7,3 по Рихтер разтърси района около АЕЦ Фукушима

Силно земетресение разлюля североизточната част на Япония, предаде Ройтерс. Няма съобщения за щети и жертви.

Обратно в новината

Коментари - 7,3 по Рихтер разтърси района около АЕЦ Фукушима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция е като раково образувание в/у тялото на цивилизованото човечество. Тяхното "наказание" ще бъде потъването на Стамбул поради разлома в Маморно море. Това се знае и очаква отдавна - затова столицата е построена в Анадола.

Крайно време е най-после да мирясат, че много имат да плащат...българи, арменци, кюрди,та и сега са супер нагли, та и собствените им жени и дъщери -заравяни живи и убивани -Защо?!

Е, значи и японците и турците си знаят какво ги чака заради, атеизмът и жестокостта им.

В историческа переспектива Япония е обречена на потъване. Навремето имаше яп. филм по книга на яп. автор със заглавие "Потъването на Япония". Филмът завършваше с няколко кораба с оцелели от поредните катастрофални земетресетния, коитоотдалечавайки се от островите, наблюдаваха мълчаливо как те постепенно потъват.

Горките японци. Погледнах в страницата на Мая Попова. За съжаление очаква в следващите дни още едно много силно земетресение. Дано не е като първото от 9-та степен.

И аз не разбирам защо на японците им се случват такива неща. Доколкото знам това е един народ с все пак някакъв морал, духовност и пр. Какво би трябвало по тази логика да очаква например една Турция...

Не разбираш не само това, а и много други неща, защото не четеш и не знаеш истината. Япония се тресе от идолопоклонничество! А живият Бог е заповядал: " Да нямаш други богове освен Мене!" Защото зад тези други богове се е скрил сатана и защото никой друг "бог" не може да спасява-спасителят е само един-Иисус Христос. Ако японците се обърнат към живия Бог всички лошотии ще им спрат! Ама обръщат ли се.....Добре е и ние с промитите мозъци от комунизма-българи-безбожници да се позамислим, защото Божието търпение може да прелее.

Интресен е въпросът, "Какво ще стане с Турция?". Има информация от доброжелатели - недоброжелатели, че както японските острови се преместиха по земната кора с 5 метра, така и Мала Азия ще се отдалечи - раздалечи от Европа. И сега само времето на това събитие е неизвесно... и какво ще е разтоянието между двата бряга на Босфора, когато то се случи.

Коя е пък тази Мая Попова, някакъв авторитет ли е или е от "предскзвачките" на сатана- екстрасенси, астролози, магьосници, с които е нацвъкана България?!Не гледай в техните странички и не им вярвай, за да не се завърти и в дома ти земетръс или цунами, та няма да можеш се отърва от тази проклетия до 3 и 4-то поколение..

Предните писали сте много тъпи. Цунамито не е опасно заради ВИСОЧИНАТА си. То е опасно заради дължината и силата на самата вълна. 50 см или 1 метър цунами притежава огромна сила. Ама понеже сте първосигнални тъпанари няма как да разберете.

И аз от десет сантиметра ли съм много опасно, айде, откога чакам да си вдигна ...вълната /т, е. самочувствието/. Ама нали съм тъпанарско и първосигнално.

СМЕХУРКОВЦИ! А дали е е 5 или 50 метра?

Яаа, начи мога да съм 10 см и пак да съм цунами...

дигне ли ми се на 50 см,ставам много опасно!!!