Русия призова САЩ ”да вразумят” Киев

САЩ трябва да заставят Украйна незабавно да прекрати военната операция в югоизточната част на страната, се казва в декларация на руското външно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Русия призова САЩ ”да вразумят” Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ААААА МИ КОЙ ЩЕ ВРАЗУМИ САЩ?!!!

нищо ново под слънцето.2та световна бяхме с немци, сега с америка. хамелионите бързо да се орентират с Русия ли са или да дезертират

Що бе сте ревнали против американчетата, гаче ли има там поне един хамарикански войник. А путеновски - колкото искаш.Верно без отличителни знаци. Те сами си не вярват, а мислят,че другите са улави да им вярват.

Колегата със знаменцето много се е закротил напоследък. Да не вземе да избухне?

Ало, "идейните" или по- скоро "БЕЗидейните"! Като гледам колко минуси успявате да съберете за час, разбирам защо не се кандидатирате за евроизбори. Но това е ЕДИНСТВЕНАТА Ви разумна и логична постъпка.

Минусите се фабрикуват на килограми по минимум 10 от всеки, докато плюсовете не могат. Питай за този тарикатски чалъм администраторите на този форума, дето са го изобретили такъв и съзнателно обърнали на свинска кочина!

Това не е знаменце бе, нискочелец дено си си присвоил наши ник и лого, а лика на млада жена , олицетворяваше нова и възродена България. Ама като мозъка ти е колкото грахово зърно, тълкуваш картинката като дявола чете евангелието!!!

Давай моето момче, приет си.

ЕВАЛА!!! По принцип конфликт между Русия и Украйна нямаше, докато не се намеси вездесъщият запад! И сега конфликтът между тия две страни стана като в рекламата дето двамата собственици се скарали и единия заливаш с шоколад, а другия обливал с шоколад изделията си и те се разделили на два пътя, но си вървят в една опаковка... В края на краищата Украйна и Русия ще си останат такива каквито си бяха - населени с руснаци, с руския пост съветски манталитет, с руската пост съветска икономика... Само не мога да разбера на Обама толкова ли му е куха Бараката да проумее всичко това?

Как да нямаше бе? Кой изпрати снайперисти да убиват на Майдана? Не беше ли Путин и протежето му Янукович? Путън пръв започна. После нарече 1 милионния народ на Мадайна "фашиски преврат на малка хунта". Преди да правиш копи пейс на подобни тъпи коментари се научи да четеш и мислиш. Защото подлни като твоите мнения ги раздават само тъпанарите- стари сталинистки комунисти и новите путиновски комунисти есдящи на олигархичната трапеза на Путин.

pedrogenesto@gmail.com

Колега, върви да му пийнем по едно, че ми пресъхна устата.

Много си запознат със ситуацията. Дали Путин ти се обажда по телефона да си говорите за Украйна или си врачка и ги виждаш нещата на дъното на тоалетната чиния? Не допускаш ли възможността САЩ да са изпратили снайперистите за да предизвикат война? Точно в техен стил е. 1990г.-1991г., Ирак 1992г. 1995г. Босна и Херцеговина Косово 1998г. 1999г. Агфанистан 2001 Ирак 2003г.-2006 Сирия 2012-2013г Гледай как на всеки 2-3 години щатите предизвикват някъде по света война.

че те краварите,тъкмо започнаха да им мътят мозъците...как ще поискат да ги вразумяват,никога!

Още едно помръдване на бандеровци и Киев ще осъмне с подходяща украса за Девети май.

Ей САЩ,вразумете Киев ,да си даде територията на Русия!!!!

popov

Тъй де колега, нали Путин е пазител на православието, а речено е: "на оногова, който ти отнеме горната дреха, не пречи да ти вземе и ризата." Умник е другаря Путин, и с дявола приятел, и с другаря Кирил- Патриарх руски.

българите за всичко си имаме поговорки. Една от тях"Крадецът вика: дръжтге крадеца", та и Путинчо тъй.

