Коментари - ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим | Днес.dir.bg

ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим

Общото събрание на ООН прие днес с голямо мнозинство резолюция, осъждаща признаването от САЩ на Ерусалим за столица на Израел, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим | Днес.dir.bg

Коментари

В отговор САЩ се озъбиха на света ...

Време е за санкции, изолация и визи за гражданите на САЩ. Замразяване на авоари на всички свързани с управлението. Пълна забрана за внос на всякакви стоки от САЩ. Забрана за полети от и до САЩ. Прекъсване на медународни комуникации със САЩ и пълна излоация. Всички чуждестранни граждани намирали се на територията на САЩ в деня на възвеждне на забраната да влизат в изолирани територии за 6 месеца и да минават щателни медицински прегледи. Има вероятност да са заразени с малоумие ...

И в Европа политиците не са най-умните за последните 20 години,но САЩ бият всички рекорди.Тръмп явно още не е излязъл от токщоуто- Уволни стажанта:))))

Утре, в други ден тато Тръмп ще вземе да премести посолството у Македония в..Благоевград. Тъкмо си има и Американски университет там.

На 17.11.2017 се върнах от Израел, където бях за седмица самостоятелно! Лично, не усетих никакво напрежение никъде! Бях и в Палестина(не в Газа), хората си живееха СЪВМЕСТНО! Не усетих проблеми. Войници видях единствено около входовете на стария Ерусалим! Така, че пронлемите за мен се насаждат от вън! Хората там не могат да не намерят начин с ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО!

България трябваше да гласува с "въздържал се". Но Мутротиквата го е страх от арабските терористи. Колкото и да въоръжава полицията и охраната си , ще го затрият за радост на народа.

Те него като затрият, назе ни пиши ,,бегали,,.

Ъъъъ .... азе не сакам да се дърлям с археолози и историци, които твърдят, че Йерусалим е главен град на еврейският народ от преди близо 2000 г. пр. н.е., а името Йерусалим е дадено от цар Девид към 1004 г. пр.н.е. Нооо ..... щом ООН_ето каже, те тая нема да я бъде, требве да се подчертае, че теа утрепаа рибата, оти друго нищо не чинат. Ммммда .... нали.

Наглостта на САЩ вече минава границите! Тяхната "изключителност" и това че плащат според тях им дава право да нарушават резолюциите на ООН и международното право!

Плащаме, значи имаме право

Дейността на НПО е платена и винаги работят подмолно и лицемерно в полза на плащащия! Да се обяви кой им плаща заплати!

Американските идиоти толкова са пропаднали, че заплашват ООН без да им мигне окото.

мале, колко са зле - вноските в бюджета на ООН не са за това - който е платил повече да приемат решенията му с предимство, а са различни, защото по-големите икономики плащат пропорционално по-високи вноски. Ако и това не разбират - какво.

Много мога да кажа по темата , но тези изказвания на Ники Хейли резюмират всичко: Ние ИНВЕСТИРАМЕ в ООН и очакваме да свеждате глава и да приемате това, което на нас ни е изгодно. Преди срещата САЩ заплашила страните ,че ако не приемат резолюцията ,САЩ ,ще намали финансовата си подкрепа. Щом страните не са изпълнили желанията на САЩ ,като несуверен към суверен, САЩ ще спре кранчето..... Понеже не мога дори да изразя тоталния фейл свързан с тези изказвания ще попитам 3 неща: Защо беше създадена ООН след войната? Каква е целта на тази структура? Колко трябва да си изнаглял и колко трябва да ти е пропаднала дипломацията ,за да си позволиш да говориш подобни глупости без да се замисляш?

Не са ,,глупости,,!!!НЕ ИМ ПУКА ....ЗА МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ,пък и за самите ДРУГИ..

Рекетьор номер едно - САЩ!

"България е подкрепила резолюцията". Няма начин, нали затова 28 години не сме имали българин външен министър, само от малкия народ. Това и' е "външната политика" на България - да бъде точкодарител на САЩ при такива гласувания.

България е подкрепила резолючията СРЕЩУ Щатите, т.е. против тях.

Много си зле. Мноооого.

Ето това е американската демокрация - няма друго мнение освен нашето! Евреите платиха на Тръмп и той им се мазни сега. Евреите не са имали държава, ако не броим едни 40г. преди Христа. По същата логика САЩ трябва да върне територията си на индианците. Евреите са най-долното племе в света. Който не вярва, да прочете "Венецианският търговец" - не е писана от русофил или псевдо-патриот, а от Шекспир.

