Сексуално посегателство ”на живо” в Кьолн

Журналистка на белгийската телевизия Ер Те Бе Еф стана обект на посегателство по време на живо предаване от карнавала в германския град Кьолн.

Обратно в новината

Коментари - Сексуално посегателство ”на живо” в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм ром (циганин).Търся учител за бързи уроци по арабски език.

Явно нито дамата, нито операторът са имали топки, щом тези не са останали без топки...

Как нещо желано би могло да бъде посегателство????

Жалко, изпускаме нещата.. Вече ще ги задоволяват други..

А какво става с информацията за изнасиленото момче в австрия? Или трябва вече да свикваме с "нуждите" на циганора?!

Който кани паразит в гащите - после да не се оплаква, че чурката сърби.

трябва и Меркел да я оправят,та да се обърне....

ами тя на това разчита и се надява, един здрав секс няма да я уплаши.

....вкараи в дома си хущник и после реви,че не ти зачитал правилата....еи това е евротолерастiaта....трябва да нямаш грам чувство за самосахранение за да го направиш...безумци...а и ние че им ходим по гаидите...

"Група от поне петима имигранти нападнаха двама пенсионери, които се опитали да защитят жена от тормоз в метрото на германския град Мюнхен. Клип от шокиращата случка, станала в центъра на баварския град посред бял ден, беше разпространен в социалните мрежи. Според очевидци конфликтът избухнал, след като един от мъжете от арабски произход започнал да блудства с пътничка. Германката се опитала да го игнорира, когато чужденецът пробвал да я заговори на английски език. Тогава вбесеният бежанец ударил с юмрук прозореца на влака, а останалите пътници го помолили да спре. След това групата нападнала двама възрастни мъже, които се застъпили за тормозената жена. Единият пострадал получил удар, след което е бил сграбчен за врата и притиснат до прозореца и заплашван. Другият възрастен мъж е бил хванат от чужденците за ръцете и е бил засипан с обиди и викове. Свидетели посочват, че чужденците са били част от група от поне 10-15 души. На станцията Зендлингер Тор била извикана полиция, но служителите на реда не открили достатъчно основания да задържат чужденците."

Това, че са правили неприлични жестове нищо, но след като са извършили физически контакт е трябвало да бъдат пребити. Полиаите до като ги карат към ареста да обработят останалите здрави места по мигрантите с чепици и палки.

В България трябва да се оставят само семейства или майки с деца. Афганистанците четем, че са само млади мъже, на групи от по 50 човека. Те не могат да достигнат нито до сирийско или иракско момиче, нито до българско. Не е нужно да чакаме да се случи изнасилването и след това да се действа на пожар.

Никой не трябва да се допуска, а който е влезнал да се изрита. България не трябва да приема тези уроди. Тези деца след време ще колят нашите деца.

ЕС кат не могат да намерят решение със сексуалното насилие извършвано от мигрантите и с ограничаването на новопристигащите да вземат опит от тез дето решават проблема. В Мурманск банда мигранти влиза в дискотека и почва да опипва момичетата. В резултат се почва бой, идва полиция която също "образова" мигрантите в културни обноски. В резултат 18 мигранти в болница 30-на по-ербап от тях в ареста, а като цяло всички мигранти в Мурманск са изявили желание да напуснат Русия. Май проблема не е толкова трудно решим, ако искаш да го решиш.

това не е евроатлантическо как ще биеш мигранти бе те от война бягат

Само да те чуе чичо Паси, мисли му ! За него има евроатлантически ценности, по -святи от българските, естествено.

Аман от тия мършокляци.Защо никой не е помогнал на журналистката?

Педераси сър...

Щото журналята са си педеруги....

sawo

Меркел е история :)

Ужас! Това не е моята Германия! Кой пусна тези изроди извън оградата?!

Абе кой е тоя Хикелсгрубер?

богохулник : )..не си играй друг път

Есенцията на Европейският съюз е "цивилизованост". Отварянето на границите м/у европейските страни е основано на цивилизоваността на гражданите от тези страни. Никоя страна не би отворила границата си за аборигени, дори от 2-те страни да са оборигени самите те не биха си отворили границите за да не се избият. Точно такива сега са инжектирани в сърцето на Европа в смъртоносни количества, с което щатите успяха да обезмислят съюза. В скоро време очаквайте затваряне на границите и разпадането му.

Ша си монтирам два електрошокера в сутиена...Па ела да видиш каква треска ще ги тресе тия сексуални кефалии от породата мигранти. Какво ли ще измисли немското правосъдие за да ги оправдае?...

като видна християнка, като ти барнат едната ще даваш другата

Взимам си думите назад - оказа се, че били местни хулигани, а не мигранти. Нищо де, номерът ще стане и за тях. Да! Като барнат единия електрошокер ще им дам да барнат и другия.

Ами като си монтираш електробоски, кат тогава ще ти ги барнат, за да ти е хубаво?

Аз ги искам изнасилвачите и убийците в гъзова камера, тези дето изнасилват да им пръснат ....., ти си знаеш, какво! То и това ще се случи спокойно, скоро на западняците ще им падне пердето!