"ти" не си "Ние", още повече пък Българин! Чини ми се, че по-скоро спадате към "щастливите кокошки"!

Попикани памперси,вие сте МИНАЛОТО НА БЪЛГАРИЯ и го запомнете,нищо вече не зависи от вас и за това е по-добре да си играете картите в някой ОФ клуб и да не се занимавате с неща които не разбирате а и както се досещате....виждате вече хоризонта

Ким Чен Ун, Путин, Ердоган са най-великите водачи ... на най-зомбираните народи.

Най-зомбирани са американците - това е и любимото им занимание! Само там можеш да накараш всички едновременно да "заобичат" една тенджера примерно, изразено с потмоне (кредитна карта)...

Руснаците сега реват ли нещо, щото на рев ми прилича. Американците даже и телефона вече не им вдигат. Казали, ако ще влизате в Украйна влизайте да ядете пердаха. Откога ви чакат там.

Ами да дойдат американците в Украйна - какво им пречи? Пък ние тук ще разиграем едно тото да познаем колко рамбовци ще дезертират или ще подадат оставка, след като от един невъоръжен самолет напълниха гащите, та чак до психолог стигнаха.

Чудя се до кога хамериканците безнаказано ще подклаждат огън и война по всички части на света?! Кво търсят в Украйна тия войнолюбци, до кога народите ще ги търпят да богатеят на техен гръб?!

Именно! Голяма досада е тази геополитическа алчност на щатите. Не е нормално една държава да си вре безнаказано гагата по цялото земно кълбо.

в украйна няма и един американски войник. Руски обаче има доволно. Даже путин го каза.

... за да не ги вразумят те , че МНОГО ще боли!

Как така щели да вразумяват Киев и да прекратявали операцията, след като шефът на НАТО, шефът на ЦРУ и вицепрезидентапна САЩ на крака им отидоха в Киев да ти потупат по рамото и да им дадат зелена светлина за тази операция. Западът се самозабрави, а Лавров звучи като глас в пустиня.

а кой ще вразуми путин...последният тиранин...

Не вирееш, мой човек. Руснаците си харесват президента и Путин се радва на народна обич за каквато бат ти Бойко си мечтае в мокри сънища само.

Как да сравнявам Боко Мутрата с Путин?! На светлинни години са един от друг! хахахах

Вече се е обособила петата колона на руснаците тук....само бивши шестаци и зелени чорапчета които цял живот са били на хранилката народна и сега им е тъжно,че нещата се обърнаха но и без това те са си пътници и ние ще ги изпратим при създателя им

прати майка ти да го вразуми! Путин е лидер на място.. за съжаление ние случихме на путянлиев... :)

дюже номер 1 е аттила номер 2 наполеон

Аз не знам руския народ що за мазохист е да избере Путкин,Чуркин и Ларвата да излагат Русия.Ами Русия падна в очите на целия свят като организирана престъпна групировка от световен мащаб.

Та какво викаш видя света! Ха ха ха! Светът видя достойнството на Путин, който въпреки всички наложени му санкции, въпреки че Западът тръгна срещу него, за миг не се отказа да защитава заетите от него позиции по кризата Украйна! Нито за миг този човек не се поддаде на натиска и на САЩ, и на Европа! Това е, господа навити роботи! А достойнството е много над милиардите, изсипани в Украйна за нейното дестабилизиране и както виждаме унищожение и не по вина на Путин!

Major Payne

Да де, лафа си го знаем - може да се окъкаме, но няма да се изложим!

Руснаците са с промито съзнание от 100 години комунизъм, отровени от мириса на пари и миража за лесно забогатяване носещ се от путиновите олигарси и гласуване за тях! С нашия народ става същото, той е отровен от мириса на пари и миража за лесно забогатяване носещ се от нашите олигарси и гласува за тях. Положението е крайно трагично. Турското не унищожи българите защото си имахте БПЦ и духовен идеал. Сега нямаме БПЦ я е мутризирана и загиваме до 5 години под ударите на мутроолигархията -наша и руска, Чети отвратения ,той е типична картина на ниското циганско съзнание на масовия българин Отврат!

