17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шавливи са мед сестрите....

са ангелчета.

Ревността е страшна болест!!! Детето е важно.... не се шегувайте и подигравайте!!!! Говорим за унищожено семейство и дете!!!

Това, че вие медиите пишете само негативни неща е ясно. Не знам обаче, защо пишете неграмотно и неразбираемо понякога. Словореда на това заглавие е тотално обърнато, но няма как да знаете защото за вас е по-важно да гоните рейтинг. Срамота!

Животъъъ Ядене и Сране

Ревнивец с оръжие, не е ли минавал през психотест или това е само за парлама/заплата.

Къде е военен, къде е медицинска сестра. От кое имаме повече нужда, народе? Да благодарим на военослужещия че останахме с една медицинска сестра по-малко, олигофрен

на детето и баба му! Дано успее да го изгледа в тези трудни времена, само на една пенсия да отгредаш дете, майко мила, превърнахме България в АД!

По бай Тошово време помня га бях още малко пионерче, у нашия град имаше поделение. И там на един фатмак жената беше медицинска сестра. И една вечер докат била на смяна са пърцала с дежурния доктор. Па мъжа и зел един калашник от казармата и почнал да стреля отвънка през прозореца на болницата. Само че тая била качена връз доктора и само нея утепа. Доктора оживя макар и насеран

Едните дават живот ,другите отнемат живот. Кой каквото умее.

Много от качени млади мъже, субстанции за мускули, дрога и тн. Никакво отношение към децата, а те питали ли са, мама и татко наред ли са!!??

Много идиоти се изредихада да управляват България след 89-та, това е една от основните причини да оскотеем!

Военните често не са у ред. Вероятно причините са комплексни. Жалко за жената и сирачето.

Все това се по повтаря - при бай Тошо та при бай Тошо , един не рече при Фердинанд или пак при Георги Димитров

Съболезнования и кураж на бабата и на детето да продължат напред в тези трудни дни.

Поредният прибързан бърз кредит Младите искат всичко тук и сега на ръка разстояние Нооо идва видов ден и сметките трябва да се плащат Лошото е че жените са научени от фейсбук, инстаграм, влогъри и инфлуенсъри що е то съвременен живот Мъжа дърпа кредит щото за това е мъж Обаче наем ли да плаща, ипотека ли да бълбука Клюки в мола и сладки приказки с приятелки Накрая му загрява бушона и дърпа спусъка Мача приключва

Да ви имам заглавието...

Акъл под шапка не вирее. Стара максима. Но най-вероятно има замесен и някой доктор. Медицинските сестри са същите като стюардесите с пилотите. Много жалко за момиченцето. Такава травма остава за цял живот.

Такава ревност, присъща за нашите балкански ширини.... Горкото дете!

Когато един народ го обезвериш, няма страх от Бога, стане от неграмотен по- неграмотен, сведеш до битовизъм всичките му нужди, на практика си го унищожил, ето резултатите - катастрофи, битова престъпност, самоубийства и още ще има, проклети да са всички, които докараха народа на България дотук, бял ден да не видят!

Като има страх от Бога стават педали и педофили - справка - манастирите и всички скандали.... Да не говорим, че тия, дето най-много имат страх от Бога, още живеят от времето преди средновековието и убиват хората с камъни... то щото много хуманно, нали? Проблемът е в липсата на психическа устойчивост. Това е набито в главите на хората от поколения с фрази като - Какво ще кажат хората! Затова никой не търси специализирана помощ, нито говори за проблемите си, а ги крие и изведнъж - що стана така? Ми така ще стане - всички тия комплексари по пътищата са същите и за това е виновно възпитанието, защото не се възпитават силни личности, а комплексари!

Оправдавайте още дебилите с държавата! Хайде да си кажем истината, воене, прост, необразован, нищонеставащ индивид! Вероятно и комплексар! Имам двама подобни за съседи... една дума: добитък! Единият със сигурност шще гръмне жена си! Надявам се да е скоро, защото са отвартителни!

военните са най безмозъчната част от населението!

Да благодарим на СДС-Шайката, която опростачи нацията, прилагайки пъкления англо-краварски "План Ран-Ът".

Бог да ги прости и двамата. Жената сигурно не е била ангел, за да се стигне до там. Любовта може и да убива.

Изтрещелник

Така е,като подбора е изключително слаб.

Ненормален е този военен, нямаше ли други варианти за разрешаване на конфликта, изтрепа жената, себе си и едно сираче остави. Бог да ги прости душите.

От мачове няма време да даде "пас" в реалния живот

Е, няма столетници във форума.