Великобритания и САЩ обучават украинската армия

Великобритания праща военни в Украйна следващия месец, за да помогне за обучението на украинската армия, заяви премиерът Дейвид Камерън. САЩ също ще обучават.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания и САЩ обучават украинската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само не ми казваите че англя и америка не искат воина в европа но сте си намерят маистора.американските марди и англииските аристократи-педофили сте си намерят маистора скоро. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешници!Ние ще обучим няколко дивизии!

всяка жаба да си знае гьола и да си кряка в своя гьол. САЩ СИ ИМАТ ГЬОЛ , ДА НЕ ВЛИЗАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ.

В тоя гьол ще срещнат щъркел.Няма спасение.

Мишо Шамара емигрира в САЩ, а не в СССР? Нали беше голям комуноид? И онази, грозната и тъпа орешаросоидка прие държавен пост?

Обучаваха във Виетнам едно време, изтеглиха се- след 3 дни Севера превзе Юга. Обучаваха в Афганистан- талибаните се върнаха, армията дето я обучаваха се разбяга. Обучаваха в Ирак- дойде ИДИЛ и иракската армия без бой се предаде и се разбяга и си остави и оръжията даже като бонус. Какво ли ще стане сега в Украйна?

е, стига са" обучавали", не е ли време да излязат в пенсия и да си отдъхне целият свят

една друга армия също беше обучавана и въоръжавана с натовско оръжие и американски инструктори През 2008 г само за 5( пет) дни главно командващия им прояде вратовръзки

И на най-върлите привърженици на "демокрацията" им светна лампичката че САЩ и патерицата и Англия са гробокопачи на просперираща и обединена Европа!!

Kakво ясно разграничаване се наблюдава между интересите на Арийците и Англосаксонците, Европа прави всичко възможно за прекратяване ..., а Англия и УСА правят всичко възможно войната да се разгори и по възможност да обхване и Европа, целта е ясна Европа и Русия да се самоунищожат, а УСА респ. Англия да берат урожая.

Ами така е, два пъти опитват- не става (2-те световни войни), белкем от третия път им се получи.

те това е ... европа дава пари за да ги прибират янки и дебили

ЗАЩО ЛИ СЕ ПРЕПОВТАРЯ СЦЕНАРИЯ ОТ ВИЕТНАМ И АВГАНИСТАН, ВОДЕЩ ДО НАЧАЛО НА НОВА СТУДЕНА ВОЙНА!В СЛЕДСТВИЕ НА ДОСЕГАШНИТЕ СЪБИТИЯ, НА ПРАКТИКА ИЗЛИЗА,ЧЕ ДНЕС В УКРАЙНА САЩ И РУСИЯ ТЪРСЯТ РЕВАНШ ЗА СВОИТЕ ПРЕДИШНИ ЗАГУБИ ОТ КОЕТО ПАК ЩЕ ЗАГУБЯТ МАЛКИТЕ ПИОНКИ НА ШАХМАТНАТА ДЪСКА!!

простички - украинците не искат да са в орбитата на Русия, но императорът е решил да възстановява империята. А тактиката си му е кагебистка - интригантска, подмолна, подла. С кримито Янукович се опита да излъже няколко десетки милиони украинци, но като не му мина номера - започна да убива! Най-напред със снайперисти, след това и с откровени въоръжени подразделения, съставени преди всичко от наемници. От време на време и редовни военнослужещи, намиращи се в отпуск прескачаха до Източна Украйна да пострелят, че да не губят форма докато са в отпуск... Разбира се, всичко бе в сянката на масирана пропагандна кампания по цял свят, с готови пропагандни конструкции (клишета), демонизиращи украинци, европейци, американци... Цял свят виновен, само путинистите ангелчета. В най-добрите традиции на Шчербаков и Гьобелс. Смешно, но важното е (поне за руснаците) да има готово обяснение, за да не се изкушават да мислят...

Според мен, тия трябва да си траят, защото "албионът" отдавна не е "непотопяем самолетоносач"! Ако стане "нещо" , "разстоянието" им до дъното на Ламанша ще е по - малко от 10 минути...

Няма да е лесно на Ту95 модел 1952а. Немците не успяха с последен модел самолети и ракети ;)

Тези /Германия,Франция,Антлия е САЩ/ действат като глутница!!!Едва ли Путин се е хванал на играта им.Едните участват в разговори за примирие,а другите се готвят да въоръжават Укр. От всички социолотически проучвания повече от половината/миролюбивите хора/са на страната на Русия.Това е показателно!

