300 US десантчици ще обучават украинската гвардия

В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици, които ще обучават войниците от украинската Национална гвардия по време на маневри в западната част на страната

Обратно в новината

Коментари - 300 US десантчици ще обучават украинската гвардия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така обучаваха и грузинската армия на хаоса.

Ами като имаме предвид колко чужди наемници загинаха край Дебалцово, ще има още. По данните от ДНР, а и в Украйна не отричат има унищожени и ранени: от Авиодесантната служба на Великобритания 20 души; от американските сили за специални операции 15; от френския чуждестранен легион 10 души; полски военни 10;израелски 10; от Хърватия 10 души; Загинали при опит да пробият обкръжението и попаднали на: Първи казашки полк командван от Павел Дремов. Наемниците и натовските войски са загубили: полския частен военен отряд ASBS 394 убити и ранени; американския частен отряд Грейстоун 180; Академи 269; прибалтийските жени снайпери 26 убити; и от спецчастите на ЦРУ - 25. Е ще се увеличат както изглеждас още много!!!

не беха ли от тъй наречената гвардия онези дето подпалиха живи цивилни хорица в Одеса,..или САЩ ще обучават терористи.

Не са ли малко закъсняли ? Къде бяха август месец миналата година при Славянск, къде бяха при Дебалцево ? Сега и да обучават и да не обучават, все тая ...

Блазе им на украинците. Пращат им десантчици. А на нас само ГМО мамули и ТЕЦ-цове.

не стигна ли пицата до тебе ?

Предпочитаме месо.

МАЛЕЙЙЙЙЙЙ НА КАКВО ЛИ ЩЕ ГИ НАУЧАТ АКО НАД ПОЛИГОНА СЛУЧАЙНО ПРЕЛЕТИ НЯКОИ ЗАБЛОДИЛСЕ РУСКИ ДЕЛТАПЛАН БЕЗ ОРЪЖИЕ НА БОРДА

Така е, евроатлантическото съобщество своите в беда не оставя и ще сподели своят обширен опит по борба с тероризма. Така с по малко кръв на украински патриоти ще бъдат унищожени терористите от терористичните републики без разлика на пол и възраст. Там с идеите на тероризма са закърмени още от пелени и прдължават така до старини. Освен седенте милиона терористи в двете републики из страната има тръснати техни съмишленици, така наречените битови сепаратисти, които са около двадесет милиона. След това вече Украйна ще бъде образцова демокрация поела към светлото бъдеще по пътя осветен от евроатлантическите ценности.

Убийствата, мародерствата, фашисткия преврат са извършени единствено и само от Си Ай !

нали уж бяха меки китки?

ПУТИН И РУСИЯ НЯМАТ ПО ГОЛЕМИ ПОДДРЪЖНИЦИ ОТ ТЪПИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ

Сложна логика , летиш по уникална траектория :)

Вашингтон премахна независимата отбрана на ЕС още преди 20 години с подписването на Маастрихтския договор. Сега ЕС предлага да се създаде независима от НАТО армия, но Вашингтон само се смее. Нещо повече, Русия все по-силно привлича немската промишленост. По информация на шефа на американската частна разузнавателно-аналитична компания Стратфор Джордж Фридман в продължение на сто години стратегията на САЩ била да се предотврати всякакво сближаване на Русия и Германия.

Дрън,дрън,чи пляс.Европейски страни като Германия произвеждат един от най-добрите, а може би и най-добрият танк.Заедно произвеждат изтребители и ракети..Сътрудничат си със САЩ във разработката на още по съвременни оръбия.А пък това дето си го писъл,че Немската икономика била вързана към Руската е най-малкото смешно.Защото Русия служи за източник на ефтини суровини за Германската икономика.Безспорно най-могъщата в Европа и една от най-могъщите в света.А за руската икономика може да се каже само една дума.Мафия.Както и за Украинската.Но Украиндките олигарси показаха среден пръст на Путин и той се вбеси.И за да си отмъсти срина и Русия.

заблуден малоумник...горд европеец бил ха-ха-ха

Pesh0

Ако Русия прати официално десантчици , да обучават , хората от донбас , Черния в белия дом , дали няма да се надриска да плямпа глупости ?

" С Русия имаме общи православни ценности и църква.Беше невъзможно да не се защити гръцкото население в Крим от фашисткото правителство на Украйна " Министър на отбраната на Гърция пред Таймс/днес/ Ако попитате Кримските българи, те ще ви отговорят за Русия по същия начмин !!! Толкова за Крим !

