ЦРУ държало на тъмно Обама за последния скандал с Германия

Президентът Обама не е бил своевременно информиран от ЦРУ за ареста в Германия на служителя на германското разузнаване, заподозрян в шпионаж в полза на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ държало на тъмно Обама за последния скандал с Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, бе! Не бил знаел.

Явно в ЦРУ смятат, че и през 21-век могат да минават есейците със сказката за добрия цар и лошите му съветници.

Че за какво да го осведомяват - за всички навътре в нещата отдавна е ясно, че САЩ се упралява от ЦРУ, а не от президента

''УЖ''! АЙДЕ ---НИЦ!

Как да не го съжалиш това момче, Обама?!А дали са го осведомили за гафовете на Вики Нюланд и особено за Псаки?! Ето, такива ни управляват!

Тея германци вече съм 100% сигурен, че не знаят кой им е враг и кой приятел...

Знаят много добре, този дет ги спаси от азиат-болшевишката чума - USA, USA, USA !!!

Обама наистина трябва да се постави някъде на тъмно ( в мазе например) за да спре да се меси навсякъде по света и да сее хаос. Какъв е този носител на Нобелова награда за мир?!

кукла на конци!! а,се води за "главатар"на "най-великата" държава!! правете си изводи!!

То като сложиш обонго на тъмно, работата става много мрачна.

Айде, нема нужда! Тъмно, светло, все тая ... Той Обамчо не кара влака, а само се вози на него ...

По примера на ЦРУ бившото ГДБОП също "държеше"Борисов настрана от простотиите които извършваше.Използването на чекърите /автомобилите със специална окомплектовка за компютърно проследяване/.Цветанов с лека ръка им разрешаваше да извършват нарушеня при използването им.Но когато се набъркаха в между партийните борби правителството на ГЕРБ сдаде властта!ЦРУ се отдръпна от нашето разузнаване ,ни лук яли ,ни лук мирисали...щом са се издънили ГДБОБ -аджийте!

тоя номер взе да остарява. предния път като се разбра, че са подслушвали меркел, обама пак не знаеше. гледа да му се размине като ромите дето викат - не бе, како, не бях аз, те другите такова... аз даже не съм разбрал

Политиката е мръсна работа. Докато Ангела и Обама кроят шапката на Путин- един друг се шпионират. ГДР беше витрината на соцлагера и бяха много добре. Защо бе, Иречек се хвалиш с постиженията на дъщеря си и презираш ГДР? Може би си роден във Версай, пък ние не знаем?

Е толкова ли му е трудно на Обама да вдигне червения телефон и да пита Путин - щяха да го информират, за разлика от ЦРУ.

Тези лафове, че Обама не е бил своевременно информиран от Цру са пълна глупост. Обамата е отговорен за това, какво знае и за това, какво не знае, за това какво е направил и за това, какво не е направил.

това е вярно ! само за обама ли важи и ли и за орешарски , примерно ?

ЦРУ държало на тъмно човекът с тъмното минало, Обама, за последния скандал с Германия.

Ама разбира се! Той и за Украина не е уведомен, както Джонсън и Никсън никога не бяха уведомени какво става във Виетнам и Камбоджа, пък и Буш не беше уведомен, че в Ирак няма атомна бомба. Те по правило са си неуведомени!

Проверката/разбирай шпионажа/ е най -висша форма на доверие.

Видно е, че Втората световна война все още не е свършила - 80 хилядна американска армия се намира в Германия, заедно със своите градове, техника и семейства, а германците трябва да ги издържат; Германия (подобно на Япония) нямат право пълноценна, самостоятелна армия. Сега виждаме, че и разузнавателните служби на САЩ третират тази държава като потенциално неприятелска и не спират да я шпионират на всякакви равнища. Зад шпионските скандали прозира "технологията" по която САЩ постигат роболепото съгласие на "Европейските партньори" - събирайки информация персонално за всеки политик те знаят всичко от това какво говорят с Путин до любовниците и тайните им сметки (в които между другото има жълти стотинки на фона на управляващите САЩ милиярдери).

и сега вероятно са виновни от КГБ, по всяка вероятност ще се наложат нови икономически, политически и сексуални мерки срещу Русия, че дано да прикрият собствените си окъкани задници, от цялата история е ясно,че е валяло и Обама-великият президент на америка не е разбрал и не си е носил чадърчето...., ами нека пък да си вали, ей тъй от любов към спорта, а пък политиците - вълци ги яли

Всичките информационни проблеми в света произтичат от прости истини , като че Дирата не се превежда на всички езици и че съответните босове не я четат постоянно!

