Коментари - България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ | Днес.dir.bg

България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ

Парламентът се съгласи България да предоставя едностранно данъчна информация на САЩ за нейни граждани. Ответната реакция не е задължителна.

Обратно в новината

Коментари - България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Кои са тези които искат комисионните им за продадените национални интереси внесени в американски банки да не бъдат разкривани. Б.Б ,неговото магаре,ранобудните студенти искаха ПРОЗРАЧНОСТ.Защо сега мълчат и искат ,затъмнение ???? Не трябвали отново на висок глас да зададем въпросът КОЙ подписа споразумението и КОЙ го ратифицира ?????????

Ей Господи,няма ли в тази държава на власт да застане истинско,национално отговорно правителство?До кога с тези безродни и продажни политици,които обезличават и обезкървяват родината ни!Господи,дай им мъчителна смърт на тези боклуци и отърви народът ни!

Блюдолизци без разлика от цветовете!!!

Я ПОМИСЛЕТЕ-В ОЧАКВАНЕ РАЗДВИЖВАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМ А-ВРЪЗВАНЕ НА ГАЩИТЕ Е ПРЕВАНТИВНА ДЕЙНОСТ. ПАРЛАМЕНТ ЧУДО. ДОГОВОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДВУСТРАНЕН. ПАРЛАМЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕДЛОЖИ НОВ РАВНОСТОЕН НА САЩ ДОГОВОР.ИНАЧЕ...........

Иначе какво? При този 100% неолиберален пълнеж на парламента с олигархични партии на статуквото различаващи се само по сурЯтите на водещите ги олигарси и при липса на антиолигархичен политически субект, борещ се срещу модела на неолибералния капитализъм и родената от него олигархия, с ясни решения взаимствани от развитие опит на Европа, нищо не може да направиш! Само ще лаеш тук с фалцет или ще предлагаш като изход Терминал 2, като по този начин ще подпомагаш пак на мутроолигархията да си бетонира властта, да прави България( без да те пита с нито една форма на демокрацията) сателит на всички световни олигархии и да затрива държавата ти, докато изчезне от географията на Европа.

България едностранно ще предава, военна, разузнавателна, данъчна и др. видове информации на САЩ, сегашния по-голям брат, но в замяна няма да получава нищо от САЩ.

НАРОДЕ,КЛЕТИ ЗАЩО ГИ КАЧИ НА ВЛАСТ? ЗАЩО?ЗАЩО?ЗАЩО?

Ето ти едно основание за референдум.

Миков - какъв изказ, каква ерудиция, а за произношението да не говорим. Ти така ли си фъфлиш, или си винаги пиян?

киряк-стефчо ли си, що не ходиш в русия, загрижил се е много за визите на гадните сащ.

сега се вида къде ги стяга чипикът червените милионери. Да ми дам моята данъчна информация - няма страшно. Ама червените мчилионери - не може. Нали ще лъснат задниците им.

На съд по бързата процедура и после на стадиона за изпълнение на присъдите!

Как не ви е срам, депутати, да предавате българския народ на чужда държава?! Вие сте национални предатели и трябва да бъдете обесени на площада с американското знаме на главите!

Равноправните отношения изискват взаимност и реципрочност. Защо пък да не получаваме информация за американски граждани, които по някакъв повод са ни привлекли вниманието - като бизнес, като спонсорства /особено на НПО/, като т.нар. благотворителност...

"От БСП обаче обявиха, че искат да внесат предложения, но ръководството на парламента ги контрира с аргумента, че по международни договори не могат да се правят поправки." - по този начин 'прокараха" и 16-те млд. за 5 мин. на птрво и второ четене! Явно са се опитали да играят същата схема, но нещо ги е спряло! Дали тези "наши" "управляващи", се сещат за нещо много простичко и доказано във времето: Историята не прощава единствено и само на ПРЕДАТЕЛИТЕ на РОД и РОДИНА!

ОТ ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ ДОРИ И ДА ИМАТ СМЕТКИ В САЩ, ТЕ НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ОБЛАЖАТ ЧОВКИТЕ.

Само дето в последните 20 години в Белене е бил само Митьо Очите и до колкото знам си е живял не много зле там,а за осъден политик в следващите 20г. само ще сънуваме!!!

България онова.Използва се името на нашата родина в смисъл на територия -Едни слагачи предават информация други /НАТО/ си комуникират на територията - нито правителство , нито парламент,нито демокрация, нищо. Не са ни питали за Райха и Хитлер за СССР, за Евр.Съюз, за НАто.Като стане война обаче първо нас питат. Не може ли да се запише че който извърши национално предателство до 10 поколение не бива да се нарича българин.Само това , то иначе нищо не ги засяга!

