Путин: Няма да гоним американски дипломати

Президентът на Русия Владимир Путин е взел решение да не гони от страната американски дипломати като отговор на новите санкции на Вашингтон срещу Москва.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Няма да гоним американски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФБР е доказало че некакво джудже се е мушило между жиците на щатските сървъри, заменяло е битове с байтове, сменило е рама с ром, и после го е изпило, твърдите дискове ги е направило меки, и други лоши работи !!!

-По този начин ще успеем да заблудим американците.Внимателно проучете кои дипломати са подходящи за вербовка,а тези,които ни създават проблеми ще ги изгоним по-късно.

Срещу определено заплащане се подготвяше дневен ред и в 9 сутринта се правеше инструктаж на "мурзилките". На него им се обясняваше на какво да обърнат внимание през деня, как да надхитряват модераторите, какви акценти да поставят и къде да ги публикуват. Напомня им се, че трябва да работят - не да напишат един постинг, а да препредават и да поддържат постоянно зададения им ред." Запитан откъде са идвали указанията, то отговаря "отгоре, от кръговете около администрацията на президента".

Путлероидчета-алькохолчики, осрахте се с лизаческите си способности! Дерзайте! Има още препарат за вана! Мухахахаха...

ало отворко можеш ли да ми отговориш колко застройка от джинджифил по време на сухия режим във ФАЩе изпито

Джак Даниелс пиехме на препарати бетонни глави русофилски Хем тъпи хен проЗти

трябва да се преосмислят оон и либералните ценности, които доведоха до конфликти нужен е нов световен ред

Ами вината за вмешателсвото в изборите в САЩ си е ваша и е факт! Така, че за какво гонене на американци може да се говори?! Въоръжавайте се и творете войни, това ви е стихията на великите сили. Затрийте света, няма да сме първата цивилизация самоунищожила се.. Да дойдат извънземните!

Stupid pro-Russians still believe in Russia but none of you haivancheta not immigrated to this Siberian 'RAI'

Тъпите русофили ,все още вярват в русия но никои от вас ,хаиванчета,не емигрира в този сибирски' раи'

Лидер от глобален мащаб!Мъдър!

Прав е Тръмп. Путин е не само умен;ТОЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОЛИТИК! А аз много силно се надявам,тия двама умни мъже да направят така,че светът да стане по-сигурен,по-спокоен,да се диша по-леко!

Колкото вълкът и Червената шапчица...

председател - президент!

интересно на кой американски дипломат му се биле изсрали в къщи, някой знае ли ?

Това с дипломатите си е чиста проба хибридна война от страна на Путин. С този си ход, той засади един хибриден бор, в хибридния заден двор на Обама!

На това му казват "С техните камъни, по тяхната градина". И не е от вчера. Не съм русофил, но съм впечатлен.

Протестърчетата да си преведат израза "Put in". Ако назнайват английски, де! Та Путин го "Putin" на любимия ви Обама!

Те и без превод занаят ,че им го е сложил в.. Затова са бясни}:-)))

Мили (без)родни (мурзилки)картинки. До там ли го опряхте - да сричате на езика на врага?! Комплексите, руски идиотчета, моля, ги избивайте по друг начин. Нима водката ви привърши, щот мезе отдавна няма........

като стане 23 ч тогава ще пиша името на руския президент че до тогава СЕМ забранява заради деца под 18 г да се споменава каквото и да е с еротично съдържание..ха.ха

Тук рейтингът на Путин е с поне 20 процента по-висок от този на Обама, смятайте за какво става въпрос......

За какво му е рейтинг?! Той си е вечен самодържец, е докато не пукне и не го препарират по стар азиатски обичай.

соросоидна

Колеги, радвайте се, че не живеете в Русия, въпреки, че може да изправите грешката и да отидете !

Радвай се че не си ми съсед, щот отдавна щяха да ти палят севещи!

беше много лоша за соросоидите. Постоянно се оплакваха от некво джудже, че ги тормозело, пре ее бавало.

И непрекъснато получаваха полюции като гледаха на екраните Хилари.