Ще добавя към написаното от мен един нов елемент. Отношенията между Меркел и Путин са много го близки, отколкото отношенията и с Обамата. Тук има и елементи от личен характер. Има една наука за така нареченият "боди лънгидж". Езика на тялото. Когато наблюдавате от страни един младеж и една девойка да разговарят, може да се досетите от позите и жестовете им дали те се свалят или нещо такова. Винаги и където и да се срещат Меркел и Путин, между тях се случва дълга и непринудена прегръдка. Има и много и други подобни елементи. Такъв е нашият Бойко. Той винаги е посрещан от спонтанна прегръдка. Да не забравяме и факта, че Меркел е оформила политическите си възгледи в ГДР и няма особена причина да се срамува от това.

Меркел е оформила политическите си възгледи, когато мечтата не секи гедеерец беше да прескочи стената и избяга на Запад. Благодарение на Великите Горби, Рони и Хелмут, мечтите станаха реалност.

АКО ПИТАШ МЕН - В ТЮРИНГИЯ ПЛЮЯТ ЯКО ОБЕДИНЕНИЕТО ... ПОНЕ ТАКА КАЗВАТ ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ГЕРМАНЦИ ТАМ .... (ТАМ НЯМА МНОГО ЧУЖДЕНЦИ --- 40 000 ДУШИ ОТ 2.1 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ )

Без папата тия "велики" изроди нищо нямаше да направят.

дя-до

Това с лънгиджа най-много ми ареса. Ти да не си учил английски в Албакърки?.

В действителност, целият тоя случай може да се опише много кратко и просто. Американската политика е политика на "тоталният шпионаж" Тук няма приятел-неприятел. Всичко се подслушва и наблюдава. И второ-президентите идват и си отиват. Само ЦРУ е вечно. След като то може да организира убийство на собственият си президент, защо трябва да ви очудва факта, че не са информирали Обамата, за някакъв си провал на разведчик. Че то нали тяхната политика е серия от провали. Не е ли така? Така е, разбира се.

По принцип си прав. Щатите са затрили трима свои президента и причината е била все една и съща: Опит да се ограничи властта и влиянието на банките! ДжФК се е заиграл директно с МВФ и това е била причината да си замине млад и зелен. Значи ли това, че ЦРУ работи за МФФ или това е било просто "моментно сътрудничество" от типа пито-платено? :))

Да добавя само, че убийството е извършено с директно споразумение между Чикагската (италианска) мафия, към която фамилия Кенеди имали задължения и ЦРУ. След убийството е подменена цялата държавна администрация, а братът - Робърт Кенеди, главен прокурор на САЩ е също убит малко след това! Познайте кой е "отговорният" офицер от ЦРУ ?! Джордж Буш (бащата) ! Малко след това става и директор на ЦРУ, а след това знаем - президент. Соросоидите лаят като откачени, че Путин бил от КГБ. Е Джордж Буш е директор на УСА КГБ става президент и сина му (подобно на арабски шейх) и той става президент ...

Хайде сега пак да се правим на ощипани! В последно време взе да им се налага на Щатите да го правят често. Защо ли? Все още им е широко около врата щото Украйна е на майната си но ще ги видим нарковойната в Мексико като премине южната им граница с тях... А това рано или късно ще се случи.

БАБА МЕРКЕЛ ПЪК ДЪРЖАЛА НА ТЪМНО ГЕРМАНСКИЯ НАРОД ЗА ТОВА ЧЕ 3.5 МИЛИОНА ЕВРО КОИТО БИЛА ДАЛА НА ОРКИТЕ КАТО ПОМОЩ ЗА СЛАВЯНСК И КРЕМАТОРСК, ЩЕЛИ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА СТРОЕНЕ НА "ИЗОЛАЦИОННИ ЛАГЕРИ ЗА НЕ-АРИЙЦИ" С НАДПИСИ НА ВХОДА "ТРУДА ПРАВИ ЧОВЕКА СВОБОДЕН"

Меркелица се прави на независима въвфлирта си със САЩ. Обаче накрая ще бъде прелъстена и изоставена. Ако и тя не е отдавнашен агент на ЦРУ, а тези арести са само камуфлаж заради събуването на гащите пред Щатите заради ГМО, шистовия газ и Украйна. Но времето ще покаже! Иде зима.

абе не вярвам да е агент на ЦРУ, защото явна няма пари и се пързаля със старите си ски от времето на ГДР. А може би го прави нарочно?

Обама не бил информиран от ЦРУ! Ми да зареже т'ва ЦРУ и да чете ДИР-а. Хем по-евтино, хем забавно. Или да влиза от време на време в някоя селска кръчма. Там са по-информирани.