Кой да го запише това? Те сами ли? Нали това трябва да се приеме в НС като закон с 51% гласове? А кой там да приеме такъв закон, има ли такива в НС 5? Там е ОЛИГАРХИЯ която си гледа само собствения джоб. България и Русия са първите и последните в Европа с управляваща олигархия , на запад от Хърваско олигархия няма, в ЕС сме единствените. Нашенци парламентаристи приемат ли такъв закон ще си вкарат автогол! Няма в историята на човечеството някой сам да си е ритнал стола на властта!? Въпросът е ЗАЩО ГИ ИЗБИРАМЕ? И не НАТО или ЕС ни е виновно за това. В НАТО има 25 членки , а в ЕС -27. и никоя не се оплаква ,че не са ги питали, защото знае, че това решава народа с национален референдум. Как този олигархичен състав в нашето НС ще инициира такива референдуми.? Да бръщолевите глупости с акъла на 100 годишни комунисти, почерпени от путиновата пропагандна машина срещу Европа и НАТО ви бива, но да мислите как да изкараме тази мафия от парламента си- хич ви няма. А когато идват избори пак гласувате за същите гробокопачи, които вече 25 години управляват и унищожават държавата ни!!!!

А визите?

щат барем , кво се излагат, ама май не ни искат . Егати и слагачите!

продължават да се продават те и нас дето живеем тука

Национално предателство.

Много ясно, че няма да искат информация от САЩите. Представете си, че им поискаме информацията, която имат за мутрата Борисов! "Ало, ало Ваньо!" ще ни се стори, като детска приказка.

...гнусни сте..jaлки сте..подлизурковци..национални предатели..слуги презрени...чудя се как се гледате в огледалото и как заставате очи в очи пред децата си..???

ПОДЛИЗУРКОВЦИ и МАЛОУМНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

Б Л Ю Д О Л И З Ц И! КАТО ВАС НЯМА И В КОСМОСА!

Бай Тошо не можа да ни направи шестнадесета република на СССР, но за сметка на това дояхме русняците и живеехме много по-добре от тях и за сметка на тях. Обаче тъпият му бодигард и магаренцето му Роско ще ни направят американски щат, ама от ония банановите, от които само вземат и нищо не дават.

Алабала е всичко, това споразумение си действа неофициално поне от година. Миналата година получих едни пари от щатите и в банката в която ги получих ме на караха да попълня декларация, дали имам сметки в щатите, плащал ли съм данъци и т.н.

Да, потвърждавам - така е !

Като ни ОНОЖДАТ американците вазелина сами ли трябва да си го носим или ще ни го раздават от Европата като социално слаби. Защо сега от ЕУ не измислят единни парвила за всички. Спряха газопровода защото не отговарял на Европейските норми. Нямат ли там Европейски норми за данъчната информация или тук действа нормата "щом е от америка е на убау, дори да е чепат"

ЕС няма обща енергийна политика, всяка страна си прави енергийната политика сама съобразена с националните си интереси. EС не е спрял газопровода, а го спряха американците и българския политически елит, изпълняваш всички американски свирки, защото е превърнал България в американски сателит, заради техните пари, които крият в американски банки. Защо ЕС не спря Северен поток, захранващ Скандинавието, Германия и западна Европа? Защото тези страни нямат продажен и корумпиран елит като нашия, там има ПРАВОВА ДЪРЖАВА, която държи топките на политиците да не крадат ,нито да продават държавни интереси. А нашите политически мародери с комунистически корени вече 25 години пладнешки грабеж спират изграждането на правова държава. ЕС има всякакви правила, но те могат да се прилагат само ако се приемат като закон в местния парламент. Но няма кой да ги въвежда в България, нито да ги изпълнява. Нашият мародерски политически елит въвежда само такива, които пълнят техния джоб и изпразват джоба на народа. Точно такива проЗто мислещи като теб докараха България до това жалко дередже сега, защото гласуват за нашите политически мародери.

Чакайте бе, хора, ама вие нима сте очаквали нещо друго? Ами съвсем нормално е всякакви пари да са добре дошли в САЩ. Какво ги интересува това, че вие сте обеднели, нали те ще забогатеят? Всяка нормална държава си гледа интереса, а само България гледа интересите на другите държави...

Гласувах за това правителство, но съм ПРОТИВ подобно едностранно споразумение. Опомнете се и го напавете ДВУСРТАННО, ако искате отново да гласувам за вас.