От реакцията на Хейли , се разбира , че за САЩ , демокрацията е САМО алъшвериш!Когато разберат , че не това е демокрация , ще бъде късно за американците!

"Хейли: САЩ ще запомнят този ден, в който бяхме атакувани в Общото събрание защото упражняваме правата си на суверенна нация"и недопускаме други държави да упражняват правата си на суверенни държави .....

Хайде сега да се наложат санкции срещу САЩ!

хахаха.. какво излиза,?! Че според Ники Хейли (тоест САЩ) ДА ИМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, РАЗЛИЧНО ОТ АМЕРИКАНСКОТО, е "атака срещу Америка"! Браво бе!!!

Хейли: САЩ ще запомнят този ден, в който бяхме атакувани в Общото събрание защото упражняваме правата си на суверенна нация.

kerelov@poshta.net

Те много обичат думата "нация" и винаги я използват за себе си, а за да имат право да наричат населението си нация им е необходима еднородност в расово и религиозно отношение и поне още около 500 години история.

ООН е една гнила, безполезна, даже много вредна ляво-"либерална" и глобалистка сбирщина, докрай обсебена от болния съвременен Дискурс, а и от координираното гласуване на държавите членки на организацията Ислямска конференция. Оттам насетне за какво да обсъждаме конкретното им скорошно решение?...

Отричането на ООН и международното право не е в интерес на целия свят-само САЩ имат интерес от т.н. "управляем хаос"!

Йеросалим бе ДРИСни. Правилно, а за детеубийствата в Ирак, Сирия, Либия и т.н?

Ужасяваа е глупостта на тези коментари,които прочетох! Защо всички осъждат политиката на Тръмп,КОЯТО В СЛУЧАЯ БЕШЕ НАЙ- ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ.Тези хора си мислят само ЗА някакъв ДИКТАТ, упражнен от САЩ.В случая НЕ Е ТАКА. Диктат УПРАЖНИ АРАБСКАТА ЛИГА ОТ ПРЕСТЪПНАТА ТУРЦИЯ ,ИРАН И ОСТАНАЛИТЕ.Те изведнъж видяха СПИРАНЕ НА ТЯХНОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ПАЛЕСТИНА.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ ВЕЧЕ В ПАЛЕСТИНА НЯМА ХРИСТИЯИ,А МЮСЮЛМАНИ,които постоянно СА НАСЪСКВАНИ от големите ислямски държави СРЕЩУ ИЗРАЕЛ.Европейските държави като България,които подкрепиха Резолюцията и ДИКТАТА НА ЕВР.КОМИСИЯ за РАЗДЕЛЯНЕ НА ИЕРУСАЛИМ СА КУХИ ГЛАВИ!Тезе евр. държави слушаха предишните амер. президенти, които с глупостта си и най- вече да поддържат въоръжаването на насрещната страна-Израел доведоха до войни в залива.ДА РАЗДЕЛИШ НА ДВЕ ЕДИН ГРАД КАКТО ИСКАТ ОЗНАЧАВА ОЩЕ КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ. БРАВО НА ЧЕХИЯ ,ПОЛША ,УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ ЛАТВИЯ И РУМЪНИЯ,КОИТО НЕ ПОЗВОЛИХА ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ ОТ ГЛУПОСТТА!

изобщо не си наясно с проблема Израел-Палестина и с проблема Йерусалим! Има решение на ООН от 1947 г. ЧЕТИ БЕ!

А ти да не би да си мислиш, че си много наясно? Проблема Израел-Палестина не започва от 1947, започва от преди 2000 г.пр.н.е. Ако си чел само за събитията от 1947 нататък (или айде може и малко преди това), то ти НИЩО не знаеш. Решението на ООН от 1947 е да има две държави- еврейска и арабска. Евреите приемат, защото искат държава, а арабите отказват, защото повече искат Израел да го няма, отколкото да имат държава. Е, да се сърдят на себе си, никой не им е виновен.

Рекета на тръмпчо май не мина както му се искаше..Какъв дебил трябва да си за да кажеш че ''спираш'' парите след като си най големия борчлия към всякакви международни организации дето се пъчиш на тези които разбуни и продължаваш да разбунваш..

Много "достойна" компания за САЩ Гватемала, Науру, Того...-все стълбове на международната политика.

" плаща повече отколкото която и да е друга държава, срещу което получава тази съмнителна разлика между вложено и получено. " Точно това е една опашата лъжа,която можете да разкажете на старата ми шапка. Били плащали?!Целият свят ви плаща,като използува за основна валута щатския долар.А вие печатате ли ,печатате.

