Коментари - САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8 | Днес.dir.bg

САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8

САЩ заплашиха Русия с международна изолация, санкции и изключване от групата на Г-8.

Обратно в новината

Коментари - САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8 | Днес.dir.bg

Коментари

Този мухъл на снимката жена си не може да изплаши, камо ли някой друг.

Тоя с кривата уста да почете малко история, да научи с колко годишна история е Русия, да каже колко годишна е историята на САЩ, и след това да яде колкото си иска л...а! Да му са сладки!

Тези санкции ще навредят повече на САЩ, отколкото на Руисия. Например, да забранят износ на пилешки бутчета (тъпкани с хормони и химия) за Русия. Кой ще пострада. Да запранят износ на ГМО царевица и т.н. А за банките да не говорим - е Русия ще спре плащанията и това.

Кери казва: "...ако извърши военно нахлуване в украинската автономна република Крим" Та Русия вече е нахлула с воени част в Крим.

Интересно... Г-8 не беше ли от 8 държави ? Как така САЩ самостоятелно ще изключва от там ? После - не е ли малко нагло, да си си пометал бомбите, където свариш по чужди държави, а сега да скачаш кат петел... А да не говорим и че се оказва, че не са компютри, а компоти :)

Не мога да повярвам, че това е най - коментираната тема в България.Всичко Мара втасала.......

АМЕРИКА НЕ СЕ ЛИ ПЛАШИ В ОТГОВОР НА ДВАТА КАРТОФА РУСИЯ ДА ВЪРНЕ НА АМЕРИКА ПРОБИТИЯТ ДОЛАР.АМИ И АКО КИТАЙ НАПРАВИ СЪЩОТО?

КОЛКО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ КОИТО КАТО ЛАТЕРНА ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО БЕЗ ДА СА ПРОЧЕЛИ И ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА КНИГА !

Руската икономика има огромни структурни и технологични проблеми. Тя стои на глинени крака и е изцяло зависима от междун. цени на някои суровини. Възобновяването на студената война ще бъде пагубно за Русия. Но то сигурно няма и да се състои, защото Путин и ко ще дадат заден ход.

Дет се казва ще и пръднат на оная работа на Русия. И през 2008 Русия беше заплашена с изолация, но ден до пладне...Всъщност какво друго може да направи САЩ, все пак нали треба се покаже мъж.

Ама те тия наистина са си повярвали и то не без подкрепата на другите побъркани от ЕС "лидери" че Русия направо ще се разплаче...Хора които са потънали в огромни дългове с една хартиена "валута"дето да не им се наруши хатъра някои я "уважават" седнали да заплашват на "баба си фурката"

Много смешно. Кокошкари ще изключват Русия.

Америка за пореден път показа кои е по-силния. Само скръцнаха с зъби, и пияните руснаци започнаха да се изтеглят от Крим. Русия никога не е била по изолирана и слаба от сега. Европейския съюз и САЩ са наясно с това и затягат примката още повече!

Много ти е стара информацията или гледаш само БИТИВИ. САЩ и НАТО нямат шанс с война срещу сегашна Русия и го знаят добре. Иначе щяха да влезат в Сирия.

Руската 'мечка' подви опашка пред американският 'МАМУТ' Сега русофиляците пак ли ще кажат,че Русия е по--по-най??? Рублата стана на баница за една нощ...

АМИ ЗНАЕШ ЛИ РУСИЯ Е НА ВТОРО МЯСТО В САЩ ,СЛЕД КИТАЙ,ПО ИЗКУПЕН ДЪЛГ! И АКО Е ВЯРНО ,ЧЕ ПАДЕЖАЕ ТАЗИ ГОДИНА. А КИТАЙЦИТЕ СИ ГО ИСКАТ В ЗЛАТО. А РУСНАЦИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ!

Да оставите за малко Русия и САЩ, и да ми отговорите на следните въпроси, моля: 1. На чия страна е Китай? 2. Колко трлн щд е външния дълг на САЩ към Китай и към Япония? 3. В най-скоро време колко трлн щд от заема е в падеж? 4. Как го иска Китай - в злато или в хартийки? 5. Колко тона е златния резерв на САЩ? 6. Турция на коя страна ще застане - САЩ или Русия? 7. А Япония? 8. Искате ли България да бъде въвлечена в конфликта между Изтока и Запада - това ми е най-важния въпрос? 9. Каква бе нашата полза в Ирак? Дори да получа отговор поне на 1 въпрос, благодаря!

АМИ ТАКА ЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ,НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН ОТГОВОР! ТО ИМА САМО ЕДИН ОТГОВОР ,КОЙТО МОЖЕ ДА ДАДЕ РЕШЕНИЕ ЕДНОВРЕМЕННО НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ-=-=- ВОЙНА! А ТОВА ЗНАЧИ УКРАЙНА Е ФЕТИЛА/КАТО КУЛИТЕ НА 9-11/.

Чудесни и важни въпроси...По т.2 външният дълг на сащ е огромен и могат да бътат пометени с лекота за минути. Икономически са сринати. По т.5 федералният резерв на сащ е частен, това значи че държавата няма такъв, защото евреите вече го източиха. Трудно мога да си представя азиятска страна да застане на страната на сащ при конфликт...По т.8 мощно не искам България да участва в каквито и да е конфликти. Те обслужват строго частни интереси и не ме интересуват...

Никои не иска война освен САЩ! Единственния световен агресор е страната използвала ядрено оръжие срещу 2 мирни града. Това може ли някои да го оспори? - САЩ атакуваха Сърбия заради войната в Косово подпалена от самите тях, както е случая с Украйна. Атакуваха Сърбия с ядрено оръжие (боби с обеднен уран - мръсни бомби), като разрушиха всички мостове по река Дунав, освен другите военни и цивилни обекти. Тези мостове нямаха нищо общо с Косово и се намираха на стотици километри от Косово. - Тогава Американците разрушиха и къща в София и по чудо нямаше жертви. Къде е Косово? - къде е София? Тогава медийно се въведе термина "Политическа пронституция" и президента П. Стоянов го изобразиха като влаков спирач, които дава път на американските изтребители да унищожават суверенна държави. - Ами агресията в Ирак?, Ами Иран?, Ами ракетите които пуснаха срещу Сирия? Израза "Янки вървете си в къщи!" се знае на всички езици и по точно на всички езици е ясно: "Yankee Go home". Кризата в Украина беше запалена от "Yankee Go home" - нали държавния секретар плюеше по ЕС и подклаждаше конфликта от началото "ФЪКАШЕ" всички ръководители на ЕС. Курвата ебеше всичко наред, че не е на нейната, че не може да разположи безплатни американски бази в Украйна. Целия свят се погнуси от нея. Ценизма на САЩ не трябва да забравяме никога! - вижте паметника пред посолството на САЩ в София: НА ЗАГИНАЛИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПИЛОТИ ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ??? Агресора бомбардира София и нашите национални герои, като капитан Списаревски свалят американска крепост в защита на мирното население в София с цената на живота си - на таран. В същото време паметник на агресора у нас. Това не е ли ПОЛИТИЧЕСКА ПРОНСТИТУЦИЯ? Война в Украйна запалена от САЩ и защитена от Путин. Това е реалността в момента.