Познай чии червени задници ще лъснат ако големия брат отвори архивите? С това инфо и ги държат. Нищо не зависи от нашите "управници". Оттатък пък само поради тази причина ги търпят и се правят че не знаят нашите какви са - бандити, доносници, червенушки зарязали доскорошния си господар. А никой не уважава лакеите, особено ония, нелоялните...

То цялата ни държава е пълна бутафория.

Просто трябваше да е двустранно това споразумение, защото познавам лично избягали българи с крадени доста кинти в бг, неплащали данъци и станали американци,защото ако бяха останали в бг, не че закона щеше да ги санкционира, просто силните на деня щяха да им вземат не чесно "изработените" милиони.

Най-верни говедарски изтривалки са България и нацистка Украйна

Ти пък,ай сега!След като самовлюбения диктатор изби 10 000 невинни в Украйна,които си защитаваха държавата от дучето,са преименувани "нацисти"за да оправдае джуджи заграбването на територия на която е гарант за границите!Тъй чи ,ти си ограничен овчо руски тъпунгер!

Дразнещо е не само споразумението (то действително е г.ъ.з.о.близаческо), гадно е и отношението на ГЕРБ (не знаех, че Мента Стоянова е станала председател на НС, както пише в статията де, а и на снимката е Тетка Цецка) към парламента. Не можело да се внасят поправки в международни договори. Излиза, че сяда министър някъде, договаря с някого и подписва споразумение, което ни е неизгодно, а НС автоматично го одобрява. Айде бе - според Конституцията, върховният държавен орган - Народното събрание може да направи всичко с такъв договор. Просто не се ратифицира и се връща на МС за предоговаряне с другата страна поради изискванията на НС за промени. Ако другата страна не е съгласна с промените - няма договор.

Големи ризачи сте Плевня и Боко.Но то има годпод за вашата продажност.

Уж протестърското правителство на Близнашки пък се отказа да подпише споразумението за падането на банковата тайна. Явно едни наши оклепани с кражби боклуци си имат спуснат чадър свише, поне за сега. А на каква цена? Това го оставям на вас да отговорите.

Развявайки плашилото на задунайската губерния, доброволно и доволно станахме американски протекторат. Протекторат (от лат.: protection) е форма на политическа зависимост, при която държавата, при съхраняване на държавно си устройство, е зависима в политиката си от по-силната държава протектор. Протекторатът запазва някои свои институции, държавния си глава, правителството и администрацията си, но се намира под контрола на чужда държава, която управлява външните и отношения, примерно външната политика и международната и търговия. Често протекторатът е форма на колониализъм, а състоянието на протекция е резултат от непълноправен договор с по-силната държава. Цитат - Уикипедия

Шило

Ба си продажниците. Такова полягване не е имало и по времето на НРБ и СССР

По имаше смисъл такова споразумение да има с Русия вместо със САЩ, защото руски перачи и мошеници в България бол. Ама Русия се дърпа и не иска да разбере кой краде руския данъкоплатец, а това е така, защото те са подставени лица на крадливата руска политическа класа, "миши дупки" по класификацията на Вълка от Уолстрийт, който беше в България преди два дни.

не бери грижа за другите! нас гледай къде сме! какво ме топли мен, че руснаците не знаели. ти много си загрижен нещо за руснаците!?!?

DlMlTROV59, прав си, но отчасти. Тук става въпрос за парите на нашата олигархия. А тя е от първия си час по комунистическа линия свързана с руската олигархия, управляващ сега в Русия под предводителството на първия олигарх Путин . Отделно и руски и български олигарси не си държат парите в руски банки, поради несигурността им, а и руската рубла не е конвертируема валута, а ги държат в американски банки. За това по-подборно прочети нашите 2 анализа (1) Как малка България е изяждана от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция(2)Крайно време е да заменим понятията русофили и русофоби със защитници и предатели на национални интереси, ще ги намериш в нашия сайт ideyazabulgaruia.org или като чукнеш с иемто в Гугъла

ПИПО

И ако все още има някой наивник който си мисли, че България е суверенна страна. Чета статията и ме обзема срам и гняв. Как можахме, да паднем толкова ниско като нация. Как можахме, да се продадем в робство за жълти стотинки.

периода 1944 -1989 година?

През този перид чужда армия е идвала тук само за съвместни учения. А сега от 15 години тука има американска и то безплатно. Лично съм виждал американска военна полиция да си прибира пияните войници из София нощем. И през този перид се постриха неща дето сега еврофондовете немогат да стигнат само да ги боядисаме, ако нем ги бяхме бутнали.

