Ключовите либерали зачеркнаха коалиция с Меркел

Председателят на германската Свободна демократическа партия не вижда смисъл да бъдат подновявани преговорите за управляваща коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Ключовите либерали зачеркнаха коалиция с Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност е така, но защо въпросните германци, цепещи евроцента на две, продължават да гласуват за нея!? Макар и със спаднал рейтинг, все пак около 33% са гласували за нея преди два месеца! Освен това мисля, че голяма част от сметката се плаща от ЕС. Бабата не може да не си е отпуснала някакви щедри финансови инжекции от евро-бюджета....

Чудя им се на акъла на германците! Толкова ли са зомбирани да не виждат, че в лицето на бабичката имат за канцлер неграмотница, която дори не знае къде е Берлин на картата и го търси в Русия?! Виж в нета: merkel doesn know where berlin is (Меркел не знае къде е Берлин).

E, тя ще твърди, че е права до самия край на Германия и на Европа! Но въпросът е, защо й позволиха и още й позволяват!? Сметката й е ясна - да прикотка по-образованите и бачкатори с търсена в Германия професия, а боклукът да натресе на такива страни като нашата! Дано Германия с недалновидната политика на бабето не стане причина за трета СВ! А пропо, шушумигата Шулц не го виждам като политик с визия и ползата от него ще е нулева, но поне да не нанася повече щети!!!!

Интересно. Благодаря!

Заради 5-6 корумпирани и служещи на ЦРУ европейски политици, цяла Европа се тресе от политическа нестабилност.

"Германия трябва да внимава за опити на противници на свободния либерален световен ред" Излиза, че УЖ демокрация, народа гласува, но не може да избира противници на "новия фашистки либерален ред". И какво сега, ще реновирате ли газовите камери, за да убивате противниците на "новия либерално-фашистки ред"?

Коалиционните разговори се провалили, но никой не казва защо. Кое е това, за което не могат да се споразумеят. Участие в управлвнието ли, министерства ли или нещо фундаментално в евентуалната бъдеща линия. На мен лично не ми стана ясно.

всичко е ясно - Путин стои в дъното на нещата!

Бабата няма да се откаже лесно! Ще измисли някаква врътка. Май я е страх да не последва примера на Кол и да не се отнесат към нея, както се отнесоха с него! Но каквото и да последва, тя извърши пъкленото си дело и наводни Европа с чалмосани терористи.

кой иска коалиция с тая откачена ислямска подлога бе, брат ми?!

,,По-добре да не управляваме страната, отколкото да правим това по грешен начин...,,??? това са ,,политическите,, мъже...??? при нас са ,,.атки,,...!!!

Меркелката иска да управлява! Може да се оттегли достйно, въпреки, че съсипа Европа и в частност Германия, като покани мигрантите! Но, явно не желае да пусне кокала!

от ,,стар,, комсомолец...демократ ...не става...!!!

Броя се определя от съотношението на гласовете за партиите. Системата им е сложна, но и най-правилната за мажоритарен избор.

Точно така, нека се гърчи фюрерката.

Ей, тази Ангела Меркел по-инат от онзи Робърт Мугабе излезе.

около съставянето на коалиция, ясно се вижда че партиите в Германия изповядват и държат на своя ценностна система....и се борят с всички сили за нея. Властта не е самоцел.

Трябва да се научим да правим разлика между либерали и либерасти. Разликата е като тази между канала и канализацията.

приятелите им бяха истинските либерали, а не някакви загубени либерасти.

някаква шега ли е?

не беше ли,признал Крим,за руски,или бъркам?!

какъвто всъщност си е !!!

Крим е ОСМАНСКИ, а не турски !

не щат да са патерица. Искат партията им да има бъдеще. Каква разлика в поведението им в сравнение с това на малките партии е нас.... У нас в името на властта са готови на всичко...да кажат безочливо че предизборното говорене било "трик" че 300лв пенсии са обещали....ама до края на 4 годишния мандат.... В Германия явно е друго...малките партии имат достойнство и отговорност пред избирателите,и може би затова не са еднодневки.

Краят на мандата се вижда, така че трикът на Боко и патрИдиотите е ясен!300 лв.пенсия - 3000-та година!

"Свободния либерален световен ред "?!!! Тези ционистко - лихварски подлоги вече дори не се прикриват на кого служат! Преди от кумова срама поне използваха израза "либерална демокрация"!

Препоръчвам за информация книгата на Хенри Кисинджър "Световен ред", без да коментирам лошо или добро означава. Убедена съм, че всички изказвания по този въпрос трябва да се основават на добра историческа информираност. А не пристрастно или за жълти стотинки.

Ако бях германец щях да гласувам напълно съзнателно за Алтернатива за Германия. Те поне са патриоти и не са под влияние от вън.

без пипе като научат едно клише и няма спасение.Популистка,значи народна,значи това което народа иска да чуе.И това е лошо.Трябва да е либерална,мултикултурна,да изповядва "евроатлантическите ценности"??????,да признава 28-двадесет и осем пола,да се женят еднополови,да върлуват гейове,лесбийки,тнанс и не знам си още какви сексуалности,да не казват на децата,почти бебета какви са момчета или момичета,трябва те сами да се определят в някакъв си сатанински пол и куп извратености.Содомити,адамити,абе демонски,рогати.Да намаляват човеците,че не стигат ресурсите за "посветените"т.е.избраните.