тези проучвания! Нещо лъжкотим пак!??

Обучавайте ги, но внимавайте кой ги обучава. Защото ако и вашите спец части са като онези, дето един падна в България, а първият селянин го помля от бой с една гьостерица - то полза няма.Освен това и да ги въоръжите, Путин много бързо ще ги разоръжи. ТАка че много не се хабете.

оранжева цел.

Верните и послушни две ръце на САЩ - Великобритания и Полша, дирижират европейската трагедия. Полша със своя американски гражданин Доналд Туск държи въжето на бесилото на Русия и бълва всякакви идеи за унищожаването на Русиья! Сега, избирането на Д.Туск е американското присъствие в ЕС... Помните ли кой плати на Ватикана, за да бъде избран Папа Йоан ІІ ? Комунизмът падна, а сега...? Камеран не си дава сметка, че Острова може да потъне завинаги / Това каза преди години в Канада и Громико...!/ Спрете се! Украйна има рускоговорещо населеение, което няма да отстъпи без съпротива... Луди ли сте? Не заплашвайте СВЕТА заради глупавите украинци, които не се разпознават момежду си, ако не са фашисти....

Че Доналд Туск е внук на Йозеф Туск, доброволец в наказателните отряди на СС на Химлер, които са хващали полски евреи и са ги изпращали в концлагерите. Преди няколко години в предизборната си кампания Доналд Туск заяви, че дядовците му са били изпратени в концлагери, но неговия опонент каза, че дядому е служил в СС. При което накараха опонента му да се извини публично на Туск. Но полските журналисти се разровиха в Берлинския национален архив и се оказа, че Туск ЛЪЖЕ! Дядо му Йозеф Туск е постъпил в редовете на СС "по собствено желание е по политически убеждения". Така, че Туск е фашист и лъжец!

Ако е Туск - вече щеше да е извън политиката! Това да не ти е Русия - не само да търпи, но и да изисква в управлението й да са престъпници.

Добре де нали се сключи споразумение за мир. Защо ще ги обучават и въоръжават. Нали есента ще има мирни избори и ще се решат нещата. А украйнците искат ли оръжие, военни инструктори и война. Какво е обяснението за тази загриженост към страна, която не е член на НАТО и в която се надигат фашистки формирования. Няма ли опасност САЩ и Англия да обучат и въоражат нов ИДИЛ в Украйна.

Червените чугуни газ пикаят - примката около джуджето с има на женски полов орган се стяга

Фараонът построи пирамидата, който се счита за фараон след него да опита да я събори.Та и твоята работа такава, нито си строил, нито можеш да събориш.Безполезно, глобално , платено за метаболизъм.

Точно.да вие стягате примката и ревете,че путин е агресор.Типично за поведението на глобалният лидер.Пфу.

Нима са малко 1900 американски войници, загинали при Дебалцево?!? Нима са малко 787 полски войници, загинали в Дебалцево?!? Дали, г-н Камерън е прочел, рапорта на един англииски инструктор в Украйна, който споделя, че укранските войници са тъпи, мързеливи, недисциплирани, скарани въобще с модерното военно оборудване? Как ще бъдат обучавани? С по 100 тояги, три пъти на ден, на голо? А, през това време, новорусиици само ще гледат? Два пъти бяха спирани, да не стигнат Киев, третия път, никой, за нищо на света не би ги спрял. Бас ловя!

А аз питам ,Великобритания и САЩ искат ли мир ?Санкции за ЕС и САЩ поддържащи фашисткото правителство в Украйна !

ще започнат да се бият както трябва . По добре късно отколкото никога, престрелки по света колкото щеш. Англичаните имат последователна политика и затова имат успешен бизнес.

да се чете ...не е съгласна и подкопава...

Като жител на ЕС мисля, че след като Англия не е съгласна и не подкопава политиката водена от ЕС относно решаването на конфликта в Украйна /в частност спазване на минските договорености/, като обучава войската на хунтата в Киев, тя би трябвало да напусне ЕС. Време е Ирландия да заяви дали е съгласна с политиката на Англия, за да не стане грешка... Много е лесно да се води такава политика при наличие на стотици бази на НАТО в континентална Европа, но мисля, че всеки който си мисли така, много греши.

Тая мижатурка що гледа така уплашено, а? Или "russians are comming" му дрънка в празната кратуна?

Да не вземат да решат да им покажат на украинците на практика КАК се изтребват терористи... Че току виж жив терорист не останал в Украйна... :-)

Значи в скоро време да очакваме и трупове на американски и евроГейски НАТО-вски инструктори! Лелееее,как ще опищят тогава орталъка дебелогъзите консуматори от западните дебилни и толерастки общества! КЕФ !