Евала ,верно си наш.Все пак има и трезво мислещи хора.

"В 21-ви век просто не се дръжте като в 19-и век, нахлувайки в друга страна по напълно изфабрикуван претекст", заяви Кери в предаване на Си Би Ес. Това напълно важи за действията на САЩ спрямо Ирак, когато обявиха , че там има заводи за биологическо оръжие. Защо нито един световен лидер не им се опълчи на лъжите? Всички ли са купени? Русия не спори за Украйна а за Крим, където основното население е руско говорящо и е автономна република, която не признава новото правителсво в Киев. Кой тогава е агресора: Украйна че иска да присъедини автономна република към територията си или Русия, че иска да защити руско население не признаващо властта в Киев?

Джуджето настъпа мотиката...да не повярваш, че такъв тъпанар е начело на велика Русия !!

Вече и Украйнина си има ГЕРБ (ГЕРУ)- Граждани за Европейско Разграбвене на УКРАЙНА :)

най-мразената страна в световен мащаб е САЩ- справка Хитлер - 1945г.

най-мразената страна в световен мащаб е САЩ

Искаше да кажеш - Русия.

Най-мразената страна по всички континенти на света е САЩ!

КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА /народна поговорка / Светът не е роден от САЩ. Власта ви, не е миродавна. Залъка, захапали за власт ще бъде вашта тъжна сянка! ---------------------- Помислете за народа си, поставен да живее сред лъжи създадени от ЦРУ и Пентагона за да може капитала да цъвти!

МЪЛНИЯ: Русия официално покони на богата тралеза САЩ и колонията им ЕС. Менюто е добре известно: лай.ната, които демакратично "изсра.ха " в Украйна

В колко страни в света USA нямат свои военни бази? В колко страни по света USA не са извършвали подривна дейност, не са правили опити за сваляне на определен режим, не са се месили във вътрешните работи на суверенни държави, не са извършвали покушения или опити за такива над неудобни за тях лидери или личности, не са извършвали инвазия в суверенни държави под измислен от тях предлог, който в последствие се оказва поредната им лъжа...? ...и всичко това замаскирано зад националната сигурност на хамериканците и техните интереси/икономически, геополитически... още и геостратигически/... Питам аз , а за отговорите...справка с историята и интернет...

И- ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА ! КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ - ОТ "КОНФЛИКТА" ? И ОТ ЦЯЛАТА "СХЕМА" СПОРЕД МЕН -ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БОГАТИ БОРСОВИ ИГРАЧИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ..../ако не избухне накрая някоя ядрена война .. която ще се сере на милиардите и на едните и на другите ::))))) .../- печелят СПЕКУЛАНТИТЕ на борсовия и валутния пазар .. и НАЙ-ВЕЧЕ - ОНИЯ КРУПНИ ИГРАЧИ- СПЕКУЛИРАЩИ С АКЦИИ И ЧУЖДИ ВАЛУТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ .../ ТОЕСТ- БОГАТИТЕ- СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ .ПОКРАЙ ВСИЧКИТЕ ТИЯ 'СЪТРЕСЕНИЯ"... А -КОЙ ГУБИ ????????????? ГУБЯТ - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КАТО НАС ... ПАК ЗА НАС - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ - ЩЕ ИМА СПРЯН ГАЗ .. РЕЖИМИ НА ОТОПЛЕНИЕ .НА ТОКА ..ПАК ЩЕ ИМА СКЪП И - БЕНЗИН , НАФТА , МАЗУТ И ПЕТРОЛ-КАТО ЦЯЛО... ПАК ЩЕ СМЕ НА ТЪМНО , СТУДЕНО ... А ДАЛИ РУСИЯ ИЛИ САЩ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ- Е ВСЕ ТАЯ ... НИЕ БЕДНИТЕ И ВСИЧКИ ДЕТО СМЕ 'ДОЛУ" - ЩЕ ПЛАТИМ "МАСТРАФА" .. ВЯРВАЙТЕ НА СТАРИЯ И ЧЕСТЕН СЕРСЕМИН !!!!!!!! АЗ НЕ СЕ ПРОДАВАМ И НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ИЗЛИШНИ НЕЩА ...!!!!!! ТАКА , ЧЕ ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ТУК ВИ КАЗВАМ - - ПРЕДИ ДА ИДЕТЕ И ДА ЗЯЕТЕ- ПО УЛИЦИТЕ- ЗА ЕДНИТЕ ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ- ДАЛАВЕРАДЖИИ... ТЕ ТАКА И ТАКА - СА НА ДАЛАВЕРА... А ВИЕ ??????

хамериканците искат да избият 200 милиона руснаци и да завземата територията й. Всъщност това искаше и Хитлер

Като го гледам мамуняка Кери, очевидно брадата му и челюстите са изпреварили в развитието си челцето и това, което би следвало да има зад него. Това си е прероден неендерталец облечен прилично костюмче. В комплект с неговия началник брикета ,със всичките си словоблудства, най-много да накарат чичко Путин да си го премести в другия крачол.

Е това не е Ирак -пука им на РУСНАЦИТЕ.Няма да се уплашат,а и доколкото знам Те имат малко по-вече право да се месят там,отколкото САЩ.

Какво ако рублата падне с 20%?

Русия просто ще продава оръжие 20% по-евтино на американските пазари. Следващият моля.

