САЩ отново в зимен капан, лед и сняг и в Юга

Необичайна комбинация от сняг, суграшица и лед връхлетя днес южните райони на САЩ, което доведе до затваряне на училища, анулирани полети и заледени пътища.

Обратно в новината

Коментари - САЩ отново в зимен капан, лед и сняг и в Юга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всащност се очакваше минус 3ч по фаренхеит (не целсюс) което е около нула градуса фаренхеит. мерките бяха просто певантивни, в случаи че се заледи да няма хлазгане и бласкане по леда. в хоустон тх спецялно нямаше никакав лед, но училищата бяха затворени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и на кого му пука за тези

На мен ми пука например. За вас за какво изобщо ви пука, но истински? Само има ли ракия за съпруга, че иначе става страшно ли? Един съвет от мен - четете новини, за които ви пука и моментално ще се почувствате много по-добре. Заглавието често подсказва на каква тема е новината, та започнете със заглавието, не кликайте безразборно

фани ме за к..раката като толкова ти пука

"Североизточна България в снежен капан, 3-ма починаха от студ" - това е заглавие от дир.бг. Представям си как след 1 час снеговалеж и -5, -6 градуса температура, се блокира половината територия на България. Чукай на дърво да не настигне полярния студ същата тази Североизточна или Северозападна България, че тогава ще ти омекне злобния характер и съвсем друга песен щя запееш. Злобата може да води само и единствено до мизерия!

И сега гледай в американските филми как си оставят чешмите да текатчеда не замръзват... Ако им идва на акъла да го правят, де...

чушмята вънка дека е до клозетo сам я завил с парцале, нема да замръзне.

Убу прайш, мойто. Да живей сишкото Запад!

ГАНЬОВЦИТЕ В ЧИКАГО СА СЕ ИЗПОКРИЛИ КАТО ЧЕРНИ ЯСТРЕБИ ОТ ЧЕРВЕН ОРЛЕТА :)) А КАТО ЧУЯТ ИМЕТО НА ПАВКАТА ДАТЦЮК ПОЧВАТ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ОТ КУЛАТА НА ФАРА В ПРИСТАНИЩЕТО :)))

мислех те за по- умен сънародник в щатите , ама като гледам , пак си предозирал тревата

Много ме кефят българските медии. Постоянно пускат някакви такива пълни глупости и измишльотини за САЩ, че да могат чалгализираните ганьовци да леят простотията и злобата си отдолу

Зимата видя каква мизерия е в България и емигрира в щатите...

Генерал Мороз слуша на ушенце джаз в Луизияна :)

в ню иорк е арктически студ. тази нощ се очаква сняг и нашествие от полярни мечки. температурата минус 20ц. кво знаете вие бе?

Който зло прави,зло намира... Българска Народна Поговорка.

Докато са заети със своите грижи, няма да създават проблеми на други страни

Просто за сведение... Северна Флорида се намира горе-долу на географската ширина на Кувейт и Катар... където в момента е 22-25 градуса (плюс) т.е. с около 35-40 градуса по-топло... Арктически студове до тези ширини всъщност не са обичайно явление и е нормално хората да са неподготвени. Дано да е просто еднократен феномен, а не някаква тенденция на прецакване на целия климат... щото и европейският климат зависи точно от този регион - Гълфстриймът е течението, носещо топлина от Мексиканския залив (Флорида, Тексас, Луизиана са покрай залива) към нас на север...

Тук един Дунав мост го затваряме на първите снежинки, а пък вие за американците злорадствате...

А теб какво те чака бе просветен? ГМО от Турция и Гърция....

Тази година зимата е в Щатите.. Догодина в Азия, а по-догодина може и в Европа :)

За подобно време, когато целите Щати се превърнаха в ледена висулка. Ама то и към нас настъпва. Ал Гор май ще трябва да си връща Нобела...

Само дето във филма беше обратното явление, първо спря Гълфстриймът на север, после студовете се пренесоха и на юг... но ако наистина, не дай си, Боже, се охлади Мексиканският залив, става ефект на доминото... студ в Европа, суша в Азия (край с мусонните дъждове за Индия и Китай) и въобще глад и мизерия за всички, които не живеят на екватора...

Холивуд отдавна го е предсказал с филма: "Денят след утрешният ден". Който го е гледал знае за какво говоря.

И природата не обича хамериканците.

Само по никнейма си личи колко си заблуден...

прав си, природата не обича хамериканците но пък обича американците и за това им е дала два океана, огромни планини и безкраини полета и езера. пък вземи и се разходи до сибир да видиш колко обича хруснаците :) със здраве!

Никой нищо не им давал!Избиха кореняци индианци и заграбиха.И все още правят това по света

Не знам кой колко е обичан от природата, но съм сигурна, че всички изброени дадености , до скоро са принадлежали на някой друг, дето сега се свира в резервати.

H.A.A.R.P

Америка в близките 20 г. нма да съществува.Господ бави но не забравя.

Ние първо да се погрижим за БЪЛГАРИЯ , пък после за други държави!!! Анадъмо

целия континент или... и ако обичаш кажи дали северна или южна америка че да знам дали да продавам вилата!пък така и така си пророк и сам те хавнал на линия, ще кажеш ли в неделя кои ще вземат супербола?

стягайте се за глобалното затопляне. Запасете се с кремове против слънце.

Тоя па льо льо ти си болен мозък , абе на теб тези медии и учени са ти изпили така или иначе изветрялия мозък

И с Мас против замръзване

Нека да им е честито на добросърдечните освободители от "робство" Американци

тъпоумните янки отдавна са в капана на хазарския федерален резерв, останалото е направо бъзик в сравнение с това!

Abe tapako nie v America ako sme zle stehmeli dasme tuk a?A vie kade ste?Posledni vav vsichki klasacii.S tolkova zloba she napalnite BG reserva,che she ima I za export .Tapo-umen ha ha.

Ти ако си толкова добре, що се изявяваш в български форум?