Те си пращат, а и приемат сепаратисти за трениране в Русия. Няма начин някакви запасняци от Източна Украйна да са по-добри от запасняците и редовната действаща армия в останалата част на Украйна. отделно са "отпускарите". И както виждаш "дрискането" е еднопосочно - я за кораби в Черно море, я за учения в Балтийските страни, я за санкции, я за ланшния сняг...

Pesh0

има начин да са равностойни . Просто са възстанали сели региони , със все военните и поделенията си . Ако недай си боже воюва източна България със северна .... ситуацията е доста вероятно да е патова .

А мериканските воиници ще преподават ха украинците как се сваля с прашка СС-400..........

а с F22 и AGM-88. Още преди да е излетяла.

се мъчи да дърпа Баба Меца за късата опашка....двама се опитаха и им навря потника отзад...а не се мъчете,ще стане мазало.

Тази война трябва да стане скъпа за Путин и да му донесе доста ковчези.

А дано и самия Путин влезне два метра под ЗЕМЯТА !!!!

Мануел

Асенчовци струва ми се че и вие дърпате руската мечка за опашката. Да не се събудите нейде зад полярния кръг и повече никой да не чуе за Вас

през последните 15 години увеличи 10 пъти средната заплата в Русия, от 80 на 800 долара (32611 рубли за 2014) от 7-8 години има бум на раждаемостта и населението на Русия расте, затова ФОРБС го избра 2 пъти за човек на годината, а в България през последните 25 години абсолютно всички правителства неуморно преследват 2 цели: да сме най-бедни в Европа и да се топим най-бързо като нация.

Добре обучената руска армия е страж на мира! Обучените от американците украинци са заплаха за цялото човечество! Същото важи и за хилядите руснаци, дица на управляващите в Русия, които масово се обучават в Щатите! Кво могат да научат там, как да предават Русия на американците!

армия е страж на 200-300 руски крадци, с Путлер начело. Ама савецката армия също беше страж на Политбюро, нооо отказа да стреля срещу хората и Ельцин Борис Николаевич дойде на власт. Да не стане същото.....

Мануел

Ти нали щеше да тръгваш нали щяха и тебе да обучават. Какво чакаш тръгвай

Много е вероятно след обучението на украинските войници от американските.Смъртноста между руските военнослужещи които разбира се нямат нищо общо с конфликта в Украйна.Рязко да се повиши.И Путин разбира се ще си го премести в другия крачол.Него кръв не го плаши.Още по малко пък руска.

Pesh0

Руски войници в Украйна НЯМААААААААААААААААА. Набий си ги в тъпата кратуна .

и аз мисля че янукович действаше като слаБ президент и си го получи преврат и кръвопролития представете си ако китайците не бяха издухали 90г ония хиляда какво щеше да е китай сега понякога за да запазиш голямото рискуваш малкото

Идва време руските агресори да с иполучат заслуженото!

Кои са руските агресори?! Къде са?! И ще ги плашиш с американските гейове ли?!:))))))))))))

The boxer

Това да не са онея спецове, дето учиха грузинската армия и после за един ден руснаците я понаакаха до крак? Мъкаааа.

тези обучения трябваше да се проведат през август 2014 година. Все пак - по-добре късно, отколкото никога.

ти кога ще отидеш доброволец

Волен Сидеров и Мишко Миков

безумна и безпрецеднтна наглост, чиято цел е само една - дестабилизиране на положението в региона и нагъл опит да бъде въвлечена Украйна в открит военен сблъсък с Русия, в който под формата на "инструктори" да вземат пряко участие в бойните действия и десантчиците от 173-а въздушнодесантна бригада: "В Украйна пристигнаха 300 американски десантчици, които ще обучават войниците от украинската Национална гвардия по време на маневри в западната част на страната Това обявиха днес от американската армия, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Американските военни, служещи в 173-а въздушнодесантна бригада, кацнаха на летището в Лвов. Те ще обучават близо 900 войници от Националната гвардия, подчинена на министерството на вътрешните работи. Националната гвардия е съставена от доброволци от милициите за самоотбрана на Майдана - проевропейско движение, организирало протести в центъра на Киев и удавено в кръв през февруари 2014 г., отбелязва агенцията. " Въпросът е дали и тази въздушно десантна бригада няма да я сполети съдбата на една друга такава американска бригада, която преди години изведнъж изчезна от бюлетините, а за украинците е ясно какво ги очаква - същото което е станало през 1945-1947г. с бандеровците и другите служили при хитлеристите.

