Коментари - Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия | Днес.dir.bg

Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия

Ядрената доктрина на Тръмп възприема по-твърда позиция към Русия. САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат.

Обратно в новината

Коментари - Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Няма такова нещо Просто ни се повръща от нахални руснаци ;)

Добре е, когато една велика държава, обявява ядрената си стратегия. Но не виждаме нищо ново. Което не е лошо, има примественост. По-специално в пунктовете: >Новата доктрина на САЩ предвижда производството на ядрени оръжия с понижена мощност Това е опасно. Снижава се прагът. Създават се изкушения. Опонентът може и да не отговори с "понижена мощност", а с пълната си мощност. Ще има и военни, и морални основания да го направи. >Русия трябва да бъде убедена, че ще понесе "неприемливо тежка цена" Русия е убедена. И това личи пък от нейната ядрена стратегия. Затова руснаците се готвят за конвенционална отбранителна война, която да могат да спечелят без употреба на тактическо ядрено оръжие. >ко заплаши дори с ограничена ядрена атака в Европа Ако заплаши, или ако употреби тактическо ядрено оръжие ? Защото в ядрената стратегия на Русия също се допуска употреба на ТЯО, но в само отбрана, при заплаха от неприемливи загуби. Не е нещо ново. >САЩ искат да се оборудват с нови ядрени оръжия със слаба мощност в отговор на превъоръжаването на Русия Несиметрично е. Русия развива конвенционалните сили, а САЩ - ядрените. Но така са решили, тяхна си работа. >според новата американска ядрена доктрина Нищо ново няма. Просто препотвърждават старата. >Северна Корея се определя като "явна и сериозна заплаха" за Америка Изобщо не е заплаха за Америка. Но е заплаха за нейното превъзходство. >и нейните съюзници Т.е пак ще си държим ядрени оръжия на японска територия ? Да му мислят японците. >"няма сценарий, при който режимът на Ким Чен-ун да използва ядрени оръжия и да оцелее" Така е. Но пък няма сценарий, при който американците да използват ядрено оръжие за нападение над Сев. Корея. Вече не е изгодно. Изтърваха ги. Никой не напада страна, която има възможност за ответен ядрен удар. >В документа се казва още, че Иран е способен да разработи ядрено оръжие в течение на година Няма как за една година, след като нарязаха центрофугите. Ядреното оръжие е скъпо и бавно - и за разработка и за производство. Май пак са решили да им налагат санкции, щото Израел ги натиска.

Вижте как ние не се боим от руското оръжие . . . Така че и американците трябва да не се боят. Дори и руснаците казват на нас и на американците да не се боим от руските оръжия и всички да сме спокойни . Ами дааа , те братските оръжия не са опасни както на американците .

САЩ плашат гаргите

Фашисткият процесор във Вашингтон ще бъде взривен и фъшкиите ще цепят дърва в Сибир. Едва тогава на земята ще настъпи мир и благоденствие...

САЩ не плашат те просто казват истината.

Горна Волта с ракети просто ще си отиде!1

За това САЩ мрънкат и подвиват опашка. За България обаче е добре

Баща ми през комунизъмЪт много обичише да казва: Ще видиш, че един ден В България ще марширува американската армия - аз го мислех за луд и му се подигравах а тя каква стана - хахахахахаха

то из България коя ли армия не е марширувала Слава Богу благодарение на руската ,крак не са набивали у нас турска и гръцка че и сръбска Ама щатската ще уреди тоя пропуск

Българите са на страната на Русия. Както е било винаги

САЩ вече не могат да плашат света със себе си, както правеха преди. Сега САЩ плашат света с противниците си, които сами си измислиха. САЩ са слабаци и страхливци

Не е нужно някой да ни плаши. Всеки запознат с историята на Първата социалистическа война/кой знае защо наречена Втора световна/ е наясно какво е в главите на руските комунисти. А Крим, Донецк и Луганск са христоматиен пример.

Само слабоумен идиот не осъзнава, че сегашна Русия е опасна за света, в това число и за себе си.

Само пълен идиот като теб не осъзнава че най-голямата опастност за света е Краваристан т.н. САЩ..... Опасен не само за Русия и Китай , а и за Европейски съюз и за всички нормални и миролюбиви държави с военен бюджет превишаващ бюджетите на ВСИЧКИ останали държави. Русия не би посмяла да започне война защото достатъчно са си изпатили от войни но лудите говеда ще го направят! Това е в кръвта им, това е дедите им престъпници изгонени от Британия и авантюристи от целия свят. Но няма как платено ла.но от Шорош като теб до го разбере, парите са по важни и замъгляват съзнанието....

Ами то си е за страх. На нас москалите ни донесоха крепостничество и разруха, което сега може да бъде видяно само в Корея и Куба. И тогава и сега в Русия дори върхушката има приоритет да се изнася с пари феца на Запад.

Какво крепостничество бе абдал? Живял съм при социализма нито аз, нито моите родители нито бабите и дядовците ми са били крепостни! Разрухата дойде след 1989-та!!! За колко сребърника от Козяк 16 ти плащат за да пишеш тъпизми за неща за които изобщо не си свидетел и знаеш за тях само от американо-ционистките медии?

БАБА ВАНГА Е КАЗАЛА: БЪЛГАРИЯ КЕ Я БИДЕ, АКО БИДЕ С РУСИЯ!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВСЛУШАМЕ В ТЕЗИ ДУМИ И ДА ДЕЙСТВАМЕ!!!!!

Ванга е казала, че България ще е бъде с/ или без Русия. Ако руснаците искаха да бъдат с нас, нямаше да развалят нито СИВ , нито Варшавския договор ! Е, може и да поумнеят и да си направят правилните изводи, но ме съмнява.

Въх ! - они Ни таковат близо74години - Вие искате да ги цаливаме ! Гхерундеетц же ВьI, тов. Задунайшитский !

Така викаха и червените вождовете , пък всичките си пращаха и пращат децата на Запад, да ги не биде. Га Курнелка и червените шамани и руските вождове пратят децата в МГУ , а не в Америка и Европа ша повярваме и ние и ще се борим за достъп поне до Магаданския.

Тя и още нещо май е казала, че България ще я бъде в рамките на Русия. Това са приказки за идиоти! Нито вещицата е казала това, нито в нещо е познала.

Добре де ,танкове в Полша,Чехословакия,Унгария,Украйна,Финландия,Грузия,България е що да не се плашат хората.

..което Имайки предвид ТроянскоКонието на Вси"наште" - Отново изяснява Защо НЕ се допуска да имаме Армия.

Русия е вечно спряла, изостанала и клептоманска държава с единствена политика да пречи , тормози и връща другите назад. Свят на злоба, завист, черна пропаганда , рекет и интриги. Та оттам и състоятелните бягат. Обявиха, че 1 трилион са изнесени само към Сащ от клептократите на вожда .

Елементарна платена пропаганда.

ХакунаМатата ! - и Сега - ги Няааамааат... ---- Теорията&Практиката за Прилагане на подхода Вирус - го владеят както Вси"наште", така И "създателите"-им от Кремъл. НО ! - Нещо щракна. .. И ! - Вирусът Се смряска.