Докога ще ръсиш тъпи идеи по форуми и електронни пощи.Че си " бивш " комунист и международно ченге е ясно ,но поне имай малко достойнство и като виждаш лепнатите ти негативни оценки ,потърси тъпа аудитория ,за която са те подготвяли ДС-ВКР,КГБ ,МОСАД ,МИ-6,ЦРУ.

Срещал ли си някога българин, който е живял в Щатите повече от пет години? Ще бъдеш изненадан, като разбереш какво е това "промито съзнание" вследствие на насадените му (по всякакъв възможен начин) западни "морални" ценности. Живял съм и в Щатите (слава Богу, само една година), живял съм и в Русия, живея в България - и смело мога да твърдя, че пропагандната машина на краварите няма равна на себе си, Гьобелс ряпа да яде - и в това отношение сме на светлинни години назад от Щатите. Така че по-леко с "промитото съзнание"!

pedrogenesto@gmail.com

Мамин сладък, пи ли си лекарствата?

Заради такива като тебе, наричащи се демократи, хората намразиха даже и думата демокрация. Защото даже западната преса вече говори за тотална излагация и двойни стандарти, но не на Русия, а на САЩ.

Числата, Русия няма само двойни стандарти ,тя вече има ЧЕТВОРНИ. В западната преса има свобода на словото и е ОБЕКТИВНА. Ти чувал ли си какво е обективна преса? Не знаеш, защото други чужди езици освен руския не знаеш, четеш мафиотската преса на България намираща се в ръцете на руско-български олигарси и едноличната преса на Путин, възродил старата сталинискта пропагандна машина. Руската преса на Путин е като нашия Работническо дело, спомняш ли си го ? Там нищо не се пише без да излезе първо през цензурата на Путин. Ако не го знаеш това, крайно време е да си отвориш зъркерите и се научиш да четеш и мислиш!

ще лапа руски банан

Когато в русия нямаше банани нямаше и обезанки ,сега има банани и обезян большинство!

смешни американци!!те ще казват кой какво да прави!!а,какво правят техни кораби в черно море?!риба ли ще ловят?! нещастници!!

По последни новини "Русия може да забрани Facebook, Gmail и Skype" ...На путкопоклонниците...това как ви се струва? Все още ли смятате, че тове е съвременен демократичен лидер на една нормална правова държава? Защо ли започва да мирише на яка диктатура......

Е то и в Турция е яка диктатура, заради туитър, ама хората пак си го преизбраха Ердоган. Ще трябва да се преосмисли пропагандата.... После защо никой не споменава за изказванията на Вилма Русев и желанието да се пресече прахващането на информация от НСА чрез интернет?

Ти прост ли си или се правиш на такъв, за каква демокрация говориш, за тази в ИРАК, ЛИБИЯ или ВИЕТНАМ???А, може би в КИЕВ по демократичен начин се формира правителство???И, защо винаги се счита, че САЩ, днес, са радетели на демокрацията?!!По презумпция?

щатите са наложили урок по демокрация- демографски санкции на България. Тази година са ни намалили с 60 хиляди....обещават догодина да ни намалят със 120 хиляди

След като се върнаха комунистите на власт , пресъпността скочи рязко , хората се разбягаха оттука, но пък за турците и циганите е истински рай !

Дори правозащитниците Амнести излязоха с негативно становище по отношение действията на турчето и бандата му в Украйна. Само Обонго не разбра какво става... или вече така се е оплел, че няма разплитане. Ще се давят заедно.

как да вразумят Киев, когато тях няма кой и как да вразуми, въобще тази дрогирана пасмина от травестити доста трудно вдяват...

Аз само искам да попитам русофобски настроените психари- либерали следното: Какво, ако българските общности в съседни държави поискат автономия или присъединяване към България? Пак ли ще сте на страната на статуквото и пазителите му САЩ и ЕС?