Защо тази хомофобия у руските стройни левенти при положение че са облагодетелствани с изключително красиви жени (да отдадем нужното на рускините все пак) ? И защо тези изумителни женски творения активно сканират периметъра за, по възможност, иностранни 'предизвикателства'?

krassikat@

АТАКундер да се замисли... Шегички, а?

рекетьори не се преговаря! Защото неуспехът винаги е в кърпа вързан. И никакви отстъпки! Вчера Крим, днес Донбабве и Луганда. Утре? Рекетьорът винаги е ненаситен, а руските спецслужби са обиграни рекетьори. В Русия са много успешни, сега вече наблюдаваме и по-сериозен износ на рекет и корупция. Крайно време е да бъдат спрени! Очевидно Меркел и Оланд са твърде меки в действията си. А и САЩ и Великобритания са гаранти (заедно с Русия?) за суверенитета и териториалната цялост на Украйна! И тъй като единият гарант се оказа разбойник и пладнешки крадец, другите би трябвало да докажат че има международно право и защита за по-малките и по-слабите от гангстери и разбойници.

път няма да ти се отвори парашута,нещата са сметнати и договорени преди и да си ги помислиш....наивници.

КАК ЗАЩИТИХА ПОЛША ПРЕДИ 76 ГОДИНИ?

Казах вече!!Тези Гадове работят ката глутница-едните разсейват жертвата,а другите нападат!Дори само заради нечестната им игра добрите хора трябва да застанат зад Русия!!

Запада много се мота ,до сега трябваше да въоръжи Украйна и Руснаците нямаше да завземат толкова територия.

Американските илюминати и еврогейовете щели да въоръжат измислената държава ПОКРАЙНИНА наречена УКРАИНА ! Ха-ха-ха! С какво ще ги въоръжат- с вибратори ли? :)

Няколко 'Гейски' А10 самолета могат да попилеят цяла руска хетеросексуална танкова дивизия...в случай че излезе така на ваканционен поход извън руските граници.

А вие защо биете вашите негри?

Kъде ще ги обучават??!! Cигурно на площада...където се провеждат геи парадите??!! xaxaxa xixixi

А споразумението в Минск? Или за англия и сащ това нищо не значи? Поне да видим всички кои са онези мръсни твари, които пречат в света!

не е ли нарушение на споразумението? А кой наруши предишното спораззумение? И изобщо кой наруши (още с Крим) Будапещенския меморандум от 1994 г. (при това уж гарант по спазването му)? Общо правило е, че комунистите и бандитите винаги нарушават правилата, но когато ги санкционират затова надават вой до небесата, че им се нарушават правата. Като повечето български цигани, впрочем.

1.Вдигаш Джавелин-а 2.Натискаш бутон 'Мейк Шит Хапън' 3.'Тракторът' с 'отпускарите' от спецназ -тотална щета.

Като свърши играта изключваш плейстайшъна и си миеш краката преди лягане!

Тези са големи смешници!!! По-добре да обучат себе си, защото като проследявам Ислямска .... - ред е на Лондон!!!? А?

И Берлин, бате!!!

Те обучаваха и иракската армия и видяхме как диваците от ИД ги набиха и им взеха техниката..а за афганистанската да не говорим - талибаните ги мачкат като валяк. Та за украинците е ясно какво ще излезе от тях..

Тук истината е друга. Армията може да се бие. Друг е въпроса дали иска. Явно НЕ. Нямат мотивация.

A бе видяхме ги през ВСВ срещу германците. Ако руснаците не бяха пресекли Одер и не бяха тръгнали на щурм с/у Берлин,англичани и американци щяха да нахранят рибата в Ламанш-а.

Хайде да не бъдем черногледи,десантът на американци и англичани беше много полезен.....това че закъсня е друга бира.

Този десант имаше една единствена цел - Червената армия да не достигне бреговете на Атлантика,а това нямаше да е проблем.

САЩ складира оръжие на границите на Русия, а Великобритания обучава войските на хунтата. Няма да е преувеличено да се каже, че в действителност САЩ и Англия са обявили война на Русия.