Вижте къде са Словения , Чехия и др. бивши СоцСтрани и избирайте вие къде искате да бъде България , в ЕС с богатия Запад , или в ОНД , гладни и бедни с Русия World Bank (2012) Rank Country Intl. $ 35 Slovenia 26,801 ......... в ЕС , със САЩ и Запада 37 Czech Republic 26,426 .... и всички други в ЕС и със Запада 39 Slovakia 24,896 44 Lithuania 23,487 45 Estonia 23,024 47 Poland 21,903 48 Hungary 21,570 49 Latvia 21,005 ============================================ 55 Russia 17,709 .... "великата" Русия , по -бедна и гладна от Барбадос и от всички в ЕС 67 Bulgaria 14,312 ..... с "братската помощ" на СС Сере ! 71 Venezuela 13,616 а е една от най-богатите на нефт страни 86 Serbia 10,405 ... и те с Русия ! 93 China 9,162 - "великата" Чайна , също с "братската помощ" на СС Сере ! 106 Ukraine 7,295 Също с братската помощ на Русия и в ОНД ! Повтарям , Вижте кой къде е по БВП на глава от населението и мислете ! Вижте къде са вече бившите СоцСтрани , ... в ЕС и със ЗАПАДА обаче , а всички бяха еднакво бедни през 1990 год , с БВП на глава 6 - 7 хил. $

евнух,само Путин ще го оправи.

Гледам ,че се обиждате на готвачи... Бащата на г-н Путин е бил готвач на др. Сталин ... Бащата на наш Цецо е шофьор на един друг шеф... и така нататък

Който е гледал пресконференцията на Расмусен снощи, знае: 1. Всичко това е нормална риторика за "запазване на лицето". 3. Нищо реално няма да последва - НАТО отказва дори да свика министрите на външните работи, а и НИТО ЕДНА държава от НАТО не иска задействането на Чл. 4 от договора, да не говорим пък за Чл. 5. 4. Путин ще задуши икономически Украйна за месеци. Проглушиха ни ушите с нищожния 1.5 млрд които дължат на Газпром. Но те са повод за връщане на нормалната пазарна цена за газа - от около 460 долара за 1000 куб.м. Досега украинците плащаха по около 200. Да не говорим за спирането на износа за Русия и вдигането на митата - вече бе проиграно миналата есен и резултатът беше ужасен за Украйна - тогава и клекнаха за ЕС. 5. Западът (и ние в т.ч.) знае, че няма полезен ход. Според мен са прежалили Крим, а за останалите рускоговорящи части Путин ще избие автономност. 6. Груба лъжа е това, което говорят в нашите медии за немския експерт - реално той каза, че Путин действа в рамките на споразуменията. Сега ще протака нещата с контактни и кви ли не групи (пази лицето на Запада), междувременно в Крим (шефовете на всички силови ведомства вчера се заклеха на кримската власт) ще си направят референдума на 30 март. После - както става в световната политика - Глас народен - глас Божи! (Когато ни изнася!) 7. За замразяването на руските активи четете по-внимателно какво е казал Кери - може да се стигне да това, някога, ще видим доколко е подходящо и дали и как може да стане... 8. За Г8-1 на Путин му е през оная работа. Той отдавна подготвя противодействие с китайците, които сега тихичко работят в негова полза - който е чел за реакциите им и какво послание изпратиха в Киев - знае, за какво говоря. На голямата шахматна дъска, Западът ще е доволен и от малкото парче, което ще получи от Украйна. На практика Путин и Меркел си поделиха Украйна - нищо ново. На тях им пука за украинците, точно колкото и за нас - българите. Тоест - изобщо не им пука.

И така излиза, че страната с по малко от 2% от световната икономика контролира света. А котайците сигурно скоро ще почнат да държат държавния си резерв в рубли :) Икономически щял да задуши Украйна .. и какво ще постигне с това. Повече уважение и респект. Сигурно всеки украинец без самоуважение ще му целува краката. А останалите? А какво става когато ти симпатизират всички подлоги а хората с достойнство те мразят ... кофти работата става.

Приятелю, не ме разсмивай с думички като уважение и симпатии. Защото най-мразената страна в световен мащаб е САЩ, а за Обама изобщо няма какво да говорим. Що не погледнеш и какъв е рейтингът на UK, Франция, Германия? ЕС сме под 800 млиона и 350 млн американци - 1.1 млрд човека. Колко са обще, а? И всички безкрайно ни симпатизират и уважават, нали? Да си чувал нещо също и за призивите доларът да бъде изместен като световна валута? Имат и икономическите и политическите основания за това. Колко е дългът на САЩ към Китай, сещаш ли се? И още - САЩ са една от малкото страни, които нямат собствена валута, а ползват банкнотите на частна банка.

пълна изолация докато режимът в Кремъл не бъде смъкнат от самите руснаци и те не извоюват сами свободата си от болшевишкия гнет, за да станат част от развиващия се с бясно темпо цивилизован свят

А Путин отговорил на тази заплаха с заплаха да изключи останалите 7 в Г-8 и да го преобразува в Г-1.

хахаха... остроумно

За да има мир и спокойствие след събитията в Украйна, следва НАТО да се разпусне.Не е никак оправдано те да същестуввата повече години, отколкото варшавският договор. Ако рублата падне, има втори вариант- евролевът.

САЩ заплаши Русия с изолация и санкции, Русия се стресна, а Путин...си го премести в другия крачол...

Тоя иска да остане в историята като бащата на народите. Въпреки че интелекта му стига само за апаратчик и няма никакви идеали освен собствения си егоизъм още не се е отказъл. За радост на останалия свят брутния вътрешен продут на Русия е по малко от 2% от световния, а 50% от него изтича на запад заедно с мозъците. Закопава собствения си народ и ги залъгва с олимпийски златни медали.

Г-8 вече не е това, което беше. Светът се променя 7-та беше принудена да създаде Г-20, т.к. вече не е в състояние да управлява световните процеси без останалите 13 държави... с такива заплахи не могат да стреснат никого само олекват .

Сайгон - Амириканско посолство - БЯГАТ с хеликоптер. След тоновете Напалм които са изсипали. Този наистина е Бивш Готвач.

Афганистан, цялото съветско посолство драпа заедно с "непобедимата" Съветска армия, изтрепала между другото над 1 миллион мирни афганистанци!

Баце, ти брои ли ги? Ако ли пък не - ша знайш, че си Мноо Проз, Баце, ама Мноо!

Кери, юдо обричаш Европа на лишения и работиш за мириканската икономика да е с ползи от кризата! С какъв газ, нефт, дървесина и т.н. ще се задоволи гладът в Европа? Ние защо да студуваме? Заради вашите интереси? Не, нежелая да ми налагаш твоите стремления! И помни, че ако много се самозабравите тази ще е първата война, която от столетия ще се води и на твоя територия! До сега все войните бяха далеч от САЩ и тя само печелеше от тях! Сега нещата са мааалко по-различни! Та си натискай трибуквието и мълчи! Не искаме да те слушаме!