Та как стои въпросът по отказване от българско гражданство???

->метро->терминал 2

аз отдавна съм го използвала, ама писна ми не брат, писна ми! Не исках да съм имигрант по чужбините, ама не може бе майна, не съм такъв мазохист. Наистина не исках да си оставям къщата и да не мога да съм до баща ми, когато умря. Мамка им мръсна на всички.

И от там Аерофлот към Москва!

А дпс-ето и те ли са от прасенцата??? Мишо не се прави на мъж, а излез от парламента.

ДЕН НА ЛЪЖАТА Тома Измирлиев Народът прилича на малко детенце, народът обича забавни шеги и в хладните кръчми, при пълно шишенце, с масали разсейва беди и тъги. Народът се вслушва в безсолните глуми за гръмки победи, дела и успех; народът обича големите думи на първите хора и вярва във тех. И първите хора народа обичат, затуй без умора, без отдих и мир след него те тичат, кожуха му свличат, но щедро го лъжат надлъж и нашир. И ето лъжата е днес добродетел и ценз за избраник, министър и кмет, и ето лъжата тържествено шета из светлите зали на важния свет. Но все пак изглежда, че тя се предпазва - инкогнито скита с екипа си мил - и своята прелест открито показва веднъж през година - на първи април! И днес тя по случай патронния празник, излезна с министъра в нов тоалет, но тая година лъжата се казва на присмех "чиновнишки стабилитет"... ---------------------------------------------------------- Нищо не се е изменило в България за последните 100 години за съжаление.....

Приехме "помощ" в два пъти, колкото разполагаме на въоръжение. Сега ще подписваме всичко без много да му мислим. Логично, нали? Избор??

Има ли нещо,което от тези четири основни "пера" в една държава да не е съсипано: армия, икономика, образование/история и здравеопазване. С голи ножове срещу кого ще се борим? Е, създадоха ни и враг. Някога циганите да са ни били проблем? Или мохамеданите? Една държава едни закони. А сега? Намериха срещу кого да се бие - дали заради това, за да ни преброят и оплящят, както в модерната история на света се случва?

Димитров

Как срещу кого? Срещу руснаците, когато "цъфнат" в Южна Добруджа, както през 1916 година.

Ебати тъпата държава сме! Някой има ли още съмнения че Тиквеника и Мекетолото са агенти на ЦРУ?!

humfry

И сега к'во, България била суверенна и независима страна?

Отдавна не е., Тука от 15 години трайно се настани американската армия и при това безплатно. Лично съм бил свидетел как 2002 година американска военна полиция въоръжена обикаляше кръчните нощем в София и прибираше пияни американски войници. И то сами без съпровод на българска военна полиция както би било редно. Та България си е американска окупационна зона както Германия.

щото от нея нищо не зависи. И е обявила суверенитет спрямо здравия разум и законността. Това със сигурност.

комунистите от бсп и атака отново се правят на две и половина. говорят за мръсни пари, а точно техните пари придобити от разграбването на държавата и сивата икономика са мръсни. гузен негонен бяга...

Пропусна комунистите от ГЕРБ и РБ и СДС и прочие сволоч

Ами да направят в парламента един законопроект като FATCA (Акт за спазване на данъчното законодателство във връзка със задгранични сметки) и да договорят със САЩ да го подпишат, но не го правят нито едните нито другите дърлящи се в парламента, защото крадените милиарди които харчат децата им в САЩ и по света ще лъснат и дебеловратата прокуратура ще трябва да започне да работи или да се покрие. Колко плейбои има в момента в България, които нямат един ден трудов стаж и един лев заработен, но са медиини звезди и недосегаеми в шикозни имения с неясен начин на придобиване, подвизават се в чалга клубове и ръсят пари все едно си ги печатат.

Не мога да проумея тази тъпотия: "но ръководството на парламента ги контрира с аргумента, че по международни ДОГОВОРИ не могат да се правят поправки". За да има "договор" трябва да се договорят страните. В противен случай не е договор, а заповед. Нали договора се подписва доброволно? Или и тук греша?

Очаква се скоро и САЩ да предават информация на България. Информацията ще е следната: "нищо лично, просто бизнес".

колко си прав. Ще четеме "случайно" изпуснати грами и секретни документи, когато някой от сегашните стане с нещо неудобен. Това че не са длъжни да ни дават инфо, не означава че някой им забранява да го правят избирателно.

