САЩ и Русия преговарят за прекратяване на огъня в Сирия

Държавният секретар на САЩ Джон Кери заяви, че се водят преговори с Русия за прекратяване на огъня и осигуряване на хуманитарен достъп до цивилните в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия преговарят за прекратяване на огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присънва му се на Кери Минск 3, този път за ислямистките терористи. Всеки път когато организирани от Вашингтон сменячи на нежелани там правителства, ги вземат на сериозно и започнат да ги мачкат и стриват, Вашингтон и лакеите му веднага забравят колко сложни са нещата и как далеч не всичко зависи от военната сила, като веднага трескаво започват да предлагат всякакви инициативи, преговори, обещания и гаранции целящи не най-вече, а единствено прекратяване на военните операции. Така беше като ги сгащиха фашистите-превратаджии в Дебалцево, така е сега и с ислямистките терористи в Сирия. Искат да се прекратят военните действия и те да продължат доставките през Турция лудост! Нали ако това стане хилядите и хиляди терористи, които са сега в Сирия ще продължават да стъпват на сирийска земя, при това все така въоръжени и живи. Просто трябва да са малко по-последователни, да продължат да подхождат комплексно и многопланово към проблематиката и в сроковете определени от тях самите преди, когато само групата на Вашингтон действаше там незаконно, а засега военните детайлни и аспекти в Сирия да оставят за известно време на антитерористичната коалиция.

КАзват че въоръжемите бандити бягали към турция, където влизали безпрепятствено. А семействата дето бягали с жени и деца не ги пускали. Та това не е зле. Нека тези умерени бандити си направят автономия в Турция. Могат и да си я нарекат Сирийска автономия в Турция. Ако им даде Ердоган.

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ВИДЯХА,ЧЕ И ДРУГИ РАБОТИ МОГАТ ДА СТАНАТ...

Не се излагайте повече, млади грантаджии! В България има десетки хиляди, работили в Сирия, Ирак, Либия, Тунис, ... преди намесата на САЩ и "демократизацията" им. Попитайте ги какъв е бил животът, дали ги е било страх по улиците, .... и т.н. Сега след "демократизацията" едва ли биха отишли.

не може да се преговаря с олигофрените от кремъл

Русия по статистика на ООН: - 67-то място в света по стандарта на живот, - 71-то място в света по ниво на човешко развитие, - 72-то място в света по брой на държавните разходи на гражданите, - 127-то място в света по показатели за здравето на населението, - 111-то място в света, по средната продължителност на живота, - 134-то място в света по очаквана продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Русия държи: - Първо място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши, - Първо място в света по броя на разводи-и извън брачни деца, - Първо място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си, - Първо място в света за абсолютен упадък на населението, - Първо място в света по консумация на алкохол и алкохолно съдържащи продукти, - Първо място в света, по продажби на високо-алкохолни напитки, - Първо място в света по продажбата на тютюн, - Първо място в света по брой на смъртните случаи от алкохол и цигари, - Първо място в света по смъртност от болести на сърдечно-съдовата система, - Второ място в света по продажба на фалшиви лекарства, - Първо място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство), - Първо място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб), - 159-то място в света на нивото на политическите права и свободи.

Ама не може да му се отрече упоритостта и всеотдайността - достоен наследник на Гюро Михайлов!

Не слагайте минуси ами почетете малко статистика.Накъде тласкате България.?Там всяка година умират 100000 младежи между 14 и 31 г.от наркотици .Или това ви е целта.

соросоидите внушават това за да имат приходи от покровителите си иначе глад и труд, а те не са свикнали така

ГОЛЯМА ОСВЕДОМЕНОСТ,СОРОСОИДЕ!!ДАЙ СЕГА ЗА АМЕРИКА...