са на щат в ГРУ, колкото трябва

на територии на чужди държави през 21 век от страна на Русия и избиване и депортиране на населението. Изземване на чужди имоти също е наглост

А Украинският Майдан не беше ли наглост, притова Американска? С какво право финансираха безредици Соросоидите? И с какво право си назначават марионетки за управляващи в дадена държава?

Колко украински малки деца и бебета мога да убият 300 американски десантници?

Има доста дърва за рязане и цепене в Сибир !

ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО РУСКИТЕСАМОЛЕТИ ИМ ПРЕХВАЩАТ ШПИОНСКИТЕ САМОЛЕТИ!?!?!?!?!?!?

ама друг път. Сега ще забравят да си тръгнат и ще останат трайно настанени. То така се почва.

но винаги се завършва както в Сайгон и Южен Виетнам. А това на янките е добре известно и болезнено познато.

Американците се отеглиха от Виетнам заради натиска на общественото мнение вътре в Америка.Сега Виетнам развива връзките си със САЩ и те са най големия инвеститор в района.Да ви казвам ли,че даже сключи контракт с една израелска фирма която строи завод за леко стрелково оръжие.Което да замени Калашников.Въобще където имат хората зимане даване с Американци животният стандарт е в пъти по висок.А и да припомням ли голямата катастрофа на СССР във Афганистан?!Разпадна се.А жертвите?Сега с Украйна пак се очертава поредната катастрофа.Която Путиновата пропаганда представя като голяма победа на Русия и по специално на Путин.Над останалия цивилизован свят.

Май си пропуснал последния месец да провериш в какви отношения се намира Виетнам с Русия и какво отговори за военните си бази на американците? Прочети и тогава говори глупости, ще ти е простено, щот тогаз ще говориш от неразбиране, а не от незнание!

дали в контингента са включили подалите оставки моряци от "Доналт Кук" опита им ще бъде много ценен

Краварите обучават фашизиран башибозук, как да избива цивилно население, обаче Русия е деструктивната сила. Да имам логиката обамгутанска.

Вижте Вижте Путин на риболов и Обама по долни гащи: СУ-24 вцепени моряците на "Доналд Кук" в Черно море (чичо ГООГЛЕ ще ви я покаже) Прочети цялата статия тук: link

Който е тръгнал срещу Русия добро не е видял - французи, немци! Руснаците казват: "Преди да ни нападнат французите през XIX век учехме френски, преди да ни нападнат германците през XX век учехме немски, сега през XXI век в Русия масово се учи английски - да му мислят англоговорещите!!!"

Неграмотен бесепарски трол пише се россиян разбра ли ян бибиян глупак позитановски

Мануел

Бояджиев знаем че си съветски възпитаник. Знаем за татарите, които те направиха брат като цял месец те приобщаваха сменяйки се всяка вечер леглото ти. Знаем също, че се подписваш и на руска ведомост за това пропагандата ти за нищо не става. Рано или късно ще го разберат и американците и гуд бай щастлив безгрижен живот

А ти, чел ли си "Под игото", Бегеец? Там има един герой, който казва в един момент: " Русс-и-ян!"

Ти не се бой само ако им замирише на руско осемте бокогъзолизци ще станат първи русофили. Просто така са си свикнали и само един здрав бой ще ги попревъзпита

на руснаците е че те самите никога не виждат добро, но пък все намират външен виновник за собствената си некадърност.

КАКВО ИМА ДА ГИ ОБУЧАВАТ?! ТЕ БАНДЕРОВЦИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ ДА СТРЕЛЯТ. САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЗА ТРИ ДНИ УБИХА ТРИМА ДУШИ - ЕДИН ПОЛИТИК (Калашников) И ДВАМА ЖУРНАЛИСТИ (Бузин и Олга Мороз)

Звездният час на Путин беше Олимпиадата. Всичко беше обречено на пълен успех! Всички искаха да правят бизнес с Русия, всички инвестираха в Русия, искаха съюз с Русия. И изведнъж Кремълският сатрап Янукович изтърва Майдана, Русия използва момента да окупира Крим, нахлу в Донбас, украинците започнаха да стрелят и всичко тотално се обърна. Сега вече руснаците обедняха, инвестициите само бягат, Путин е изгонен отвсякъде, на Голямата руска полюция Парада на победата ще е с кореец, казах и трима черни от Африка, които не знаят какво се празнува. Честито на печелившите