Коментари - България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ | Днес.dir.bg

България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ

Парламентът се съгласи България да предоставя едностранно данъчна информация на САЩ за нейни граждани. Ответната реакция не е задължителна.

Обратно в новината

Коментари - България едностранно ще предава данъчна информация на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Кои са тези които искат комисионните им за продадените национални интереси внесени в американски банки да не бъдат разкривани. Б.Б ,неговото магаре,ранобудните студенти искаха ПРОЗРАЧНОСТ.Защо сега мълчат и искат ,затъмнение ???? Не трябвали отново на висок глас да зададем въпросът КОЙ подписа споразумението и КОЙ го ратифицира ?????????

Ей Господи,няма ли в тази държава на власт да застане истинско,национално отговорно правителство?До кога с тези безродни и продажни политици,които обезличават и обезкървяват родината ни!Господи,дай им мъчителна смърт на тези боклуци и отърви народът ни!

Блюдолизци без разлика от цветовете!!!

Я ПОМИСЛЕТЕ-В ОЧАКВАНЕ РАЗДВИЖВАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМ А-ВРЪЗВАНЕ НА ГАЩИТЕ Е ПРЕВАНТИВНА ДЕЙНОСТ. ПАРЛАМЕНТ ЧУДО. ДОГОВОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДВУСТРАНЕН. ПАРЛАМЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕДЛОЖИ НОВ РАВНОСТОЕН НА САЩ ДОГОВОР.ИНАЧЕ...........

Иначе какво? При този 100% неолиберален пълнеж на парламента с олигархични партии на статуквото различаващи се само по сурЯтите на водещите ги олигарси и при липса на антиолигархичен политически субект, борещ се срещу модела на неолибералния капитализъм и родената от него олигархия, с ясни решения взаимствани от развитие опит на Европа, нищо не може да направиш! Само ще лаеш тук с фалцет или ще предлагаш като изход Терминал 2, като по този начин ще подпомагаш пак на мутроолигархията да си бетонира властта, да прави България( без да те пита с нито една форма на демокрацията) сателит на всички световни олигархии и да затрива държавата ти, докато изчезне от географията на Европа.

България едностранно ще предава, военна, разузнавателна, данъчна и др. видове информации на САЩ, сегашния по-голям брат, но в замяна няма да получава нищо от САЩ.

НАРОДЕ,КЛЕТИ ЗАЩО ГИ КАЧИ НА ВЛАСТ? ЗАЩО?ЗАЩО?ЗАЩО?

Ето ти едно основание за референдум.

Миков - какъв изказ, каква ерудиция, а за произношението да не говорим. Ти така ли си фъфлиш, или си винаги пиян?

киряк-стефчо ли си, що не ходиш в русия, загрижил се е много за визите на гадните сащ.

сега се вида къде ги стяга чипикът червените милионери. Да ми дам моята данъчна информация - няма страшно. Ама червените мчилионери - не може. Нали ще лъснат задниците им.

На съд по бързата процедура и после на стадиона за изпълнение на присъдите!

Как не ви е срам, депутати, да предавате българския народ на чужда държава?! Вие сте национални предатели и трябва да бъдете обесени на площада с американското знаме на главите!

Равноправните отношения изискват взаимност и реципрочност. Защо пък да не получаваме информация за американски граждани, които по някакъв повод са ни привлекли вниманието - като бизнес, като спонсорства /особено на НПО/, като т.нар. благотворителност...

"От БСП обаче обявиха, че искат да внесат предложения, но ръководството на парламента ги контрира с аргумента, че по международни договори не могат да се правят поправки." - по този начин 'прокараха" и 16-те млд. за 5 мин. на птрво и второ четене! Явно са се опитали да играят същата схема, но нещо ги е спряло! Дали тези "наши" "управляващи", се сещат за нещо много простичко и доказано във времето: Историята не прощава единствено и само на ПРЕДАТЕЛИТЕ на РОД и РОДИНА!

ОТ ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ ДОРИ И ДА ИМАТ СМЕТКИ В САЩ, ТЕ НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ОБЛАЖАТ ЧОВКИТЕ.

Само дето в последните 20 години в Белене е бил само Митьо Очите и до колкото знам си е живял не много зле там,а за осъден политик в следващите 20г. само ще сънуваме!!!

България онова.Използва се името на нашата родина в смисъл на територия -Едни слагачи предават информация други /НАТО/ си комуникират на територията - нито правителство , нито парламент,нито демокрация, нищо. Не са ни питали за Райха и Хитлер за СССР, за Евр.Съюз, за НАто.Като стане война обаче първо нас питат. Не може ли да се запише че който извърши национално предателство до 10 поколение не бива да се нарича българин.Само това , то иначе нищо не ги засяга!