Нищо ново, те през всичките години след 1944 година са базирали политиката си на основание страх от изтока - преди СССР, сега Русия, толкова им е акъла. В същото време са си правили взаимната търговия и са контролирали света.

Пише дълги повествования. Някой чете ли ги? С две думи какви ги яде?

Разликата между вас с Борисов е, че вие сте чели много книги, той само една, но си приличате, че сте еднакво умни ! Весел ден !

Очаквате че Колегата info Е от "селектиралите" банкянскио ли, Колега ?

Може ли да не се обиждаме и да не ме сравняваш с Борисов, шъ тъ замола, и с това кой колко е чел и прочел, и кой какво е разбрал,.. Аз няма да се хваля, че съм прочел има-няма поне пет пъти повече книги от Великия ви Хидромелиоратор Ахмед Доган, просто защото стаите в апартамента ми са били много по-големи от неговата 4x4 стаичка, в която бил помести мисля 18,000 негови книги, а иначе бил много беден и нямало какво да яде... Но като и ако ще правиш сравнения, да те светна че освен четене има и смятане...:) И музика! И култира... За други подробности, като морал и ценностна система няма да говоириме, защото преди чуждите езии трябва човек да научи най-напред собствения си, нали така!

той и папагала ми е прехвърлил маса книги през човката си, но ..Сега му осигурих 10-рно по-голяма стая , ама все тая ми се чини.

Янки, марш в къщи!!! Вие сте световна БЕЛЯ!!!

Перфектен Избор ! ...на Името-Вииии...;-)

Да бе. Тия постоянно се месят по света, където никой не ги иска.

В началото на 2003 година не САЩ, а американският президент Джордж Буш-син, чиито баща - Джордж Буш баща бивш американски президент, вицепрезидент и шеф на ЦРУ бе една от основните фигури в зЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ С МОСКОВСКАТА ВЪРХУШКА ЗА СПИРАНЕТО НА СТУРДЕНАТА ВОЙНА И ... УСЛОВИЯТА ЗА ТОВА, ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В Ирак! Като основен ПЪРВОНАЧАЛЕН МОТИВ той посочи ... ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ НА КУЛИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР в Ню Йорк на 11 септемрви 2001 година!!! ОБЯВЯВАЙКИ, че заклетия и отколешен враг на татко му и неговите дългогодишни големи прители и бизнес партнъори като кралете на Саудитска Арабия и Кувейт - диктаторът на Садам Хюсеин стоял зад атаките на кулите! Въпреки всички данни и доказателства, че зад тях стои ... терористичната група Ал Каида, чийто лидер Осама Бил Ладен и Садам Хюсеин СА СМЪРТНИ ВРАГОВЕ и затова Ал Каида не смееше и да помисли да припари в Ирак - ПРЕДИ ВОЙНАТА!!! И въпреки че 17 от 23-та терористи, нападнали кулите и убили 2996 невинни човека и причинили наранявания и заболявания на поне още 6000, и щетите надхвърлящи 10 милиарда долара бяха от .. Саудитска Арабия (самата фамилия на Осама Бил Ладен е четвъртата по богатство в Саудитска Арабия след семейството на краля на Саудитска Арабия и други много приближени до него...) Странно защо МНОГО ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА Джордж Буш - Путин, когото Буш толкова много харесваше и само като го бил погледнал още първия път в дълбоките му честни сини очи веднага разбрал,, че на него може да му се вярва и го харесал, защото е много набожен, зашото носел кръстче на врата..., та странно защо нито Путин, нито някой от руските дипломати тогава не направи подобно изявление, при положение, че Буш, и хората му, А НЕ САЩ, не плашеха САМО света, А НАПРАВО ЗАПОЧНАХА ВОЙНА С ОТКРОВЕНО ЛЪЖЛИВИ МОТИВИ!!! Някой да има логичен отговор и обяснение:)

Струва ми се въпросът-Ви е начорчик... - Поне 80% от Суровия петрол за Франция - Там Е ! ...който Неминуемо релатира И към Онзи "инцидент" със снегорина на аеропортаааа...

Прошу прощения SVP ! - Имам предвид отн. Ирак.

САЩ са държава, която се управлява от правителство( президент) и Сенат избран от американците! По тази верига, ако САЩ нападнат с военна агресия суверенна държава, отговорността е солидарна президент, Сенат, гласоподаватели! Ако, както казваш ти, САЩ като население, са против войната, но гласуват за президент, който е за войната- тогава в САЩ няма демокрация, а диктатура! Без значение какво мислят и искат хората в САЩ, президента на САЩ и обкръжението му, действат, без да се съобразяват с волята на американския народ!

Дори и чисто формално в САЩ не побеждава ВИНАГИ кандидатът, който е получил най-много гласове на изборите, на преките избори, защото има една схема чрез т.н Електорален колеж. Така например Джордж Буш спечели президентските избори на времето с 2 милиона гласа по-малко от Ал Гор (като не броим измамите в щата, който се оказа решаващ за крайния резултат - Флорида, където губернатор тогава бе ... БРАТ МУ, Джеб!) Да ти го обясня така, както го направих на времето на моя шеф - американец, когато му зададох простия въпрос КОЙ според него избира американския президент, и той ми отговори много учудено (и не е глупав човек) АМИ КАК КОЙ, НИЕ РАЗБИРА СЕ! Та аз го попитах, ако аз ти дам да си избереш един пръст от всичките ми 10 пръста, тогава изборът е твой! А ако аз си прибера всичките пръсти и ти оставя да си избира между два от тях, да речем средните от лявата (демократите) и дясната (републиканците) ръка, ТО ТОГАВА ЧИЙ Е ИЗБОРЪТ И СХВАЩАШ ЛИ, ЧЕ КАКВОТО И ДА ИЗБЕРЕШ, ВСЕ Е ... СРЕДЕН ПРЪСТ!?!? Той ме загледа замислено и ми каза - прав си:) Америка има мисля над 326 милиона жители, сред които поне половината са във възраст, годна за да избират и да бъдат избирани! А сега се замисли какъв е пътят на един американски президент от долу до горе, тоест от "обикновен човек" до най-високия пост и може би ще зацепиш какво искам да ти кажа.

И сега да ти отговоря с твоите думи и начин на мислене и разсъждения: Република България е държава, която се управлява от правителство и Народно събрание, като президентът има предимно представително фумкции, А НЕ ЕДНОЛИЧНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ, например, КОЙТО Е ЕДНОЛИЧЕН И БЕЗСПОРЕН КАТЕГОРИЧЕН ЛИДЕР И НА ПАРТИЯТА СИ ГЕРБ, И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, тоест и на изпълнителната, и на законодателната власт! По тази верига, каквото и да направи и стори Бойко Борисов, след като Бългяария е суверенна държава, тою отговорността е солидарна - правителство, Парламент, гласоподаватели! Тоест, значи И ТИ! Нали така:)

бе еродит. САЩ ли накараха Садам да нападне Кувейт ? Хайде малко по умно !

