и африканци няма да се върнат никога, защото няма къде и за какво. А живота е показал, че когато поставиш един бързо размножаващ се вид в по-благоприятна среда те ще започнат да се размножават още по-бързо. А и какво друго да правят. Земя ли ще обработват, на лов ли ще ходят. Защото инженери и лекари тепърва няма да станат. Ще дойдат и ще чакат някой да ги нахрани. И ако веднъж ги нахрани, вече няма да се отърве, защото ще приемат че това е нормално в Европа. И най-лошото е, че ще са прави.

Къде пак намеси Путин и марсианците, бе крейзи? И 100000 милиарда да налееш в Африка, те няма да стигнат до бедните. Просто местните вождове ще имат по-добре въоръжени главорези, повече оръжия и ще карат златни ролсове. Ама де акъл в соросоид с промита тиква, за да ме разбере :)

Как бе Боцек богата европа. Не бяха ли руските бомбардировки?

"Борисов: Богата Европа привлича бежанците......." ?!?! НЕ! Не г-н Борисов! АМЕРИКА направи така, че бежанците да напуснат родните си територии и да ОПУСТОШАТ Европа!!! Ако вие и още няколко лумпена не сте го разбрали досега или не си го признавате е време да си вървите.....

Свинсон, сподели какъв ти е чак толкова дохода и имотите,че ми е интересно с какво самочувствие разпределяш къде да отиват данъците ни.

Не може всеки да е платен п...рунгел като тебе, нали? Сега естествено ще ме забършат, щото тука те отглеждат като стайно мушкато.

Човек този Свинсон е модератор или и партия с модераторите, щотот най-жалко ми затрива псувните по негов адрес!

Вожда не изглежда добре на снимката...

ЕВАЛА ПРАВИЛНО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ. И ТОЙ ПРЕДАДЕ НАРОДА СИ.

Този Баце няма ли срам да яде от хляба на народа , който предаде и унищожава благодарение на липсата на сиво вещество и мъжество....

Умен си,...не бях се сетил...

Пдераси, за чернилки ли ще ми харчите данъците, дето Ви плащам? Преиначиха и поговорките тези птьовци! Вече е "Бели пари за черни навлеци"!

Те разходите по визитата на Бойко са сигурно 10% от тази сума...

последните дискусии и анализи в Германия показват че тези 3 милн. които се очаква да дойдат до 2017 в Европа могат много лесно да достигнат 10млн. до 2020 година ако им се позволи да докарат и семействата си. Обсъжда се фактор 3,4 а дори и по висок. Европа трябва да действа и няма никакво време !

Коментари - ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000 | Днес.dir.bg

ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000

Европейският съюз учреди целеви фонд за борба с миграционната криза в страни от Африка на стойност 1,8 милиарда евро. България участва с 50 хиляди евро в него.

Обратно в новината

Коментари - ЕС създаде фонд за Африка, България влиза с €50 000 | Днес.dir.bg

Коментари

Така, както се "подреждат" нещата и на теб няма да ти се размине да се окажеш в "гмежта". Въпрос на време е и то не е много.

Тия хора са верно луди, ако вярват че с милиард, два, ще спрат озверелите африкански канибали. От тия пари ще ги прилапат местните играчи. А всичко може да се подреди толкова лесно - просто Европа трябва да отрече член 14 на Хартата за правата на човека: "Всеки човек има право да търси и да получи убежище в други страни, когато е преследван."

Прощавайте ,но това не е сериозно .Някои мастити бизнесмени дават по 50 хиляди евро на някои проститутки наречени за благозвучие мис цървул ,плеймейтки или чалга певици

Борисов като иска да даде, да си ги извади от джоба. За един милионер такава сума е напълно по силите му. Как така ще даваш народни пари бе тик....о???

Някой с кръв и пот (ама чужди!) станал милиардер и го принизяват в "длъжност" милионер.

Защо ще даваме пари?! Не е ли ясно, че тези пари ще потънат безрезултатно в африканските пясъци? Скоро така или инече африканците ще тръгнат на север, тъй като на практика нищо не се прави, за да противодейства на глобалното затоплене, което доближава до границата на необратимостта. Санкцийте, като и до сега, НЕ помагат!

по-добре въобще да не бяха давали... Колко са 50000 Евро? Вярно, че Запада е виновен, но това е подигравка.

Европа гори в пламъци, те изпращат пожарните в Африка да гасят.

И 1 евро не заслужават. Бой и стрелба ако трябва по границите на ЕС. Друго спасение от тази напаст няма. Тия просто рекетират Европа по този начин.Кой знае колко още ще източат тези и за какво ще отидат парите, може и за тероризъм в Европа.