Това е психологическа граница, която беше премината. "Силата", както сама се нарича, заяви официално, че иска да е Диктатор и това да се приема от света без други уговорки. Без разходи за тролове по "открити канали", които да обясняват по друг начин "правото на Силата" да се разпорежда с всички народи по света, с всички държави, с всеки отделен човек, с всички територии, с всички ресурси и ценности на планетата. Тази "Сила" говори от името на държава, но дори не е самата тази държава, а шепа хора, които владеят и нея. Това е или премислен и нарочен тест за света (който Силата смята, че светът няма да издържи) или етап от развитието на една мания.

Много вярно написано, но за съжаление много малко хора ще му обърнат внимание, а и много малка част от тях ще го осъзнаят.

Чичко Долар май нещо напоследък нве фаща много дикиш.

Плащали си, пък не ги били уважавали. Ми то и Ирак си плаща, ама го бомбардирахте, Либия също си плаща, но я бомбардирахте, Афганистан си плаща и го съсипахте, Йемен си плаща и го унищожихте. Дори Северна Корея си плаща, пък само срещу дебелия Ким ревете. Да ви се не знае у бизнесполитиците гнусни!

Цинизмът и наглостта на САЩ надминаха всякакви граници! Да заявиш в ООН, че си купуваш влияние и търгуваш с основни морални ценности, това значи, че си престъпник! Добре, че тази мръхла Хейли го заяви официално, та заби още един пирон в ковчега на САЩ!

Наглост, която отвращава.

сащисраел -световен проблем номер 1-от тях са корупция,тероризъм и пропаганда,пропаганда .....

И какво се оказа - заради страх от атентати, Западна европа облиза гъ3ъ на няколко арабски държави-вносители на протеста срещу Щатите. И срещу какво гласуват? Срещу правото на една независима държава (САЩ) да поставят посолството си където пожелаят. Впрочем, може би много хора от тук пишещите не знаят, че Йерусалим е официалната столица на Израел, там е парламентът и министерствата. Всички, обаче, от куртоазия са сисложили посолствата в Тел-Авив. Е, американците просто решиха, че няма повече да се правят на слепи за действителността. А България подкрепя мирния ислям. Бас държа, че НИКОГА няма да има осъдени по делото за атентата в Бъргас. По същата причина - страх ни е да признаем очевидната истина, че "мирният ислям" е извор на тероризъм!

В Близкия изток, от както е създаден държавата Израел, тя е единствения източник на терор. За последно това прави в Сирия. И колко пъти извършва въздушни удари по територията на Сирия. Което няма нищо общо с международното право. И това ако не е тероризъм в чист вид. Израел е разположен върху окупирани територии на Палестина. И това е всеизвестно. Както и опита за заграбване на Голандските възвишения от Сирия. Ами опита 2006г да завземат с войски част от територията на Ливан. Обратното не се е случвало. Йерусалим е древен град на християни и мюсюлмани. Евреи там нямат работа. Те го окупират, за да държат в свои ръце една дестинация за религиозен туризъм. Където клиентите са постоянни. Еврейски цинизъм в действие и писане, наглост безподобна.

Айде още един невеж и жестоко заблуден, седнал да драска едни и същи глупости. Абе ти чел ли си поне история на Близкия Изток? Поне малко да се запознаеш с историята, с народите там, с тяхната култура, религия? Какво знаеш ти за Йерусалим, че се изказваш демонстрирайки пълно невежество? Ти знаеш ли от кога съществува града, знаеш ли неговата история? Знаеш ли Кой е Исус Христос и какъв е бил Той? Или просто повтаряш като папагал каквото си чул от ислямската пропаганда, без дори да си даваш сметка защо и откъде идва тя?

Ползата от това управление е, че лиши троловете из всякакви канали на психологическо въздействие от всякакви благовидни опорни точки. След като самият работодател заявява, че предишните претексти за войни, убийства, налагане на сила, унищожаване и завладяване на чужди държави и заграбване на техните ресурси имат някакъв друг претекст като декоративните думи "демокрация", "освобождаване от диктатори" и т.н. При това буквално изкрещяно заявление, че се свършва окончателно с преструвките за други причини да се разпореждат със света, освен заради претенцията си да си го присвоят целия и да го ползват, светът е поставен внезапно в положение да реагира някак си. Или да признае, че е безсилен да се защити.

Не че нещо ще последва ама тая лицемерка Хейли газ пикае сега. Това е било зрелище.

Нека русофилите обяснят защо защитавате чалмосаните палестинци, а украинците-които също си защитават родината ги мразите???? Мразите православни християни и славяни-а пискате за чалмосаните?!?!? Обяснете си доводите! Щото в противен случай излиза, че го правите по поръчение от мАсква и империята на злото ВоваЛандия!!

