Иран е против външна намеса на военни сили в Ирак

Иран е против "всякаква чуждестранна военна намеса в Ирак", заяви говорителката на министерството на външните работи Марзиех Афкам.

Обратно в новината

Коментари - Иран е против външна намеса на военни сили в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тези САЩ къде по света нямат интереси бе! Как нахално си повтарят винаги един и същ претекст "защита на живота на американците, на гражданите или на интересите ни в Ирак!". Ами да си изтеглят гражданите от Ирак щом са заплашини, пък иракските граждани сами ще си се защитят, пък и това си е вътрешна работа на Ирак! Интересното е какви интереси може да има САЩ в Ирак?! Ирак се води за суверенна държава, а не за колония на САЩ! Пък като имат петролни интереси в Ирак нека си купуват иракски нефт, както всички други клиенти! САЩ да не би да имат търговски въоръжени сили, които нахлуват в Ирак за да си купят нефт и да си го носят на самолетоносача! Хайде де!

мнението ми съвпада с това на иранците. а именно: никаква външна намеса. това са си вътрешни работи.

Е не ,тук джихадисти,там борци за свобода в Сирия,италианци воюват за Източна Украйна,те пък ту терористи,ту сепаратисти,ту опълченци,че и къде беше Иран,май е различно от Ирак- извадка от вътрешно-външен монолог на Джейн Псаки,преди пресконференция с шапката на Лавров

Интлектуалното ниво и качеството на човешкия матрял в бантустана деволюира прогресивно. Тъпаци дето не могат да мислят, а повтарят като папагали шорощката пропаганда с лопата да ги ринеш.

Срещата на ОПЕК случайно съвпадна с офанзивата на бунтовниците и изтреля цените на петрола-това, ако не е работа на Иран...

Рушняци и резаци са естествени съюзници срещу цивилизацията...

Интересите на американците се простират в стратосферата, В ОКЕАНИТЕ И ДЪНАТА НА ОКЕАНИТЕ. Америка е СВЕТОВНИЯ ЖАНДАРМ.

Ако са съюзници срещу налаганата от САЩ цивилизация браво!

САЩ щели да нанесат възд.удари в Ирак. Представяте ли си ако Путин реша да направи същото в Украйна - какъв соросоиден вой ще настане за намеса и нападение на суверенна държава и намеса във вътрешните й работи. мале мила!

Сравняваш крайни ислямисти с украйнците????От кога не си си пил хапечтата?:))

Че САЩ винаги са използвали, финансирали и подкрепяли ислямисти навсякъде в мръсните си войни! В Ирак и Сирия използваха Ал Кайдисти, в разгрома на Югославия защитаваха и подкрепяха ислямисти и то престъпници като Хашим Тачи!

Да живее и пребъде Иран и Палестина, обратните негативни пожелания за Израел!!!

присъди срещу писатели несъгласни с аятолашкия терор, несъгласни с пребиването на жени с камъни, с рязане на ръце и крака, аятолашката пед.филия,...

САЩ са долни убиици на жени и деца. Предлагам да ги оградим с бодлива тел и там да пращаче всички престъпници от Светла и мирна Европа.

СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ, та да има нормален живот за интелигентните и можещите люде, инак царството на идиотите ще залее света.

...само че забравяш нещо важно: Добрият и богат живот в САЩ е благодарение, че американците ограбват всички останали по света и живеят на техен гръб. Така и аз мога - ти, семейството и 20 твои роднини да работите за мен, а аз да живея като ми давате половината от вашия общ доход - дори да печелите по 500 лева месечно, аз ще живея с 5000 (20х250), а всеки от вас с 250 лева на месец. СТАВА ЛИ?

ограмоти малко, абсолютен пършивец. Денонощно дращиш малоумия, кога работиш, учиш, е.еш,..., такива кат теб са баластрата на света и лежат на гърба на трудолюбивите и ефективните.

Какви велики САЩ бе пич??? Какво им е великото?Че се дерат и лаят за човешки права ли! Ха-ха-ха- дума дупка не прави , както казва бугарина! ИЛи че са изтребили до крак 14 милиона сев.американски индианци ли , или че са ловували като животни негри в западна Африка, за да им работят на плантациите? На чужд гръб и сто тояги са малко- за чужда сметка и сто милиона жерви не са нищо, нъл така , бе пич! Или, че за накакви си 250 години история са разпалили повече от 150 войни,ноооо - винаги с десетократно поне по-слаби противници за да ги ограбят. Ограби или убий по- слабия за да станеш велик. Хем славно, хем велико!