Тоест понеже не искаш да ти е студено зимата си готов да приемеш някакви хора някъде да загубят свободата си. Не смяташ ли че си гаден егоист и страхливец?

Ако изключат Русия от Г-8, тогава ще станат Г-7, 7-те държави с икономики в рецесия и най-големи външни дългове в света, така че голяма работа. По-добре сам, отколкото в лоша компания.

САЩ да си налягат парцалите и да не се месят в работите на батковците. Похарчиха 5 милярда да подържат размириците в Украина и сега врякат.

че ако рече да врътне кранчето на газта,...

И КАТО ГИ ИЗКЛЮЧАТ И КАКВО ? ще спре да тече нефта или газ-а ? или ще спрат да копаят диаманти ? да не ви чуят китайците, че голям смях ще се смеят.. Русия винаги е била велика и ще бъде.

Нема страшно, ще ядат диаманти, ще пият нефт и ще нюхат газ! Вси накакси ще изкарат!

Ако българите,които говорят турски обидени от това,че им забраниха да агитират на турски език и хипотетично, Анкара под претекст-защита на турско говорящото население в тези райони на България излрати башибозук за респект,питам защитниците на Русия,какво трябва да направи нашата страна?... Ако сте българи, престанете да пишете глупости за цивилизования свят в който живеете и самата Русия се стреми да бъде част от него.И между другото;До 12 часа"мечката"ще се прибере в бърлогата,разбира се с подобаващо самочувствие,което не и липсва.

по времето на голямата ехкурзия не посмяха , сега не се знае....

ще чакаме америка и ес да им се скарат

Ще стане това, което стана в Кипър или Косово! Ти тъпанар ли си или мислещ и помнещ човек? Ако си тъпанар, продължавай с тъпана! Мириканските демонократи ще направят това, което им отърва! Нали ръкопляскахте, когато ни принудиха да си унищожим ракетите, респектиращи Анкара, нали ни сведоха армията да почетен караул и два-три батальона наше пушечно месо, което да им върши мръсната работа по местата запалени от тях по Света! Като има аршин, да е един за всички! И за нас и за мириканците и за турците и за африканците! Е те това е справедливо, а това за което плямпаш си е чиста демагогия!

България е република,на която в състава и липсват,автономни такива. Надявам се да стоплиш,за какво иде реч.

САЩ, Канада, Франция, Германия, Япония, Великобритания и Италия. Нима това са новите властелини на света и те безспорно ще определят съдбините на целия свят!? А каква е позицията на страните от БРИКС и другите страни от света? Със сигурност не съвпада и няма да съвпадне с желанията на "новите влестелини". Тепърва ще излизат на яве нови аспекти от международния живот и ще стане ясно "кой на кого е кум, кой на кого е сват и кой е на булката брат".

Ами ето за Китай: "Главы внешнеполитических ведомств обменялись мнениями по ситуации на Украине. Было отмечено широкое совпадение точек зрения России и Китая в связи со сложившейся ситуацией в этой стране и вокруг нее"

В колко страни в света USA нямат свои военни бази? В колко страни по света USA не са извършвали подривна дейност, не са правили опити за сваляне на определен режим, не са се месили във вътрешните работи на суверенни държави, не са извършвали покушения или опити за такива над неудобни за тях лидери или личности, не са извършвали инвазия в суверенни държави под измислен от тях предлог, който в последствие се оказва поредната им лъжа...? ...и всичко това замаскирано зад националната сигурност на хамериканците и техните интереси/икономически, геополитически... още и геостратигически/... Питам аз , а за отговорите...справка с историята и интернет...

Да им пратим няколко ракети и да се приключи с тях-съгласен?

Има ли изолация за руснаците ще намалеят рпиходите, но ще оживеят. Свикнали са. Европейците ще са на студено. Не са свикнали. Българския туристически сезон ще се провали и.. Ние също не можем да оцелеем. Ще ни липсват много неща. Ако някой иска да ги премисли всички. Но ние сме тези, които ще отнесем негативите на една изолация...

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

До юни още много вода ще изтече, ще видим дали ще я бойкотират! Не бързай да се радваш преди да се е случило!

Така е и Путин почва да го осъзнава!

Да,да,-даприбира паразити от западна украйна,немците ще са много счастливи!Ще умират от радост!

Аркане, ти чете ли моята реплика към теб, с която те поздравлявам, в знак на най добри чувства и уважение, с песента "Белое емигрантское танго". Надявам се, че дори само по това, ще разбереш моята класа. Отделно коментарите ми, които са извън класацията. Приятно слушане.

Гледах 4-ри Дня в Мае.В Низайка го има. Иначе слушам Висоцки, Песняри и Корозия метала. Честит Празник Сеньор.

болшевишка мужикия капитулира пред обединеното оръжие на България, Германия, Австро-Унгария и Турция, подписвайки унизителния Брест-Литовски мирен договор, с който предава Украина на Германия. Време е Фрау Меркел да си вземе полагаемото.

иди сега гледаи сталиград от 2013. тая боза е на ниво ти

И още нещо/ това е само за приятели/, гледай в YouTube - City Am Fenster. Там на цигулката е Георги Гогов. Това е моят музикален и визуален поздрав от мен.

Когато котвата вдигнахме и отделихме се от пристана, уморени вълните стенеха, чайка крещеше... отчаяно. Вятър - крадливият спътник край борда ридае в забрава, и плаче пехотен поручик от злост без пагони останал. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Тук ордените пропихме в кръчма дребнави ядем, но униформите обличаме, а на какво се надяваме. Само в нощите няма наивност, шумолят неспокойните клони, като стон от Татарския пролив на 10 хиляди загробени. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Изгнание - вичко възможно е, не сме вече част от Русия, а душата все пак се тревожи за безкрайните и синини. Вие сами ще си отмъстите задавяйки се в кръвта си, ако може на нас да простите ще живеем с тъгата си. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Дядо е бил много млад, само хорунжий. Виж Прадядо Николай е командвал 1000 саби и Дядо е бил между тези Саби. Благодари ти много. Днес ще изгледам пак Лейтенант Суворов.

Коментари - САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8 | Днес.dir.bg

САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8

САЩ заплашиха Русия с международна изолация, санкции и изключване от групата на Г-8.