Ключовите либерали зачеркнаха Меркел! Ми там й е мястото- в историята да плаши учениците след време /половината поне мулати/как е измюслила цяла Европа!

Големият печеливш от изборите ще е Алтернатива за Германия.

Дано да е така. Но. Ще видите, че дори АзГ да излъчи канцлер и правителство, твърде скоро Сорос ще ги напазарува. И ще почнат да говорят либерално. Очаквам да се изметнат моментално. И ще видим Макрон-2. Или Ципрас. Вижте Илияна Йотова, за която ме е срам че гласувах каква беше, и сега колко либерално пее. Изборите нямат никакво значение, ако имаха, щяха да ги забранят. Не мислете че след като почине Сорос нещо ще се промени. Светът отива бодро към война и не виждам сила, която да спре това.

Какво означава "популистка" партия, кой го казва, на какъв критерий се определя кой е популист, кой задава този критерий,защо журналистите взимат отношение към новините като лепват епитети? Ако се заклеймяват партии и техните идеи ще можем ли да чуем изобщо какво казват? Демократично ли е да се каже че си еди какъв си, затова не те слушам? Това ли са ценностите на ЕС-не те чувам, защото си популист? Откъде следва, че е правилно да се населява свободна страна с който си поиска да живее в нея и да прави каквото си иска?

С термина "популистка", сервилната журналистика заклеймява всички патриотични партии, които отказват за играят посвирката на соросоидите и САЩ.

Изгонете Соросоидната ЦРУ Бабичка и всичко ще се оправи

Няма да е толкова просто. Меркел ще се махне, но направеното зло остава. Това са милиони навлеци вкарани в Германия, които няма да си тръгнат, а и няма да се интегрират.

Со кротце, со благо и со малко кютек , ще си тръгнат-къде ще ходят.

Зачеркнете ДЕБЕЛО меркел и нейните простотии и започнете на чисто!

Хората в Германия бяха загърбили национал-социализма и всячески се дистанцираха и разграничаваха от идеите му. Но това, което направиха престъпниците Меркел и бандата и' надминава всякакво ниво на търпимост. Да събереш навлеци от цял свят и да наводниш Германия с тях. И те вместо да си кротуват, веднага започнаха изнасилвания, убийства, атентати... Само овчи народ би търпял това, а германците не са овце, а по-скоро вълци, колкото и да не им личи.

Тук съм напълно съгласен. Абсурно е, да продължават да си затварят очите (политиците в Германия). ХОрата им казват, че искат решение на проблема с нелегалните, те (политиците) се притеснявали че се бавели промените в банковото законодателство.

Коалиция с Алтернатива За Германия и другите да духат супата .....

Европа е германия+малко френска дипломация, а германците два пъти са разрушавали европа до основи дано не го направят и трети път. Още повече, че европа е изправена пред сериозни политически и икономически проблеми и за разлика от другите голями играчи в пясъчника съвсем не е хомогенна и единна каквато ни се иска.

Европа никога не е била Дойчланда. Дойчланда е съставна страна с разнородно население. До сега евреите наричани англичани я набутваха като боксов чувал тук и там, защото бюргера е тъп. На лесбийката и еврейка Меркел и дреме на мушулата за Европа. Но и на Евреонала, олицетворен от евреите в САЩ му е през задника за Европа.

деер

Моля, да погледнете в какво състояние са държаите които са били дълги години под контрол на западните демокрации.. Всички имат свръх много залежи от всичко и го продават на...... Интересно е защо никой не говори за икономическия просперитет на купувачите на тези ресурси!? Ще печата евро и всичко ще млъкне, само изгорелите 109 в Португалия ще ги доизядат червеите, ако не са наторили вече европейските земи .

За да гледат смартфоните си по време на изказване на депутати от Алтернатива за германия, можем да направимдва извода. Първо-явно много депутати не само, че не са германци, а и са против ермания. Второ- някой е си е свършил добре работата по време на Втората световна война, а друг не си е взел поука. Мача продължава докато на някой отново му поникнат мустачки.

За да си на власт трябва да гласуваш правителство, за да си опозиция трябва да има достатъчно за правителство, за да си опозиция пак трябва да има правителство. Където и да си някой трябва да им гласува власт. А ХДС ако искат власт трябва пуснат поне малко гювеч на "златния пръст". Като няма гювеч няма власт, има избори- няма драма.

Историята не прощава никому. Включително на баба Шмеркел, която води Еврогейския съюз към клоаката. Колкото и пари да наливат жидовете, тя е вече на бунището. Скоро ще я последва и тиквоний велики.

има недвусмислено "доказателство, че западните демокрации са неспособни да изпълняват отговорностите си", следователно е време да се търси нов обществен формат - дали да не се огледаме в близкото минало?

Путин е виновен, че политиците в Германия не могат да направят картел (коалиция) :))))