На скоро САЩ пробваха нова Ракета но тя падна в Океана !Сега Военно Промишления Комплекс на САЩ ще получи повече пари за изработване на нова ракета земя -въздух !

Плашат Гаргите американските ционисти ! Русия е наша Освободителка и всеки от 99% население на България я обича и вярно пази паметта за освобождението от Кървавото Робство на Османските Турци !

Работническо дело ?! ... Първа страница ? (Мммооожжже ;-)

Нали си имаш профил бе наШТе, защо се криеш и уригаш тайно?

си ти брат'чет щом не си разбрал, че няма вечни приятели, а вечни интереси. Да беше поне прочел нещичко за руската доктрина заимствана от английската, ама то от ИК време не ти остава.

...и Има един-там кавър на "фамозната" "умнотия" (моят финансиращ е по-голям от твоят ;-) : - моите оръжия са ПоТака от твоите. ...както-и-да-Е ! - струва ми се че Дир.бг - Отново изпуска ДиректноКасаещото-Ни В Момента : а. #SavePirinSaveBulgaria - който от днес Е И В Женева ..а И В Берн...и б. кастингът на Виолиста&Партньори. Защо ?

Плашенето е взаимно, и така си е вече 70 години, но това осигурява работни места, финансиране на науката и.....

..като Разликата САЩ-Русия и то Именно по тези Идентификатори - е от Земята до Небето.

Книжарница в Лондон. Клиент дълго разглежда заглавията, когато към него любезно се приближава продавачът: - Препоръчвам Ви Оруел, чели ли сте го? - Аз съм от България - преживявал съм го.

Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия Ядрената доктрина на Тръмп възприема по-твърда позиция към Русия. САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат. ================ Руският дипломат откри топлата вода! СТРАХЪТ Е МОЩНО И ТОТАЛНО ИЗПОЛЗВАНО ОРЪЖИЕ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА ЗА ГОСПОДСТВО И ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТ И НА ЛОКАЛНО, И НА НАЦИОНАЛНО И МЕЖДУНАРОДНО НИВО! Малка корекция - не САЩ, а ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ЯСТРЕБИ В САЩ, плашат не толкова и не само света, а най-вече СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД - АМЕРИКАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ (който плаща за увеличените военни разходи), А ТАКИВА КАТО ПУТИН И ДРУГИ ДИКТАТОРИ ИМ ПОМАГАТ!!! (подобно на севернокорейския дерибейи, Ердоган с имперските му амбиции- кой въоръжи например турската армия и я направи най-силната в Европа!?!?...) И точно това обяснява иначе много странния факт, че ... Путин и Тръмп много си се харесват и отлично си се раазбират, колкото и да го крият:)

Диктаторите са в САЩ, които за да плашат своите граждани, използват " външния враг" като мотив- Иран, Ирак, Афганистан, Сирия, Катар, Белорусия, Китай, Русия, Индия, Виетнам, Сърбия, Венецуела, а останлите държави ги обвиняват в " неразвитост" и т.н.! Така разбрах твоите думи!

Не плашат. Русия е реална заплаха за света, освен за Мадуро и Корейското Прасе.

Вземи си центовете и замини на майната си

То значи Братска Русия се движи в правилната посока.

Това си е въпрос на преценка кой от какво ще се плаши, аз лично се чувствам пренебрегнат от факта че ме окачествяват и охарактеризират, все едно съм страница от интернет за четене и създаване. И не се знае по какви причини, по Руски или Американски.

Не ми се вярва. Руснаците са толкова добри ,че едва ли някои от бившият съветски блок ще повярва.

Не знам дали САЩ плашат света с Русия, но аз аках в устата на президента на републиката.

В Сащ хранилищата на бракувани оръжия -ядрени са препълнени до тавана.Скоро това ще влезе в атмосферата,водата в кръвта на хората.Дават пари за нови заради парите а старите? Русия ги е изпреварила в това отношение поне 20г.-може да проверите където си искате.

Проверих, действително Русия е много напред, има 2 пъти повече хранилищата на бракувани ядрени оръжия от САЩ - ядрената авария наскоро в завод "Маяк" едно от хранилищата изпрати радиоактивен Рутений чак в Париж! Символично е че името Рутений идва от Рутения, така се е наричала европейската част на Русия през средните векове! Ха наздраве!

Добре че все още ни взима отработеното ядрено гориво от Козлодуй, я накарай Америка да го вземе и да видим цената

Значи почвата земята и атмосферата са двадесет пъти по отровени от САЩ и Европа!Затова в русия са затънали в простотия до шия!

Ми шъ плашат, когато Путин наруши Будапещенското съглашение и гепи украинския Крим, света беше изправен на есна крачка от ядрена война! Добре, че САЩ проявиха хладнокръвие и не вкараха войски в Украйна, което следваше да направят според съглашението, като гаранти за запазване териториалната цялост на Украйна! От безумеца Путин може да се очаква всичко, той без много акъл продължава да плаши и да се гаври с международните закони!

Американците това, американците онова, а Виетнам се развива успешно като новия икономически тигър в региона благодарение на западните и американски инвестиции, а не на Русия. Що така ?

Не се отказаха от социализма и комунистическата партия е абсолютен хегемон.просто няма друга партия ! Защо западните инвестиции у нас са толкова семпли,това вълнува всеки от нас,зарежи ги виетнамските другари, те са 20 години напред!

Не е само в едно партийната система, а защото имат стройна икономическа и финансова програма за следващите 20-25 години.

Кво става с Виетнам ,а?Нещо засече павилиончето май!

В резюме трябва да се каже,че световна война не може да има. Андропов плашеше,че има оръжие да разцепи земята и видяхме ко стана. Изчезна СССР и СОЦ.Системата. Мизерията в Русия си остана. Та Путев дойде с протекциите на руския военен комплекс. Той и около него залебиха Яко. Кой тъпак не види това. Всичко останало е на гърба на мужиците. Жалко 21 век 276 лв. мин.заплата в Русия!!!!!! Беше направено показно със скапването на СССР и Соца. Това иде пак с Р.Ф. !!!!!! Русия освен оръжия друго не може. Така е и ще видите пак!

Минималната заплата България е два пъти по-висока от тази в Русия, докато минималната заплата в Либия е даже по-висока от тази в България! И това е защото все още не сме скъсали напълно връзките си с Русия, така както направиха Литва, Латвия и Естония! Сега тези три държави са по-напред и от нас!

Либия имат нефт и газ, ние само боб, потенциален източник на "биологичен материал" и малко газ!

Разбрах .Психиатрия, палата номер 6. Ще ти донеса портокали.

" САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат." Ами след като Русия увеличава военните си разходи, тогава САЩ какво да прави? Да ги намалява ли? Каквото повикало, това се обадило. Убеден съм че Путин вече съжалява, че избра Доналд Тръмп за президент на САЩ!

И най- голямата заплаха за света са САЩ.ДОКАЗАНО!!!