Обратно в новината

Коментари - САЩ заплашиха Русия с изолация, санкции, изключване от Г-8 | Днес.dir.bg

Коментари

Този мухъл на снимката жена си не може да изплаши, камо ли някой друг.

Тоя с кривата уста да почете малко история, да научи с колко годишна история е Русия, да каже колко годишна е историята на САЩ, и след това да яде колкото си иска л...а! Да му са сладки!

Тези санкции ще навредят повече на САЩ, отколкото на Руисия. Например, да забранят износ на пилешки бутчета (тъпкани с хормони и химия) за Русия. Кой ще пострада. Да запранят износ на ГМО царевица и т.н. А за банките да не говорим - е Русия ще спре плащанията и това.

Кери казва: "...ако извърши военно нахлуване в украинската автономна република Крим" Та Русия вече е нахлула с воени част в Крим.

Интересно... Г-8 не беше ли от 8 държави ? Как така САЩ самостоятелно ще изключва от там ? После - не е ли малко нагло, да си си пометал бомбите, където свариш по чужди държави, а сега да скачаш кат петел... А да не говорим и че се оказва, че не са компютри, а компоти :)

Не мога да повярвам, че това е най - коментираната тема в България.Всичко Мара втасала.......

АМЕРИКА НЕ СЕ ЛИ ПЛАШИ В ОТГОВОР НА ДВАТА КАРТОФА РУСИЯ ДА ВЪРНЕ НА АМЕРИКА ПРОБИТИЯТ ДОЛАР.АМИ И АКО КИТАЙ НАПРАВИ СЪЩОТО?

КОЛКО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ КОИТО КАТО ЛАТЕРНА ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО БЕЗ ДА СА ПРОЧЕЛИ И ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА КНИГА !

Руската икономика има огромни структурни и технологични проблеми. Тя стои на глинени крака и е изцяло зависима от междун. цени на някои суровини. Възобновяването на студената война ще бъде пагубно за Русия. Но то сигурно няма и да се състои, защото Путин и ко ще дадат заден ход.

Дет се казва ще и пръднат на оная работа на Русия. И през 2008 Русия беше заплашена с изолация, но ден до пладне...Всъщност какво друго може да направи САЩ, все пак нали треба се покаже мъж.

Ама те тия наистина са си повярвали и то не без подкрепата на другите побъркани от ЕС "лидери" че Русия направо ще се разплаче...Хора които са потънали в огромни дългове с една хартиена "валута"дето да не им се наруши хатъра някои я "уважават" седнали да заплашват на "баба си фурката"

Много смешно. Кокошкари ще изключват Русия.

Америка за пореден път показа кои е по-силния. Само скръцнаха с зъби, и пияните руснаци започнаха да се изтеглят от Крим. Русия никога не е била по изолирана и слаба от сега. Европейския съюз и САЩ са наясно с това и затягат примката още повече!

Много ти е стара информацията или гледаш само БИТИВИ. САЩ и НАТО нямат шанс с война срещу сегашна Русия и го знаят добре. Иначе щяха да влезат в Сирия.

Руската 'мечка' подви опашка пред американският 'МАМУТ' Сега русофиляците пак ли ще кажат,че Русия е по--по-най??? Рублата стана на баница за една нощ...

АМИ ЗНАЕШ ЛИ РУСИЯ Е НА ВТОРО МЯСТО В САЩ ,СЛЕД КИТАЙ,ПО ИЗКУПЕН ДЪЛГ! И АКО Е ВЯРНО ,ЧЕ ПАДЕЖАЕ ТАЗИ ГОДИНА. А КИТАЙЦИТЕ СИ ГО ИСКАТ В ЗЛАТО. А РУСНАЦИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ!

Да оставите за малко Русия и САЩ, и да ми отговорите на следните въпроси, моля: 1. На чия страна е Китай? 2. Колко трлн щд е външния дълг на САЩ към Китай и към Япония? 3. В най-скоро време колко трлн щд от заема е в падеж? 4. Как го иска Китай - в злато или в хартийки? 5. Колко тона е златния резерв на САЩ? 6. Турция на коя страна ще застане - САЩ или Русия? 7. А Япония? 8. Искате ли България да бъде въвлечена в конфликта между Изтока и Запада - това ми е най-важния въпрос? 9. Каква бе нашата полза в Ирак? Дори да получа отговор поне на 1 въпрос, благодаря!

АМИ ТАКА ЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ,НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН ОТГОВОР! ТО ИМА САМО ЕДИН ОТГОВОР ,КОЙТО МОЖЕ ДА ДАДЕ РЕШЕНИЕ ЕДНОВРЕМЕННО НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ-=-=- ВОЙНА! А ТОВА ЗНАЧИ УКРАЙНА Е ФЕТИЛА/КАТО КУЛИТЕ НА 9-11/.

Чудесни и важни въпроси...По т.2 външният дълг на сащ е огромен и могат да бътат пометени с лекота за минути. Икономически са сринати. По т.5 федералният резерв на сащ е частен, това значи че държавата няма такъв, защото евреите вече го източиха. Трудно мога да си представя азиятска страна да застане на страната на сащ при конфликт...По т.8 мощно не искам България да участва в каквито и да е конфликти. Те обслужват строго частни интереси и не ме интересуват...

Никои не иска война освен САЩ! Единственния световен агресор е страната използвала ядрено оръжие срещу 2 мирни града. Това може ли някои да го оспори? - САЩ атакуваха Сърбия заради войната в Косово подпалена от самите тях, както е случая с Украйна. Атакуваха Сърбия с ядрено оръжие (боби с обеднен уран - мръсни бомби), като разрушиха всички мостове по река Дунав, освен другите военни и цивилни обекти. Тези мостове нямаха нищо общо с Косово и се намираха на стотици километри от Косово. - Тогава Американците разрушиха и къща в София и по чудо нямаше жертви. Къде е Косово? - къде е София? Тогава медийно се въведе термина "Политическа пронституция" и президента П. Стоянов го изобразиха като влаков спирач, които дава път на американските изтребители да унищожават суверенна държави. - Ами агресията в Ирак?, Ами Иран?, Ами ракетите които пуснаха срещу Сирия? Израза "Янки вървете си в къщи!" се знае на всички езици и по точно на всички езици е ясно: "Yankee Go home". Кризата в Украина беше запалена от "Yankee Go home" - нали държавния секретар плюеше по ЕС и подклаждаше конфликта от началото "ФЪКАШЕ" всички ръководители на ЕС. Курвата ебеше всичко наред, че не е на нейната, че не може да разположи безплатни американски бази в Украйна. Целия свят се погнуси от нея. Ценизма на САЩ не трябва да забравяме никога! - вижте паметника пред посолството на САЩ в София: НА ЗАГИНАЛИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПИЛОТИ ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ??? Агресора бомбардира София и нашите национални герои, като капитан Списаревски свалят американска крепост в защита на мирното население в София с цената на живота си - на таран. В същото време паметник на агресора у нас. Това не е ли ПОЛИТИЧЕСКА ПРОНСТИТУЦИЯ? Война в Украйна запалена от САЩ и защитена от Путин. Това е реалността в момента.