С ТРИ ТАНКА И ДВА САМОЛЕТА МОЖЕМ САМО ДА СЕДИМ И ДА ГЛЕДАМЕ! ДАНО НЕ НИ СПРАТ НЕТА!

НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА РУСИЯ, СА РУСКИТЕ КОМУНИСТИ, А НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИТЕ. ТЕ СИ ИЗМИСЛЯТ ВРАГОВЕ, ЗА ДА ПЛАШАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, И ДА ГО ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЯВАЩО НАПРЕЖЕНИЕ!!

най-страшни врагове на всички са глупаци като теб,ама мисли малко преди да кажеш "хоп"

Когато в една държава властта се вземе от най-долната прослойка на обществото(работническо-селската) до там се стига в развитието на държавата-бедност за всички,престъпност и бягство на можещите и знаещи хора в други държави-само от тук за сега са 2 милиона българи и работещите на запад са повече от работещите тук....ЧЕСТИТО НА БОЛНИТЕ И ЗОМБИРАНИ МОЗЪЦИ КОИТО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА ПОСТИГНАЛИ РАВЕНСТВО........НЕЩАСТНИ СЕЛЯНИ

Дедо, я си гледай старините и се радвай на това, което ти остава! Ако имаш внуци, пращай ги в БГ армия да защитават НАТО и това е!!! Нема какво да ми се пенявиш по форумите.

комунистите ли са обградили САЩ с военни блокове? Къде видя Русия да е обградила САЩ от всякъде с войски? Точно обратното е, хамериканците търсян враговенавсякъде, зада обграждат Русия. Че си прост и си платен драскач си ти личи, защото си павиан с еднопръсто чело....бегаой сега да лапаш банана на Обонго

А, на бюджета 2 500 000 набор 41 :)))!!!Питай демократа ДЯНКОВ!!!

Алооо, фашагата, що не се скриеш?

Агресора призовава за мир. Боже, Боже.

ОЩЕ ЕДИН ШОУМЕН И КАКТО ВИНАГИ РАЗУМ ЙОК!ДОКОГА БЕ АМЕБА

Гледам TV - и новините и рекламите. По принцип конфликт между Русия и Украйна нямаше, докато не се намеси вездесъщият запад. И сега конфликтът между тия двестрани стана ато в рекламата дето двамата собственици се скарали и единия заливаш с шоколад, а другия обливал с шоколад изделиятаси и те се разделили на два пътя, но си вървят в една опаковка... В края на краищата Украйна и Русия ще си останат такива каквито си бяха - населени с руснаци, с руския постсъветски манталитет, с руската постсъветска икономика... Само не мога да разбера на Обама толкова ли му е куха Бараката да проумее всичко това? Или след като се опита да направи "демкрация" в Иран и в северна Корея и удари на камък сега отчаяно търси къде да издумка произведените за това ракети?

Да това е присъщо на всички америкоси Те мислят(а как дамислят с птичи мозък)че само те могат да диктуват ястията на всички кухни

Русия да си гледа своята къщичка,и да остави Украйна да се справи с въоръжените терористи и руски диверсанти...

Както Македония си е българска,така и Украйна си е руска провинция.Така че чистачите трябва просто да изметат боклука от предверието си.Само не е ясно наглите янки какво правят на майната си от своите граници.

Само че Македония и северна Добруджа ги загубихме благодарение на Русия(с Румъния и Сърбия) която воюва против България.Та не петни името българи, а се пиши предател.По късно по заповед на Мосва Георги димитров гордо обявява македонска нация и в паспорта на много българи и в Благоевградско насилствено пише"македонец"Та учи предателю историята на България.

Хубавото на цялата работа е че ще има много руски вдовици.