Кой да го запише това? Те сами ли? Нали това трябва да се приеме в НС като закон с 51% гласове? А кой там да приеме такъв закон, има ли такива в НС 5? Там е ОЛИГАРХИЯ която си гледа само собствения джоб. България и Русия са първите и последните в Европа с управляваща олигархия , на запад от Хърваско олигархия няма, в ЕС сме единствените. Нашенци парламентаристи приемат ли такъв закон ще си вкарат автогол! Няма в историята на човечеството някой сам да си е ритнал стола на властта!? Въпросът е ЗАЩО ГИ ИЗБИРАМЕ? И не НАТО или ЕС ни е виновно за това. В НАТО има 25 членки , а в ЕС -27. и никоя не се оплаква ,че не са ги питали, защото знае, че това решава народа с национален референдум. Как този олигархичен състав в нашето НС ще инициира такива референдуми.? Да бръщолевите глупости с акъла на 100 годишни комунисти, почерпени от путиновата пропагандна машина срещу Европа и НАТО ви бива, но да мислите как да изкараме тази мафия от парламента си- хич ви няма. А когато идват избори пак гласувате за същите гробокопачи, които вече 25 години управляват и унищожават държавата ни!!!!

А визите?

щат барем , кво се излагат, ама май не ни искат . Егати и слагачите!

продължават да се продават те и нас дето живеем тука

Национално предателство.

Много ясно, че няма да искат информация от САЩите. Представете си, че им поискаме информацията, която имат за мутрата Борисов! "Ало, ало Ваньо!" ще ни се стори, като детска приказка.

...гнусни сте..jaлки сте..подлизурковци..национални предатели..слуги презрени...чудя се как се гледате в огледалото и как заставате очи в очи пред децата си..???

ПОДЛИЗУРКОВЦИ и МАЛОУМНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

Б Л Ю Д О Л И З Ц И! КАТО ВАС НЯМА И В КОСМОСА!

Бай Тошо не можа да ни направи шестнадесета република на СССР, но за сметка на това дояхме русняците и живеехме много по-добре от тях и за сметка на тях. Обаче тъпият му бодигард и магаренцето му Роско ще ни направят американски щат, ама от ония банановите, от които само вземат и нищо не дават.

Алабала е всичко, това споразумение си действа неофициално поне от година. Миналата година получих едни пари от щатите и в банката в която ги получих ме на караха да попълня декларация, дали имам сметки в щатите, плащал ли съм данъци и т.н.

Да, потвърждавам - така е !

Като ни ОНОЖДАТ американците вазелина сами ли трябва да си го носим или ще ни го раздават от Европата като социално слаби. Защо сега от ЕУ не измислят единни парвила за всички. Спряха газопровода защото не отговарял на Европейските норми. Нямат ли там Европейски норми за данъчната информация или тук действа нормата "щом е от америка е на убау, дори да е чепат"

ЕС няма обща енергийна политика, всяка страна си прави енергийната политика сама съобразена с националните си интереси. EС не е спрял газопровода, а го спряха американците и българския политически елит, изпълняваш всички американски свирки, защото е превърнал България в американски сателит, заради техните пари, които крият в американски банки. Защо ЕС не спря Северен поток, захранващ Скандинавието, Германия и западна Европа? Защото тези страни нямат продажен и корумпиран елит като нашия, там има ПРАВОВА ДЪРЖАВА, която държи топките на политиците да не крадат ,нито да продават държавни интереси. А нашите политически мародери с комунистически корени вече 25 години пладнешки грабеж спират изграждането на правова държава. ЕС има всякакви правила, но те могат да се прилагат само ако се приемат като закон в местния парламент. Но няма кой да ги въвежда в България, нито да ги изпълнява. Нашият мародерски политически елит въвежда само такива, които пълнят техния джоб и изпразват джоба на народа. Точно такива проЗто мислещи като теб докараха България до това жалко дередже сега, защото гласуват за нашите политически мародери.

Чакайте бе, хора, ама вие нима сте очаквали нещо друго? Ами съвсем нормално е всякакви пари да са добре дошли в САЩ. Какво ги интересува това, че вие сте обеднели, нали те ще забогатеят? Всяка нормална държава си гледа интереса, а само България гледа интересите на другите държави...