Соросоидите по цела нощ сънуват в кошмарите си, как руси джуджета със сини очи им разгонват фамилиите.

Тъжно е, че администрацията на Обама, която започна своя живот с възстановяване на сътрудничеството, го завършва в антируска агония. RIP, написа Медведев на страницата си в Twitter.

Барак се превърна от американски президент в глупав черен паток. Путин го води за клюна и го засилва на където си иска ....

Истината е че така наречените протестъри са 5-6 човека издържащи се с пари от грантове насочени към смешните им проекти с имена ''Обществен натиск'', Институт за демокрация и тъ нъ имащи като предмет на дейност забележете -интернет тролене и въобще една неспирна фекална полюция на обществената среда с изтъркан първобитен ''антикомунизъм'' и ''антипутинизъм''.Тези протестъри не са внесли и един цент в бюджета на САЩ (най-вероятно не са внесли и в този на България, понеже троленето е 100% бизнес на черно), а се опитват да дискредитират избрания от американския народ президент.Аз лично смятам подобен тип поведение от страна на г-да протестърите за психопатично, угрижен съм за възможността тези радикали отявлени психопати да не извършат нещо в стил Сектата на Муун (знаем че някои от тях са членове на страховити секти) когато останат без грантовете си.

Гледам, някои тук са развили много остра форма на основното либерастко заболяване - русофилофобия и на всякъде им се привиждат русофили. Да си пият редовно хапчетата, че един подобен на времето с викове "Руснаците идват" скочи през прозореца на психиатрията...

Защо протестърите реват като натаковани в навечерието на Нова година? ЦРУ и Обама лично им обясниха, че руските тайни служби са в състояние да манипулират избора на американския президент и са го направили, за което гонят разведките. Само че разведките вече си изпълниха задачките, което е провал на службите и администрацията на САЩ и с този акт още веднъж го признават пред целия свят - тъпо, нали. Путин нама да гони никого - дръж врага близко и го контролирай. Тръмп има доблестта да признае грешките на Обама, нашите протестъри - не!!! Е на кого следва да се вярва - на Тръмп или на 5-6 платенирки клакьорки, които за някой долар и майка си ще оплюят. Я да включа тъпомера и да броя :)

пАзи тъпомера за по-добри времена, че сега направо ще изпуши:)

Президентът Обама експулсира 35 руски дипломати в "дежа вю" от Студената война. Всеки, включително американският народ, ще се радва да види финала на тази злощастна администрация.

Чест ти прави че ти честният американски гражданин си гласувал за демокрацията и г-н Тръмп.А протестърчетата които не са внесли и един повтарям ЕДИН цент в американската хазна а само цоцат по програми ни убеждават от сутрин до вечер колко лош е Тръмпи.

запиши се на курсови по РУСКИ език ,още не е късно

Аз руския, за разлика от теб, го знам перфектно! Знам и английски, пак за разлика от теб! А, най-вече знам българския по-добре от теб! ЗагрЕваш ли къде е твоята трагедия?

Путин отново показа защо е номер 1 а протестърите отново показаха че са бесни че чичо Доналд ще им спре грантовете и ще трябва да си търсят истинска работа.

Путин показа на Обама ,висш пилотаж в дипломацията ,закова го като пеперуда на хербарий

перверзия е да се възхвалява един доказан социопат-пед.фил, абсолютен садист комплексар и масов убиец ???

Перверзията е обхванала тотално соросоидните ви мозъчета ха ха ха

Не ме е яд, че си прост, яд ме е, че ти личи! И на тоя под тебе! Ама много ви личи!

рашофилистични нефельничета се надат, че като встъпи в длъжност тръмп ще покани путлерастите да завладеят цяла Европа до Лисабон, а те ще колят и бесят както гламавите си отци и деди след 9.9.44-та ???

БАСИ УМСТВЕНИТЕ УВРЕЖДАНИЯ СА НЕПОПРАВИМИ ПРИ ТЕБ БАТКОВОТО.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ..... Я НАЙ ДОБРЕ ИДИ СЕ ХВЪРЛИ НЯКЪДЕ ЧЕ ЦАПАШ ВЪЗДУХА ..... ИЗРОД СКАПАН.

