Путин и Обама влязоха в словесна война за Украйна

Президентите Барак Обама и Владимир Путин влязоха в словесна война по темата за Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Обама влязоха в словесна война за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Обвиняват ни, че действията ни са незаконни. Но трябва да си спомним за действията на САЩ в Ирак и Либия, където те действаха без каквито и да било санкции или нарушавайки ги. Нашите действия напълно съответстват с нормите на международното право". Също и в Сърбия, когато нарушиха на 100000% суверенитета и за да отцепят Косово!

Леле каква нагла маймуна. "Кого бил заблуждавал Путин" пита. Кого заблуждаваш ТИ бе, маймуноооо?! Продължавай да ближеш еврейския задник, че чта върнат у Африката, ей!!

ти имам ушите,бухахахаха

Нека изградим следната хипотеза. Обама е млад, американски морски пехотинец, който е изпратен да освободи Крим от Руската агресия. Обама няма да е продуктивен като войник, защото непрекъснато ще си задава въпроса за кого се бие в момента - за САЩ или за Кения. Това непрекъснато ще му пречи да се концентрира върху непосредствените военни действия и ще намали неговата ефективност. Противникът няма да има този проблем. Руските войници, знаят че се сражават за Русия и това ще ги прави по-ефективни в боя.

Какви руски интереси защитавате в Украйна бе Авторееееееее!

В Ирак и Либия не се легитимират като руснаци част от населението! Намесата на САЩ не е завсемане на територии по такъв начин, а решаване на спорове. Дале е правилно, дали не - това е също въпорс. Но не вземат територии! Не вземат територии. Русия взема територии!!! Това е империализъм! Никога вече комунизмът няма да е същият, Руия го промени. Лоша дамга в историята на тази вече дълго време лоша държава.

"Заедно с канцлера на Германия Ангела Меркел Обама е предложил и участие на руснаци в правителството на Украйна". Нещо ми се губи - нали съм си Грую... Не трябва ли УКРАИНЦИТЕ САМИ да си изберат парламент? Или както назначиха АрСенюк за премиер, така ще назначат и депутатите?

Swebus

Това негро май ще последния президент на САЩ.......

И баба Ванга каза това много преди да си помислят, че в САЩ ще имат черен за президент. Има го написано в книга. Мисля, че беше 1993-1994г.

Вижте в интернет наглото държание на този уж хуманоид. Цял живот ще тегли и на съвестта ще му лежи безчинствата в арабските страни. Демократ- убиец.

12 години робство е техния филм. Сега симпатягата от снимката работи усърдно да завладее де що диша на този свят. Ама както е тръгнало може и да успее.

ВИЦ НА СЕДМИЦАТА: Американски президент ще защитава РУСНАЦИ!

тиу на снимката какво е?

Ако беше се научил да пишеш, можеше и да знаеш.

Навремето Хитлер използва целия ресурс на Европа против СССР (само България не е изпращала войски на източния фронт). Но тогава начело на СССР стоеше великия Сталин , най големия политик в света за времето си според признанието на Чърчил и самия Хитлер. Още тогава Хитлер беше казал "Трябва да направим така, че в Русия да не се раждат хора като Сталин". И го постигнаха. По какво се различава Обама от Хитлер в стрмежа за световно господство. Първия работеше с груба военна сила, а втория с измама, вроломство и лицемерие, грубата военна сила се прилага, когато първото няма успех.

Четох те до "великия Сталин"...Глупак!!!

Еврейско-масонското протеже Обама е голям експерт по международно право, вижда през 9 планини прашинка в окото на комара, но в собствения си двор нещо му се губи зрението. Далекогледство, явно.

Спазване на МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО!И кой говори за това?Много е лошо когато се вижда тръна в нечии очи,а кола в собствените не се забелязва!!!Не съм вещ в международната политика-но за Ирак - нямаше ли МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО?,а всички помним какво стана там.

Абе американците защо не си прибират каубоите от Гуантанамо в Куба и Косово-най-голямата военна база на уса в Европа,войските им още стоят в ЮКорея,Япония,афганистан.....не знам дали има руски части дори и в "близката чужбина" не е имало дори и в БГ преди 1989г.

Ега си порнографията!Тази черна маймуна може да изпраща войски където си иска и да се месят там, където не им е работа.Но уревава света, когато някой иска да защити границите и сънародниците си!

Когато САЩ изпращат войски, къде ли не по всички краища на света, те не нарушават ли международните правила? Що за лицемерие от страна на Обама?