да се мислиш за господин футбол или в случая за господин Политик. "Збигнев Бжежински: Трите избора на Путин за Украйна" в Труд.бг Да, ама Путин е избрал 4-ти път. Ама не е за профани. Поживи-увидеш...

Дрън дрън ярини арестували били еди кой си. Когато започнат да арестуват хиляди хамерикански шпиони и да ги растрелват по-площадите ще кажа БРАВО!

EНЕСЕЙят не е уведомил Президентът Хари за разработката ВЕНОНА, с която разбиват чизмарски шифри и дълги години им четат писъмцата.

Абе нещо на последък много УСА шпиони ги посраха по Света ... Много телефонни разговори компрометиращи УСА се появиха из Нета. А и този Сноудън .... ... всичко се оказа истина. А иначе, УСА дешифровчиците се пооцапаха отзад и докараха УСА до истерия с Крим - нещо превратно го дешифрираха.

братушките пак са издунили агента стрезов пред меркел пеперудата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цру не контролира комуникацията, цру контролира производството на информация, НЕ се бъркайте защото разликата е баснословно голяма! само крайните възможности за интерпретация на изразните средства, имат някакъв шанс като стратегия за печелене на някакво време преднина. реалните възможности за ефективна експлоатация на спечеленото време, Обаче са, хилядократно по-малки от видимите такива. практически не съществува никаква вероятност при която би могло да се избегне директната конфронтация с установените норми на пентагонската псевдодемокрация.. не очаквах, че черната маймуна в бялата къща ще се остави да го пишат "недочул"/"недовидЕл".., просто допусках, че е твърде грозно да го ползват само заради удобството от цветовете на примитнивите.

USA - CHINA: Нашите интереси са свързани повече отвсякога, смята китайският президент !

Почвай да ядеш оЛиз и да пиеш водка,че сигурно са те локализирали........

pmotikov@abv.bg

Чинизийският елит отдавна е зафърлил ориза и е минал на мръфки и мезета.

СПОРЕД МЕН "АМЕРИКАНСКИТЕ БРАТЯ" ИМАТ ЩАТНИ ШПИОНИ И В БЪЛГАРСКИТЕ МИНИСТЕРСТВА .... .... ДАНО ДАНС ГИ ИЗЛОВЯТ , НО ЕДВА ЛИ :))))

За огромно съжаление Щатите нямат шпиони в рашофилистичната задуная, а т.н. служби са 100% комуноидно-отрочески.

dionisiosd@yahoo.com

Ама в САЩ не управляват ли "комунисти"?? Тогава защо са такива гадове?? Не са ли "мужикистанци"??? Ако види човек какви ги пишете за "анархокомуняги"и там подобни,ще реши,че в САЩ управлява самият Ленин..... Или-викаш-заради"демокрацията"и диктатурата не е лоша а???

Признавам! Тази сутрин сътвори виц, достоен за книгата на Гинес.

Че и СССР си шпионираха съюзниците, нищо ново под слънцето...

''...Проверката е висша форма на доверие..''

Германски инженер продаде на чизмарите за 12 хил.евр чертежи на натовски хеликоптери, осъдиха го условно 12 месеца и да внесе рушфета във фиска.

ТЕ ЗАТОВА НАЙ-ПРОИЗВЕЖДАНИЯ И НАЙ-ПРОДАВАН ХЕЛКОПТЕР В СВЕТА Е РУСКИЯ МИЛ 17 (ИЗВЕСТЕН КАТО МИЛ 8, МИЛ 171) НАД 17 000 ПРОИЗВЕДЕНИ :))))

12,000 евра ли?? Да не са 12,000,000,000,000,000 и да е станала грешка а?? Нали в Германия-до вчера- т`ва бяха пари за семки-и то за инженер?? Или вече-обърнахме плочата???

САЩ кога ще върнат златото на Германия? Че скандалите нещо не ги решават, а разширяват...

Когато чизмарите върнат на Испания златото на Републиката.

dionisiosd@yahoo.com

И Гибралтар,и Гибралтар....... П.П. Да си чул нещо ново за немското злато??? Върнаха ли го от САЩ??? А???? К`во казваш??? С интернет връзката имаш проблем-викаш.....

ВСЯКА СЕДМИЦА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ХВЪРЛЯ ПО ЕДНА АМЕРИКАНСКА КАРТИЦА НА БАВАРСКИТЕ ВЪЛЦИ .... ...:)

Кембридж публикува факсимилета на Митрохинския архив, можеш да четеш с години.

Само, че ние не се бъркаме в американските работи, а те се бърка в нашите, както и навсякъде по света! За това!!! Никой не е против американския народ, а против хищнически кръвожадните американски военни монополи, банки и концерни, чиито слуга е Белия дом и които имат интереси навсякъде по света и сеят само смърт, войни и разрушения!!!