А ПОМИСЛИ БЕ БЯГЕЕЕЕЯЦ ЗАЩО СМЕ ПРОТИВ АМЕРИКАНЦИТЕ

Де де евреин, това сте вие тези, които мразите Православието. ПОмним репликите на Соломончо Паси. Помним, какво направихте в Русия 1917г, след като взехте властта с преврат. Избихте десетки хиляди свещеници, колко черкви разрушихте, в опит да създадете сектата на атеизма. Последните десетилетия с мюсюлмани проблем няма. Евреи имат проблем с тях, защото те не искат да се оставят евреите да ги крадат и мамят. А евреите, се опитват а създадат изкуствен конфликт християни срещу мюсюлмани. А те, както обикновено да си седят в страни и да продават оръжие и на двете страни. Това ви е коронната дисциплина. Само дето светът вече ви знае номерата. Както и твоите, що се опитваш да го играеш хитрия манипултаор. Вие, евреите, сте тъповати. Ставате само да лъжете и да мамите. Което и правиш с всеки от постовете, дето си изцвъкал. Лъжа до лъжа. и си верваш как ни връткаш на пръста, както си искаш.

А защо православни християни украинци, генетично най-близки с руснаците, а милиони от тях дори кръвни роднини с руснаците, мразят православните руснаци?

като не да го духат а Америка ще си икономиса милиардите

Америка могат да си заврат милиардите в гз! Такава наглост не е имало до сега в модерната история на света

Хахаха, има много по-големи "наглости"-например "референдума" в Крим, организиран от "зелените" човечки.

Последните останали Кръстоносци. Борбата няма да е лесна, успех!

ами там си останаха и там им е мястото -Того, маршаловите острови и хондурас ,може и центр.африканската република.

С радост ще очаквам САЩ да наложат санкции на България и изтеглят техните "инвеститори" в ТЕЦ Мариците, ВЕИ-тата, ротшилдовия Лукойл, дупчещите за шистов газ, дъщерните канадски грабители на българско злато, да изтеглят козяците-чифути, слугите си наречени соросоиди и т.н. Да спрат да внасят синя боя за боядисване на техните гниди за разпознаваемост на площадите. Изобщо не се сещам САЩ да са ни подарили и един пирон. Досега само са грабили чрез своите инвеститори и са рушали държавата ни чрез своите политически мекерета и агенти за влияние. Целта име да набират средства от цял свят и от нас за превод по сметка в Израел. Тая година тя е 38 милиарда долара. Хайде да побързат до Нова година да се изнесат!

Абе пич те от тва живеят .Само кражба

Благодаря, че ме подсети, умнико. Аз откъде да зная...

"Преди гласуването на резолюцията Съединените щати заплашиха да прекратят финансовата си помощ за държавите, които подкрепят текста." Достатъчна причина да се гласува "ЗА". И достатъчна причина САЩ да бъдат санкционирани

Плащали си били, ами нека най-после разберат че не всичко е пари. Има и думи като морал, и независимост.

"Преди гласуването на резолюцията Съединените щати заплашиха да прекратят финансовата си помощ за държавите, които подкрепят текста." Пределно ясно е защо има толкова въмздържали се и против.

Особено като се има предвид, че "помощ" за един такъв "помагач", че обещанието да не те унищожават изведнъж и със сила, ако се подчиняваш. А по-безболезнено и плавно.

Какво е "наглост"? Това е открито да заявиш, че "имаш право" да купуваш нещата: да купуваш права, да купуваш истина, да купуваш власт над останалите. Това даже не е просто наглост. Това е цинизъм от най-чист вид. Тази "философия" на цинизма се налагаше десетилетия наред над света или с пари ("моркова") или със сила/жестокост ("тоягата"). Докъде е стигнал светът, за да допуска изобщо да слуша този цинизъм. До страха, който е единствената политика на вечните кандидати да бъдат негови (на света) господари.

да пуснат референдум в ерусалим на коя страна искат да са столица и да се приключва с тази драма

толкова мюслита дойдоха в европа тези мюслита от ерусалим защо не си отидат из египет и иран??? след като не им харесва в израел???

Защото, трубадур тъп, еврейските атлантици отидоха в страните им и им ги разрушиха!

кои страни са разбили бе мюсли??

Хубав ден за Международното право.

и гнусни манипулатори, разбойници и убийци завинаги да изчезнат от лицето на Земя.