Гласувах за това правителство, но съм ПРОТИВ подобно едностранно споразумение. Опомнете се и го напавете ДВУСРТАННО, ако искате отново да гласувам за вас.

Познай чии червени задници ще лъснат ако големия брат отвори архивите? С това инфо и ги държат. Нищо не зависи от нашите "управници". Оттатък пък само поради тази причина ги търпят и се правят че не знаят нашите какви са - бандити, доносници, червенушки зарязали доскорошния си господар. А никой не уважава лакеите, особено ония, нелоялните...

То цялата ни държава е пълна бутафория.

Просто трябваше да е двустранно това споразумение, защото познавам лично избягали българи с крадени доста кинти в бг, неплащали данъци и станали американци,защото ако бяха останали в бг, не че закона щеше да ги санкционира, просто силните на деня щяха да им вземат не чесно "изработените" милиони.

Най-верни говедарски изтривалки са България и нацистка Украйна

Ти пък,ай сега!След като самовлюбения диктатор изби 10 000 невинни в Украйна,които си защитаваха държавата от дучето,са преименувани "нацисти"за да оправдае джуджи заграбването на територия на която е гарант за границите!Тъй чи ,ти си ограничен овчо руски тъпунгер!

Дразнещо е не само споразумението (то действително е г.ъ.з.о.близаческо), гадно е и отношението на ГЕРБ (не знаех, че Мента Стоянова е станала председател на НС, както пише в статията де, а и на снимката е Тетка Цецка) към парламента. Не можело да се внасят поправки в международни договори. Излиза, че сяда министър някъде, договаря с някого и подписва споразумение, което ни е неизгодно, а НС автоматично го одобрява. Айде бе - според Конституцията, върховният държавен орган - Народното събрание може да направи всичко с такъв договор. Просто не се ратифицира и се връща на МС за предоговаряне с другата страна поради изискванията на НС за промени. Ако другата страна не е съгласна с промените - няма договор.

Големи ризачи сте Плевня и Боко.Но то има годпод за вашата продажност.

Уж протестърското правителство на Близнашки пък се отказа да подпише споразумението за падането на банковата тайна. Явно едни наши оклепани с кражби боклуци си имат спуснат чадър свише, поне за сега. А на каква цена? Това го оставям на вас да отговорите.

Развявайки плашилото на задунайската губерния, доброволно и доволно станахме американски протекторат. Протекторат (от лат.: protection) е форма на политическа зависимост, при която държавата, при съхраняване на държавно си устройство, е зависима в политиката си от по-силната държава протектор. Протекторатът запазва някои свои институции, държавния си глава, правителството и администрацията си, но се намира под контрола на чужда държава, която управлява външните и отношения, примерно външната политика и международната и търговия. Често протекторатът е форма на колониализъм, а състоянието на протекция е резултат от непълноправен договор с по-силната държава. Цитат - Уикипедия

Шило

Ба си продажниците. Такова полягване не е имало и по времето на НРБ и СССР

По имаше смисъл такова споразумение да има с Русия вместо със САЩ, защото руски перачи и мошеници в България бол. Ама Русия се дърпа и не иска да разбере кой краде руския данъкоплатец, а това е така, защото те са подставени лица на крадливата руска политическа класа, "миши дупки" по класификацията на Вълка от Уолстрийт, който беше в България преди два дни.

не бери грижа за другите! нас гледай къде сме! какво ме топли мен, че руснаците не знаели. ти много си загрижен нещо за руснаците!?!?

DlMlTROV59, прав си, но отчасти. Тук става въпрос за парите на нашата олигархия. А тя е от първия си час по комунистическа линия свързана с руската олигархия, управляващ сега в Русия под предводителството на първия олигарх Путин . Отделно и руски и български олигарси не си държат парите в руски банки, поради несигурността им, а и руската рубла не е конвертируема валута, а ги държат в американски банки. За това по-подборно прочети нашите 2 анализа (1) Как малка България е изяждана от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция(2)Крайно време е да заменим понятията русофили и русофоби със защитници и предатели на национални интереси, ще ги намериш в нашия сайт ideyazabulgaruia.org или като чукнеш с иемто в Гугъла

ПИПО

И ако все още има някой наивник който си мисли, че България е суверенна страна. Чета статията и ме обзема срам и гняв. Как можахме, да паднем толкова ниско като нация. Как можахме, да се продадем в робство за жълти стотинки.

периода 1944 -1989 година?

През този перид чужда армия е идвала тук само за съвместни учения. А сега от 15 години тука има американска и то безплатно. Лично съм виждал американска военна полиция да си прибира пияните войници из София нощем. И през този перид се постриха неща дето сега еврофондовете немогат да стигнат само да ги боядисаме, ако нем ги бяхме бутнали.