Бояджията на паметници ти наясно ли си какво става с икономиката на България. Че благодарение на гъзолизачеството на Тиквуня България вече никой не я брои за независима държава. По рано бяхме сателит на СССР сега е още по зле - заради Плювналиев, Тиквуня и останалите лизачи на американски задници съмсем сме я окъсали. Само ВИЕ ОСМИНАТА СТЕ НАЙ-ДОБРЕ. ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ. ЦАПАТЕ НА ВОЛЯ ПАМЕТНИЦИ И ПРИ ТОВА ВИ ПЛАЩАТ. Рано или късно обаче ще осъзнаят колко сте тъпи и некадърни и ще ВИ ОТБОЗАЯТ И СЛЕД ТОВАГЛАД ГЛАД ГЛАД

А ти,действително знаеш какво се чества на 09.05. нали? И естествено,знаеш,защо аджеба,тези "западни демократи" се стремят да омаловажат тази дата? Нали? Ех...Коне с капаци сте...Или продажни душици!

Бай Ставри

На 9-ти май Европа нищо не празнува. В Русия обаче това е ден на Голямата полюция Честват, че са стигнали мечтата на Ленин и са превзели Берлин. А иначе както се вижда - фашизмът расте и се развива в Русия

Ако Янукович беше разгонил Майдана със сила, гумени куршуми, палки и сълзотворен газ, както правят в демокрациите във Фергюсън (САЩ) , париж и лондон и другаде, сега може би нямаше да има хиляди убити в Донбас и Крим щеше да е още в Украйна... ДА, ама не!

Геец, а китаеца и индиеца, дето ще са до Путин защо ги забрави? Или ти се струват незначителни фигури? Друго си е мерикански посланник и заместникът му с мъжа си на ваш гейпарад,нали?

И за това за поредна година е обявен за политик на годината!!! СМЕШЕН СИ :)))))))))

-Щерев...Хайде,тръгвай пътя те зове! И да не забравиш...зонт, сумка, поїзд, підгузник Київ Майдан...

П.С. И да не забравиш да забереш с тебе и Пешевото Мите, Пъстрата гарга, и производните ви!

Да вземем да изпратим и Плевльо там. Под строй до редиците на УПА. Кат не чества победата над фашизма, поне там да иде

Необходимо е украинските патриоти да се научат как да си пазят Родината от руската армия-агресор.Браво. САЩ винаги защитават по-слабите и беззащитни ...ако не бяхме в НАТО руските агресори да ни са "освободили" вече.

Определено тук имаше нужда от твойто присъствие.само ти не беше цвъкал още.

БЪРЖЕ СЕ ЗАПИШИ ДА ТЕ ОБУЧАТ. КАТ ВИ ГРЪМНАТ ОБЕЩАВАМ ЩЕ СЪБОРИМ ПАМЕТНИКА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И ТАМ ЩЕ ВИ НАПРАВИМ БРАТСКА МОГИЛА

Шило

Едно се чудя, защо управляващите в киев искат да си затрият страната?

Като нашите-за пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Четете,гледайте,мислете... Наберете в Youtube : "ВЕЛИКАТА ВОЙНА " осемнадесет сериен документален филм с БГ субтитри! Явно,забравянето на поуките от историята е грешката на homo sapiens !

Путин не отговори пряко на въпрос от Одесса: Дали ще посети града за 09.05.2015? Питащият не настоя, но каза че одеситите го чакат и ще са радосни да го посрещнат на Потьомскинская лесница! Путин едва се удържаше,но запази самообладание и спокойствие...

на 9 май има парад в Москва. Какво ще прави в Одеса?

Поздрав към хунтата и 300-те пик*ци с песните на С. Маховиков-Спецназ и Олег Газманов - Офицеры

Струва ми се, че вече Русия може съвсем легално, открито и с чиста съвест да изпрати свои военни да обучават бунтовниците в Донбас. Без да нарушава минските споразумения, както и САЩ не ги нарушават. Нали така?

Не е точно така, защото САЩ не са страна по Минските споразумения- те са против тях.

LeGrandTulup

Да, напълно си прав!

_3475@dir.bg

А руснаците страна ли са по Минските споразумения или нищо не са подписвали.