За туй ли е поредният борч - да помагаме на всеки босоногонец, за туй ли? Защото Мара втасала, та и ние барабар с магретата. Светът ще подпомагаме. Ми да вземем да дадем малко и на аборигените, ескимосите, на племената, на ..... щях да забравя - и на марсианците. Срамота! А, после пак ще ни пилят, че от България по-лошо няма. Ай сиктер мама му.

по-добре помогнете на двегодишното дете, което трябва да се лекува! Не родителите да събират левчета от хората! Къде е МЗ? Къде е държавата?

Тези,които избомбиха Либия,откраднаха 30-те милиарда за африканската банка и унищожиха най-големият воден проект в света да си ги спират те!

Африкански фермери ли ?! Хахахаха майтапчия!

Не ви ли е срам бе Борисов, кой какво направи за нас и за държавата ни та всички сте се втурнали да им помагата, нима сме толкова добре. Най-бедната страна в Европа, но въпреки всичко 100 бона, нещастници. Защо не си ги отделихте от субсидиите?

Свинсон, български кърлежи няма-има мургави такива. Аз български кърлеж не познавам. Познавам безработни, които не отиват да се регистрират на борсата от гордост и от нежелание да се мешат с тълпите мръсни,мазни и тъмнозелени паразити.

има има кърлежи. Едните са такива каквито ти си се кръстил. Това са най-големите кърлежи на родината ни, даже преди тъмнозелените. От вече 100 години правят злини на държавата ни. Паразити. А другите са съдраните чували наричащи се 'полицаи'

Съдраните чували са преторианската гвардия на властта,факт. Това за 100-те години не го разбирам. Ако визираш партийците, то коригирай срока- партийната номенклатура започна да мачка страната в края на 70-те. "Демокрацията",строят на новите ни господари, и даде възможност да се развихри.

Тези,които крадат,няма как да бъдат наказани,защото в тях са и ножа,и хляба. За справка виж дори в съседната тема как Цацаров не коментира явното доказателство,че е кукла на конци на Борисов,а говори за незаконността на подслушването срещу него. Мургавите могат и бяха научени да работят, при това качествено. Огромната част от постройките при соца бяха изградени от Кралските Елитни Части- поделенията на Трудови Войски, КЕЧ-а. Хората взимаха заплати от осигурената им работа,децата им ходеха на училище, раждаха толкова,колкото и българите- по 2 деца. Бяха интегрирани доста добре,децата им щяха да бъдат почти напълно самостоятелни членове на обществото,но дойде демокрацията и ги научиха на други тертипи на съществуване,които са им по-близки генетично. Относно фирмите- в миналото беше лесно да се отвори фирма и да се развива бизнес. Пари лесно се правят на неразпределен пазар. Бизнес средата в България обаче вместо да се подобрява,зазлява и причината се крие в държавата. Отначало,за да се открадне всичко, държавата беше "лош стопанин"; днес пари има само в обществените поръчки за избрани хора. Ще отречеш ли,че е така?

споиред мен, ако мигранти /сегашни или бъдещи/ са в европа, ще са много по скъпи...на цяла европа. и ще се чудим как да ги върнем в африка. пък ако китаици и руснаци тръгнат за по-добър живот и перспективи за европа...хе-хе! ще трябва ние да се запътим към африка, русия, че и към китаи, за да им направим място рокада , де... култура и напредък???

50 000 евро за Африка, а баба ми е с 200 лв. пенсия....жалка, скапана Българийо....

спрямо 2 милиарда от другите страни, казваш 50к евро е много ? Освен това баба ти що не мрънкаше едно време преди 89-та като и е била 80 лв пенсията ?

Вероятно защото токът,телефонът и водата и сумарно са били 10 лева,да не ти цитирам всички цени от соца. Тогава и няма да е плащала 200 лева за лекарства,при наличието на държавно безплатно здравеопазване.

Защото преди 89 с тази заплата от 80 лв. си е купила апартамент тъпако. А сега с 200 лв. не може да си плати лекарствата ако не и помагаме. Яйде ходи на се кланяш на тиквата и да подкрепиш протеста на полицията, нещастник.