Нека не падаме на нивото на протестърите и да им простим, може би за някои от тях все още не е късно да се разкаят за грешките си!

Je suis ВЛАДИ

приеме,че Тръмп лекичко и саркастично бъзика Путин,щото диктаторите обичат най-много да ги хвалят-умни,дипломати,миролюбци.След като встъпи в длъжност на Тръмп ще му спрат волностите.Дори и американски президент,той няма абсолютна власт и го наблюдават.Ако прекали със заигравките с Русия - Далас.

Jet suis ВЛАДИ

Нека не падаме на нивото на протестърите и да им простим, повечето от тях просто не знаят какво вършат!

протестърите са съвсем друго, тук става реч за висша дипломация и възможност да види човек отгоре, колко пари струват околните претенденти и така президент Владимир Владимирович Путин още веднъж доказа,че е с 10 класи отгоре над запътилият се към изхода на Белия дом експрезидент Обама, не е изненада обаче школата на КГБ, по-старото поколение помнят външния министър на СССР- Андрей Громико с когото се съобразяваха безусловно....

манталитета на руснаците,веднага схваща,че това е нормалното руско лицемерие,прикриващо злобата, а товарищ Путин добре го разиграва.Гледайте след време последствията.Руснака не прощава и отмъщава.

Защото има за какво! И на всички ни е ясно, че тази постъпка на Путин не е продиктувана от някакво гостоприемство или пък от широтата на руската душа, напротив!А, това, че оня ислямо-американски макак, не знае приказката, че като са те напънали отзад не трябва да мърдаш, за да ме му правиш допълнителен кеф на задностящия, си е за негова сметка!

Тръмп: Винаги съм знаел, че Путин е много умен ... Това казва всичко. Дните на маймуняка и безродните соросоиди са преброени.

Путин тотално надигра обама.

Путин има една стъкленица.Прилича на "БОЯРИШНИК".Путин да не би официално да го обявява за национално питие.

Шапка му свалям, направи Обама смешен и безсилен. А с играта на добро и лошо ченге с Лавров си вдигна личните акции. С един куршум - два заека. Хитро. През последните две години само това и правеше - показваше железни нерви и се опитваше да намали мапрежението. Но и желязна ръка, когато турците свалиха самолета. Дано през новата година светът стане по-нормален и по-ведър.

Последните две години Путин прави еда глупост след друга!Кримнаш,войната в Украйна,Боинга,санкциите срещу неговите приятели и неговите срещу руския народ и среден и малък бизнес,абсолютната изолация в която изпадна,войната в Сирия и зверствата на руските войски в Алепо.Практическоторазрушаване на регионите в Русия и съсипването на руският спорт с допинг скандалите. Само и единствено провали!

Е, осведомен си, нема спор! Ама от Отворено общество или от Америка за България! И к'ъв Боинг те подгони и тебе, бе? Какви зверства на каква руска армия? Или за тебе нема значение, че почти два милиона жители на Алепо не казват и сричка за такова нещо? За тебе сценката с десетима артиста, разиграна в десетина клипчета за некакви зверства(че на всичкото отгоре и само на приказки) е по- меродавна от това което са видяли ония два милиона ли? Толкова ли не осъзнаваш колко си елементарен?

Нали всички телевизии и осведомителни агенции по света показват разрушенията в града!Руснаците даже хвърляха противо бункерни бомби за да могат да избиват жителите в мазетата.За разрушените болници от руски бомби целият свят видя и се отврати! Два милиона житили на Алепо са били подложени на терор от Путин и Асад и путопропагандата лъже,че Путин бил освободител

БАСИ УМСТВЕНИТЕ УВРЕЖДАНИЯ СА НЕПОПРАВИМИ ПРИ ТЕБ БАТКОВОТО.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ..... ..... ИЗРОД СКАПАН.