няма значение. сега запада е на лява резба :)))))))))))))))

Чета злобните писаници, опитвам се да си представя какви ли уродливи и лишени от интелект създания ги пишат и акъла ми не стига да си го представя, щото такива по улиците, трамваите, по опашките не виждам... И само тихо си повтарям "Боже, колко много мъка има по този свят"... Тях самите това не ги мъчи, не би измъчило и психоаналитика им, за който те са си чист приход, но тия прости и злобни хора се очакват един ден да създадат семейства, да имат деца. Зя тях им е мъка, ако те не са такива прости и злобни като писачите...

човек е това което прави когато никои не го гледа ... направи списък с неща които правиш когато си сам. анонимен разбирасе. даи го на приятели и познати да го процетат и ги питаи за тяхното мнение ... :)

И аз това се чудех. Още в зората на демокрацията, преди изборите за велико народно събрание имаше такива надъхани индивиди на които за всичко все комунистите им бяха все виновни. Вярно е че системата имаше недостатъци, но тя не беше виновна нито да персоналните провали на тия човечета, нито за интелектуалния им дефицит. Всички до един бяха провалени студенти които не блестяха с нито едно лично качество. А сега си мисля че същите тия човечета пишат тук на четири ръце със синовете си...

До неделя работата на Изток ша са оправи, щото иначе пердах...., от лошия с кръв, сълзи и сополи!

Тя, работата ясна, от Киев изпълняват поръчката на Байдън, ама не са питали майстора: може ли, не може ли...??? и ша има да са връткат на въртележката до главозамаяние! :)

лобито на обратните ще бъде спецяно наградено. за всеки по кочан царевица на която току що са оронени зърната, така в натура ше го получат, без подпраки като олио и масло

Е то си има думички за това, какалашка и кочан. и двете са хубави и наши.

що викате на геиовете вежливи хора?! ...

Във Ю туба--> CrossTalk: Broken Ukraine

не мога да провярвам че част от западната журналистика не се контролира от соросоидите

друга ера и това само може да ни радва!!! Хората и там започнаха да се събуждат!

В Русия журналисти казващи истината за Путлер ги разстрелват показно на улицата.

За бога братя не воювайте, защото такава война ще ви дадат, вежливите хора, че ще се молите да не сте се раждали.....

то заради "вежливите хора" вече 2 милиона българи имигрираха. мизерията вече е огромна. в българия само крадлива сган и цигани остана :(

Това да ни е проблема... само да не се срещаме с вежливите ора..., ама все си мисля, че ако имаме допирни точки с тях ще сме по-добре!

Хората на Гурбачов в БГ такава перестройка направиха че всичко строено от народа го окрадоха и всите комунисти свалили Тато станаха милионери и се пребоядисаха.Стана подмяна не промяна.Народа пак валат.Винаги сме патили от диктаторската политика на Русия.Агентите на ДС-КГБ продължават да предават националните интереси и лобират за Русия......вълкът козината не си мени та руските шпиони ли?

Господа другари, вземете се в ръце и успокойте ситуациата в източната част на Украйна, в противен случай ще се намесят вежливите хора....

УСПОКОЙ СЕ, ВЕЖЛИВИТЕ ХОРА СА ВЕЧЕ НА УКРАИНСКАТА ГРАНИЦА И НА ШИПКА Е СПОКОЙНО.

Хич и не съм се притеснил, да му мисли хунтата в Киев..., щото човекът от Москва каза, че ще ги държи лично отговорни..., а това значи адски много...!

Преди 25 години руската империя стигаше до Италия, ФРГ и Австрия, а вече стига само на .......... 350 км от Москва. Да благодарим на другаря фашист ПУТЛЕР за невероятните успехи , другари фашисти !!!

МИ ТОЙ ЛЕБА ПРИ МЕН ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ПОЧВА ОТ 5 ЕВРА НАГОРЕ , МА НИЕ НЕ СМЕ ДИВИ АЗИАТСКИ КРОМАНЬОНЦИ , ПУТЛЕРИСТИ КАТО ВАС ,ТА ДА РУЧАМЕ ФИЛИИ ЛЕБ С МАС !