Това е реплика към ИНФОРМАТОР 00:10

dionisiosd@yahoo.com

Относно тяхното управление-нищо ново не ми казваш!!! Прочети и по-долния коментар който съм написал..... Аз просто отговорих на коментар:"най долнобробната нация в света".... Когато се пише така-не касае управлението-или поне,не само него-нали??? Когато някой пише за руснаците"нация от алкохолици"-направо го побърквам от гавра-на това е свидетел целият форум... Също така,навсякъде повтарям,че тези които подържат двоен стандарт са "добни дебили"!! Нали не очакваш от мен да подържам двоен стандарт-в такъв случай???

Ама в "Ню Йорк таймс" на какво са учудени? На това, че понякога се случва шпионите на цру да бъдат разкрити и заловени в другите държави ли? Ами, ако този го бяха заловили на следващия ден, след разговора на Обама и Меркел, какво? Ами, ако Обама и Меркел не разговаряха за Русия и Украйна, ами за летните си отпуски, какво?

ЦРУ се оплаква в Дира...брееее?? Ами,я ,..им качете една статия:Цецо пусна Крайслера в София и подслушва и да видиш за какво става въпрос.....от коментари от писане...? Хубави...наивнички темички?!хихихихи.......

Какво от това?! Ако Обама знаеше, че германците са арестували шпионин на цру, това какво би променило разговора му с Меркел относно Русия и Украйна?

Какво би променило ли?!!! Инициативата за санкциите са на Белия дом и Европа с огромно нежелание се съгласява с тях, в името на дружбата и приятелството! Защото загубите й са огромни!!!Меркел си закри военни заводи с милиардни доставки за Русия заради солидарността с тези санкции, искани от Обама! Сега се оказва, че приятелите не са съвсем приятели и е по-добре американците да щпионират навсякъде, да подслушват всичко и всеки, за да са добре информирани, защото техните интереси са във всяка точка на земното кълбо!!! Да се чува от седмица, че Меркел подкрепя Обама срещу Русия?!!! Сега той мълчи като на.ран и се обажда само на Оланд да го навива да плашат заедно гаргите със санкции и глоби!!! Но има много здраве от Москва и Сноудън!!!

Така ли да разбирам: ако тогава Обама знаеше за залавянето на шпионина на цру, нямаше да иска от Меркел санкции срещу Русия ли?

Ако на Германия в един момент и писне и тегли една на съюзниците си какво ще стане? Лошо за съюзниците. Порошенко бързо ще се помири с бунтовниците и достатъчно евтина руска газ ще захранва немската икономика. Немските заводи в безкрайната руска шир ще се удвоят, а Китай ще отвори още повече пазарите си за Германия. Всичко за сметка на бившите и съюзници. От този нов непробиваем съюз ги е страх янките и слухтят ли слухтят.

Когато изтече някоя информация, която злепоставя американските интереси, ЦРУ действа доста плоско: винаги се опитва да отклони общ. внимание като щедро плаща на медиите да се фокусират върху това как е изтекла информацията, а не върху основния проблем - какво разкрива информацията. В случая примерно оставяме с впечатлението, че основния скандал е защо не е бил уведомен Обама за подслушването, а не защо въобще пак подслушват като само преди няколко месеца след подобен скандал официално обещаха да не подслушват партньорите си.

Германия продължава да се държи като колония! САЩ дори не си правят труда да спазват обещание , дадено преди два месеца, когато Обама официално обяви , че съюзници няма да се шпионират! Вчера Германия направи смешна Бразилия, днес Германия е не по-малко смешна с това сервилно поведение!

На служителите се съобщава само това, което работодателят е преценил, че трябва да знаят.

Данните от Германия са, при 26 милиона броя подслушвания, за една година, 12 подслушвания са били от полза. Няма данни за започване на разследване или за осъдени!

Хихих Дира пак избиха рибата с тема.. Запълнихте темите за разговор в знойните вечери на бутилка евтин концентрат на умопомрачените соц носталгици... След Харпове , анексация на Крим дългова криза на долара сега и темата за подслужването им е любимата Споко... в мазето нищо не подлужват... И световъртежа драги комусти не е от ХАРП , а от метила...

К`во ста`а бе маце??? Да не си получила тежък инсулт а??? К`ви дърводелски ги пишеш пак??? Ама добре,че направи коментар-все пак-`щото потвърждаваш това което аз пиша по-долу за едни алабалисти.....

Информаторке , Часът е 11:47 . Пиши моля те телеграфен стил така и така безмислените и безстойностни коментари... Напънах се да ти прочета глупостите , тип Агент 007 муви от 1987 година..