Коментари - ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим | Днес.dir.bg

ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим

Общото събрание на ООН прие днес с голямо мнозинство резолюция, осъждаща признаването от САЩ на Ерусалим за столица на Израел, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ООН с голямо мнозинство осъди решението на САЩ за Ерусалим | Днес.dir.bg

Коментари

В отговор САЩ се озъбиха на света ...

Време е за санкции, изолация и визи за гражданите на САЩ. Замразяване на авоари на всички свързани с управлението. Пълна забрана за внос на всякакви стоки от САЩ. Забрана за полети от и до САЩ. Прекъсване на медународни комуникации със САЩ и пълна излоация. Всички чуждестранни граждани намирали се на територията на САЩ в деня на възвеждне на забраната да влизат в изолирани територии за 6 месеца и да минават щателни медицински прегледи. Има вероятност да са заразени с малоумие ...

И в Европа политиците не са най-умните за последните 20 години,но САЩ бият всички рекорди.Тръмп явно още не е излязъл от токщоуто- Уволни стажанта:))))

Утре, в други ден тато Тръмп ще вземе да премести посолството у Македония в..Благоевград. Тъкмо си има и Американски университет там.

На 17.11.2017 се върнах от Израел, където бях за седмица самостоятелно! Лично, не усетих никакво напрежение никъде! Бях и в Палестина(не в Газа), хората си живееха СЪВМЕСТНО! Не усетих проблеми. Войници видях единствено около входовете на стария Ерусалим! Така, че пронлемите за мен се насаждат от вън! Хората там не могат да не намерят начин с ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО!

България трябваше да гласува с "въздържал се". Но Мутротиквата го е страх от арабските терористи. Колкото и да въоръжава полицията и охраната си , ще го затрият за радост на народа.

Те него като затрият, назе ни пиши ,,бегали,,.

Ъъъъ .... азе не сакам да се дърлям с археолози и историци, които твърдят, че Йерусалим е главен град на еврейският народ от преди близо 2000 г. пр. н.е., а името Йерусалим е дадено от цар Девид към 1004 г. пр.н.е. Нооо ..... щом ООН_ето каже, те тая нема да я бъде, требве да се подчертае, че теа утрепаа рибата, оти друго нищо не чинат. Ммммда .... нали.

Наглостта на САЩ вече минава границите! Тяхната "изключителност" и това че плащат според тях им дава право да нарушават резолюциите на ООН и международното право!

Плащаме, значи имаме право

Дейността на НПО е платена и винаги работят подмолно и лицемерно в полза на плащащия! Да се обяви кой им плаща заплати!

Американските идиоти толкова са пропаднали, че заплашват ООН без да им мигне окото.

мале, колко са зле - вноските в бюджета на ООН не са за това - който е платил повече да приемат решенията му с предимство, а са различни, защото по-големите икономики плащат пропорционално по-високи вноски. Ако и това не разбират - какво.

Много мога да кажа по темата , но тези изказвания на Ники Хейли резюмират всичко: Ние ИНВЕСТИРАМЕ в ООН и очакваме да свеждате глава и да приемате това, което на нас ни е изгодно. Преди срещата САЩ заплашила страните ,че ако не приемат резолюцията ,САЩ ,ще намали финансовата си подкрепа. Щом страните не са изпълнили желанията на САЩ ,като несуверен към суверен, САЩ ще спре кранчето..... Понеже не мога дори да изразя тоталния фейл свързан с тези изказвания ще попитам 3 неща: Защо беше създадена ООН след войната? Каква е целта на тази структура? Колко трябва да си изнаглял и колко трябва да ти е пропаднала дипломацията ,за да си позволиш да говориш подобни глупости без да се замисляш?

Не са ,,глупости,,!!!НЕ ИМ ПУКА ....ЗА МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ,пък и за самите ДРУГИ..

Рекетьор номер едно - САЩ!

"България е подкрепила резолюцията". Няма начин, нали затова 28 години не сме имали българин външен министър, само от малкия народ. Това и' е "външната политика" на България - да бъде точкодарител на САЩ при такива гласувания.

България е подкрепила резолючията СРЕЩУ Щатите, т.е. против тях.

Много си зле. Мноооого.

Ето това е американската демокрация - няма друго мнение освен нашето! Евреите платиха на Тръмп и той им се мазни сега. Евреите не са имали държава, ако не броим едни 40г. преди Христа. По същата логика САЩ трябва да върне територията си на индианците. Евреите са най-долното племе в света. Който не вярва, да прочете "Венецианският търговец" - не е писана от русофил или псевдо-патриот, а от Шекспир.