Турция в момента се държи доста европейски и помага на ЕС и би могло, освен с финанси, да й се направят някои изключения и да се толерира доброто й поведение. Близо 2 млн. души изхранват в техните бежански лагери. Не виждам проблем да се направи либерализацията на визите,

и кои са тия 2 милиона в лагерите, бе? не ще да са тия 3 милиона, които турчолята прекарват през тяхна територия и доставят на границата с Гърция. турците в случая имат най-голяма вина, защото не само не спират пришълците, ами силом ги карата да заминават. И вместо евросъюза да опердаши самозабравилите се турчоля и техният пишман-падишах ердоган, пари ще им дава!

Бойко е затвора ВЕДНАГА! От къде на къде ще раздаваш НАШИТЕ ПАРИ продажник такъв! Това са коледните добавки на 2000 пенсионера!

Е да, ама за Бойко Неуморимий това е четвърт надница от наркоканалите.

Тая работа се оправя само тояга, щото кучето скача според нея. А понеже няма тояга - нашествениците виждат само салама.

Гласувайте в парламента данък "Африка" за милионерите в България!

Какво е виновна България, че Щатите посяха анархия в Африка, че да плащаме? Да плаща Обама ! Ние трябва да построим стени по южната граница и толкова !!!

България е по-бедна от повече от половината африкански държави. Нашият тъпанар как не се засрами! Кажи бе Тикво проста, че ние сме по-бедни от африканците и не можем да храним тяхната утайка. Безродник и крадец, фалшификатор на избори и шеф на мафиотска управляваща банда. Не те ли и срам да представляваш най-бедната европейска държава, а те е страх да кажеш на началниците, че не може българите да гладуват и да дундуркат орките.

ще се задавиш бе човек, по-полека..

България е 6.5 милиона души. Като махнем мангали и турци колко остават? Визите са превантивна мярка да не загубим национална идентичност. Представете си ако премахнат визите с Турция...

тиквата казва че ще защити членството им и ги кани в Европа - демек у нас! И к'о пра'им тогаз?

magit@abv.bg

Ще отидем на протеста при полицаите хаха

от туи изказване не става съвсем ясно та да попитам премиера - ние не сме ли в европа ????

,,Борисов: Богата Европа привлича бежанците" И мен ме привличат хубавите коли и къщи на богатите, но кой е луд да ме пусне в тях.А вие (политиците ),ги пускате в Европа.

добре де, разбрахме какво правят Европа, Азия, Австралия и Америка за страните от Африка. Може ли някой да каже какво правят африканските и арабските страни за Африка? Лек ден.

Ха, нерде Ямбол, нерде Стамбол... нали идеше реч за "бежанци" от Сирия бре. Де е войната, де е езерото Чад!!! Ние какв0о общо имаме с бившите френски и англииски колонии, които напират към метрополиите си?! И вчера оня италиански фашист, ще обяснява на страните от източна Европа, че понеже са ни приели в ЕС едва ли не по милост, ся трябва да търпим! Е благодаря за дебелата права краставица дето ни навряхте. Сега наистина ще търпим. Тя болката минава, ама срама един дето ше ни остане...

С наливане на пари няма да се помогне на Африка да се възстанови,най много да се позаимат и племената в джунглите и да дойдат и те в Европа! Като Европа налива пари в България,да не би да не бягат българите натам??? Единствения начин е спиране приема на бежанци и затваряне външната граница на ЕС,това наливане на пари ще е загубена кауза!!!

Добре,достоен отговор,да речем. А не ти ли е минавало през ума,че ако благата в обществото се преразпределят по малко по-различен начин,например едни хора крадат по-малко или други мургави хора бъдат накарани да работят, нещата за теб биха били по-добри? Живота не е само парите на индивида,това е безопасността му,удоволствието от уредените градове,равните качествени пътища,ниската престъпност. Ако кажеш,че всичко в България те устройва-за теб и за твоите деца,значи си Чък Норис с парите на Бил Гейтс и се придвижваш като Супермен. Ако пък не си в България,нещата придобиват друго изражение-просто си избягал от кофтито място,в което са превърнали страната ти,за да работиш на други. Илюзия за избор, с други думи.

Добър опит, но на гербераските тролове освен спуснати клишета друго не им влиза в кратуните...

Трябваше да предложиш въвеждане на българския жизнен стандарт за цяла Европа и тогава всички щяха да побягнат от континента ама ти не се сети баце...

нема ли да помогнем.. Щото техните привърженици я карат на рубли.

забранете исляма със закон. мохамеданите са тъпи създания.

50000....и толкова много дълбочи на и мъдрост:"...Бедността в Африка и в същото време богата и социална Европа става все по-голям притегателен център за бежанците и за хората, търсещи по-добро настояще, обяви Борисов в Малта..." Еваала, и да живей...:)))

Добре им го е казал, за да им отвори очите.Защото те са гламави и чакат той да ги просвети.