Не само, че може. Русия е длъжна да го направи. Тя трябва да подготви руснаците в Украйна да се защитят срещу световните жандарми дошли да обучават войските на страната на престъпния режим в Киев.

Безсмъртни шматки? Така е, когато обявиш някого за шматка, най сигурното е, че ще те надживее.

Украйна бавно но сигурно къса руските окови.

няма лошо...въпроса е като ги скъса,къде ще се надене.... щото поне 2 мил. украинци работят в русия и си хранят семеиствата с гурбет, а промишлеността им е кооперирана не с германия,а точно русия....тож лукашенко им направи много хубав икономически анализ, ама кож да слуша....като нас -след едно голямо "ура" и после какво стана????

може би било по-удачно да им пратят атлети....да ги научат да бягат:)потрошенко не разбра ли ,че неговата кауза не е каузата на редовият украинец?...и още нещо -успешна мобилизация няма да има докато рамо до рамо не застанат на фронта сина на прошенко и редовият украинец! което не ми се вярва да стане!...а колкото до америка -те ще се бият с русия до последният украинец...

300 американски десантници.Да обучават, или да бъдат обучени.Защото, ако не се лъжа, тези от нац.гвардия имат немалък боен опит.И ако не са се научили при реални бойни действия, то онези едва ли ще има на какво да ги научат.Освен темите да бъдат що е котел и как да избегнем влизането в него.Всъщност, майсторите на тази тема, хващане в чувал на огромни вражески групировки вече отдавна ги няма-генералите Гудериан, Манщайн, Хъопнер,маршалите Жуков, Рокосовски, Конев.Едните научиха другите, учениците надминаха учителите си.И всичко на безпределно висока цена.

Събориха паметника на Н.Ф.Ватутин, който провежда три успушни котли- край Москва,край Сталинград/130 хиляди в плен/ и край Киев,като освобождава града. Командва и фронта при Курската дъга. Убит от засада от неговите сънародници-украинци от УНА, представляваща фашистко образувание,реабилитирано преди дни от Радата.

Допълвам. Всичките котли ватутин ги играе срещу Манщайн.

Спокойно ,не се пенете ,тия пехотинци и чеп за зеле не стават ,германците ги помляха през ВСВ после корейците ,виетнамците върнаха 50 000 от тях в тенекия ,постоянно ги трепят като мухи в Авганистан ,Ирак и Иран ,въобще тия така ще обучат урките ,че сепаратистите още по-лесно да ги трепят.

Очевидно САЩ правят всичко което е по техните възможности да накарат Путин да вкара войски в Украйна. По-лошото ще е, ако и нашите дупедавци решат да пратят там малко пушечно месо.

Фашингтонския ОбКом, ще праща ли нашите теляци и банята? Зер пиндосите имат нужда от масажи след обучението!

Не става! Знаеш, че приехме на служба много войнички, пък новите "братята", не си падат по тях.

защо само 300,пратете 30 000 и ония кремълски фашаги ше си седнат на задниците...

За 30 000 ще трябват над 100 000 памперса, а няма толкова много...

А, бе смешко ! Американците ги е страх да пратят пехота срещу ИДИЛ, а ти искаш да я пратят срещу батальоните на командирите Моторола и Мозговой, които са признати от ветераните на SSA за най-боеспособните бойни части , които участват сега в бойни действия .

много руски филми гледаш смешко,много...

Us army, пак ли си тук и ръсиш простотии?Момче, казах ли ти да ходиш и цомбиш каките, а не да се вреш при възрастните и да пишеш за неща,от които грам не разбираш.Пък щом толкова ти се дискутира на такива теми, събери се с други пуберитети, изтеглете си някой американски филм(Рамбо например),яжте пуканки и си говорете небивалици.Но не тук.То явно каките не те влекат.Ами тогава някое бате, а?С тия евроценности дотам я докарахме.

Башибозука на Турчинов и Яйцето не може да бъде обучен. Това е башибозук... Няма дисциплина, има само водка с салом, и блядки. Кражбите и убияствата са приоритет,както беше срещу невъоръжения "Беркут" на Янукович.

а башибозукът на Путлер е обучен- завзе половин Украйна ...

Ще ги обучават как се поздравява с тризъбец. Също така и на бързо захвъляне на оръжието и скоростно изнасяне от битка.

Не ме тревожи разходката на тюленчетата из Кърпапите. По ме тревожат целите на Искендерите в Крим и Черноморския флот!