обама това е путин. не е бг премиер да се еб...ш с него. сащ насекъде си бута носа и всичко иска да командва,ма с путин е сбъркал.много.

Бастисаха ИракОМП не намериха и мотива излезна ялов но петрол си е имало открай време бол Техен е а на иракчаните подхвърлят обелките Бастисаха Либия -недемократична е Че има петрол туй е подробност уж маловажна Дървят се на Иран по една случайност и там петрол бол ама там батю и китаеца нещо скръцнаха със зъби а и ония май трудно ще се дадат Номера с не демократичността там не върви -имат си избори и се менкат Скочиха и на Сирия и тя джанъм недемократична беее По една чиста ама чиста случайност Ирак Сирия Либия Иран са най богатите на петрол в света С Русия първо прикоткаха и натовизираха балтийските републики ,после се заиграха с Азербайджан и Грузия В Грузия нищо не стана -Саакашвили се наака за няколко дни Подбутваха и подклаждаха Украйна -няма друго обяснение след като само след 6 месеца можеха да си изберат когото им се нрави и да сменят Янукович и парламента си Цинизъм и арогантност

Имате подкрепата на чиновниците не на народите! Толкова сте лъжливи и лицемерни, че вече никой не ви вярва.

ХА СЕГА ! Кои са добрите и кои са лошите?

За втори пореден път, след Грузия 2008, Путин тества как би реагирал НАТО. И след Грузия и след Украйна - никаква реакция на НАТО. Няма дори и най елементарни придвижвания на западни бойни единици. Стоят и се пулят. Дори, в Средиземно море когато бяха се неажили до краен предел септемврри миналата година 3 руски кораба край бреговете на Сирия и коялицията си сви знамената и се изниза кат бит п...с. Ето това е НАСРАТО, даже Маккейн си изпусна нервите и каза, че света сега ще види слабостта на САЩ. А Путин е брилянтен - без един изстрел и Крим от 1 април става нов руски съюзник.

Не много отдавна, преди някакви си 25 години, един холивудски актьор, без нито един изстрел, срути "могъщия" СССР барабар с всичките му съюзници от Източна Европа. Сега на Путин му остава единствено да прави "брилянтни" ходове в опит да посъбере нещо от станалата на парченца империя. Както се казва "Те ни попиляха, но ние какъв гол им вкарахме..."

Холивудския съсипа не само СССР ами и собствената си страна По негово време най големия работодател GM плащаше на работниците си над средната заплата за щатите Сега най големия работодател е Уолмарт и плаща минимална заплата Те затуй са потънали в дългове и ако Китай си дръпне паричките на църния маймун ще му се стъмни

Украйна не е член на НАТО и НАТО няма право да се намесва в Украйна...

А бе то и източна Германия го вадеше голям на западна,обаче и до сега се чудят защо още не са ги догонили по стандарт на живот.Та така и с великите руснаци, и който е с тях го очаква същото.

на Тъмният брюнет - управител на новите ни роднини, трябва да му е ясно,че, който е скочил срещу братушките си е счупил главата, никой не може да се опъва срещу тях и е време Тъмният брюнет да си свие перките..защото толкова са окъкани,от пирови победи,че чак вонят,скрий се Тъмен брюнет, не струваш отдавна

Путин е първия руски държавник,който води диалози с маймуна.

провежда дресура на животни

Kакво тарси там HATO като в украина няма нито американски френски граждани;вторите по численост са руско население; Hима в либия има американец; Kакво тарсят френски сили в Mали;Hаверно там има 100 или 200 френски граждани;даде ли путин крим губи и властта в русия

Днес балистична ракета 45 тонна ракета "Тополь"порази точно цел в Казахстан.

Колумбе, що ти трябваше да я откриваш тая Америка!!!!!!!!!

ама, когато е открил Хамериката тези престъпници ги е нямало, имало е коренно население, което е асимилирано и ограбено от "миротворците на света" и затова имат празник на 4 юли, абе убийци и извратеняци дрогирани

както викат сърбите: "Кулумбе да ти е*м любопитсвото"

Интересно ако КВЕБЕК обяви НЕЗАВИСИМОСТ на КАНАДА и ЗАПОЧНАТ РЕПРЕСИИ към граждани с самосъзнание към САЩ този хубавец от снимката как ще постъпи!

Кой ще спечели, белият или черният? Залагайте!