хахаха, това "място в света по ниво на човешко развитие" как го определиха? Много ми е интересно какви са им критериите, за да определят нивото на човешко развитие :))

Когато някой ти каже нещо за Северна Корея най-добре е да видиш кой ти го казва и откъде го знае. Същото и за Русия. Първо място по хероин? Ако нямат пари няма и хероин. Русия е първата европейска страна, която преодолява демографската криза без да прибягва до имиграция. И там където зайчетата се множат е добра гора за зайчета. Там където хората се множат е добре за хората.

В град Чикаго има годишно около 500 убийства при около 3 милиона население - т.е. около 17 на 100.000. Този януари обче е имало 51 убийства при норма за януари около 30-35... Картината в градовете Детройт и Балтимор е подобна. За сравнение - в България има около 150, или около 2 на 100.000. Ако извадим тези данни от контекста можем да попитаме: такава ли искате да стане България?!

Честито товарищи путинуиди,ватники и степни получовеци, Цената на рублата в свободно падане 1.00 USD = 82.50 RUB

Като стигнат българския лев от 1997г 3000 за 1$ ще им дойде акъла в главата ама ще е късно за каене...тогав ще поемат по нашия път и след 20 години ще са на нашето дередже..хихих;)

Докато преговарят, ръшите трябва да усилват темпа на "бомбенето"!! Само от това разбират резаците!?

Сирийската армия е на 16км. от турската граница, пише ИРИБ: "Syrie : larmée à 16 km de la frontière turque", Feb 07, 2016 04:51 UTC

NBC предаде кадри как тюркските джихадисти бягат като плъхаве. Това е причината САЩ да дигне шума подобно на Косово, когато Сръбската армия смачка АОК. Тогава направиха войната срещу Сърбия и България продаде въздушен коридор за 36 млн;. долара нсрещу съседите си....

Вече са на 8. След около месец, когато са по цялата граница и градовете са прочистени може да почнат преговори.

С икономическата катастрофа в Русия,проблемът ще се реши и без преговори.Въпрос на време.Русофилите да дават акъл на Путин как да излезе от положението в което сам се нагласи.

Така ИД ще е доволна и ще си има няколко държави. За разлика от Русия обаче САЩ ако фалира, си гласува по-висок дълг и проблема е решен.

Гуманитарка очаквам от Северна Корея -само те ми останаха приятели Путин

ПИПО

И повечето бивши съветски републики, и БРИКС, и почти цяла Южна Америка, и българският народ и Сирия, и Иран, и други:)))

Какво стана с регионалната сила Русия бе помак ? Защо ченето Кери прегтоваря с нея ?Защо Путин има 42% рейтивг в САЩ, а Обама 17%.Кой е президент на Щатите ?

такива умопомрачения само ж България може да се прочете!!

С тия рейтинги измислени сте пълна излагация.Путин и рейтинг в САЩ.Луди ора.

Ето проучване длья рейтинг на президентоми сдельану в руски квартали на американские мегаполисам где льюдей имат свою право мислит и говорют какво им на душу свободною!!!

След 25г. западна демокрация България няма нито военна сила нито демографски потенциал да се опази. България е на колене. Затова България се нуждае от помощ за да не загине. Кой ще помогне? Запада който ни доведе до КОФИТЕ ЗА БОКЛУК! Не драги тролове, отново единствените които ще ни помогнат са руснаците. Като на братя и като стратегическо местоположение. Затова драги тролове се гответе да посрещнете победителите от третата световна война с призива "здравствуйте братушки". Пари за това няма да получите, но работа ще ви намерим да не ровите в кофите за боклук! Казах!

стига простотии. България я разсипаха руските протежета. Това и децата го знаят. Отвори си добре ушите и гледай, щото явно нямаш очи !

А ти по добре си гледай минусите и си свери часовника! Като казваш "стига простотии", спри да драскаш тъпотии!

ХАМЕРИКАНЦИТЕ Я СЪГРАДИХА- ДВЕ ТОПЛОЦЕНТРАЛИ С БЕЗУМНИ ЦЕНИ...