От реакцията на Хейли , се разбира , че за САЩ , демокрацията е САМО алъшвериш!Когато разберат , че не това е демокрация , ще бъде късно за американците!

"Хейли: САЩ ще запомнят този ден, в който бяхме атакувани в Общото събрание защото упражняваме правата си на суверенна нация"и недопускаме други държави да упражняват правата си на суверенни държави .....

Хайде сега да се наложат санкции срещу САЩ!

хахаха.. какво излиза,?! Че според Ники Хейли (тоест САЩ) ДА ИМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, РАЗЛИЧНО ОТ АМЕРИКАНСКОТО, е "атака срещу Америка"! Браво бе!!!

Хейли: САЩ ще запомнят този ден, в който бяхме атакувани в Общото събрание защото упражняваме правата си на суверенна нация.

kerelov@poshta.net

Те много обичат думата "нация" и винаги я използват за себе си, а за да имат право да наричат населението си нация им е необходима еднородност в расово и религиозно отношение и поне още около 500 години история.

ООН е една гнила, безполезна, даже много вредна ляво-"либерална" и глобалистка сбирщина, докрай обсебена от болния съвременен Дискурс, а и от координираното гласуване на държавите членки на организацията Ислямска конференция. Оттам насетне за какво да обсъждаме конкретното им скорошно решение?...

Отричането на ООН и международното право не е в интерес на целия свят-само САЩ имат интерес от т.н. "управляем хаос"!

Йеросалим бе ДРИСни. Правилно, а за детеубийствата в Ирак, Сирия, Либия и т.н?

Ужасяваа е глупостта на тези коментари,които прочетох! Защо всички осъждат политиката на Тръмп,КОЯТО В СЛУЧАЯ БЕШЕ НАЙ- ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ.Тези хора си мислят само ЗА някакъв ДИКТАТ, упражнен от САЩ.В случая НЕ Е ТАКА. Диктат УПРАЖНИ АРАБСКАТА ЛИГА ОТ ПРЕСТЪПНАТА ТУРЦИЯ ,ИРАН И ОСТАНАЛИТЕ.Те изведнъж видяха СПИРАНЕ НА ТЯХНОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ПАЛЕСТИНА.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ ВЕЧЕ В ПАЛЕСТИНА НЯМА ХРИСТИЯИ,А МЮСЮЛМАНИ,които постоянно СА НАСЪСКВАНИ от големите ислямски държави СРЕЩУ ИЗРАЕЛ.Европейските държави като България,които подкрепиха Резолюцията и ДИКТАТА НА ЕВР.КОМИСИЯ за РАЗДЕЛЯНЕ НА ИЕРУСАЛИМ СА КУХИ ГЛАВИ!Тезе евр. държави слушаха предишните амер. президенти, които с глупостта си и най- вече да поддържат въоръжаването на насрещната страна-Израел доведоха до войни в залива.ДА РАЗДЕЛИШ НА ДВЕ ЕДИН ГРАД КАКТО ИСКАТ ОЗНАЧАВА ОЩЕ КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ. БРАВО НА ЧЕХИЯ ,ПОЛША ,УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ ЛАТВИЯ И РУМЪНИЯ,КОИТО НЕ ПОЗВОЛИХА ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ ОТ ГЛУПОСТТА!

изобщо не си наясно с проблема Израел-Палестина и с проблема Йерусалим! Има решение на ООН от 1947 г. ЧЕТИ БЕ!

А ти да не би да си мислиш, че си много наясно? Проблема Израел-Палестина не започва от 1947, започва от преди 2000 г.пр.н.е. Ако си чел само за събитията от 1947 нататък (или айде може и малко преди това), то ти НИЩО не знаеш. Решението на ООН от 1947 е да има две държави- еврейска и арабска. Евреите приемат, защото искат държава, а арабите отказват, защото повече искат Израел да го няма, отколкото да имат държава. Е, да се сърдят на себе си, никой не им е виновен.

Рекета на тръмпчо май не мина както му се искаше..Какъв дебил трябва да си за да кажеш че ''спираш'' парите след като си най големия борчлия към всякакви международни организации дето се пъчиш на тези които разбуни и продължаваш да разбунваш..

Много "достойна" компания за САЩ Гватемала, Науру, Того...-все стълбове на международната политика.

" плаща повече отколкото която и да е друга държава, срещу което получава тази съмнителна разлика между вложено и получено. " Точно това е една опашата лъжа,която можете да разкажете на старата ми шапка. Били плащали?!Целият свят ви плаща,като използува за основна валута щатския долар.А вие печатате ли ,печатате.