DA SE PUSNE OT KLONA

Trolish

Снайперистите, които стреляха по протестиращите и по полицаите в Киев, са наети от някой от лидерите на Майдана. Това се чува във запис, разпространен в сайта за видеосподеляне Ютюб, за който се твърди, че е между върховния представител на ЕС по външните работи Катрин Аштън и естонския външен министър Урмас Пает. Разговорът е публикуван по-рано днес, съобщение за него се появи и в сайта на "Русия днес" (Russia Today), но достоверността му засега остава непотвърдена Пает разказва за срещата си с украински лекар, който е преглеждал ранените и твърди, че почеркът и куршумите са били едни и същи. "В момента има все по-силно разбиране, че зад снайперистите стои не Янукович, а някой от новата коалиция", казва Пает. По думите му е много притеснително, че новата коалиция не желае да разследва тези събития. "Това е ужасно, мисля, че ние искаме да се разследва", отговаря Аштън. Пает допълва, че "ако тази история започне да живее свой живот, веднага ще дискредитира новата коалиция". Според "Русия днес" записът е качен в интернет от служители на Службата за сигурност на Украйна, лоялни на Виктор Янукович.

след този телефонен разговор къде сте сега троловеге за да обяснявате след този телефонен разговор колко е гаден Путин

Елате тролове на батко да му ду--те слатко слатко))))) малейй е те заради такава издънка яка в Ленгли ще хвърчат глави ...

Напоследък чета коментарите със смесени чувства защото ненормалното вече става нормално а всичко що е читаво се обругава и остракира, и в този ред на мисли си зададох въпроса защо русофобите си мислят че като лепнат етикета червен боклук на някого и са спечелили някакво тактическо предимство...в такъв случай червения боклук не е ли редно да лепне подобен етикет и на тези които го атакуват )))като например : евро-педал евро-мине--ия евро-шиба-няк и пр. и пр. дори ще си бъде обективна истина това защото с новите законови разпоредби в ЕС, всеки който иска, ще може да се ожени не само за представител от собственият си пол, но и за личната си прахосмукачка дори)))))

Това са психологически методики идващи още от първата световна война. Най-често ги използват фашистите. Базира се на това, че една лъжа повторена сто пъти става истина и по важното, че ако обвиниш някого в лицето за каквото и да е - неговата реакция ще е да се защити, а когато се защитаваш изглеждаш слаб и лъжец. Затова се смята, че най-добрата защита е нападението. Най-общо казано, съвсем сбито, че не ми се пишат романи по темата.

сега очаквам словестна воина за здравната реформа'обама care",дето до никаде не стигна.

Русия никога няма да даде Украйна на американците,даже с цената на световна война

И пак ще ги посрещнем с хляб и сол, защото са наши братя. Нямам роднински връзки с престъпниците, които смучат кръвчицата ми и не съм ги канил. Но за сега са откили начин да ни измамят. Все пак, ще стане, каквото има да става, а не каквото ти се иска.

изявленията на руския му колега Владимир Путин за Крим нямат за цел да заблуждават никого. Те просто са истина, за разлика от измамните фойерверки на клоуна, изтъпанчен в уайт хауса за да прикрива расисткия геноцид на янките.

Д ас и припомним как Русия спря нападението на лешоядите от САЩ над Сирия. Сега лешоядите отново са настръхнали. Чакат богатата на нсуровини Украйна да им падна, че да и дадат един х..й, както дадоха на нас. Путин ще си го пренести от дясно наляво след техните заплахи. Ще спре кранчетата и ще се оправи сам. Те да го мислят. Обама е смешник, взел се насериозно.Да не говорим за кофтажния му произход."Лошото дърво ражда лоши плодове".Това е от Библията.Нормално е да подкрепим Путин и Русия.Знаем лицемерието на Запада.

+1000000

Путин искал да защити руснаците? От кого? От самите тях ли? Ами оставете ги да си живеят както до сега! Ами се страхуват ,че и те се осъзнаха и искат да принадлежат към цивилизованите страни, та и каквото да им струва това! И те не искат повече КОМУНИЗЪМ! Така ,че не знам дали ще ги защитят или поробят завинаги!

А САЩ що щат в Ирак.Търсят нещо или защитават своите си граждани там.Вероятно половината иракчани са с двойно гражданство?Вероятно са американски граждани под прикритие?