И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ КОГАТО ГЛЕДАТ НА изток, ДА ЗНАЯТ, ЧЕ КАТО ПРОТЕГНАТ РЪЦЕ НЯМА ДА ХВАНАТ ДЕДО ГОСПОД ЗА ТОПКИТЕ КАКТО ВИ ГОВОРЯТ. КОЙТО НАПУСКА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ Е АДСКИ НЕЩАСТЕН НА изток, ЩЕ КИСНЕ В НЕТА, ЩЕ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ И ЩЕ ЦЕПИ СТОТИНКАТА НА ДВЕ. РОБ С КОМПЛЕКСИ Е ПО СТРАШНО ОТ РОБ, КОЙТО СЕ БОРИ ДА НЕ Е ТАКЪВ ! АЕ ЛЕК ДЕН, ЧЕ ВРЕМЕТО Е КИНТИ ;) ТРЕБЕ ДА ИЗКАРАМ 10 РУБЛИ ЗА ЦЕЛ ДЕН МУАХАХАХА

Нали ги хвана ме за топките западняците и станахме най бедната страна .Благодарение на тях ние като страна на трето място по територия сега сме едно малко парче земя.България е пълна с МАЛОУМНИЦИ.От тези които вземат по10 рубли на ден изкупиха апартаментите по морето.

И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ КОГАТО ГЛЕДАТ НА ЗАПАД, ДА ЗНАЯТ, ЧЕ КАТО ПРОТЕГНАТ РЪЦЕ НЯМА ДА ХВАНАТ ДЕДО ГОСПОД ЗА ТОПКИТЕ КАКТО ВИ ГОВОРЯТ. КОЙТО НАПУСКА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ Е АДСКИ НЕЩАСТЕН НА ЗАПАД, ЩЕ КИСНЕ В НЕТА, ЩЕ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ И ЩЕ ЦЕПИ СТОТИНКАТА НА ДВЕ. РОБ С КОМПЛЕКСИ Е ПО СТРАШНО ОТ РОБ, КОЙТО СЕ БОРИ ДА НЕ Е ТАКЪВ ! АЕ ЛЕК ДЕН, ЧЕ ВРЕМЕТО Е КИНТИ ;) ТРЕБЕ ДА ИЗКАРАМ 10 ЕВРА ЗА ЦЕЛ ДЕН МУАХАХАХА

Еееех, Masculino...

Дебилщината,макар и платена,би трябвало да има граници.

Лек ден на всички истински Българи! Робите ще си останат роби и сополи на дивите азиатци , руските фашисти , путлеристите. Който ще спи-лека нощ. А аз отивам да и го отперем ;)

Лек ден на всички истински българи! Робите ще си останат роби и сополи на запада. Който ще спи-лека нощ. А аз отивам пари да праим ;)

ХЕХЕ - ПАРИ ЛИ.. ТВОИТЕ 10-15 ЕВРО ЛИ НАРИЧАШ ПАРИ ..НЕЩАСТНИК !!!!

magit@abv.bg

ОООООО КОМПЛЕКСАРЧЕ ХАХА ЕЙ КАК СИ ЗНАЕХ , ЧЕ ТОВА ЩЕ НАПИШЕШ БЕ ХАХАХА БЕГАЙ СКРИЙ СЕ С 50 ТЕ ТИ ЕВРА НА ДЕН. АЗ ХАРЧИМ НА ДЕН ДВОЙНО. АРЕ БЕГАЙ ГЛУПАК :)))

Изказвания от този тип не са свързани с темата на статията, а само разкрива лична елементарна предства за отделни субекти. Моля администраторите да ни спестят следващи подобни фриволности от нестабилни потребители на сайта.

газовите запаси на русия са изчерпани или пред свършване. русия продава на европа газ от средноазятските републики, които купува почти без пари и продава стократно по скъпо. когато тези държавици се усетят и инвестират пари в собствени газопроводи не минаващи през русия, тогава мужиците ще се скапят моментално.