Това е психологическа граница, която беше премината. "Силата", както сама се нарича, заяви официално, че иска да е Диктатор и това да се приема от света без други уговорки. Без разходи за тролове по "открити канали", които да обясняват по друг начин "правото на Силата" да се разпорежда с всички народи по света, с всички държави, с всеки отделен човек, с всички територии, с всички ресурси и ценности на планетата. Тази "Сила" говори от името на държава, но дори не е самата тази държава, а шепа хора, които владеят и нея. Това е или премислен и нарочен тест за света (който Силата смята, че светът няма да издържи) или етап от развитието на една мания.

Много вярно написано, но за съжаление много малко хора ще му обърнат внимание, а и много малка част от тях ще го осъзнаят.

Чичко Долар май нещо напоследък нве фаща много дикиш.

Плащали си, пък не ги били уважавали. Ми то и Ирак си плаща, ама го бомбардирахте, Либия също си плаща, но я бомбардирахте, Афганистан си плаща и го съсипахте, Йемен си плаща и го унищожихте. Дори Северна Корея си плаща, пък само срещу дебелия Ким ревете. Да ви се не знае у бизнесполитиците гнусни!

Цинизмът и наглостта на САЩ надминаха всякакви граници! Да заявиш в ООН, че си купуваш влияние и търгуваш с основни морални ценности, това значи, че си престъпник! Добре, че тази мръхла Хейли го заяви официално, та заби още един пирон в ковчега на САЩ!

Наглост, която отвращава.

сащисраел -световен проблем номер 1-от тях са корупция,тероризъм и пропаганда,пропаганда .....

И какво се оказа - заради страх от атентати, Западна европа облиза гъ3ъ на няколко арабски държави-вносители на протеста срещу Щатите. И срещу какво гласуват? Срещу правото на една независима държава (САЩ) да поставят посолството си където пожелаят. Впрочем, може би много хора от тук пишещите не знаят, че Йерусалим е официалната столица на Израел, там е парламентът и министерствата. Всички, обаче, от куртоазия са сисложили посолствата в Тел-Авив. Е, американците просто решиха, че няма повече да се правят на слепи за действителността. А България подкрепя мирния ислям. Бас държа, че НИКОГА няма да има осъдени по делото за атентата в Бъргас. По същата причина - страх ни е да признаем очевидната истина, че "мирният ислям" е извор на тероризъм!

В Близкия изток, от както е създаден държавата Израел, тя е единствения източник на терор. За последно това прави в Сирия. И колко пъти извършва въздушни удари по територията на Сирия. Което няма нищо общо с международното право. И това ако не е тероризъм в чист вид. Израел е разположен върху окупирани територии на Палестина. И това е всеизвестно. Както и опита за заграбване на Голандските възвишения от Сирия. Ами опита 2006г да завземат с войски част от територията на Ливан. Обратното не се е случвало. Йерусалим е древен град на християни и мюсюлмани. Евреи там нямат работа. Те го окупират, за да държат в свои ръце една дестинация за религиозен туризъм. Където клиентите са постоянни. Еврейски цинизъм в действие и писане, наглост безподобна.

Айде още един невеж и жестоко заблуден, седнал да драска едни и същи глупости. Абе ти чел ли си поне история на Близкия Изток? Поне малко да се запознаеш с историята, с народите там, с тяхната култура, религия? Какво знаеш ти за Йерусалим, че се изказваш демонстрирайки пълно невежество? Ти знаеш ли от кога съществува града, знаеш ли неговата история? Знаеш ли Кой е Исус Христос и какъв е бил Той? Или просто повтаряш като папагал каквото си чул от ислямската пропаганда, без дори да си даваш сметка защо и откъде идва тя?

Ползата от това управление е, че лиши троловете из всякакви канали на психологическо въздействие от всякакви благовидни опорни точки. След като самият работодател заявява, че предишните претексти за войни, убийства, налагане на сила, унищожаване и завладяване на чужди държави и заграбване на техните ресурси имат някакъв друг претекст като декоративните думи "демокрация", "освобождаване от диктатори" и т.н. При това буквално изкрещяно заявление, че се свършва окончателно с преструвките за други причини да се разпореждат със света, освен заради претенцията си да си го присвоят целия и да го ползват, светът е поставен внезапно в положение да реагира някак си. Или да признае, че е безсилен да се защити.

Не че нещо ще последва ама тая лицемерка Хейли газ пикае сега. Това е било зрелище.