Ивче душа))))) гледай там да поднасяш салатката и ракията на мъжа си или там който те помпи, пък за световните политики си има други хора които да ги бистрят)))

О'Бама: " ... според мен тези действия са нарушение на международното право... ". Но няма международно право за Ирак, Кувейт, Либия, Сирия и т.н. Там е правото на САЩ, защото е пълно с американци - 99% от населението. Крайно време е за наблюдатели в Белия дом.

Утре когато Турция реши да защити своите "сънародници" от Кърджали, Бургас, Родопите и Делиормана. Какво ще пишете тогава. Толкова ли сте малоумни и слепи че защитавате агресията на Русия. РУБЛАДЖИИ ДОЛНИ. НЕ ВИЖДАТЕ ПО ДАЛЕКО ОТ ДЖОБА СИ

.. ти си много прост бре! може и да не си бил роден, ама имаше една война в Кипър (преди около 40 г.) , когато Турция нахлу и завзе половината остров и ... НАТО застана зад Турция, а не на страната на Гърция ...

Явно ти си простия. Кипърската Турска република не е призната от никого. Явно НАТО не е застанало зад Турция. Но това не пречи половин кипър да е Турски ,както ще стане и ако решат да влезнат у нас.

Пиетро,не им се връзвай брато, те си заработват 10-те лева. Пука им на боклуците какво пишат!!!!

Путин наври ги в кучи гъз тези хахавци от майданя ЗАЕДНО С оБАМОВЦИ .

стрина Меркел и еБамата са пътници...

Така само комунист може да мисли! На тях е присъща такава агресия.

А някой още търси ОМП в суверенен Ирак.Май не бяха руснаци.....

Единственното което ме притеснява в цялата ситуация и искам Вашето мнение е това което си правя като извод е че сядат на масата определени хора и решават как ще ти бъде живота името на страната езика който ще говориш и даже къде и как ще живееш. Пример със сирийците , пример с украинците нима тези хора нямат свои мечти като нашите да са живи и здрави да си изучат и отгледат децата и да имат спокойни старини . Нищо по-различно от това което аз искам само че какво се получи? Това според мен е страшното нека да си дрънкат помежду си просто обикновенните хора трябва да проумеем че стига са ни манипулирали и разментешвали по света където им е угодно и да ни правят на маймуни.

Международната общност обсъдила направеното от Русия в Украйна. Коя международна общност? Какво е стореното от Русия? А какво е стореното от САЩ? Последното не се обсъжда, защото е дълбоко зад кулисите. неглеци! Спрете да управлявате света по вашия начин!

Сирия, Ирак, Либия, Югославия и т.н? Това не е явно ли? Тайно и скришом? Е, щом при толкова явни агресии има все още миндили, които твърдят, че САЩ демократи или стожери на мира и невмешателството, значи агресията и разпореждането с чуждия суверинитет са правно обоснована норма на поведение. Следователно Русия не само не нарушава нормата, а дори не се възползва от нормативната уретба в нужната степен. Това е!

Защо всички медии в България замлъкнаха относно използването на химическо оръжие в Сирия??? Ще ви кажа защо - защото се доказа че е използвано от опозиционните сили подкрепени от САЩ. Аман от путински номера и обанански маймунджулъци - накрая обикновените хора го отнасят.

Обама е смешник, взел се насериозно.Да не говорим за кофтажния му произход."Лошото дърво ражда лоши плодове".Това е от Библията.Нормално е да подкрепим Путин и Русия.Знаем лицемерието на Запада.

Да подкрепим възраждането на идеите за Съветски съюз? Това ти наричаш НОРМАЛНО?!

Обама е носител на Нобелова награда за мир, но ти откъде ще го зна..............

Аха, значи "наблюдатели" ще гарантират правата на руснаците в югоизточна Украйна? Сигурно, по същия начин , по който гарантираха правата на сърбите в Косово?! Е, тогава що да се чудим, че Русия предпочита сама да гарантира безопасноста и правата на сънародниците си? А пиндоския шебек, в качеството си на какъв предлага на руснаците места в украинското правителство?!?! Тоя съвсем изтрещя, вече и не крие че сегашното украинско "ръководство" са негови слуги и изпълняват стриктно нарежданията му!! Нещастник...

Това ще да е шабека Геновев да знайте

САЩ "умиротворяват" само държави с големи природни ресурси Справка Арабските държави.За сметка на това в други държави бедни на ресурси,които наистина имат нужда от помощ - е там сме само на декларации,пожелания,че и даже и продават оръжие

Югославия с какви ресурси разполага?