Това цели САЩ - дестабилизация на Европа, разединение и затваряне на границите - ако това се случи, европейският съюз е мъртъв. Европейските политици допускат това защото иначе ще загубят и политическата си кариера(американците са перфектни в тези мръсотии) и парите които им плащат сега за да предават народите си, а може би и живота си.

за око две ,за зъб чене.

Няма човек, който да се чувства спокоен в Европа след нашествието на ИД! Това беше капитулация без съпротива, вдигане на бялото знаме! Жените и децата бяха оставено на поругаване, живота на хората на заколение и атентати! Здравите християнски сили от Вишеградската и Балканската група се обединяват, за да съхранят християнските ценности, морала и човешкото достойнство от беззаконието и примитивният феодализъм! Да живее СИВ Плюс!

Такова отношение на журналистката към бедните бежанци е недопустимо. Наместо да им разясни културните различия и че те не постъпват правилно тя си позволява да се държи грубо със тях. Тя не е достойна за тази професия.

Нали уж са мюсулмани бре, на това ли ги учи тяхната религия ? Освен това как се възпитава възрастен човек който е тръгнал с *уя напред ? С "това е зле" няма да стане, щото на човека така му е добре.

Може да им се вкара ума в главата само като се говори на техния език - с камерата по нечия картуна!

Г-жо журналист внимавайте с думите с които наричате мигрантите. Те за туй което вършат никой няма да им потърси сметка, ама Вас могат да подгонят за разпространение на ксенофобия, расизъм или каккво ли не. А сигурна ли сте че ви е опипвал циците или просто е искал да ви оправи блузката та да сте по хубава на екрана.

И тя да му пооправи нослето със статива...

Това са обикновени провокатори. Целта е да настроят стадото - т.е. вас срещу пришълците.

Че защо им е да ме настройват, когато аз съм си настроен и без това. Освен това кой иска да ме настройва, когато властта ги приема, а журналистите и медиите са техни ?

Стадото вече е настроено. Скороще ги опраскаме тия провокатори и ще ги натирим обратно в локвата, откъдето са дошли!

Не ми отговори, какво мислиш за Народния съм, щом искаш бежанците в газова камера....

Аз ги искам изнасилвачите и убийците в гъзова камера, тези дето изнасилват да им пръснат ....., ти си знаеш, какво! То и това ще се случи спокойно, скоро на западняците ще им падне пердето!

Отплащат се хората за поканата защото знаят че на гости като са те поканили трябва да ''уважиш''домакинята:))))

Меркел даде на джагалите демокрацията и те я изнасилиха.

Нормално когато ги викаш да те наклецат???

Напишете в YouTube или в Google: "RTBF Journalist Esmeralda Labye GROPED In Front Of Live Camera In Cologne Carnival(FULL REPORT)!!!!" Просто 2-3 пияни чикиджии се правят на интересни пред камерата, но със сигурност не са бежанци. Интересното обаче е, че на видеото не се вижда никой да докосва с пръст въпросната журналистка а се върти по всички новинарски сайтове. Защо обаче няма нито едно видео от новогодишната оргия, която спретнаха мургавите гости на това недоразумение Меркел? Може би няма да е гостоприемно така да снимат резаците, защото им се нарушава личното пространство :) Много е възможно това сега да е постановка с тази журналистка, за да покажат, че и белите сме мекерета. Режисьорът на тази постановка е за наградата "Златна Малинка" :)

+100 Много точно!

Голям праз и да са я пипнали 3 пъти по 2 секунди - кажете за ония резанни дивваци, които изнасилваха, тях ще ги хванете ли?

...в джоба,а?!

"Arbeit macht frei!. Не бързайте, това е превод от латински - Labor omnia vicit! Така че повечко сапун няма да навреди на талибанити!!!

Бай Ади беше прав.

Чичо Волфи ли?

Честно да ви кажа тези мъже, които са посягали на жената, са си чисти немци!

На същото мнение съм! Единияг мъж е рус!

Явно българите сме най умни, според пишещите тук.И поради тази причина сме най бедни, крадливи и корумпирани в цяла Европа. Тоест-явно не е така.А щом не е така, айде драскачите първо да си оправят собствената държава, а после да оправят останалия свят.

Дразня се пот празнодумци. Ти дето се пишеш Паисий, знаеш ли поне кой е той и какво е направил?

Много по-добре знам доста неща, бъди сигурен, затова се дразни от собствената си глупост.Ти не се дразниш от форумната простотия, а от някой, който казва нещо против скотовете тук.

Бг беше загубена 90-те от поколение родено, живяло и промило си мозъка при Соца. Това бяха наивни и тъпи хора,които лесно бяха измамени докато си загубихме държавата. Сега вече израснаха нови поколения и се намерихме в този бардак,а причините да сме в него не е в нас. Сваляш тиквата ,те ти я качват, пращат експерти, спускат директиви...