САЩ са си виновни. Русия се беше отворила и американците можеше активно да помагат за нормализация на обществото и и кономиката там. Но, те предпочетоха да се сдушат с една дузина пладнешки хайдуци, да си печелят от това и ...толкова. Същата грешка допусна и ЕС у нас. Естествено, старият съветски елит в един момент скокна, щото не им е все едно дали държавата им ще се разпадне или не, и дали ще има оръжия на НАТО в базата на СССР в Крим. То би било пълен резил и никоя държава на света не би допуснала такова нещо. Дето се казва,от инстинкт за оцеляване се стегнаха и се консолидираха. Междувременно разведката и вербовката си свършиха работата, Америка сега се тресе, но пък и Русия е в икономическа стагнация, понеже и местните руски управленци си питаха ушите, когато икономическият модел се трансформира- измамни РМД-та и мутри, кражби и измами и там с кошове да ги ринеш. И сега кой печели? Никой. Мислете и за хората. И мислете навреме.

Когато Украйна върне на Полша взематото 39-та година тогава Путин ще върне Крим

когато русия пусне волжка българия има 7 млн. в русия които искат да са българи но русия не им позволява а и много други поробени от русия народи

руската империя нападна украйна заради желанието им да влязат в ЕС това засяга България пряко! русия отдели част от украйна заради руското малцинство това ни засяга пряко! а аз лично за изрода саддам няма да рева ревете вие за него!

също както и Македония е България. Киев е бивша столица на Русия. Украинската нация е изкуствено създадена от Сталин и аверчетата му. Колкото до желанието им за членство, чудя им се на акъла. Но дори и така, всичко можеше да бъде мирно и цивилизовано, ако някой не се беше постарал да се случи точно така, както стана. Излязоха някакви сведения, че някой платил 7 милиарда долара за майдана...

Вижте как 3-те Украни (народна, западна, социалистическа), недостигащи Черно море, как влизат в СССР. Съществували преди това едва 4 години - от след ПСВ! В Крим руската войска никога не е напускала. Крим бе с особен статут и руска база. Вероятно наистина напълно незаконно подарен от украинеца Хрушчов. Дори спрямо 3-те Украйни, излезналата Украйна е поне 70% отгоре като територия. Защо не излезна както е влезнала, на примерно 6-8 държави? А украинците трябваше да се казват руснаци. Местното население на Киев е русъ. Русия и Украйна произлизат от една държава Русъ. Подарява Хрушчов Крим по случай 300 годишен съюз. От тогава от подаръци Украйна е увеличена примерно 8 пъти! Била е една област около Киев.

Коя друга държава напада и окупира съседите си? Русия е първи агресор и окупатор.

Санкции и изолация на Русия.Руската мечка се озлоби по руски и започна от 2014 год. всекидневно да дрънка оръжие,да се превъоръжава,прати зелени чевечета в Луганск и Донецк,,води война с Грузия,намеси се в Нагорни Карабах И какво ли не още.Постоянна намеса във вътрешните работи на съседни и несъседни държави.Е,каква трябва да бъде реакцията на САЩ и НАТО към империя която гази международното право като мечка в стъкларски магазин.Първо Путин започна да превъоръжава армията си и преди две години пръв заговори за възобновяване на производството на ядрено оръжие.

ти си гледай своята копанка и не коментираи неща от които си нямаш хал хабер също като боико тъпото парче

САЩ отделят колосални суми за оръжия,да. Русия не отделя пък била с по -добро ,по-мощно и над САЩ оръжия. Няма логика. Това,че Русия прокарва военни разходи над военния си бюджет през други ведомства по социалистически също да се отчита. Друго,САЩ плашели света с Русия,да. Та с кого да го плашат,Русия превзе Крим и го прибави към руското сметало по най-агресивен начин. Отвори фронт и навлезна в Украйна. Товма са все агресивни заграбвания. Коя друга страна днес напада СЪСЕДИ и ЗАГРАБВА. Това е Русия. Не плямпайте,че я сочат за агресивна. Тя с АГРЕСИЯ е заграбила 1/6 от света. Но сега икономически е в нокдаун Русия и пак ще опере пешкира като СССР и Соца!!!!!!!!!!!!!!!!

още от времето, когато са се пръкнали около Новгород.

TIREX

колко войни е започвала Русия освен Руско турската? Колко държави е бомбандирала с ядрено оръжие?

да не са луди да си стрелят в краката ?

Просто американците много изостанаха в развитието на ядрените ракети. Странното е, че имат договор с Русия за съкращаване на активни ядрени глави до определена еднаква бройка. Руснаците си ги подменят. Всъщност този договор е напълно в полза на САЩ, защото СССР с десетилетия са имали двоен арсенал. Но както отхвърлиха договора за антибалистичните ракети при Буш-младши, така могат да отхвърлят и този. Всички останали ядрени сили са много назад - поне 20 пъти по брой удрени глави. Столтенберг от НАТО се оплакваше, че Русия от 2014 година е произвела 13 подводници. Вероятно Борей. Те били с 16 ядрени ракети Булава, които са с 6 глави във всяка. Това прави само от новите подводници 16613=1248 ядрени глави. Като те са по-маломощни от 150 килотона тротилов еквивалент. Не като на Сатана варианти с една глава от 18 мегатона или 2 от сумарно 25 мегатона тротилов еквивалент. Предните им средни глави са по 750 (според Уикипедия 800) килотона тротилов еквивалент. Американските са по-слаби по 300 и 475 килотона и то по 3 до 4 на ракета, а на Сатана средните са 10. За примера над Хирушима бомбата е била 13 килотона тротилов еквивалент. Руснаците имат и торпедо от 100 мегатона (Статус-6) - само около 7700 пъти по-мощно от на Хирушима. По-малки но много, били много по-ефективни от една голяма. Но заторпедо целта е друга, включително да предизвикат цунами което да залее стотици километри навъре в сушата с вода. Имат разни странни цели и като да разместят земните пластове с удар в определена точка в САЩ и Калифорния да потъне под вода.

е много тъжно. На кого е нужно? Чувства ли се някой по-спокоен, по-сигурен? Могат ли всичките тези оръжия да подобрят нечий живот? Решават ли те някакви проблеми? Не. Но ако не бъдят произведени, с парите, които няма да бъдат прахосани за тяхното производство могат да бъдат решени почти всички проблеми.

Интерсно едиторите какво не харесаха на коментара ми тук, че направо го изрезаха? Дори не сложиха коментара е скрит, заради еди-какво-си. Коментара бе, че ядрената мощ предизвиква принудителен мир, с пример Пакистан-Индия. И че САЩ и Русия никога не се трепат директно, а ползват други.

Хапчетатааа!!!

Кое от казаното не е факт? Мога да ти изреждам ракетите и характеристики, но има ли смисъл? Какво ти говори например американската Минутеман 3 от 1970г с последно произведена 1978г? Че е с 3 глави от 300 килотона тротилов еквивалент. От страх да не попадне под контрол, след изстрелване не са управлява повече. Че са имали от тях 460. И така нататък.