Очакваше се но наистина е кофти работа:(((( На село дядо е имал радио и когато са казали че Германия е във война със СССР дядката е казал. "Е,този път Хитлер ще си счупи главата"

си го е знаел. Но не имал избор - ако не нападнел, броени часове след това РККА е щяла да тръгне да "освобождава" Европа. И както е превъзхождала 6-7 пъти в жива сила и бойна техника, още през 1941-ва е щяла да присъедини цяла континентална Европа. С внезапността (и с безразсъдното твърдоглавие на Жуков и Сталин) Хитлер успява за два-три месеца да унищожи цялата кадрова съветска армия и 85% от военната промишленост на СССР.

Дали ще ги обучат как се вадят органи на живи хора и се продават за биткойни?

Хюмнето на снимката да знае,че САЩ и Невеликобритания ще го издухат и скоро ще бъдат изритани от Новорусия!!!

Хората казват: Който нож вади, от нож умира.

Още един мутант от кръвосмешенията на Острова размахва пръстче. Трагедията на славянските страни е че се разделиха както в миналото, така и сега.И така славянството ще бъдат роби на англосаксонските изроди, като този от снимката.Които изроди щом е за пари успяват да се обединят и с дявола.Трудно ще и е на Русия сама, но вярвам че ще устиска и ще им намери цаката.Жалко за България, винаги сме били политически късогледи!

Нали обучавахте и иракските,либйските и афганистанските воени, след като съсипахте тези държави? Резултата е нарастване на територията и влиянието на Ислямска държава и то с вашето оръжие и обучение.Освен за далавери и терор ,за нищо не ставате.Същото ще стане и в УКРАЙНА.Вие сте като волове.Риете ,риете в калта и си я изипвате на главата .

Бате, кажи го на заблудените руснаци дето са САЩ и Англия. Тъкмо ще се върнат 3-5 милиона заблудени синове и дъщери в Русия. На хубаво и спокойно. Няма да мият тоалетни и чинии. ;)

Не се притеснявай за руснаците и за това какво правят там.Каквото и да правят, бъди сигурен че продължават да работят за Русия.

Мамицата им,много наблизо се преместиха и дърпат меца за опашката.....не се учат от историята. Ще има много загинали млади хора:(((

Знаете ли вица за заклещената Меца :))))) ? Много е весел. Точно приляга за случая.

Един се опита да я заклещи 1812-та.....едвам спаси кожата....друг 41-ва и го гониха през цяла Европа....лошото е че вече оръжията са други а ние сме наблизо......тая меца няма да се остави да бъде заклещена,ние ще го отнесем.

Тези от Острова имат толкова много дебили и болни от ранен Алцхаймер, че е чудно какви глупости ще натворят. Целта е Украйна да се превърне във Втори Ирак!

малко до доживяват до Алцхаймер..

Та да попитам какви санкции ще понесе островното джудже за тези си провокативни действия?

то е ясно че никакви а гейовете че го дуат...

Даже войната в Украйна да спре и войските на централната власт да влязат в Луганск и Донецк санкциите срещу Русия няма да бъдат отменени, защото причината е във виждането на необходимост от възпиране на Русия. От друга страна в една война няма не смъртоносно оръжие. Каската, например, ако е добра повишава безопасността на войника и му създава по-добри условия да убива врага. Обучението - също.

Изглежда, че войната в Украйна няма да свърши скоро. Изпращането на американски и британски военни в Украйна само доказва, че най-страшното предстои. Дано България успее да си върне своите сънародници и им окаже необходимата помощ и подкрепа. Иначе сме я закъсали здраво и след 10 години българите ще бъдат малцинство в собствената си страна. Има много американски и хелзински организации, които топят населението на България.

е ся че ядат точно големия пердах "обучените"....

Чакам шахтьорите на плската граниза за евтини ябълки. Слава Русия, ДНР,ЛНР, Крим!

Засега нямало да предоставят смъртоносна помощ???Наглост безумна...

"Нови санкции за Русия при атака на Мариупол", кучета и котки може.....кви ша ги дирите англичани и хамериканци в украйна бе??? тия атлас виждали ли са????!!?? де е украйна, де са тия добре познати колонизатори..

възмутен съм от формулировките че англия и америка щели да обучават украинската армия. това са две миролюбиви държави, които дават пари само за развитие на демокрацята! справка: афганистан, ирак, сирия, либия, украина.

за колхозниците е нормално да лъжат и да унижават, още от времето на другария Сталин. Те разбират само от бой

Затова ли по времето на другаря Сталин половин Европа яде руски пердах, а?

ако не се окаже отпор на Русия по украинския конфликт, Москва ще дестабилизира и други страни

се съобразява с отдавна НЕвеликобритания моля? тоя де не живее още в ерата на кралица виктория