АБВ: Имаме решения за България

Имаме решения за България, в която искаме да живеем и да отглеждаме децата си, заяви Марин Киров.

Обратно в новината

Коментари - АБВ: Имаме решения за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измамници едно и састо

Като не искате АБВ ,изберете БСП и чакайте "промяната" като си нямате работа.Имате богат избор ГЕРБ,ДПС,РБ и др.-те са много хубави ,нали?!?Така,че не ревете тука като вдовици за .....знаете какво!

АБВ имали решения? Може би ако Р.Петков и Т.Дончева се вземат ще нарушат тишината в спалнята...

С увеличаванете на пенсионната възраст от вашия Калфин вие лишихте много млади българи да си намерят работа и да живеят в България, така че не подхващайте тема, за която вие от АБВ носите пряка отговорност.

Абе, за България маже и да имате решения, но за влизане в парламента, нямате такива!

те не намериха решение на проблема "дост",както и другите "български" партии,което означава ,че са мошеници и лъжци ,натрупали опит от 1944 г.досега .

то добре, ама на нас ни омръзна да отглеждаме все вашите деца!

Всеки има решение и накрая се оказва, че е лош математик.

Неведнъж ви ядохме попарата.

Ами даите пат на младите, васшето миасто, а не на васите деца

Мерси, за вашето решение.

И ние ще ви решим положението. Вашето решение е да цуцате и да се облагодетелствате. Не бяхте ли във властта с Калфата, които донесе само бакии. Вас ви интересува само копанята. 27 год. сте част от крадливия модел.

Знаем,знаем,не е нужна агитация.Мило и драго давате да се докопате,но няма да ви се получи.Смешни сте.

Знаем го вашето решение-Гоце вечен президент.Толкова му се иска на горкия ,ама нема да стане.Обявиха ,че дават път на младите и се оттеглиха от управлението на партията,а в листите са първи с партийния му другар.

Онази Дончева дето иска да маха двойното гражданство! абсурд за Вас! И оня социалният дето увеличи възрастта за пенсиониране. Забравете!

"АБВ: Имаме решения за България" Заврете си го това решение нали знаете къде! И стойте по-далече от гонтаните и непълнолетните ученички и забранени за отстрел животни, както и от КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, РЕЦИДИВИСТИ И УБИЙЦИ ИЛИ БОСОВЕ НА ГРУПИ ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ! И не си правете срещи с мутри по разни басейни и прочие места...или като Мишо Бирата в разни хотели на "наши хора", за да не стават "грешки"!

И ние имаме решение за вас ? Изчезвайте !

На 26 март заключи баба си в къщи-Спаси България

шъ ма заключиш, ама шъ ми ядеш джоджена после