Брейй, как пък ни един от тия два милиона не се е сдобил с по-модерно телефонче, или пък с някоя дръгливка камерка, та да вземе да качи поне едно клипче в подкрепа на твоите вярвания!? И продължаваш да ръсиш простотии- к'ви болници, бе? К'ви пет лева? абе ти верно си страшно ограничен!

След това изявление на Путин,действията на Обама все повече приличат на маймуна. Жалка маймуна.

Мечока настъпи хлебарката....

Джижету навръх Нова година а то се оправдава като ученичка ?!! Даже отиващ си президент докарва джиджету на колене А като дойде великият Тръмп ...

Абе не знам Путин какво ще прави.......Някъде това ще се размие. Някъде ще е просто новина. Някой няма да го чуе, дори. САМО 59 000 български деца - само за една година. Ужасът в тази цифра не е, че са малко. Ужасът е, че са николко.Ако ни няма и ако жените ни, и мъжете ни не произвеждат народ - евем ти тая свобода, американска ли е, каква е?! Пошла ли е, що е?! Лъжлива ли е, човешка ли е?! Няма такава демокрация и такава свобода, която да ни убеди, че е по-добрата от робството - ако изчезваме.

Едно време бедните селяни в България са можели да имат по 5-10 деца и да ги изхранват, и да се умножаваме като народ. В момента българските семейства, в "свободна" България, изнемогват, и я имат по 1 дете, я не. Въпросът е, кои са били по-заможни: тогавашните българи или сегашните? И какъв е тоя "прогрес", който ни е довел до това положение да вървим към самозаличаване си като народ? Природните ни ресурси ли се изчерпаха? Климатът ли се измени? Природните закони ли не са същите? Земята ли изгуби плодородието си? Какво стана, че тази прекрасна наша земя, изхранвала десетки поколения българи, в момента не може да го прави? Какво стана с българските страшни мъже от едно време и с българската "майка юнашка"? Човешката физиология ли се измени за това време? Или може би, като българите по времето на Паисий, сме забравили кои сме и откъде сме тръгнали?

Страшна статистика .... почти всички българи си я знаем , но по - страшно е че нищо не правим за да променим живота си . Само пишем , коментираме , недоволстваме , а никакви действия , никаква организация за нещо сериозно и значимо .... нищо , едно голямо нищо ! Апостола ни е казал : "Дела трябват , не думи !" ; но и това вече не ни действа .....хората са толкова обезверени и отчаяни от толкова лъжи , обещания , кражби ..... Тъжно , безнадеждно !

96 руснака навръх нова година ще напуснат либерастка Америка за да се върнат в необятните сибирски поля и тайги на любимата си Русия. Колко ли са щастливи ?

Тръмп много задлъжня на Путин. Има да му се реванширааааа.

Путинистчета-травеститчета, бонбончета и балончета, излагате се! Пишете едно и също! Повтаряте се! За това ли ви плащат или толкова ви е акъла? А и всеки трезвомислещ не обича предателите, като вас.

Зловеща гавра с макака!

Путин - велик! Русия - още по-....!!! Мили хора, защо не заведете децата си на сладкарница? В България живеете - не в москва, нали? Не се притеснявайте за володя - той все още може да се погрижи за себе си. Все още. И се грижи....както може. Весела Нова Година на всички!!!!!!

Ние се притесняваме от такива като теб - овце, да не казвам и по силна дума!

Хубава Нова година желая и на теб.

Малката Обама от Дондуков 1 не се чува напоследък, сигурно стяга куфарите за Гоце Делчев.

Селяндурина си остава СЕЛЯНДУР, па макар и в Америка да живее!!!

Некое американско Гоце Делчев ще да е.За вярна служба и кучето получава награда. Ши чити лекции в некое университетче зо по 200 бинки как се вършат национални предателства в услуга на САЩ.

Къде са глупаците Плювналиев, МитОФФ, Ненчев - селски тарикати и компания, за да видят как се прави висша дипломация, а не само да плюват!

Те не са заинтересовани - получават постове и пари от слугинаж и предателства на наши интереси.