Освобождението ни от турско робство от Русия ни струва... 32,5 тона злато

Голяма ЛЮБОФ както сега ни цакат със скъпата газ

Не лъжи бе Штиерефф. България с гол задник след Освобождението ще плати толкова злато. Марш у колониалния кенеффф с ибрика наследен от прадядо ти

Като не учиш има чичко Гугъл

ПИПО

Струва 1000 тона злато, тъпанар. Половината ни дълг е опростен. Взимаме заем от банка париба на огромна лихва. Още тогава запада ни е цакал както си иска. Свободата няма цена, тъпанар смотан. Освен това ако не знаеш до 1965 сме плащали репарации на Гърция и запада.

Плащахме на Гърция защото бяхме окупирали северната и част. Нормално !

Чегевара ти ли си

това злато е някъде в фантазята

Някои идиоти си нямат представа колко са 30 тона злато и как точно се събира.

"Това е началото на края на джихадисткото присъствие в Алеп. След 4 годишна война и терор, хората виждат края на тяхното мъченичество", пишат западните медии като например американския политическия журнал Каунтър Пънч. в статията си от 5 февруари т.г., озаглавена: "Peace Talks Paused After Putins Triumph in Aleppo", by MIKE WHITNEY, FEBRUARY 5, 2016.

Ето още едно интересно тролско изчадие. По време на така нареченото "руско робство" или окупирана държава имахме 150 000 армия, над 300 бойни самолета и си пазехме небето сами, 3000 танка, СОБСТВЕНИ балистични ракети СС-23 и т.н. и НИТО ЕДНА РУСКА ВОЕННА БАЗА. Сега когато сме свободни какво имаме? армия ли е това?, други ще ни пазят небето, ЧЕТИРИ военни бази на САЩ. И за капак сме най-бедната държавата в ЕС по нейните стандарти. И пак говорете за робство, агресия, окупация от страна на Русия. А за турция съжителство, дружба и приятелство. Казах!

Браво ! Направи козяшките туркофили на таратор !

ПИПО

И плащахме на топлофикация 30 лева на месец, и зимата отваряхме прозорците защото не се дишаше от топло.

заплатите бяха по 120 лева, нали ?

Ха-ха-ха еба ти критерия ха-ха-ха!

И след толкова много "благодат" магазините бяха празни ! СССР тогава имаше огромна армия и докъде я докараха ? До разпад ! Аде бегай на село !

ПИПО

Абе кога магазините са били празни, бе? Защо пишете глупости. Айде и ние да помним това време.

Всички много богати хора в България имат комунистическо потекло, посланик в САЩ ни е бивш преводач на Тодор Живков, кандидат за шеф на ООН от сатрапска комунистическа фамилия, медиите ни благославят Путин, а той се е "наортачил" в Сирия с Иран, Хизбула и Все едно в Германия Хитлер да беше станал кротък пенсионер, Гьоринг собственик на авиокомпания, а Гьобелс да беше приватизирал и изкупил всички немски медии.

Фрау Меркел е последното пресаташе на последния комунистически премиер на ГДР.Е, и какво от това ? Не е първокласен ръководител ??? Президентът на Германия е бивш комунист.Е, какво от това ? Ал Пачино е комунист , но и огромен актьор. Боклуци като теб, коитго и при фашизцъм и при комунизъм са некадърници могат да говорят за комунисти, КГБ,Русия и пр.

Благодарение на Русия имаме Трета Българска Държава. Благодарение на Запада имаме Берлински и Ньойски договори разпертушинили България на 8 части. Толкова за Русия и хайдушкият Запад

Ванче сме го изплатили много отдавна. Ти дай нещо за окупацията след 1944 година.

Сравнението ти е идиотско. Не познаваш нито фашизма нито комунизма.

На идиотски коментар, идиотско сравнение.На зло куче, зъл прът

Не вярвам, че българите днес дължим нещо на съвременните поколения руснаци. Това, което тогавашните поколения българи дължат вече е дадено, сторено, платено. Днес не дължим нищо и си търсим сметката и ползата за моята страна България.Това смятам че е истинския патриотизъм.