Евала ,верно си наш.Все пак има и трезво мислещи хора.

"В 21-ви век просто не се дръжте като в 19-и век, нахлувайки в друга страна по напълно изфабрикуван претекст", заяви Кери в предаване на Си Би Ес. Това напълно важи за действията на САЩ спрямо Ирак, когато обявиха , че там има заводи за биологическо оръжие. Защо нито един световен лидер не им се опълчи на лъжите? Всички ли са купени? Русия не спори за Украйна а за Крим, където основното население е руско говорящо и е автономна република, която не признава новото правителсво в Киев. Кой тогава е агресора: Украйна че иска да присъедини автономна република към територията си или Русия, че иска да защити руско население не признаващо властта в Киев?

Джуджето настъпа мотиката...да не повярваш, че такъв тъпанар е начело на велика Русия !!

Вече и Украйнина си има ГЕРБ (ГЕРУ)- Граждани за Европейско Разграбвене на УКРАЙНА :)

най-мразената страна в световен мащаб е САЩ- справка Хитлер - 1945г.

най-мразената страна в световен мащаб е САЩ

Искаше да кажеш - Русия.

Най-мразената страна по всички континенти на света е САЩ!

КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА /народна поговорка / Светът не е роден от САЩ. Власта ви, не е миродавна. Залъка, захапали за власт ще бъде вашта тъжна сянка! ---------------------- Помислете за народа си, поставен да живее сред лъжи създадени от ЦРУ и Пентагона за да може капитала да цъвти!

МЪЛНИЯ: Русия официално покони на богата тралеза САЩ и колонията им ЕС. Менюто е добре известно: лай.ната, които демакратично "изсра.ха " в Украйна

В колко страни в света USA нямат свои военни бази? В колко страни по света USA не са извършвали подривна дейност, не са правили опити за сваляне на определен режим, не са се месили във вътрешните работи на суверенни държави, не са извършвали покушения или опити за такива над неудобни за тях лидери или личности, не са извършвали инвазия в суверенни държави под измислен от тях предлог, който в последствие се оказва поредната им лъжа...? ...и всичко това замаскирано зад националната сигурност на хамериканците и техните интереси/икономически, геополитически... още и геостратигически/... Питам аз , а за отговорите...справка с историята и интернет...

И- ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА ! КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ - ОТ "КОНФЛИКТА" ? И ОТ ЦЯЛАТА "СХЕМА" СПОРЕД МЕН -ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БОГАТИ БОРСОВИ ИГРАЧИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ..../ако не избухне накрая някоя ядрена война .. която ще се сере на милиардите и на едните и на другите ::))))) .../- печелят СПЕКУЛАНТИТЕ на борсовия и валутния пазар .. и НАЙ-ВЕЧЕ - ОНИЯ КРУПНИ ИГРАЧИ- СПЕКУЛИРАЩИ С АКЦИИ И ЧУЖДИ ВАЛУТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ .../ ТОЕСТ- БОГАТИТЕ- СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ .ПОКРАЙ ВСИЧКИТЕ ТИЯ 'СЪТРЕСЕНИЯ"... А -КОЙ ГУБИ ????????????? ГУБЯТ - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КАТО НАС ... ПАК ЗА НАС - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ - ЩЕ ИМА СПРЯН ГАЗ .. РЕЖИМИ НА ОТОПЛЕНИЕ .НА ТОКА ..ПАК ЩЕ ИМА СКЪП И - БЕНЗИН , НАФТА , МАЗУТ И ПЕТРОЛ-КАТО ЦЯЛО... ПАК ЩЕ СМЕ НА ТЪМНО , СТУДЕНО ... А ДАЛИ РУСИЯ ИЛИ САЩ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ- Е ВСЕ ТАЯ ... НИЕ БЕДНИТЕ И ВСИЧКИ ДЕТО СМЕ 'ДОЛУ" - ЩЕ ПЛАТИМ "МАСТРАФА" .. ВЯРВАЙТЕ НА СТАРИЯ И ЧЕСТЕН СЕРСЕМИН !!!!!!!! АЗ НЕ СЕ ПРОДАВАМ И НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ИЗЛИШНИ НЕЩА ...!!!!!! ТАКА , ЧЕ ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ТУК ВИ КАЗВАМ - - ПРЕДИ ДА ИДЕТЕ И ДА ЗЯЕТЕ- ПО УЛИЦИТЕ- ЗА ЕДНИТЕ ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ- ДАЛАВЕРАДЖИИ... ТЕ ТАКА И ТАКА - СА НА ДАЛАВЕРА... А ВИЕ ??????

хамериканците искат да избият 200 милиона руснаци и да завземата територията й. Всъщност това искаше и Хитлер

Като го гледам мамуняка Кери, очевидно брадата му и челюстите са изпреварили в развитието си челцето и това, което би следвало да има зад него. Това си е прероден неендерталец облечен прилично костюмче. В комплект с неговия началник брикета ,със всичките си словоблудства, най-много да накарат чичко Путин да си го премести в другия крачол.

Е това не е Ирак -пука им на РУСНАЦИТЕ.Няма да се уплашат,а и доколкото знам Те имат малко по-вече право да се месят там,отколкото САЩ.

Какво ако рублата падне с 20%?

Русия просто ще продава оръжие 20% по-евтино на американските пазари. Следващият моля.