За да не залее света трябва да се събират в САЩ!

Това царство на идиотите си е вашето царство, пък нещо не сте доволни!

"за да имат по-голяма гъвкавост, ако се наложи американската военна операция за защита на живота на американците, на гражданите или на нашите интереси в Ирак", посочи в комюнике Пентагонът.

на американците им се отвориха доста фронтове: сирия, украйна, сега и ирак, ... скоро афганистан също ще се активизира - до дни може би. Ще ги удрят на доста места. Ако и Путин даде едно рамо тайно на антиамериканските групировки по света - ще стане МАЗАЛО. На Бараката ще му се ще да не е вземал награда за мир.

Я прочетете - какво казват гадните американци - "за защита на нашите интереси в Ирак"..... Да можем да им смучим петрола и другите богатства , докато имат , а кой се е сбил , кой умрял - важното е демокрацията... Тези които сега нападат Багдат са същите , на които америка даде маса пари и оръжия да свалят правителството в Сирия... Рано или късно - всичко това ще им се върне на главите на амерканците....

...ама за украйна са доста "принципни", а! Борба за демокрация до последна руска капка кръв.

После се чудим защо руснаците правят това или онова ами те гледат от американците ,които са на "всяко гърне мирудия". Добре де ами ако руснаците тръгнат да зашитават руските граждани,ако преценят че са заплашени,какво правим. Просто всички гледат и какват щом амариканците могат защо да не можем и ние.

е, руснаците поне защитават руснаци, а не петрол или военни бази, както правят американците в Ирак и Афганистан.

Кой пък го пита Иран какво трябва и какво не трябва......Я да си гледат там поданиците, религиите, гладът и да не се опитват да се бъркат, когато не ги канят. Така живяхме някога по техните земи и затова империята ни беше страховита и мощна, но дойдоха едни фанатизирани празнодумци и ето ти тебе беда - изчезнахме от историческия небосклон. Само грифоните-воини напомнят, че ни е имало....Е-ех, младост, младо-о-ооост.

мда.... в Иран е пълен глад и мизерия. Принудиха се да вдигнат цената на бензина от 10 на 20 цента (=30 стотинки).

ЦИТАТ от турист: По мои наблюдения цените на основните стоки (храна, дрехи, обувки, домашни потреби и други) са на равнище около 70% от българските. Малък брой стоки са по-скъпи отколкото у нас. Стандартната входна такса за музеите и забележителностите е 40 стотинки, а най-скъпите достигат лев и 60 стотинки. Това е 20 до 50 пъти по-малко от съответните цени в Западна Европа. Като чужденец плащах цели 28 стотинки за 1 литър дизелово гориво, а за местните цената е 12 стотинки (в Турция 1 литър дизел беше 3,60 лв.). Бензина е 35 стотинки .... Цената на кутия луксозни цигари е по-малка от левче.

Испратиха си тук жените и децата, мургавите И хукнаха да гонят ония иракчанки, белоногите Бабалюба Таодорова съ пристави ръзгнивенъ "Чистъ бългъркъ", и беши мърдъна от шефа Дил.П.

На мен ми е интересно за действията на лицето Николинка Младенова като представител на ООН в Ирак...същия дето се бореше с джихадистите, които нападат Сирия.

Не правиш разлика между хубаво женско лице примерно на прекрасната плевенска баба Цецка и на тази нашта меризлива лисица "Фокс - вагената" дедо Ратко

Ловешка баба. Родена е в ловешко село, но е живяла в Плевен.

Не си невежа, cybercop, не си невежа :) Едни добри въпроси задаваш :) Аз не знам отговора...

Сега остава, и Владимир Владимиравич да кихне, И ще се размерише на кокосов орех покрай чичото вбатак- Обонго, Добре че там е нашто Боко, да го поткепя: филия с масс, баничка с кафе!

и аз така си мисля, че тези са борците за демокрация

същите са!