100 +

ПИПО

Дължиш най малкото уважение. И утре като започнат да ни пазят турски самолети, като вземат да претендират официално за българска земя, единственият който ще ни помогне, ще бъде Русия.

за окупацията на България ? Е, ти нищо не каза !

Дължа един шамар за концлагерите, които ни натресе СССР.

Освобождението ни от турско робство от Русия ни струва... 32,5 тона злато link

а сегашното всичкото на концесия и то благотворително на американците или канадците или все тая .Ебаха мамата на България.Руски бази никога не е имало в България, абе не ми се говори за злините които ни донесе американската окупация.Глад и изтребление на българите и разцвет и благоденствие на циганите - това е днес неофициално несъществущата държава България

колко простотия има на тоя свят...

Защо не сме успели като като германците,защо не сме като японците? 1.Защото от памтивека сме професионални тарикати и все гледаме някой да прецакаме. 2.Да си спомня някой да ни е учил че....България е преди всичко? 3.Манталитета "Един път се живее" е повсеместен. Затова не сме като германците или японците.Ние сме като гърците и италианците.

Ти да не си на 10 годинки? Кога прописа кога започна да философстваш?

Освен бомби, лозунги, пропаганда войната в Сирия иска и ..пари. Руснаците се готвят за голямата разпродажба на държавните фирми, но дали ще се намерят инвеститори при техните закони ?

Каква е обективната действителност. Преди няколко месеца от посолството на САЩ наредиха на троловете да повтарят лъжата, че Русия е в "изолация". Сега заповедтта е отменена. САЩ непрекъсната инициират срещи и разговори с Русия. ердоган прави нещастни опити поне за разговор с Путин. В Германия искат държавник като Путин вместо Меркел. Германия иска Северен поток 2. Франция и Италия искат санкциите срещу Русия да се отменят. НО САЩ НЕДАВАТ. Защото ЕС е васал на САЩ. Следва въпроса, кай ще освободи ЕС от ИГОТО на САЩ? Разбира се, че РУСИЯ. Това троловете го знаят и затова са толкова настървени да дезинформират. Да се харесат на господаря и да му вземат парите преди да е фалирал. И както казва един трол по-долу стига "социални придобивки" време е ДА ПОРОВИМ В демократичните КОФИ ЗА БОКЛУК. Казах!

Благодарение на Русия имаме Трета Българска Държава. Благодарение на Запада имаме Берлински и Ньойски договори разпертушинили България на 8 части. Толкова за Русия и хайдушкият Запад

САЩ правят последен опит да спасят руснаците от провал и фалит, а дали ще успеят .....времето ще покаже.

Умът не ми го побира, ти на кой свят живееш? Ти нормален ли си да пишеш такива идиотщини?

В НАТО участват 28 държави -съюзници,а Русия е сама - без съюзници,защо ли....??? Някой може ли изясни този факт ???

ПИПО

Русия има договор с Армения, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Беларус. Но като цяло военни договори не са и нужни

Свободата е истинската благина, това е щастие, това е сбъдната мечта, днес си в България, утре в Германия, после Финландия, после Испания, Англия..... Стига руско робство.Пак ли го искате?

В България по времето на руската окупация след 1944г. пък и до днес патриотизъм означава любов към Русия.Представяте ли си падението на българина докъде стига.

Руснаците ни оттърваха от една напаст, една мракобесна чума от която ние по никакъв начин не можеше да се оттървем сами. Говоря както за фашизма, така и за управляващите, които ни обвързаха с този фашизъм. Естествено е да ги обичаме.

ПРЕЗ 21 ВЕК В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ПРЕВРАТ СРЕЩУ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕЗ 02.2013Г. , ПОДГОТВЕН ОТ РУСИЯ И АГЕНТИТЕ И В БЪЛГАРИЯ КАТО БЕШЕ СВАЛЕНО НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ.