Коментари - Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия | Днес.dir.bg

Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия

Ядрената доктрина на Тръмп възприема по-твърда позиция към Русия. САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат.

Обратно в новината

Коментари - Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Няма такова нещо Просто ни се повръща от нахални руснаци ;)

Добре е, когато една велика държава, обявява ядрената си стратегия. Но не виждаме нищо ново. Което не е лошо, има примественост. По-специално в пунктовете: >Новата доктрина на САЩ предвижда производството на ядрени оръжия с понижена мощност Това е опасно. Снижава се прагът. Създават се изкушения. Опонентът може и да не отговори с "понижена мощност", а с пълната си мощност. Ще има и военни, и морални основания да го направи. >Русия трябва да бъде убедена, че ще понесе "неприемливо тежка цена" Русия е убедена. И това личи пък от нейната ядрена стратегия. Затова руснаците се готвят за конвенционална отбранителна война, която да могат да спечелят без употреба на тактическо ядрено оръжие. >ко заплаши дори с ограничена ядрена атака в Европа Ако заплаши, или ако употреби тактическо ядрено оръжие ? Защото в ядрената стратегия на Русия също се допуска употреба на ТЯО, но в само отбрана, при заплаха от неприемливи загуби. Не е нещо ново. >САЩ искат да се оборудват с нови ядрени оръжия със слаба мощност в отговор на превъоръжаването на Русия Несиметрично е. Русия развива конвенционалните сили, а САЩ - ядрените. Но така са решили, тяхна си работа. >според новата американска ядрена доктрина Нищо ново няма. Просто препотвърждават старата. >Северна Корея се определя като "явна и сериозна заплаха" за Америка Изобщо не е заплаха за Америка. Но е заплаха за нейното превъзходство. >и нейните съюзници Т.е пак ще си държим ядрени оръжия на японска територия ? Да му мислят японците. >"няма сценарий, при който режимът на Ким Чен-ун да използва ядрени оръжия и да оцелее" Така е. Но пък няма сценарий, при който американците да използват ядрено оръжие за нападение над Сев. Корея. Вече не е изгодно. Изтърваха ги. Никой не напада страна, която има възможност за ответен ядрен удар. >В документа се казва още, че Иран е способен да разработи ядрено оръжие в течение на година Няма как за една година, след като нарязаха центрофугите. Ядреното оръжие е скъпо и бавно - и за разработка и за производство. Май пак са решили да им налагат санкции, щото Израел ги натиска.

Вижте как ние не се боим от руското оръжие . . . Така че и американците трябва да не се боят. Дори и руснаците казват на нас и на американците да не се боим от руските оръжия и всички да сме спокойни . Ами дааа , те братските оръжия не са опасни както на американците .

САЩ плашат гаргите

Фашисткият процесор във Вашингтон ще бъде взривен и фъшкиите ще цепят дърва в Сибир. Едва тогава на земята ще настъпи мир и благоденствие...

САЩ не плашат те просто казват истината.

Горна Волта с ракети просто ще си отиде!1

За това САЩ мрънкат и подвиват опашка. За България обаче е добре

Баща ми през комунизъмЪт много обичише да казва: Ще видиш, че един ден В България ще марширува американската армия - аз го мислех за луд и му се подигравах а тя каква стана - хахахахахаха

то из България коя ли армия не е марширувала Слава Богу благодарение на руската ,крак не са набивали у нас турска и гръцка че и сръбска Ама щатската ще уреди тоя пропуск

Българите са на страната на Русия. Както е било винаги

САЩ вече не могат да плашат света със себе си, както правеха преди. Сега САЩ плашат света с противниците си, които сами си измислиха. САЩ са слабаци и страхливци

Не е нужно някой да ни плаши. Всеки запознат с историята на Първата социалистическа война/кой знае защо наречена Втора световна/ е наясно какво е в главите на руските комунисти. А Крим, Донецк и Луганск са христоматиен пример.

Само слабоумен идиот не осъзнава, че сегашна Русия е опасна за света, в това число и за себе си.

Само пълен идиот като теб не осъзнава че най-голямата опастност за света е Краваристан т.н. САЩ..... Опасен не само за Русия и Китай , а и за Европейски съюз и за всички нормални и миролюбиви държави с военен бюджет превишаващ бюджетите на ВСИЧКИ останали държави. Русия не би посмяла да започне война защото достатъчно са си изпатили от войни но лудите говеда ще го направят! Това е в кръвта им, това е дедите им престъпници изгонени от Британия и авантюристи от целия свят. Но няма как платено ла.но от Шорош като теб до го разбере, парите са по важни и замъгляват съзнанието....

Ами то си е за страх. На нас москалите ни донесоха крепостничество и разруха, което сега може да бъде видяно само в Корея и Куба. И тогава и сега в Русия дори върхушката има приоритет да се изнася с пари феца на Запад.

Какво крепостничество бе абдал? Живял съм при социализма нито аз, нито моите родители нито бабите и дядовците ми са били крепостни! Разрухата дойде след 1989-та!!! За колко сребърника от Козяк 16 ти плащат за да пишеш тъпизми за неща за които изобщо не си свидетел и знаеш за тях само от американо-ционистките медии?

БАБА ВАНГА Е КАЗАЛА: БЪЛГАРИЯ КЕ Я БИДЕ, АКО БИДЕ С РУСИЯ!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВСЛУШАМЕ В ТЕЗИ ДУМИ И ДА ДЕЙСТВАМЕ!!!!!

Ванга е казала, че България ще е бъде с/ или без Русия. Ако руснаците искаха да бъдат с нас, нямаше да развалят нито СИВ , нито Варшавския договор ! Е, може и да поумнеят и да си направят правилните изводи, но ме съмнява.

Въх ! - они Ни таковат близо74години - Вие искате да ги цаливаме ! Гхерундеетц же ВьI, тов. Задунайшитский !

Така викаха и червените вождовете , пък всичките си пращаха и пращат децата на Запад, да ги не биде. Га Курнелка и червените шамани и руските вождове пратят децата в МГУ , а не в Америка и Европа ша повярваме и ние и ще се борим за достъп поне до Магаданския.

Тя и още нещо май е казала, че България ще я бъде в рамките на Русия. Това са приказки за идиоти! Нито вещицата е казала това, нито в нещо е познала.

Добре де ,танкове в Полша,Чехословакия,Унгария,Украйна,Финландия,Грузия,България е що да не се плашат хората.

..което Имайки предвид ТроянскоКонието на Вси"наште" - Отново изяснява Защо НЕ се допуска да имаме Армия.

Русия е вечно спряла, изостанала и клептоманска държава с единствена политика да пречи , тормози и връща другите назад. Свят на злоба, завист, черна пропаганда , рекет и интриги. Та оттам и състоятелните бягат. Обявиха, че 1 трилион са изнесени само към Сащ от клептократите на вожда .

Елементарна платена пропаганда.

ХакунаМатата ! - и Сега - ги Няааамааат... ---- Теорията&Практиката за Прилагане на подхода Вирус - го владеят както Вси"наште", така И "създателите"-им от Кремъл. НО ! - Нещо щракна. .. И ! - Вирусът Се смряска.