Вижте къде са Словения , Чехия и др. бивши СоцСтрани и избирайте вие къде искате да бъде България , в ЕС с богатия Запад , или в ОНД , гладни и бедни с Русия World Bank (2012) Rank Country Intl. $ 35 Slovenia 26,801 ......... в ЕС , със САЩ и Запада 37 Czech Republic 26,426 .... и всички други в ЕС и със Запада 39 Slovakia 24,896 44 Lithuania 23,487 45 Estonia 23,024 47 Poland 21,903 48 Hungary 21,570 49 Latvia 21,005 ============================================ 55 Russia 17,709 .... "великата" Русия , по -бедна и гладна от Барбадос и от всички в ЕС 67 Bulgaria 14,312 ..... с "братската помощ" на СС Сере ! 71 Venezuela 13,616 а е една от най-богатите на нефт страни 86 Serbia 10,405 ... и те с Русия ! 93 China 9,162 - "великата" Чайна , също с "братската помощ" на СС Сере ! 106 Ukraine 7,295 Също с братската помощ на Русия и в ОНД ! Повтарям , Вижте кой къде е по БВП на глава от населението и мислете ! Вижте къде са вече бившите СоцСтрани , ... в ЕС и със ЗАПАДА обаче , а всички бяха еднакво бедни през 1990 год , с БВП на глава 6 - 7 хил. $

евнух,само Путин ще го оправи.

Гледам ,че се обиждате на готвачи... Бащата на г-н Путин е бил готвач на др. Сталин ... Бащата на наш Цецо е шофьор на един друг шеф... и така нататък

Който е гледал пресконференцията на Расмусен снощи, знае: 1. Всичко това е нормална риторика за "запазване на лицето". 3. Нищо реално няма да последва - НАТО отказва дори да свика министрите на външните работи, а и НИТО ЕДНА държава от НАТО не иска задействането на Чл. 4 от договора, да не говорим пък за Чл. 5. 4. Путин ще задуши икономически Украйна за месеци. Проглушиха ни ушите с нищожния 1.5 млрд които дължат на Газпром. Но те са повод за връщане на нормалната пазарна цена за газа - от около 460 долара за 1000 куб.м. Досега украинците плащаха по около 200. Да не говорим за спирането на износа за Русия и вдигането на митата - вече бе проиграно миналата есен и резултатът беше ужасен за Украйна - тогава и клекнаха за ЕС. 5. Западът (и ние в т.ч.) знае, че няма полезен ход. Според мен са прежалили Крим, а за останалите рускоговорящи части Путин ще избие автономност. 6. Груба лъжа е това, което говорят в нашите медии за немския експерт - реално той каза, че Путин действа в рамките на споразуменията. Сега ще протака нещата с контактни и кви ли не групи (пази лицето на Запада), междувременно в Крим (шефовете на всички силови ведомства вчера се заклеха на кримската власт) ще си направят референдума на 30 март. После - както става в световната политика - Глас народен - глас Божи! (Когато ни изнася!) 7. За замразяването на руските активи четете по-внимателно какво е казал Кери - може да се стигне да това, някога, ще видим доколко е подходящо и дали и как може да стане... 8. За Г8-1 на Путин му е през оная работа. Той отдавна подготвя противодействие с китайците, които сега тихичко работят в негова полза - който е чел за реакциите им и какво послание изпратиха в Киев - знае, за какво говоря. На голямата шахматна дъска, Западът ще е доволен и от малкото парче, което ще получи от Украйна. На практика Путин и Меркел си поделиха Украйна - нищо ново. На тях им пука за украинците, точно колкото и за нас - българите. Тоест - изобщо не им пука.

И така излиза, че страната с по малко от 2% от световната икономика контролира света. А котайците сигурно скоро ще почнат да държат държавния си резерв в рубли :) Икономически щял да задуши Украйна .. и какво ще постигне с това. Повече уважение и респект. Сигурно всеки украинец без самоуважение ще му целува краката. А останалите? А какво става когато ти симпатизират всички подлоги а хората с достойнство те мразят ... кофти работата става.

Приятелю, не ме разсмивай с думички като уважение и симпатии. Защото най-мразената страна в световен мащаб е САЩ, а за Обама изобщо няма какво да говорим. Що не погледнеш и какъв е рейтингът на UK, Франция, Германия? ЕС сме под 800 млиона и 350 млн американци - 1.1 млрд човека. Колко са обще, а? И всички безкрайно ни симпатизират и уважават, нали? Да си чувал нещо също и за призивите доларът да бъде изместен като световна валута? Имат и икономическите и политическите основания за това. Колко е дългът на САЩ към Китай, сещаш ли се? И още - САЩ са една от малкото страни, които нямат собствена валута, а ползват банкнотите на частна банка.

пълна изолация докато режимът в Кремъл не бъде смъкнат от самите руснаци и те не извоюват сами свободата си от болшевишкия гнет, за да станат част от развиващия се с бясно темпо цивилизован свят

А Путин отговорил на тази заплаха с заплаха да изключи останалите 7 в Г-8 и да го преобразува в Г-1.

хахаха... остроумно

За да има мир и спокойствие след събитията в Украйна, следва НАТО да се разпусне.Не е никак оправдано те да същестуввата повече години, отколкото варшавският договор. Ако рублата падне, има втори вариант- евролевът.

САЩ заплаши Русия с изолация и санкции, Русия се стресна, а Путин...си го премести в другия крачол...

Тоя иска да остане в историята като бащата на народите. Въпреки че интелекта му стига само за апаратчик и няма никакви идеали освен собствения си егоизъм още не се е отказъл. За радост на останалия свят брутния вътрешен продут на Русия е по малко от 2% от световния, а 50% от него изтича на запад заедно с мозъците. Закопава собствения си народ и ги залъгва с олимпийски златни медали.

Г-8 вече не е това, което беше. Светът се променя 7-та беше принудена да създаде Г-20, т.к. вече не е в състояние да управлява световните процеси без останалите 13 държави... с такива заплахи не могат да стреснат никого само олекват .

Сайгон - Амириканско посолство - БЯГАТ с хеликоптер. След тоновете Напалм които са изсипали. Този наистина е Бивш Готвач.

Афганистан, цялото съветско посолство драпа заедно с "непобедимата" Съветска армия, изтрепала между другото над 1 миллион мирни афганистанци!

Баце, ти брои ли ги? Ако ли пък не - ша знайш, че си Мноо Проз, Баце, ама Мноо!

Кери, юдо обричаш Европа на лишения и работиш за мириканската икономика да е с ползи от кризата! С какъв газ, нефт, дървесина и т.н. ще се задоволи гладът в Европа? Ние защо да студуваме? Заради вашите интереси? Не, нежелая да ми налагаш твоите стремления! И помни, че ако много се самозабравите тази ще е първата война, която от столетия ще се води и на твоя територия! До сега все войните бяха далеч от САЩ и тя само печелеше от тях! Сега нещата са мааалко по-различни! Та си натискай трибуквието и мълчи! Не искаме да те слушаме!