Недей да лъжеш! ББ го свали посланикът чрез организираните провокации чрез сметките за тока, щото не прокара шистовия. Последно пък му натресе и РБ!

ОТ 1944 Г. ДО СЕГА МОСКВА ДИКТУВА ЖИВОТА НИ И ЗАТОВА СМЕ ИЗОСТАНАЛИ ОТ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. И НАШИТЕ НЕОБРАЗОВАНИ ЧУГУНЕНО-ГУМЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВИ ЗАЩИТАВАТ МОСКВА. А КАТО СЕ СЪБЕРАТ НА СЕДЯНКА ВСЕКИ СЕ ХВАЛИ ЧЕ НЕГОВОТО ДЕТЕ ИЛИ ВНУЧИ ЖИВЕЕ И РАБОТИ НА ЗАПАД.ЧЕ СИ КУПИЛ ХУБАВА КОЛА ЧЕ ХОДИЛ НА ЕКСКУРЗИЯ В ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ И КАК ТАМ ИМА РЕД ЧИСТОТА. ВСИЧКИТЕ НИ ЗЛИНИ ИДВАТ ОТ МОСКВА С ПРОВОДИМОСТТА НА ТЕЗИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ.

Абе честно казано вече и други работи си разказваме, и сами виждаме какво се случва в Европа, ред дисциплина дръжки. Всичко е оставено на възпитанието на хората.

Тези, които подкрепят режима на сирийския президент Башар ал Асад, извършват военни престъпления. Путин освен корумпиран политик,убиец е и военен престъпник и скоро ще го видим изправен пред международен съд

козяшки туркофил-сюнет-потури-ибрик-вазелин-сирийско/турска граница

70г. руско робство стигат!Време е за живот в свободен свят.

ПИПО

Друго си е "османското съжителство", а?

изглежда, че си е било друго. Гледам къщите на българите по турско време и ги сравнявам с панелките от соца - друго си е !

Твойте деца нали са в Америка бе, какво робство те мъчи тебе?

Всеки нормален човек с интелект не може да не забележи, че ситуацията е предвоенна. В момента страните се обособяват в блокове. Управляващите марионетки у нас отново ни вкараха в губещия лагер, както и 1 и 2 световна война. Всичко това гарнирано с платена дезинформация от троловете на посолството на САЩ. Повтарят лъжите 1000 пъти и очакват да станат истина. Е ние родолюбивите българи ще кажем истината 1000 пъти да видим КОЙ-КОГО. ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА са истинските човешки ценности, който се придържа към тях ще пребъде. Останалата сволач ще си отиде. Казах!

Русия е била окупатор на България.Стига толкова.

Половин година руснаците бомбят де кого сварят по границата Турция-Сирия, а ИДИЛ са на 500 км от тези цели.

ИДИЛ са техни другари, учили военни училища в Русия и верни на Саддам и Москва.

ПИПО

Мамин златен:)

Свободни сме от руско робство след повече от половин век, това не е ли за празнуване!Има бедност, но ще се оправим постепенно, важното е Русия да не ни пороби пак.

Браво Русия , унищожаваш враговете на цивилизацията ! Фамилията на Буш получиха от Ирак собственост нефтени кладенци , сега Обама иска да получи от Сирия парче от нефтените кладенци , не стана ! За това и създадоха ИДИЛ , сигурно станаха не управляеми и не искат да се делят с Обонго ! Ако спре войната всички заинтересовани губят , ще търсят нов конфликт и нови терористи , това са пари и време ! Турците изгоряха , САЩ са на път да загубят , Путин ги разбра и попречи , за това е лош за тях !

Само дето врага на цивилизацията е Русия.

Българинът иска някой да му сложи риба на масата, не риба.Трябва не риба, а въдица да си лови сам риба, не да чака я от политици, я Русия, я от някой друг.

Много хора в България /путинофили и ватенки/ още са в плен на мита за съветската военна мощ, така добре разработен от пропагандната машина на комунизма

Ние сме роби на Русия и собствения си мозък немръднал на сантиметър от робското мислене.Объркан народ неориентиран.