Нищо ново, те през всичките години след 1944 година са базирали политиката си на основание страх от изтока - преди СССР, сега Русия, толкова им е акъла. В същото време са си правили взаимната търговия и са контролирали света.

Пише дълги повествования. Някой чете ли ги? С две думи какви ги яде?

Разликата между вас с Борисов е, че вие сте чели много книги, той само една, но си приличате, че сте еднакво умни ! Весел ден !

Очаквате че Колегата info Е от "селектиралите" банкянскио ли, Колега ?

Може ли да не се обиждаме и да не ме сравняваш с Борисов, шъ тъ замола, и с това кой колко е чел и прочел, и кой какво е разбрал,.. Аз няма да се хваля, че съм прочел има-няма поне пет пъти повече книги от Великия ви Хидромелиоратор Ахмед Доган, просто защото стаите в апартамента ми са били много по-големи от неговата 4x4 стаичка, в която бил помести мисля 18,000 негови книги, а иначе бил много беден и нямало какво да яде... Но като и ако ще правиш сравнения, да те светна че освен четене има и смятане...:) И музика! И култира... За други подробности, като морал и ценностна система няма да говоириме, защото преди чуждите езии трябва човек да научи най-напред собствения си, нали така!

той и папагала ми е прехвърлил маса книги през човката си, но ..Сега му осигурих 10-рно по-голяма стая , ама все тая ми се чини.

Янки, марш в къщи!!! Вие сте световна БЕЛЯ!!!

Перфектен Избор ! ...на Името-Вииии...;-)

Да бе. Тия постоянно се месят по света, където никой не ги иска.

В началото на 2003 година не САЩ, а американският президент Джордж Буш-син, чиито баща - Джордж Буш баща бивш американски президент, вицепрезидент и шеф на ЦРУ бе една от основните фигури в зЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ С МОСКОВСКАТА ВЪРХУШКА ЗА СПИРАНЕТО НА СТУРДЕНАТА ВОЙНА И ... УСЛОВИЯТА ЗА ТОВА, ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В Ирак! Като основен ПЪРВОНАЧАЛЕН МОТИВ той посочи ... ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ НА КУЛИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР в Ню Йорк на 11 септемрви 2001 година!!! ОБЯВЯВАЙКИ, че заклетия и отколешен враг на татко му и неговите дългогодишни големи прители и бизнес партнъори като кралете на Саудитска Арабия и Кувейт - диктаторът на Садам Хюсеин стоял зад атаките на кулите! Въпреки всички данни и доказателства, че зад тях стои ... терористичната група Ал Каида, чийто лидер Осама Бил Ладен и Садам Хюсеин СА СМЪРТНИ ВРАГОВЕ и затова Ал Каида не смееше и да помисли да припари в Ирак - ПРЕДИ ВОЙНАТА!!! И въпреки че 17 от 23-та терористи, нападнали кулите и убили 2996 невинни човека и причинили наранявания и заболявания на поне още 6000, и щетите надхвърлящи 10 милиарда долара бяха от .. Саудитска Арабия (самата фамилия на Осама Бил Ладен е четвъртата по богатство в Саудитска Арабия след семейството на краля на Саудитска Арабия и други много приближени до него...) Странно защо МНОГО ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА Джордж Буш - Путин, когото Буш толкова много харесваше и само като го бил погледнал още първия път в дълбоките му честни сини очи веднага разбрал,, че на него може да му се вярва и го харесал, защото е много набожен, зашото носел кръстче на врата..., та странно защо нито Путин, нито някой от руските дипломати тогава не направи подобно изявление, при положение, че Буш, и хората му, А НЕ САЩ, не плашеха САМО света, А НАПРАВО ЗАПОЧНАХА ВОЙНА С ОТКРОВЕНО ЛЪЖЛИВИ МОТИВИ!!! Някой да има логичен отговор и обяснение:)

Струва ми се въпросът-Ви е начорчик... - Поне 80% от Суровия петрол за Франция - Там Е ! ...който Неминуемо релатира И към Онзи "инцидент" със снегорина на аеропортаааа...

Прошу прощения SVP ! - Имам предвид отн. Ирак.

САЩ са държава, която се управлява от правителство( президент) и Сенат избран от американците! По тази верига, ако САЩ нападнат с военна агресия суверенна държава, отговорността е солидарна президент, Сенат, гласоподаватели! Ако, както казваш ти, САЩ като население, са против войната, но гласуват за президент, който е за войната- тогава в САЩ няма демокрация, а диктатура! Без значение какво мислят и искат хората в САЩ, президента на САЩ и обкръжението му, действат, без да се съобразяват с волята на американския народ!

Дори и чисто формално в САЩ не побеждава ВИНАГИ кандидатът, който е получил най-много гласове на изборите, на преките избори, защото има една схема чрез т.н Електорален колеж. Така например Джордж Буш спечели президентските избори на времето с 2 милиона гласа по-малко от Ал Гор (като не броим измамите в щата, който се оказа решаващ за крайния резултат - Флорида, където губернатор тогава бе ... БРАТ МУ, Джеб!) Да ти го обясня така, както го направих на времето на моя шеф - американец, когато му зададох простия въпрос КОЙ според него избира американския президент, и той ми отговори много учудено (и не е глупав човек) АМИ КАК КОЙ, НИЕ РАЗБИРА СЕ! Та аз го попитах, ако аз ти дам да си избереш един пръст от всичките ми 10 пръста, тогава изборът е твой! А ако аз си прибера всичките пръсти и ти оставя да си избира между два от тях, да речем средните от лявата (демократите) и дясната (републиканците) ръка, ТО ТОГАВА ЧИЙ Е ИЗБОРЪТ И СХВАЩАШ ЛИ, ЧЕ КАКВОТО И ДА ИЗБЕРЕШ, ВСЕ Е ... СРЕДЕН ПРЪСТ!?!? Той ме загледа замислено и ми каза - прав си:) Америка има мисля над 326 милиона жители, сред които поне половината са във възраст, годна за да избират и да бъдат избирани! А сега се замисли какъв е пътят на един американски президент от долу до горе, тоест от "обикновен човек" до най-високия пост и може би ще зацепиш какво искам да ти кажа.

И сега да ти отговоря с твоите думи и начин на мислене и разсъждения: Република България е държава, която се управлява от правителство и Народно събрание, като президентът има предимно представително фумкции, А НЕ ЕДНОЛИЧНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ, например, КОЙТО Е ЕДНОЛИЧЕН И БЕЗСПОРЕН КАТЕГОРИЧЕН ЛИДЕР И НА ПАРТИЯТА СИ ГЕРБ, И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, тоест и на изпълнителната, и на законодателната власт! По тази верига, каквото и да направи и стори Бойко Борисов, след като Бългяария е суверенна държава, тою отговорността е солидарна - правителство, Парламент, гласоподаватели! Тоест, значи И ТИ! Нали така:)

бе еродит. САЩ ли накараха Садам да нападне Кувейт ? Хайде малко по умно !