Прав си, Бойко, конграчулейшънс, позна от първи опит! Бежанците се привличат от богатата Европа, най-вече от най-богатите държави като Германия и Швеция. И съответно бягат от най-бедните държави като България. Затова нямаме проблеми с бежанците, Бойко, щото бягат от нас като най-бедни. А не заради това че пазим границите "по-добре от Шенген" както си мислиш!

Повече от 40000 са регистрирани у нас, сега ще чакаме оная швабска малоумница да ни върне необразованите обратно.

Само искам да добавя, че гледах пак тази сутрин хилядите бежанци в Гърция как вървят по поля и гори, по горски пътеки и през урви, и всичките облечени по-добре от нас, а много от тях говореха със смартфони. Това ми направи най-голямо впечатление. С кого говорят? През какъв оператор? Ако използват сирийската мрежа, нали там има война? Има ли изобщо работещи мобилни оператори и как работят? И защо имат повече пари от нас, които не сме бежанци, не сме имали война, а изглеждаме много по-зле от тях и още много българи използваме обикновени GSM апарати защото нямаме пари за смартфони? Това искам да попитам, а отговор очаквам или от Бойко Борисов лично, или от някой като него бабаит дето само "успехи" отчита!

с Караджов дето писаха в днес в блиц???

По добре да ги спират и да ги хранят в Африка от колкото да идват да ги храним тук.Дежурната путлерастия пак оплюва умните решения които взема Европа. Типично за шепата предатели.

1. Кой ще ги спре и защо? 2. С какво ще ги храни? 3. До кога ще ги спира и ще ги храни? 4. Когато някъде има хранилка какво ще стане? 5. Какво става когато хранилката спре? Не разбирате ли, че ако в Близкия изток проблема е временен от войната, в Африка проблема е от глад и НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ ОПРАВИ!!! Войната н Сирия ще свърши, хората които имат устроен живот МОЖЕ да се върнат. Но афганистанци и африканци няма да се върнат никога, защото няма къде и за какво. А живота е показал, че когато поставиш един бързо размножаващ се вид в по-благоприятна среда те ще започнат да се размножават още по-бързо. А и какво друго да правят. Земя ли ще обработват, на лов ли ще ходят. Защото инженери и лекари тепърва няма да станат. Ще дойдат и ще чакат някой да ги нахрани. И ако веднъж ги нахрани, вече няма да се отърве, защото ще приемат че това е нормално в Европа. И най-лошото е, че ще са прави.

Къде пак намеси Путин и марсианците, бе крейзи? И 100000 милиарда да налееш в Африка, те няма да стигнат до бедните. Просто местните вождове ще имат по-добре въоръжени главорези, повече оръжия и ще карат златни ролсове. Ама де акъл в соросоид с промита тиква, за да ме разбере :)

Как бе Боцек богата европа. Не бяха ли руските бомбардировки?

"Борисов: Богата Европа привлича бежанците......." ?!?! НЕ! Не г-н Борисов! АМЕРИКА направи така, че бежанците да напуснат родните си територии и да ОПУСТОШАТ Европа!!! Ако вие и още няколко лумпена не сте го разбрали досега или не си го признавате е време да си вървите.....

Свинсон, сподели какъв ти е чак толкова дохода и имотите,че ми е интересно с какво самочувствие разпределяш къде да отиват данъците ни.

Не може всеки да е платен п...рунгел като тебе, нали? Сега естествено ще ме забършат, щото тука те отглеждат като стайно мушкато.

Човек този Свинсон е модератор или и партия с модераторите, щотот най-жалко ми затрива псувните по негов адрес!

Вожда не изглежда добре на снимката...

ЕВАЛА ПРАВИЛНО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ. И ТОЙ ПРЕДАДЕ НАРОДА СИ.

Този Баце няма ли срам да яде от хляба на народа , който предаде и унищожава благодарение на липсата на сиво вещество и мъжество....

Умен си,...не бях се сетил...

Пдераси, за чернилки ли ще ми харчите данъците, дето Ви плащам? Преиначиха и поговорките тези птьовци! Вече е "Бели пари за черни навлеци"!

Те разходите по визитата на Бойко са сигурно 10% от тази сума...

последните дискусии и анализи в Германия показват че тези 3 милн. които се очаква да дойдат до 2017 в Европа могат много лесно да достигнат 10млн. до 2020 година ако им се позволи да докарат и семействата си. Обсъжда се фактор 3,4 а дори и по висок. Европа трябва да действа и няма никакво време !