Роби са само русофилите, а те са малко !

Робското потекло на българина се поддържа умишлено в българското съзнание не без задружното участие на русофилите защото е угодно на Москва българите да им се чувстват задължени и верни во век и веков!!!

ад 80% от туземната популация е болна от дедоиванщината ! Чакат и се надат некой, в случая дедо иван, да доде некогаш от некъде и да им изсипе рога на изобилието. Същото прави в москалията и иванушка-глупака! Американецът е авантюрист, индивидуалист, бачка усилено, завладява Клондайк, търси сам злато, нефт, инициативен е, не чака нареждане от горе, коетo москалският колхозник векове чака от барина, друг да решава вместо него, кога къде кво да прави.

Русия с Башяр от едната странам а от другата?

Гледах филма за Украйна на френския кореспондент , препоръчвам да го гледате в ютуба ! Лъсна истината за преврата в Украйна , убийства в Одеса на невинни хора от десен сектор -фашизирани елементи ! Президента на България кои подържа , убийците или мирните които искат да живеят в нормална страна !

Тоя е заработил поне един тон рубли - хахаха!

На платените "родолюбци", загрежени за свободата ще кажа следното: България е демократична държава от 25 години, но е икономически и идеологически поробена от от няколко групировки. При руското влияние България "хранеше" с "неразвитото" си селско стопанство и "слабата" си икономика държави от Европа, Азия, Африка, Южна Америка. Сега при вашта "свобода" 4% ровят в кофите за боклук, 80% броят стотинките за да се прехаранят, 10% могат да си позволят да се възползват от свободното предвижване, а останалите 6% търсят "законовите" начини да "задушат " това което все още диша.

Тия няколко групировки са руски и смучат и до днес кръвта ни.

Ако са руски тези групировки от какъв зор сме в евросъюза и нато - нали тези организации би трябвало да ни защищават от вражески сили?

Никакво прекратяване, Путин да започне да бомбардира Дамаск!

да почва, кой му пречи ?

ИДИЛ са офицерите на Саддам, а те са руски хора.Това не е ли ясно и на децата.

Българинът като е казал "Искам руско робство" и това си е.Търси си го като наследство и го иска пак и пак.Абе аланкоолу имаш свобода бе , погледни слънцето свободен.

Ей каква свобода бе човече малко. Нищо не зависи от тебе вече.НИЩО При русия не бяхме поне гладни

Да ти припомня ли празните магазини през средата на 80-те или ти си роден след това ?

При Русия бяхме роби на червената номенклатура, която ни тероризираше.

Как да се спира огънят ? Бой до пълно унищожение на ДАЕШ ! Таткото на ИДИЛ е Барак Хюсеин Обама и иска да си спаси децата !

Защо българинът обича руското робство не можах да проумея?Иска си руснак да го гази и това си е.Мазохизмът е втора природа на българина явно.

Българинът ако не осъзнае, че свободата е на първо място , а след нея идва хляба няма никога да дръпне напред.Хлябът е резултат от свободата , а не обратно.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода. Но не свойта душа, братя, а душата на народа.

Много вярно, това не проумя българина повече от век и затова затъва.

Свободата Санчо е по-важна от салама.Важно е че сме свободни от Русия, СВОБОДНИ да пътуваме по цялото земно кълбо и да живеем както намерим за добре.

Нещо не мога да посетя най-голямата демокрация на света . Защо ли ?

Ей къде е на половин ден път.

Целия свят зае че руснаците са там не да бият ИД, а опозицията на Башар.

Сега поне има свобода, а по време на руската окупация на България повече от половин век нямаше ни свобода ни храна.Българинът живееше в червено робство и терор.

прав си,но тук става дума за това дали америка води правилна политика ,или не ,а наще комуняги са си същите лизачи,независимо какъв е задника руски немски америкамски,или турски!Ние нямаме собствена политика като унгарците!

MAIMUNSURAT