Докато българина не осъзнае, как да бъде нормален ще робува и на тикви, и на Русия и на Трифоновци и т.н. Време трябва за да се отмие комунистическата отрова и лъжлива пропаганда, наливана десетилетия в народа

Да бяхме измамени, но имай в предвид, че Вие не сте по-умни, защото Вас Ви учиха същите които учиха нас. Смея да твърдя че ние дето сме на средна възраст, където сме виждали и двата бряга на реката, можем да оценим къде точно сме сгрешили. Вие нямате никаква представа какво е било преди а приказвате по слухове. Нашата грешка беше тоталното отричане на старото, а не само на лошото в него. Не правете и вие нашата грешка

има извесна логика в написаното, но и друго е вярно, когато си в помийна яма с прасета колкото и да се чистиш, миеш и парфюмираш, все ще си окалян и смърдящ.

Като сложат бурките всичко ще се оправи.Докъде може да пропадне Германия под вещото ръководсво на масоно-либерало-сатансткото управление начело с вещицата Меркел.

Бурката произхожда от култа към финикийска богиня на плодородието, войната и чувствената любов Астарта в древна Месопотамия. В чест на богинята на плътската любов, веднъж в годината в свещените гори около храмовете на богинята, жените без изключения били задължени да проституират. За да не бъдат разпознавани жените от висшето общество се завивали с воал....

Терористите от ИД ми прави впечатление,че и те ползват бурка. Само очите им се виждат. Значи бурката е неразделна част от терористическата униформа. Хора,които се крият зад парчета плат,маски не са почтени.

Е докъдето и да пропада няма да стигне упаднала Русия.

Вземи оди на лекар, преди съвсем да изперкаш. Има лекарства против параноя.

Flioink

И после ще ми говорят за толерантност. Тази арабска измет НЕ Е добре дошла в БГ, да си ги държат тъпите немци.

Щом в Германия т.н. бежанци продължават да си позволяват такива "свободи" представете си какво може да се получи у нас с тези расови млади мъже "на гости" у нас То може и вече да се случва ,но медиите по заповед мълчат. Кандидатката за ООН Кристалинка сигурна тя ще бъде кандидата щом пледира че тези иностранци ще подобрят демографията на Б-я,особено през летните месеци.

То това което се случва от нас се извършва от български мутри и невеже селяндури.От беженци не ме е страх, а от тъпаци като теб.

Вървим към война за нас на 2 фронта срещу орките,и подкрепящата ги власт. Днес има протест в Дрезден срещу политиката на Меркел за оките ,и полицията с водни оръдия разгонва хората, а срещу престъпните орки я няма.

А ако ин налазят руснаците да им се надупваме така ли тъпунгер????

Тези май ще да са "карнавални германчета"?? Да я попита на немски? Е, кога го научиха...?

Тези новопоканите превърнаха Германия в място на секс карнавал. Интересно защо германците нищо не правят, явно им харесва така.

Е как нищо да не правят? Киризят.

И аз така мислъ! Че драскат и го раздухват такива , които много завиждат!?

Точно по твоята логика германците се питат защо българите търпят най голямата корупция в ЕС, е явно ТИ харесва. Киризиш, както е писал някой като теб, по долу.

ааа,то,сега се,сапочва,до сега е и малл интим само с камилата,следвастите,векове,сте се практикува,бои,е....нне,убииства,в европа.

скоро тея ще ги трепят по улиците като плъхове....до там стигнахме

Абсолютно всички бежанци да се пращат в някакви уранови мини и да копаят до смърт. БЕЗ ВОДА и ХРАНА докато не пукнат от умора и всичко ще е перфектно.

Сега ми е интересно какво ти е мнението за Народния съд....

Ами скоро САМ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ!

бития-бит евания- еван

Тука поради що се не споменава тия дето са опипали фройлайна от чалмите ли са или найн!?

намазали се като маймуну и държат по 1 чашка бира е тая какво очаква да й се случи сред такива

по време на безредиците в Египет на площада в Кайро мюсюлманските братя изнасилиха една журналистка....изглежда че имат мерак да го направят и на площад в Германия

След като ги погнаха в Германия, група т.н. "бежанци" решили да си опитат късмета в Русия и пристигнали в северния Мурманск, с тайната надежда да се прехвърлят в Норвегия. Междувременно посетили местен нощен клуб и по стар арабски обичай, почнали да задяват девойките. Обаче, не съобразили, че руските младежи пет пари не дават за "европейските ценности" и за толерантноста,ами ги изкарали навън и с подръчни средства - дъски,тояги и бейзболни бухалки им "обяснили" местните обичаи. След "разяснителните мероприятия" 18 арабели попаднали в болница в доста тежко състояние, а останалите били спасени от пристигналите полицаи. Ей такова руско "гостоприемство" явно се възприема доста добре от неканените "гости"...

Поредната нощна полюция. Всъщност руските педалчета били разгневени, че арабелите обръщат внимание на рускините, а не на тях. Тогава се събрали изкарали арабите извън дискотеката и си свалил гащите надупени. Няколко арабели постъпили в болница заради счупени от ебан членове.

направо крещи злобата ти и неистовата защита на всичко което правят събратята ти.

Властите и се извинили,че са и посегнали бежанците... Извинявайте,че бежанците ви изнасилваха...така звучи! После нищо,само извинения и нищо!

Сега в Германия ще има нов девиз - "Изнасилена -това звучи гордо!"