На скоро САЩ пробваха нова Ракета но тя падна в Океана !Сега Военно Промишления Комплекс на САЩ ще получи повече пари за изработване на нова ракета земя -въздух !

Плашат Гаргите американските ционисти ! Русия е наша Освободителка и всеки от 99% население на България я обича и вярно пази паметта за освобождението от Кървавото Робство на Османските Турци !

Работническо дело ?! ... Първа страница ? (Мммооожжже ;-)

Нали си имаш профил бе наШТе, защо се криеш и уригаш тайно?

си ти брат'чет щом не си разбрал, че няма вечни приятели, а вечни интереси. Да беше поне прочел нещичко за руската доктрина заимствана от английската, ама то от ИК време не ти остава.

...и Има един-там кавър на "фамозната" "умнотия" (моят финансиращ е по-голям от твоят ;-) : - моите оръжия са ПоТака от твоите. ...както-и-да-Е ! - струва ми се че Дир.бг - Отново изпуска ДиректноКасаещото-Ни В Момента : а. #SavePirinSaveBulgaria - който от днес Е И В Женева ..а И В Берн...и б. кастингът на Виолиста&Партньори. Защо ?

Плашенето е взаимно, и така си е вече 70 години, но това осигурява работни места, финансиране на науката и.....

..като Разликата САЩ-Русия и то Именно по тези Идентификатори - е от Земята до Небето.

Книжарница в Лондон. Клиент дълго разглежда заглавията, когато към него любезно се приближава продавачът: - Препоръчвам Ви Оруел, чели ли сте го? - Аз съм от България - преживявал съм го.

Руски дипломат: САЩ плашат света с Русия Ядрената доктрина на Тръмп възприема по-твърда позиция към Русия. САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат. ================ Руският дипломат откри топлата вода! СТРАХЪТ Е МОЩНО И ТОТАЛНО ИЗПОЛЗВАНО ОРЪЖИЕ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА ЗА ГОСПОДСТВО И ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТ И НА ЛОКАЛНО, И НА НАЦИОНАЛНО И МЕЖДУНАРОДНО НИВО! Малка корекция - не САЩ, а ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ЯСТРЕБИ В САЩ, плашат не толкова и не само света, а най-вече СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД - АМЕРИКАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ (който плаща за увеличените военни разходи), А ТАКИВА КАТО ПУТИН И ДРУГИ ДИКТАТОРИ ИМ ПОМАГАТ!!! (подобно на севернокорейския дерибейи, Ердоган с имперските му амбиции- кой въоръжи например турската армия и я направи най-силната в Европа!?!?...) И точно това обяснява иначе много странния факт, че ... Путин и Тръмп много си се харесват и отлично си се раазбират, колкото и да го крият:)

Диктаторите са в САЩ, които за да плашат своите граждани, използват " външния враг" като мотив- Иран, Ирак, Афганистан, Сирия, Катар, Белорусия, Китай, Русия, Индия, Виетнам, Сърбия, Венецуела, а останлите държави ги обвиняват в " неразвитост" и т.н.! Така разбрах твоите думи!

Не плашат. Русия е реална заплаха за света, освен за Мадуро и Корейското Прасе.

Вземи си центовете и замини на майната си

То значи Братска Русия се движи в правилната посока.

Това си е въпрос на преценка кой от какво ще се плаши, аз лично се чувствам пренебрегнат от факта че ме окачествяват и охарактеризират, все едно съм страница от интернет за четене и създаване. И не се знае по какви причини, по Руски или Американски.

Не ми се вярва. Руснаците са толкова добри ,че едва ли някои от бившият съветски блок ще повярва.

Не знам дали САЩ плашат света с Русия, но аз аках в устата на президента на републиката.

В Сащ хранилищата на бракувани оръжия -ядрени са препълнени до тавана.Скоро това ще влезе в атмосферата,водата в кръвта на хората.Дават пари за нови заради парите а старите? Русия ги е изпреварила в това отношение поне 20г.-може да проверите където си искате.

Проверих, действително Русия е много напред, има 2 пъти повече хранилищата на бракувани ядрени оръжия от САЩ - ядрената авария наскоро в завод "Маяк" едно от хранилищата изпрати радиоактивен Рутений чак в Париж! Символично е че името Рутений идва от Рутения, така се е наричала европейската част на Русия през средните векове! Ха наздраве!

Добре че все още ни взима отработеното ядрено гориво от Козлодуй, я накарай Америка да го вземе и да видим цената

Значи почвата земята и атмосферата са двадесет пъти по отровени от САЩ и Европа!Затова в русия са затънали в простотия до шия!

Ми шъ плашат, когато Путин наруши Будапещенското съглашение и гепи украинския Крим, света беше изправен на есна крачка от ядрена война! Добре, че САЩ проявиха хладнокръвие и не вкараха войски в Украйна, което следваше да направят според съглашението, като гаранти за запазване териториалната цялост на Украйна! От безумеца Путин може да се очаква всичко, той без много акъл продължава да плаши и да се гаври с международните закони!

Американците това, американците онова, а Виетнам се развива успешно като новия икономически тигър в региона благодарение на западните и американски инвестиции, а не на Русия. Що така ?

Не се отказаха от социализма и комунистическата партия е абсолютен хегемон.просто няма друга партия ! Защо западните инвестиции у нас са толкова семпли,това вълнува всеки от нас,зарежи ги виетнамските другари, те са 20 години напред!

Не е само в едно партийната система, а защото имат стройна икономическа и финансова програма за следващите 20-25 години.

Кво става с Виетнам ,а?Нещо засече павилиончето май!

В резюме трябва да се каже,че световна война не може да има. Андропов плашеше,че има оръжие да разцепи земята и видяхме ко стана. Изчезна СССР и СОЦ.Системата. Мизерията в Русия си остана. Та Путев дойде с протекциите на руския военен комплекс. Той и около него залебиха Яко. Кой тъпак не види това. Всичко останало е на гърба на мужиците. Жалко 21 век 276 лв. мин.заплата в Русия!!!!!! Беше направено показно със скапването на СССР и Соца. Това иде пак с Р.Ф. !!!!!! Русия освен оръжия друго не може. Така е и ще видите пак!

Минималната заплата България е два пъти по-висока от тази в Русия, докато минималната заплата в Либия е даже по-висока от тази в България! И това е защото все още не сме скъсали напълно връзките си с Русия, така както направиха Литва, Латвия и Естония! Сега тези три държави са по-напред и от нас!

Либия имат нефт и газ, ние само боб, потенциален източник на "биологичен материал" и малко газ!

Разбрах .Психиатрия, палата номер 6. Ще ти донеса портокали.

" САЩ използват Русия като плашило, увеличавайки военните си разходи, заяви руски дипломат." Ами след като Русия увеличава военните си разходи, тогава САЩ какво да прави? Да ги намалява ли? Каквото повикало, това се обадило. Убеден съм че Путин вече съжалява, че избра Доналд Тръмп за президент на САЩ!

И най- голямата заплаха за света са САЩ.ДОКАЗАНО!!!