Та как стои въпросът по отказване от българско гражданство???

->метро->терминал 2

аз отдавна съм го използвала, ама писна ми не брат, писна ми! Не исках да съм имигрант по чужбините, ама не може бе майна, не съм такъв мазохист. Наистина не исках да си оставям къщата и да не мога да съм до баща ми, когато умря. Мамка им мръсна на всички.

И от там Аерофлот към Москва!

А дпс-ето и те ли са от прасенцата??? Мишо не се прави на мъж, а излез от парламента.

ДЕН НА ЛЪЖАТА Тома Измирлиев Народът прилича на малко детенце, народът обича забавни шеги и в хладните кръчми, при пълно шишенце, с масали разсейва беди и тъги. Народът се вслушва в безсолните глуми за гръмки победи, дела и успех; народът обича големите думи на първите хора и вярва във тех. И първите хора народа обичат, затуй без умора, без отдих и мир след него те тичат, кожуха му свличат, но щедро го лъжат надлъж и нашир. И ето лъжата е днес добродетел и ценз за избраник, министър и кмет, и ето лъжата тържествено шета из светлите зали на важния свет. Но все пак изглежда, че тя се предпазва - инкогнито скита с екипа си мил - и своята прелест открито показва веднъж през година - на първи април! И днес тя по случай патронния празник, излезна с министъра в нов тоалет, но тая година лъжата се казва на присмех "чиновнишки стабилитет"... ---------------------------------------------------------- Нищо не се е изменило в България за последните 100 години за съжаление.....

Приехме "помощ" в два пъти, колкото разполагаме на въоръжение. Сега ще подписваме всичко без много да му мислим. Логично, нали? Избор??

Има ли нещо,което от тези четири основни "пера" в една държава да не е съсипано: армия, икономика, образование/история и здравеопазване. С голи ножове срещу кого ще се борим? Е, създадоха ни и враг. Някога циганите да са ни били проблем? Или мохамеданите? Една държава едни закони. А сега? Намериха срещу кого да се бие - дали заради това, за да ни преброят и оплящят, както в модерната история на света се случва?

Димитров

Как срещу кого? Срещу руснаците, когато "цъфнат" в Южна Добруджа, както през 1916 година.

Ебати тъпата държава сме! Някой има ли още съмнения че Тиквеника и Мекетолото са агенти на ЦРУ?!

humfry

И сега к'во, България била суверенна и независима страна?

Отдавна не е., Тука от 15 години трайно се настани американската армия и при това безплатно. Лично съм бил свидетел как 2002 година американска военна полиция въоръжена обикаляше кръчните нощем в София и прибираше пияни американски войници. И то сами без съпровод на българска военна полиция както би било редно. Та България си е американска окупационна зона както Германия.

щото от нея нищо не зависи. И е обявила суверенитет спрямо здравия разум и законността. Това със сигурност.

комунистите от бсп и атака отново се правят на две и половина. говорят за мръсни пари, а точно техните пари придобити от разграбването на държавата и сивата икономика са мръсни. гузен негонен бяга...

Пропусна комунистите от ГЕРБ и РБ и СДС и прочие сволоч

Ами да направят в парламента един законопроект като FATCA (Акт за спазване на данъчното законодателство във връзка със задгранични сметки) и да договорят със САЩ да го подпишат, но не го правят нито едните нито другите дърлящи се в парламента, защото крадените милиарди които харчат децата им в САЩ и по света ще лъснат и дебеловратата прокуратура ще трябва да започне да работи или да се покрие. Колко плейбои има в момента в България, които нямат един ден трудов стаж и един лев заработен, но са медиини звезди и недосегаеми в шикозни имения с неясен начин на придобиване, подвизават се в чалга клубове и ръсят пари все едно си ги печатат.

Не мога да проумея тази тъпотия: "но ръководството на парламента ги контрира с аргумента, че по международни ДОГОВОРИ не могат да се правят поправки". За да има "договор" трябва да се договорят страните. В противен случай не е договор, а заповед. Нали договора се подписва доброволно? Или и тук греша?

Очаква се скоро и САЩ да предават информация на България. Информацията ще е следната: "нищо лично, просто бизнес".

колко си прав. Ще четеме "случайно" изпуснати грами и секретни документи, когато някой от сегашните стане с нещо неудобен. Това че не са длъжни да ни дават инфо, не означава че някой им забранява да го правят избирателно.