Нека русофилите обяснят защо защитавате чалмосаните палестинци, а украинците-които също си защитават родината ги мразите???? Мразите православни християни и славяни-а пискате за чалмосаните?!?!? Обяснете си доводите! Щото в противен случай излиза, че го правите по поръчение от мАсква и империята на злото ВоваЛандия!!

А ПОМИСЛИ БЕ БЯГЕЕЕЕЯЦ ЗАЩО СМЕ ПРОТИВ АМЕРИКАНЦИТЕ

Де де евреин, това сте вие тези, които мразите Православието. ПОмним репликите на Соломончо Паси. Помним, какво направихте в Русия 1917г, след като взехте властта с преврат. Избихте десетки хиляди свещеници, колко черкви разрушихте, в опит да създадете сектата на атеизма. Последните десетилетия с мюсюлмани проблем няма. Евреи имат проблем с тях, защото те не искат да се оставят евреите да ги крадат и мамят. А евреите, се опитват а създадат изкуствен конфликт християни срещу мюсюлмани. А те, както обикновено да си седят в страни и да продават оръжие и на двете страни. Това ви е коронната дисциплина. Само дето светът вече ви знае номерата. Както и твоите, що се опитваш да го играеш хитрия манипултаор. Вие, евреите, сте тъповати. Ставате само да лъжете и да мамите. Което и правиш с всеки от постовете, дето си изцвъкал. Лъжа до лъжа. и си верваш как ни връткаш на пръста, както си искаш.

А защо православни християни украинци, генетично най-близки с руснаците, а милиони от тях дори кръвни роднини с руснаците, мразят православните руснаци?

като не да го духат а Америка ще си икономиса милиардите

Америка могат да си заврат милиардите в гз! Такава наглост не е имало до сега в модерната история на света

Хахаха, има много по-големи "наглости"-например "референдума" в Крим, организиран от "зелените" човечки.

Последните останали Кръстоносци. Борбата няма да е лесна, успех!

ами там си останаха и там им е мястото -Того, маршаловите острови и хондурас ,може и центр.африканската република.

С радост ще очаквам САЩ да наложат санкции на България и изтеглят техните "инвеститори" в ТЕЦ Мариците, ВЕИ-тата, ротшилдовия Лукойл, дупчещите за шистов газ, дъщерните канадски грабители на българско злато, да изтеглят козяците-чифути, слугите си наречени соросоиди и т.н. Да спрат да внасят синя боя за боядисване на техните гниди за разпознаваемост на площадите. Изобщо не се сещам САЩ да са ни подарили и един пирон. Досега само са грабили чрез своите инвеститори и са рушали държавата ни чрез своите политически мекерета и агенти за влияние. Целта име да набират средства от цял свят и от нас за превод по сметка в Израел. Тая година тя е 38 милиарда долара. Хайде да побързат до Нова година да се изнесат!

Абе пич те от тва живеят .Само кражба

Благодаря, че ме подсети, умнико. Аз откъде да зная...

"Преди гласуването на резолюцията Съединените щати заплашиха да прекратят финансовата си помощ за държавите, които подкрепят текста." Достатъчна причина да се гласува "ЗА". И достатъчна причина САЩ да бъдат санкционирани

Плащали си били, ами нека най-после разберат че не всичко е пари. Има и думи като морал, и независимост.

"Преди гласуването на резолюцията Съединените щати заплашиха да прекратят финансовата си помощ за държавите, които подкрепят текста." Пределно ясно е защо има толкова въмздържали се и против.

Особено като се има предвид, че "помощ" за един такъв "помагач", че обещанието да не те унищожават изведнъж и със сила, ако се подчиняваш. А по-безболезнено и плавно.

Какво е "наглост"? Това е открито да заявиш, че "имаш право" да купуваш нещата: да купуваш права, да купуваш истина, да купуваш власт над останалите. Това даже не е просто наглост. Това е цинизъм от най-чист вид. Тази "философия" на цинизма се налагаше десетилетия наред над света или с пари ("моркова") или със сила/жестокост ("тоягата"). Докъде е стигнал светът, за да допуска изобщо да слуша този цинизъм. До страха, който е единствената политика на вечните кандидати да бъдат негови (на света) господари.

да пуснат референдум в ерусалим на коя страна искат да са столица и да се приключва с тази драма

толкова мюслита дойдоха в европа тези мюслита от ерусалим защо не си отидат из египет и иран??? след като не им харесва в израел???

Защото, трубадур тъп, еврейските атлантици отидоха в страните им и им ги разрушиха!

кои страни са разбили бе мюсли??

Хубав ден за Международното право.

и гнусни манипулатори, разбойници и убийци завинаги да изчезнат от лицето на Земя.