САЩ са си виновни. Русия се беше отворила и американците можеше активно да помагат за нормализация на обществото и и кономиката там. Но, те предпочетоха да се сдушат с една дузина пладнешки хайдуци, да си печелят от това и ...толкова. Същата грешка допусна и ЕС у нас. Естествено, старият съветски елит в един момент скокна, щото не им е все едно дали държавата им ще се разпадне или не, и дали ще има оръжия на НАТО в базата на СССР в Крим. То би било пълен резил и никоя държава на света не би допуснала такова нещо. Дето се казва,от инстинкт за оцеляване се стегнаха и се консолидираха. Междувременно разведката и вербовката си свършиха работата, Америка сега се тресе, но пък и Русия е в икономическа стагнация, понеже и местните руски управленци си питаха ушите, когато икономическият модел се трансформира- измамни РМД-та и мутри, кражби и измами и там с кошове да ги ринеш. И сега кой печели? Никой. Мислете и за хората. И мислете навреме.

Когато Украйна върне на Полша взематото 39-та година тогава Путин ще върне Крим

когато русия пусне волжка българия има 7 млн. в русия които искат да са българи но русия не им позволява а и много други поробени от русия народи

руската империя нападна украйна заради желанието им да влязат в ЕС това засяга България пряко! русия отдели част от украйна заради руското малцинство това ни засяга пряко! а аз лично за изрода саддам няма да рева ревете вие за него!

също както и Македония е България. Киев е бивша столица на Русия. Украинската нация е изкуствено създадена от Сталин и аверчетата му. Колкото до желанието им за членство, чудя им се на акъла. Но дори и така, всичко можеше да бъде мирно и цивилизовано, ако някой не се беше постарал да се случи точно така, както стана. Излязоха някакви сведения, че някой платил 7 милиарда долара за майдана...

Вижте как 3-те Украни (народна, западна, социалистическа), недостигащи Черно море, как влизат в СССР. Съществували преди това едва 4 години - от след ПСВ! В Крим руската войска никога не е напускала. Крим бе с особен статут и руска база. Вероятно наистина напълно незаконно подарен от украинеца Хрушчов. Дори спрямо 3-те Украйни, излезналата Украйна е поне 70% отгоре като територия. Защо не излезна както е влезнала, на примерно 6-8 държави? А украинците трябваше да се казват руснаци. Местното население на Киев е русъ. Русия и Украйна произлизат от една държава Русъ. Подарява Хрушчов Крим по случай 300 годишен съюз. От тогава от подаръци Украйна е увеличена примерно 8 пъти! Била е една област около Киев.

Коя друга държава напада и окупира съседите си? Русия е първи агресор и окупатор.

Санкции и изолация на Русия.Руската мечка се озлоби по руски и започна от 2014 год. всекидневно да дрънка оръжие,да се превъоръжава,прати зелени чевечета в Луганск и Донецк,,води война с Грузия,намеси се в Нагорни Карабах И какво ли не още.Постоянна намеса във вътрешните работи на съседни и несъседни държави.Е,каква трябва да бъде реакцията на САЩ и НАТО към империя която гази международното право като мечка в стъкларски магазин.Първо Путин започна да превъоръжава армията си и преди две години пръв заговори за възобновяване на производството на ядрено оръжие.

ти си гледай своята копанка и не коментираи неща от които си нямаш хал хабер също като боико тъпото парче

САЩ отделят колосални суми за оръжия,да. Русия не отделя пък била с по -добро ,по-мощно и над САЩ оръжия. Няма логика. Това,че Русия прокарва военни разходи над военния си бюджет през други ведомства по социалистически също да се отчита. Друго,САЩ плашели света с Русия,да. Та с кого да го плашат,Русия превзе Крим и го прибави към руското сметало по най-агресивен начин. Отвори фронт и навлезна в Украйна. Товма са все агресивни заграбвания. Коя друга страна днес напада СЪСЕДИ и ЗАГРАБВА. Това е Русия. Не плямпайте,че я сочат за агресивна. Тя с АГРЕСИЯ е заграбила 1/6 от света. Но сега икономически е в нокдаун Русия и пак ще опере пешкира като СССР и Соца!!!!!!!!!!!!!!!!

още от времето, когато са се пръкнали около Новгород.

TIREX

колко войни е започвала Русия освен Руско турската? Колко държави е бомбандирала с ядрено оръжие?

да не са луди да си стрелят в краката ?

Просто американците много изостанаха в развитието на ядрените ракети. Странното е, че имат договор с Русия за съкращаване на активни ядрени глави до определена еднаква бройка. Руснаците си ги подменят. Всъщност този договор е напълно в полза на САЩ, защото СССР с десетилетия са имали двоен арсенал. Но както отхвърлиха договора за антибалистичните ракети при Буш-младши, така могат да отхвърлят и този. Всички останали ядрени сили са много назад - поне 20 пъти по брой удрени глави. Столтенберг от НАТО се оплакваше, че Русия от 2014 година е произвела 13 подводници. Вероятно Борей. Те били с 16 ядрени ракети Булава, които са с 6 глави във всяка. Това прави само от новите подводници 16613=1248 ядрени глави. Като те са по-маломощни от 150 килотона тротилов еквивалент. Не като на Сатана варианти с една глава от 18 мегатона или 2 от сумарно 25 мегатона тротилов еквивалент. Предните им средни глави са по 750 (според Уикипедия 800) килотона тротилов еквивалент. Американските са по-слаби по 300 и 475 килотона и то по 3 до 4 на ракета, а на Сатана средните са 10. За примера над Хирушима бомбата е била 13 килотона тротилов еквивалент. Руснаците имат и торпедо от 100 мегатона (Статус-6) - само около 7700 пъти по-мощно от на Хирушима. По-малки но много, били много по-ефективни от една голяма. Но заторпедо целта е друга, включително да предизвикат цунами което да залее стотици километри навъре в сушата с вода. Имат разни странни цели и като да разместят земните пластове с удар в определена точка в САЩ и Калифорния да потъне под вода.

е много тъжно. На кого е нужно? Чувства ли се някой по-спокоен, по-сигурен? Могат ли всичките тези оръжия да подобрят нечий живот? Решават ли те някакви проблеми? Не. Но ако не бъдят произведени, с парите, които няма да бъдат прахосани за тяхното производство могат да бъдат решени почти всички проблеми.

Интерсно едиторите какво не харесаха на коментара ми тук, че направо го изрезаха? Дори не сложиха коментара е скрит, заради еди-какво-си. Коментара бе, че ядрената мощ предизвиква принудителен мир, с пример Пакистан-Индия. И че САЩ и Русия никога не се трепат директно, а ползват други.

Хапчетатааа!!!

Кое от казаното не е факт? Мога да ти изреждам ракетите и характеристики, но има ли смисъл? Какво ти говори например американската Минутеман 3 от 1970г с последно произведена 1978г? Че е с 3 глави от 300 килотона тротилов еквивалент. От страх да не попадне под контрол, след изстрелване не са управлява повече. Че са имали от тях 460. И така нататък.