Тоест понеже не искаш да ти е студено зимата си готов да приемеш някакви хора някъде да загубят свободата си. Не смяташ ли че си гаден егоист и страхливец?

Ако изключат Русия от Г-8, тогава ще станат Г-7, 7-те държави с икономики в рецесия и най-големи външни дългове в света, така че голяма работа. По-добре сам, отколкото в лоша компания.

САЩ да си налягат парцалите и да не се месят в работите на батковците. Похарчиха 5 милярда да подържат размириците в Украина и сега врякат.

че ако рече да врътне кранчето на газта,...

И КАТО ГИ ИЗКЛЮЧАТ И КАКВО ? ще спре да тече нефта или газ-а ? или ще спрат да копаят диаманти ? да не ви чуят китайците, че голям смях ще се смеят.. Русия винаги е била велика и ще бъде.

Нема страшно, ще ядат диаманти, ще пият нефт и ще нюхат газ! Вси накакси ще изкарат!

Ако българите,които говорят турски обидени от това,че им забраниха да агитират на турски език и хипотетично, Анкара под претекст-защита на турско говорящото население в тези райони на България излрати башибозук за респект,питам защитниците на Русия,какво трябва да направи нашата страна?... Ако сте българи, престанете да пишете глупости за цивилизования свят в който живеете и самата Русия се стреми да бъде част от него.И между другото;До 12 часа"мечката"ще се прибере в бърлогата,разбира се с подобаващо самочувствие,което не и липсва.

по времето на голямата ехкурзия не посмяха , сега не се знае....

ще чакаме америка и ес да им се скарат

Ще стане това, което стана в Кипър или Косово! Ти тъпанар ли си или мислещ и помнещ човек? Ако си тъпанар, продължавай с тъпана! Мириканските демонократи ще направят това, което им отърва! Нали ръкопляскахте, когато ни принудиха да си унищожим ракетите, респектиращи Анкара, нали ни сведоха армията да почетен караул и два-три батальона наше пушечно месо, което да им върши мръсната работа по местата запалени от тях по Света! Като има аршин, да е един за всички! И за нас и за мириканците и за турците и за африканците! Е те това е справедливо, а това за което плямпаш си е чиста демагогия!

България е република,на която в състава и липсват,автономни такива. Надявам се да стоплиш,за какво иде реч.

САЩ, Канада, Франция, Германия, Япония, Великобритания и Италия. Нима това са новите властелини на света и те безспорно ще определят съдбините на целия свят!? А каква е позицията на страните от БРИКС и другите страни от света? Със сигурност не съвпада и няма да съвпадне с желанията на "новите влестелини". Тепърва ще излизат на яве нови аспекти от международния живот и ще стане ясно "кой на кого е кум, кой на кого е сват и кой е на булката брат".

Ами ето за Китай: "Главы внешнеполитических ведомств обменялись мнениями по ситуации на Украине. Было отмечено широкое совпадение точек зрения России и Китая в связи со сложившейся ситуацией в этой стране и вокруг нее"

В колко страни в света USA нямат свои военни бази? В колко страни по света USA не са извършвали подривна дейност, не са правили опити за сваляне на определен режим, не са се месили във вътрешните работи на суверенни държави, не са извършвали покушения или опити за такива над неудобни за тях лидери или личности, не са извършвали инвазия в суверенни държави под измислен от тях предлог, който в последствие се оказва поредната им лъжа...? ...и всичко това замаскирано зад националната сигурност на хамериканците и техните интереси/икономически, геополитически... още и геостратигически/... Питам аз , а за отговорите...справка с историята и интернет...

Да им пратим няколко ракети и да се приключи с тях-съгласен?

Има ли изолация за руснаците ще намалеят рпиходите, но ще оживеят. Свикнали са. Европейците ще са на студено. Не са свикнали. Българския туристически сезон ще се провали и.. Ние също не можем да оцелеем. Ще ни липсват много неща. Ако някой иска да ги премисли всички. Но ние сме тези, които ще отнесем негативите на една изолация...

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

До юни още много вода ще изтече, ще видим дали ще я бойкотират! Не бързай да се радваш преди да се е случило!

Така е и Путин почва да го осъзнава!

Да,да,-даприбира паразити от западна украйна,немците ще са много счастливи!Ще умират от радост!

Аркане, ти чете ли моята реплика към теб, с която те поздравлявам, в знак на най добри чувства и уважение, с песента "Белое емигрантское танго". Надявам се, че дори само по това, ще разбереш моята класа. Отделно коментарите ми, които са извън класацията. Приятно слушане.

Гледах 4-ри Дня в Мае.В Низайка го има. Иначе слушам Висоцки, Песняри и Корозия метала. Честит Празник Сеньор.

болшевишка мужикия капитулира пред обединеното оръжие на България, Германия, Австро-Унгария и Турция, подписвайки унизителния Брест-Литовски мирен договор, с който предава Украина на Германия. Време е Фрау Меркел да си вземе полагаемото.

иди сега гледаи сталиград от 2013. тая боза е на ниво ти

И още нещо/ това е само за приятели/, гледай в YouTube - City Am Fenster. Там на цигулката е Георги Гогов. Това е моят музикален и визуален поздрав от мен.

Когато котвата вдигнахме и отделихме се от пристана, уморени вълните стенеха, чайка крещеше... отчаяно. Вятър - крадливият спътник край борда ридае в забрава, и плаче пехотен поручик от злост без пагони останал. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Тук ордените пропихме в кръчма дребнави ядем, но униформите обличаме, а на какво се надяваме. Само в нощите няма наивност, шумолят неспокойните клони, като стон от Татарския пролив на 10 хиляди загробени. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Изгнание - вичко възможно е, не сме вече част от Русия, а душата все пак се тревожи за безкрайните и синини. Вие сами ще си отмъстите задавяйки се в кръвта си, ако може на нас да простите ще живеем с тъгата си. Щом затворя очи - ето виж пепел, кръв и коне на едно и лети, все лети над Париж емигрантското бяло танго. Дядо е бил много млад, само хорунжий. Виж Прадядо Николай е командвал 1000 саби и Дядо е бил между тези Саби. Благодари ти много. Днес ще изгледам пак Лейтенант Суворов.